Connect with us

STORIES

Την ημέρα που βγήκε το διαζύγιο τους, αυτός ο άντρας έστειλε στην πρώην γυναίκα του μερικά λουλούδια και ένα συγκινητικό σημείωμα.

Ο γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά το διαζύγιο είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η διαδικασία είναι αυστηρή, χρονοβόρα, και ψυχοφθόρα για το ζευγάρι αλλά πριν βγει ένα διαζύγιο πρέπει να διευθετηθούν κάποια πράγματα για τον καλό των παιδιών.Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του διαζυγίου είναι ο περίγυρος του ζευγαριού. Γονείς, θείοι, παππούδες, συνάδελφοι, όλοι αρχίζουν τις αδιάκριτες ερωτήσεις και κάνουν τη διαδικασία ακόμα χειρότερη.

Αλλά ένα διαζευγμένο ζευγάρι μας δείχνει ότι είναι δυνατό να παραμείνεις φίλος με τον πρώην σου, και να κάνεις το καλύτερο για να κρατήσεις ενωμένη την οικογένεια.

Αυτή ήταν η περίπτωση για μια οικογένεια από την Pearland του Texas. Μετά από 19 χρόνια γάμου, η 40χρονη Jennifer, και ο 42χρονος Jason Lynn, αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους.

Όμως ο Jason, έκανε μια συγκινητική χειρονομία που δείχνει τον χαρακτήρα του.

Την ημέρα που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τους, ο Jason έστειλε στην πρώην σύζυγό του, τη Jennifer, ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε, “Θα είσαι πάντα εσύ”.

Η 17χρονη κόρη του Jason, η Morgan Lynn, ήταν τόσο συγκινημένη από την κίνηση του που έβαλε αμέσως τα κλάματα.Σύμφωνα με την κόρη του, όχι μόνο άρεσαν τα λουλούδια στην Jennifer, αλλά ο πατέρας της, έστελνε λουλούδια στη μητέρα της κάθε φορά που ήταν στεναχωρημένη.Η Morgan δημοσίευσε μια φωτογραφία της όμορφης πράξης του πατέρα της στο Twitter, η οποία έγινε γρήγορα viral.Η Morgan είπε στην TODAY, “Οι συγγενείς και οι φίλοι μας έχουν στηρίξει αρκετά. Μας λένε κουβέντες όπως ‘Έύχομαι τα καλύτερα για την οικογένειά σας’ και είναι όμορφο να ακούς καλά λόγια για ανθρώπους που έχουν χωρίσει.

Τα λόγια που επέλεξε ο Jason για το σημείωμά του σημαίνουν, επίσης, πολλά περισσότερα.“Θα είσαι πάντα εσύ” είναι ο τίτλος μιας μπαλάντας του Kenny Chesney, και το ζευγάρι είχε χορέψει ένα άλλο τραγούδι του Chesney στο γάμο τους.Συνεπώς, ο Jason έδειξε ότι το τραγούδι του Chesney “Θα είσαι πάντα εσύ” θα σηματοδοτούσε εύστοχα το τέλος της σχέσης τους.

“Ο μπαμπάς μου είπε ότι είχε ακούσει το τραγούδι ένα-δυο μήνες πριν… και σκέφτηκα ότι ήταν το κλείσιμο του βιβλίου τους,” είπε η Μόργκαν.Μέχρι στιγμής, η δημοσίευσή της άρεσε σε περισσότερους από 230.000 ανθρώπους. Ο τρόπος που έληξε η ιστορία των γονιών της βοήθησε την Morgan και τα τρία αδέλφια της να περάσουν ομαλά αυτή τη δύσκολη περίοδο.“Είναι καλό το να ξέρουμε ότι έχουν μείνει φίλοι και θα έχουν καλές σχέσεις για όλους μας.”

Η ιστορία του Jason και της Jennifer χρησιμεύσει ως μια υπενθύμιση στο ότι δεν θα πρέπει κάθε διαζύγιο να έχει πικρή κατάληξη. Σε έναν κόσμο που είναι ήδη γεμάτος διαμάχες και συγκρούσεις, είναι τόσο ωραίο να βλέπεις ένα ζευγάρι να κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει φιλικές σχέσεις και την οικογένεια ενωμένη.

διαφορετικό

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top