Connect with us

STORIES

Τρολ του Ίντερνετ κορόιδεψαν και φώναζαν «τέρας» άρρωστο μωρό που γεννήθηκε με παραμορφωμένο πρόσωπο

Οι γονείς ενός κοριτσιού με παραμορφωμένο πρόσωπο δέχθηκαν άσχημα σχόλια από διαδικτυακούς σχολιαστές που είπαν πως το παιδί τους είναι ένα «τέρας» κι ότι έπρεπε να είχε «σκοτωθεί».Ο Naffi και η Racheli Goldman από το Μάντσεστερ, μίλησαν για την απογοήτευση που ένιωσαν όταν άγνωστοι τους έστειλαν χυδαία σχόλια από τότε που δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους Batya στο Facebook.

Το ζευγάρι βγήκε για να υπερασπιστεί το κορίτσι τους, το οποίο έχει παραμορφωμένο κρανίο και σπονδυλική στήλη, είναι κωφό, τυφλό και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνο του λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα που έκαναν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας αποκάλυψε τα θέματα υγείας του κοριτσιού και οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι η Batya δεν θα ζούσε για πολύ καιρό μετά τη γέννησή της.

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και αφότου η εγκυμοσύνη της μητέρας έφτασε στον 7ο μήνα, οι γιατροί ρώτησαν τον Naffi και την Racheli αν ήθελαν να κάνουν έκτρωση.Εκείνοι αρνήθηκαν και επέμεναν να φέρουν το κοριτσάκι τους στον κόσμο και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν 500.000 ευρώ για να πληρώσουν τα έξοδα της νοσηλείας του.

Ο Naffi, ο οποίος παραδέχεται ότι αρχικά «φοβόταν» τα διογκωμένα μάτια της κόρης του και το ασυνήθιστο κεφάλι της, δήλωσε: “Όταν είδαμε τα σχόλια στις φωτογραφίες μας, τρομοκρατηθήκαμε. Δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι.”

“Αυτά που μας λένε οι άνθρωποι είναι τρομακτικά. Πολλοί λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ ξανά τόσο άσχημο παιδί. Είπαν ότι το παιδί μας είναι ένα τέρας.”“Πολλοί ήταν αυτοί που μας είπαν γιατί φέραμε ένα τέτοιο πλάσμα στον κόσμο κι ότι θα έπρεπε να το είχαμε σκοτώσει διακόπτοντας την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.”

“Οι γιατροί ήξεραν ότι θα γεννηθεί με αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Ήξεραν ότι η Batya θα είχε σοβαρή αναπηρία. Μας είπαν ότι δεν θα ζούσε μετά τη γέννησή της και πως ακόμα κι αν τα κατάφερνε, θα πέθαινε σε παιδική ηλικία.”

“Είπαν ότι η φροντίδα της θα κάνει τη ζωή μας αφόρητη. Δεν βγάλαμε μιλιά κι απλώς τους ακούγαμε. Αλλά μέσα μας ξέραμε πως έπρεπε να φροντίσουμε το μωρό που μας έστειλε ο Θεός.”

Το μωρό γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική αφού υπέστη αναπνευστική ανεπάρκεια και τώρα αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

“Έχει ένα παραμορφωμένο κεφάλι και τα μάτια της είναι διογκωμένα. Η σπονδυλική στήλη της δεν ήταν ευθεία. Η εμφάνισή της ήταν τρομακτική. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το μέλλον θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για εμάς,” είπε ο Naffi.

Αυτό το μήνα, η Racheli μοιράστηκε φωτογραφίες του μωρού της στο Facebook και έλαβε μηνύματα από αγνώστους που της έλεγαν πως το μωρό της έμοιαζε με τέρας.

Ο Naffi και η Racheli έπρεπε να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να φροντίζουν 24 ώρες με βάρδιες την κόρη τους, η οποία είναι σε φαρμακευτική αγωγή και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα.

Το ζευγάρι προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει η κόρη τους τις θεραπείες που απαιτούνται για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top