Connect with us

STORIES

Παραπονιόταν ότι τα μπράτσα της είναι χοντρά σε αυτή τη φωτογραφία. Δυστυχώς σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά…

Όπως και αρκετές γυναίκες, έτσι και η Heather Koelling κρίνει αρκετά αυστηρά τον εαυτό της στις φωτογραφίες της. Μάλιστα σε μία που είχε βγάλει σε ένα γάμο είπε:

Τα μπράτσα μου φαίνονται χοντρά. Ο Brian βγήκε τέλειος, αλλά το μακιγιάζμου ήταν απαίσιο. Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε επίσης ότι το στομάχι μου είναι φουσκωμένο, το φόρεμα τελικά δε μου πήγαινε καθόλου και οι μπούκλες των μαλλιών μου είναι περίεργες από τη μία πλευρά.

Η ζωή της όμως θα άλλαζε για πάντα πολύ σύντομα και θα είχε πολύ πιο σημαντινά πράγματα να ασχοληθεί από το μακιγιάζ και τα μπράτσα της…

Τη μέρα που παντρεύτηκε η φίλη μου, δε γνώριζα ότι είχα όγκο… Είχα ήδη καθυστερήσει αρκετούς μήνες να κάνω τον υπέρηχο που μου είχε ζητήσει ο γιατρός μου.

Λίγο καιρό αργότερα, ήρθε και η διάγνωση και πλέον κοιτούσε τη φωτογραφία από τελείως διαφορετική οπτική γωνία.

Η γυναίκα στη φωτογραφία (εγώ) έχει καρκίνο. Το πιστεύετε; Όλο το βράδυ χόρευε με τον αγαπημένο της, γελούσε και αγκάλιαζε τους φίλους της.

Σε μία δημοσίευσή της στο blog της, η Heather απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που κριτικάρουν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους:

Πήρα το μάθημά μου με τον πιο σκληρό τρόπο και είπα να σας γλιτώσω από τον πόνο. Πως είναι δυνατόν να είμαστε τόσο σκληρές με τον εαυτό μας; Το χειρότερο κομμάτι της ιστορίας είναι ότι το γεγονός στο οποίο παρευρέθηκα, στην τελική δεν είχε καμία σχέση με το πως φαινόμουν εγώ. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της φίλης μου!

Ντρέπομαι που μερικές φορές με πιάνω ακόμη να μουρμουρίζω «είμαι χοντρή«, όταν υπάρχουν τόσο πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ.

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top