Connect with us

STORIES

Μωρό 4 μηνών γέμισε σκουλήκια και πέθανε επειδή ο πατέρας του είχε 14 μέρες να του αλλάξει την πάνα

Ένα βρέφος 4 μηνών πέθανε από σοβαρή μόλυνση που προκλήθηκε επειδή φορούσε επί 14 μέρες την ίδια πάνα και ο πατέρας του κατηγορείται για ανθρωποκτονία.Η Sterling Koehn φορούσε την ίδια πάνα για 14 μέρες και βρέθηκε νεκρή στην κούνια της την 30η Αυγούστου του 2017 στο διαμέρισμα των γονιών της, σύμφωνα με το δικαστήριο.Ο πατέρας του παιδιού, ο 29χρονος Zachary Paul Koehn κατηγορείται για δολοφονία και έκθεση βρέφους σε κίνδυνο.

Η μητέρα του αγοριού, η Cheyanne Harris, θα καταδικαστεί σε ξεχωριστή δίκη.Ο εισαγγελέας Coleman McAllister δήλωσε σε δικαστές την Τρίτη ότι το παιδί «πέθανε από εξανθήματα που προκλήθηκαν από πάνα».Στις αρχικές δηλώσεις, ο McAllister είπε ότι η πολύ λερωμένη πάνα του μωρού είχε προσελκύσει έντομα που είχαν κάνει αυγά, τα οποία είχαν εκκολαφθεί σε σκουλήκια.Τα εξανθήματα από την πάνα οδήγησαν σε μόλυνση του δέρματος και εμφάνιση βακτηριδίων e.Coli.

Σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή, το μωρό πέθανε από υποσιτισμό, αφυδάτωση και μόλυνση.

Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι το βρέφος είχε σκουλήκια στο δέρμα και τα ρούχα του, υποδεικνύοντας ότι δεν είχε πλυθεί και παρέμεινε με την ίδια πάνα για περισσότερο από μία εβδομάδα.

Ο ιατρικός εξεταστής έκρινε τον θάνατο του παιδιού ως ανθρωποκτονία λόγω έλλειψης φροντίδας.

Tην Τρίτη, ο δικηγόρος του Koehn δήλωσε ότι ο θάνατος του μωρού ήταν τραγωδία, αλλά όχι έγκλημα.

Ο McAllister αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης, λέγοντας ότι ο Koehn ήταν ένας πεπειραμένος γονέας.

Σημείωσε ότι η 2χρονη κόρη του Koehn ήταν επίσης στο διαμέρισμα και ήταν υγιής και ότι ο Koehn είχε χρήματα για να αγοράσει τρόφιμα και προμήθειες για το βρέφος. Ανέφερε επίσης ότι ο Koehn ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, προέκυψε ότι και οι δύο γονείς έχουν ιστορικό χρήσης ναρκωτικών.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top