Connect with us

STORIES

Τα γέννησε η ίδια μαμά, μόλις πριν λίγες ώρες. Το χρώμα από τα φορμάκια τους κρύβει το μυστικό τους

Η Courtney και ο Waldrop πάντοτε ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια, όμως το να υλοποιήσουν το όνειρό τους δεν ήταν πάντοτε εύκολη υπόθεση.

Το ζευγάρι πέρασε αρκετές αποβολές προτού τελικά γεννήσουν τον γιο τους, Saylor. Στη συνέχεια, στράφηκαν στις θεραπείες γονιμότητας, με συνέπεια να γεννηθούν τα δίδυμα, Wales και Bridge.

Τελικά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν ακόμα μία φορά την θεραπεία γονιμότητας. Η Courtney έμεινε έγκυος ωστόσο δυστυχώς είχε άλλη μία αποβολή.Γυρίζοντας στις θεραπείες γονιμότητας, το ζευγάρι κατόρθωσε να δεχτεί και πάλι τα χαρούμενα νέα: όχι μόνο ήταν ξανά έγκυος αλλά αυτή την φορά περίμεναν εξάδυμα!«Φαντάζεστε το άγχος και τον φόβο θα είχε αυτή η μητέρα όταν έμαθε πως ήταν έγκυος σε εξάδυμα;» ρώτησε η Ashley Sargent, η φωτογράφος η οποία έκανε την πρώτη επίσημη φωτογράφηση των έξι μωρών.

«Ναι, είναι ένα θαύμα. Γιατί οι πιθανότητες ήταν εναντίον τους… οι πιθανότητες να αποκτήσουν έξι παιδιά σε μία εγκυμοσύνη… οι πιθανότητες να τα καταφέρουν όλα τα παιδιά… οι πιθανότητες οι δύο γονείς να τα αποδεχτούν όλα ανεξάρτητα από τις εκπλήξεις… εσείς μωρά είστε ένα θαύμα. Θα ταρακουνήσετε τον κόσμο. Γιατί μετά από κάθε καταιγίδα… υπάρχει και ένα ουράνιο τόξο.»Η Ashley φωτογράφησε τα μωρά, με το καθένα να έχει ντυθεί σε ένα από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα έβαλε όλα μαζί στην σειρά με την οποία γεννήθηκαν.Ο Blu, ο μεγαλύτερος, είναι στα κόκκινα, τον ακολουθεί ο Layke στα πορτοκαλί και ο Rawlings στα κίτρινα. Έπειτα είναι η Rayne στα πράσινα και ο Tag στα μπλε. Το νεαρότερο μωρό, η Rivers είναι τυλιγμένη σε μία μωβ κουβέρτα.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της οικογένειας:

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top