Connect with us

STORIES

Ζευγάρι ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει παιδί και η γυναίκα είναι έγκυος με πεντάδυμα

Ένας σύζυγος και η γυναίκα του που πέρασαν πέντε χρόνια προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα μωρό, μίλησαν για τη χαρά που ένιωσαν όταν ανακάλυψαν ότι περιμένουν πεντάδυμα.

Η 33χρονη Jamie Scott, έμεινε έγκυος μετά από εξωσωματική και οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είχε πολλές πιθανότητες να αποκτήσει δίδυμα.

Η ίδια και ο σύζυγός της Skyler υποψιάζονταν ότι θα μπορούσαν να περιμένουν δίδυμα, αλλά ένα υπερηχογράφημα αποκάλυψε ότι περίμεναν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε μωρά!

Αυτό σημαίνει ότι η οικογένειά τους την άνοιξη θα αποτελείται από 9 άτομα, όταν γεννηθούν τα πέντε μωρά. Το ζευγάρι έχει άλλους δύο γιους, τον 12χρονο Shayden, και τον 7χρονο Landon.

Σήμερα, στις 19 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, η Jamie, φαίνεται ήδη σαν εννέα μηνών έγκυος και η κοιλιά της είναι τόσο βαριά που τη δυσκολεύει στο περπάτημαΟι γιατροί της είπαν ότι θα πρέπει να πάρει βάρος για να ταΐσει τα πέντε επιπλέον στόματα, που σημαίνει ότι πρέπει να τρώει 4.000 θερμίδες την ημέρα.

Η Jamie και ο Skyler, πρέπει να συμφωνήσουν ποια θα είναι τα πέντε ονόματα για τα αγέννητα μωρά τους, αλλά παρά τις προκλήσεις που δέχονται, λένε ότι αισθάνονται ευλογημένοι.Η Jamie είπε: “Όταν έκανα το υπερηχογράφημα περιμέναμε να δούμε ένα ή δύο μικρούς σάκους, όμως είδαμε τέσσερις μέσα στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά βρήκαμε και το πέμπτο.”

“Έκλαψα από χαρά. Προσπαθούσαμε για αρκετό καιρό, γι’ αυτό ένιωθα υπέροχα μόνο που είχα μείνει έγκυος.”Με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η Jamie αντιμετώπισε δυσκολίες όπως πρωινές ζαλάδες και απώλεια βάρους.

Αυτή τη φορά έχει την τύχη να μην έχει άσχημα συμπτώματα, αλλά το να είσαι έγκυος σε πεντάδυμα παρουσιάζει από μόνο του τις δικές του προκλήσεις.Η Jamie είπε: “Όταν μάθαμε τα νέα και τα είπαμε στους γιους μας, είπαν ‘Τέλεια’” και στη συνέχεια ο 12χρονος μου γιος είπε: “Με το καλό!”

“Είναι πολύ δύσκολο το περπάτημα, γι’ αυτό βολεύομαι κάπως σε αναπηρική καρέκλα, επειδή είμαι τόσο εξαντλημένη, και επίσης πεινάω όλη την ώρα.”“Ο γιατρός μου μου πρότεινε να τρώω 4.000 θερμίδες την ημέρα και έχω πάρει σχεδόν 10 κιλά μέχρι τώρα αλλά δεν είναι αρκετό γι’ αυτό πρέπει να τρώω περισσότερο.”

“Έχω λιγούρες για υγιεινά τρόφιμα όπως τα αγγούρια, αλλά αυτά έχουν μηδενικές θερμίδες, γι’ αυτό πρέπει να συμπεριλαμβάνω στο φαγητό μου παχυντικά φαγητά.”“Είναι επίσης δύσκολο να κοιμηθώ γιατί η κοιλιά μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Όταν κουνιέται το ένα από τα μωρά, κουνιούνται και τα υπόλοιπα και είναι σαν να κάνουν πάρτι.”“Αλλά η σκέψη και μόνο ότι περιμένω πέντε μωρά είναι συγκλονιστική. Ανυπομονούμε να φέρουμε στο σπίτι μας πέντε υγιή, στρουμπουλά μωρά.”

Η Jamie και ο Skyler λένε ότι οι δικοί τους άνθρωποι τους στηρίζουν πολύ, αφού γείτονες και οι φίλοι τους τους έκαναν διάφορα δώρα, όπως ρούχα και αξεσουάρ για τα μωρά.

Το ζευγάρι μένει προσωρινά κοντά σε ένα νοσοκομείο στην Αριζόνα, όπου ένας ειδικός γυναικολόγος παρακολουθεί τη μητέρα, η οποία πρόκειται να υποβληθεί σε καισαρική στα τέλη Απριλίου.

“Θέλουμε να δείξουμε σε αυτά τα πέντε μωρά πόσο όμορφος και χαρούμενος είναι ο κόσμος,” είπε ο πατέρας των παιδιών.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top