Connect with us

STORIES

Ο γιατρός πανικοβλήθηκε όταν είδε αυτή την εικόνα των διδύμων στον υπέρηχο. Λίγο καιρό μετά όμως, το ΘΑΥΜΑ έγινε…

Όταν η Shellie Tucker έφτασε την 20η βδομάδα της εγκυμοσύνης της, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Αυτή και ο σύζυγος της, Greg, ενημερώθηκαν πως περίμεναν δίδυμα. Δεν ήταν, όμως, αυτό το μόνο που έμαθαν από το γιατρό!Ο υπέρηχος έδειξε πως τα μωρά ήταν ενωμένα στο θώρακα, το διάφραγμα, το ήπαρ και στη μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Αυτό το γεγονός ήταν που τρόμαξε το γυναικολόγο ώστε να τους συμβουλεύσει να διακόψουν την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το CNN, το συνολικό ποσοστό επιβίωσης των συνδεμένων διδύμων είναι μεταξύ 5%-25%. Όσον αφορά τις επεμβάσεις διαχωρισμού, στο 75% των περιπτώσεων, επιζεί τουλάχιστον το ένα παιδί.Όλα αυτά, βέβαια, δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Γι’αυτό και η διακοπή της κύησης φαινόταν μονόδρομος. Αλλά δεν ήταν.Παρά το σοκ της αποκάλυψης για τα παιδιά τους, οι δύο γονείς αρνήθηκαν να τα “σκοτώσουν”. Θέλησαν να τους δώσουν την ευκαιρία τους στη ζωή.Έτσι η Shellie γέννησε μετά από λίγο καιρό, με καισαρική, την Amelia κα την Allison. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι για αυτά τα δύο κοριτσάκια…

Μπορεί η διακοπή της κύησης να φαινόταν η μόνη λύση απέναντι στο πρόβλημα των παιδιών, αλλά η καρδιά της μάνας δεν μπορούσε να διανοηθεί πως θα σκότωνε τα δύο κοριτσάκια της.

Ο γυναικολόγος που εξέτασε τη μητέρα, ήταν ειδικός σε περίπλοκες εγκυμοσύνες όπως η δική της. Αυτός ήταν κάθετος στο ότι έπρεπε να τερματιστεί η κύηση. Τα δίδυμα δεν είχαν ελπίδες επιβίωσης.

Κι όμως, η Shellie αποφάσισε να τα κρατήσει. Στο Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια, μάλιστα, όπου απευθύνθηκε για μια δεύτερη γνώμη, της είπαν ότι υπήρχαν ελπίδες να ζήσουν τα μωρά.Από αυτές τις ελπίδες κρατήθηκε η μητέρα και γέννησε την Allison και την Amelia. Κι όπως υποστηρίζει η ίδια, το κλάμα των μωρών της καθώς έρχονταν στη ζωή ήταν η πιο ισχυρή επιβεβαίωση πως έκανε το σωστό.

9 μήνες μετά τη γέννηση τους, τα κοριτσάκια μπήκαν στο χειρουργείο για να διαχωριστούν. Και οι γιατροί κατάφεραν το θαύμα! Επέζησαν και οι δύο!Οι γονείς δηλώνουν πως όταν τους ανακοίνωσαν πως όλα πήγαν καλά και τα παιδιά τους ήταν ζωντανά, ένιωσαν λες και όλο το βάρος του κόσμου έφευγε από τις πλάτες τους. Πλέον, μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά.

Σήμερα, οι δίδυμες είναι 2 χρονών και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, είναι γλυκύτατες και τίποτα δεν μαρτυρά την περιπέτεια που πέρασαν.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top