Connect with us

STORIES

Θυμάστε την 27χρονη Κυνηγό που Σκότωνε Ζώα για να γίνει Διάσημη στο Instagram; Δείτε την Τραγική της Κατάληξη…

Η Melania Capitan, μια 27χρονη από την Ισπανία, είχε ένα πολύ αμφιλεγόμενο πάθος: ήταν κυνηγός και είχε σκοτώσει αμέτρητα ζώα. Δημοσίευε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, όντας υπερήφανη με τα ζώα που σκότωνε και περιέγραφε τις εμπειρίες της με λεπτομέρεια στο blog της.

1

Η Melania είχε περισσότερους από 10.000 οπαδούς στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν ήταν παγκοσμίως γνωστή για το αμφισβητήσιμο χόμπι της – οι λάτρεις των ζώων και οι άνθρωποι που ανησυχούσαν για το περιβάλλον, της επιτέθηκαν online. Προσβάλλοντας την και απειλώντας την, εύχονταν να πεθάνει.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr2

Αφού έλαβε περισσότερα από 3.000 μηνύματα μίσους και απειλητικές σημειώσεις που είχαν κολλήσει στο αυτοκίνητό της, το 2016 η Melania πήγε στην αστυνομία. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά, καθώς ήταν δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος έστελνε τα απειλητικά μηνύματα.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε τελικά νεκρή στο σπίτι της – όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησε και άφησε πίσω της μια αποχαιρετιστήρια επιστολή για τους κοντινούς της φίλους.

3

Οι κοντινοί της άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι και λένε ότι η τραγική απόφασή της, ήρθε μετά από χρόνια ηλεκτρονικού εκφοβισμού. Εν τω μεταξύ, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το θάνατό της, κάνοντας σχόλια όπως: «Έκανες μια χάρη στην ανθρωπότητα, αντίο!», «Να καείς στην κόλαση, ψυχοπαθή!», «Κάρμα».

4

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Κυνηγιού, ανακοίνωσε τώρα ότι η οργάνωσή του έχει καταθέσει ποινική καταγγελία σε εκείνους που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στη Melania.

5

Το πάθος της για το κυνήγι ήταν σίγουρα κάτι που οι άνθρωποι είχαν το δικαίωμα να επικρίνουν έντονα.

Αλλά όταν ένα άτομο αισθάνεται τόσο απελπιστικά ώστε να αυτοκτονήσει, πρέπει να λυπόμαστε – όχι να το περιφρονούμε με ασέβεια.

Credit: Hefty

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top