Connect with us

STORIES

Θαρραλέο 12χρονο κορίτσι βοηθάει τη μαμά του να γεννήσει τον αδερφό της

Ένα νεαρό κορίτσι είχε την ευκαιρία να συμβάλει στη γέννηση του αδελφού της και να ζήσει μια εμπειρία ζωής.Η 12χρονη Jacee Dellapena από το Μισισιπή, έζησε πρόσφατα μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή, με τη βοήθεια των γιατρών του νοσοκομείου Baptist Hospital.Ο Δρ. Walter Wolfe ήταν ο γυναικολόγος της μητέρας της, της Dede Carraway, αλλά όταν είδε την ανυπομονησία στο βλέμμα της μικρής Jacee, τη ρώτησε αν ήθελε να συμμετάσχει στη γέννηση του αδελφού της.

“Άρχισα να κλαίω γιατί δεν έφτανα και δεν μπορούσα να δω τίποτα,” είπε η μικρή στο MS News Now.

Η Dede είπε ότι η Jacee ήθελε να είναι στην αίθουσα τοκετού και στη γέννηση και του άλλου της αδελφού, που γεννήθηκε πριν από 18 μήνες, αλλά η μητέρα της σκέφτηκε ότι ήταν πολύ μικρή για κάτι τέτοιο.

Σε αυτή τη γέννα, όμως, η Dede και ο σύζυγός της επέτρεψαν στη Jacee να είναι στην αίθουσα τοκετού.

Όταν ο γιατρός είδε τη Jacee να κλαίει, τη ρώτησε αν ήθελε να βοηθήσει στη γέννηση του μωρού.

“Ο γιατρός Wolf είπε, ‘Γιατί να μην την αφήσουμε να βοηθήσει στην γέννηση του μωρού;’ Μόλις το άκουσα, είπα ‘Τι; Όχι!’” λέει η Dede.

Η Jacee δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και ο γιατρός την καθοδηγούσε καθ’ όλη διαδικασία της γέννησης, ενώ ο πατέρας της κατέγραψε την ξεχωριστή αυτή στιγμή.“Δεν μπορούσα να το πιστέψω“ είπε. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ξεγέννησα ένα μωρό, τον αδερφό μου, και πως όταν μεγαλώσει θα του πω ότι βοήθησα να έρθει στον κόσμο,” δήλωσε η Jacee.

Λίγα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μία τόσο δυνατή εμπειρία! Ας ευχηθούμε στα αγαπημένα αυτά αδέλφια να ζήσουν μαζί πολλές ακόμα όμορφες και συγκινητικές στιγμές!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top