Connect with us

STORIES

Προσπαθούσε να σώσει το μωρό της από το αυτοκίνητο που βυθιζόταν. Αυτό που έγινε μετά; Πρόκειται για θαύμα!

Όταν γίνεται το μοιραίο, πολλοί το ρίχνουν στην τύχη ή σε συμπτώσεις. Αλλά για όσους πιστεύουν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για θεϊκή παρέμβαση.

Για μία μητέρα που μόλις έζησε το πιο τρομακτικό περιστατικό της ζωής της, δεν τίθεται ερώτημα για το αν ήταν ο Θεός που έσωσε τη κατάσταση!

Η 25χρονη Britta Franck πήγαινε σπίτι της στη Wichita μία κρύα βροχερή μέρα, με τους 3 γιους της, τον Miguel, τον Arturo,τον Devin και την 72χρονη γιαγιά της. Ενώ περνούσαν από μία γέφυρα, ένα ρεύμα παρέσυρε το αυτοκίνητο και το έριξε στο ποτάμι.

Καθώς το ρεύμα παρέσερνε το όχημα, ένα δέντρο ανέκοψε την πορεία του, αναποδογυρίζοντάς το. Από τη σύγκρουση, το δέντρο έσπασε ένα παράθυρο και  κρύο νερό άρχισε να μπαίνει μέσα.

Γυρνώντας να δει τα παιδιά της, η μητέρα είδε πως ο νεαρότερος γιος της, Devin ήταν ακόμα δεμένος στη θέση του, η οποία βρισκόταν ολόκληρη μέσα στο νερό. Προσπάθησε να τον λύσει, καθώς η στάθμη του νερού συνέχισε να αυξάνεται.

Και τότε συνέβη ένα θαύμα. Για να βγουν από το αυτοκίνητο, η οικογένεια έπρεπε να βγει από το πίσω παράθυρο. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα. Ήταν κλειστό και λόγω το ότι ήταν ηλεκτρικά, ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να το ανοίξει.

Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε αφού το παράθυρο άνοιξε ξαφνικά από μόνο του, ως εκ θαύματος!

Έτσι κατάφεραν να βγουν από το όχημα και να σκαρφαλώσουν στο δέντρο, ενώ το νερό συνέχιζε να γεμίζει το αυτοκίνητο.

Αφού κάλεσε βοήθεια, ήρθε μία ομάδα διάσωσης για να τους απεγκλωβίσει έναν έναν. Μεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο, όπου και τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Πλέον όλοι έχουν αναρρώσει πλήρως και είναι μια χαρά, χάρη στο ότι άνοιξε από μόνο του το πίσω παράθυρο.

Η Britta λέει: ‘Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι. Ευχαριστούμε το Θεό για αυτό που έκανε και μας κράτησε ζωντανούς μέχρι να έρθει βοήθεια.’

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top