Connect with us

Survivor 4

Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

Υπάρχει πάντα κάποιος στον περίγυρό μας που έχει περισσότερη διαίσθηση από τους υπόλοιπους και αυτό ισχύει και στην αστρολογία.

Advertisement

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα διαφορετικό χάρισμα, αλλά κάποια τείνουν να γνωρίζουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, πριν αυτό συμβεί καν. Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πιο ταιριαστά ζώδια: 10 ζευγάρια του ζωδιακού που θα μείνουν για πάντα μαζί.

Δείτε αυτά τα τρία ζώδια παρακάτω:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηριώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

Η φράση που δεν πρέπει να πεις σε καθένα από τα 12 ζώδια – Πες το και σε χώρισε

Ζώδια: Και ήρθε εκείνη η ώρα που θα ενωθούν οι δύο πιο μεγάλες δυνάμεις στο γυναικείο μυαλό, τα δύο βασικότερα θέματα που απασχολούν μια 5ωρη κουβέντα γυναικών και απαλλαγμένοι από στερεότυπα και θεμελιώδεις θεωρίες.

Μιλάμε για τα στοιχεία εκείνα που δεν ανέχονται τα ζώδια στις σχέσεις τους. Για να δούμε λοιπόν ποια φράση είναι αυτή που θα φέρει το «αντίο» για κάθε ζώδιο;

Κριός

Εγώ αγάπη μου προτιμώ να κάτσουμε μέσα γιατί έχω υψοφοβία, κλειστοφοβία αγοραφοβία και γενικά τι ωραία εδώ στον καναπεδάκο, κουβερτούλα, αγκαλίτσα.

Αντίο

Το να δείξεις πως είσαι βολεμένη. Σε κάθε επίπεδο, είτε αυτό είναι της μεταξύ σας σχέσης χωρίς να θέλεις να κάνετε καινούργια πράγματα, είτε σε προσωπικό κομμάτι δείχνοντας πως δεν έχεις στόχους και διάθεση για εξέλιξη.

Αν λοιπόν ο Κριός σε δει να είσαι ένα με τον καναπέ, θα σε σπρώξει απλά να μπεις λίγο πιο μέσα σε αυτόν. Και να ξέρεις δεν έχει χειρότερο από τα νιαουρίσματα και τα υποκοριστικά!

Ταύρος

Εγώ αγάπη μου δεν θέλω πολλά πολλά, ας φτιάξουμε μακαρόνια, ναι μωρέ σκέτα και ας ξοδέψουμε τα λεφτά μας μετά σε βλακείες στο online shopping.

Αντίο

Το να δείξεις πως δεν εκτιμάς το καλό φαγητό που τόσο, τόσο, τόσο αγαπάει ο Ταύρος. Όπως φυσικά και να μην δίνεις στα χρήματα την αξία που θεωρεί εκείνος πως έχουν.

Πολύ μπερδεμένα μας τα λέει αυτό το ζώδιο, γιατί ναι μεν θέλει την ακριβή ζωή, με το καλό φαγητό και το prestige στα ύψη, αλλά δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να επενδύσει χρηματικά και για αυτά…

Δίδυμος

Εγώ αγάπη μου δεν θέλω να κάνουμε παρέα με πολλά άτομα, μου αρκεί να είμαστε μόνοι μας… στο μαγαζί… στο σπίτι… στη Γη και ξέρεις και κάτι άλλο; Να μην μιλάμε μωρέ!

Αντίο

Το να δείξεις αντικοινωνική και πως δεν έχεις καμία μα καμία διάθεση να γνωρίσεις νέο κόσμο και να μάθεις νέες εμπειρίες. Μα αρχικά, δεν ήξερες που έμπλεκες;

Ο Δίδυμος ζει για να επικοινωνεί και να μιλάει, όχι πάντα με τον υπερβολικό τρόπο που προβάλλεται και κουβαλάει ως φορτίο του ζωδίου του, αλλά γενικότερα του αρέσει ο κόσμος και να συζητάει όσο αρέσει στον Ταύρο το φαγητό ρε παιδί μου! Εκεί λοιπόν θα μπει ένα μεγάλο χ για σένα και να ξέρεις πήγαινες πολύ γυρεύοντας.

Ζώδια: Οι φράσεις που δεν πρέπει να πεις γιατί μπορεί να σε χωρίσει

Καρκίνος

Εγώ αγάπη μου δεν βλέπω τον εαυτό μου με οικογένεια, θέλω να είμαι μια γυναίκα καριέρας και μόλις γυρίζω να βρίσκω ένα πιάτο φαγητό, γιατί στο είπα; Δεν ξέρω να μαγειρεύω!

Αντίο

Το να δείξεις αυτό ακριβώς που λες! Να μην αγαπάς το ουσιαστικό δέσιμο και την δημιουργία εν δυνάμει μιας οικογένειας, που για τον Καρκίνο αποτελεί θεμελιώδη έννοια της ζωής του.

Επίσης, κράτα ότι ο άντρας Καρκίνος είναι ίσως από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και η ιδέα ότι η κοπέλα/γυναίκα του δεν έχει σκοπό να κάθεται καθόλου στο γλυκό και ζεστό σπίτι τους, θα τον φτάσει στα σίδερα.

Λέων

Εγώ αγάπη μου δεν θέλω πολλά πράγματα, μου αρέσει η απλότητα, το σπίτι και γενικά με εκνευρίζουν οι περιττοί εντυπωσιασμοί.

Αντίο

(Ακύρωση εντυπωσιακού ανοίγματος σαμπάνιας στο σαλόνι χωρίς κανένα λόγο). Το να μην σου αρέσει η χλιδή βρε παιδί μου με απλά λόγια, και αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με υπέρογκα ποσά.

Ο Λέων θέλει να περνάει καλά, να λάμπει όπου και να μπει και η σύντροφος του να είναι ανάλογης νοοτροπίας. Εάν δηλαδή έχεις βαρεθεί έναν Λέοντα και θέλεις να τον χωρίσεις, πήγαινε σε μια επίσημη εκδήλωση μαζί του με ένα τζιν.

Παρθένος

Εγώ αγάπη μου δεν βρίσκω νόημα στο να καθαρίζουμε συνέχεια το σπίτι, αφού ούτως η άλλως θα το ξαναλερώσουμε και ξέρεις και κάτι άλλο, ας ακυρώσουμε εκείνο το ποτό με τα παιδιά, τι πειράζει που είναι σε 10 λεπτά;

Αντίο

Το να είσαι αρχικά τόσο, μη μανιακή με την καθαριότητα όσο είναι αυτός, ο οποίος ως αγαπημένο του άρωμα έχει αυτό της χλωρίνης.

Φυσικά και στα αρνητικά σου bonus θα μπει και η απερίσκεπτη ανευθυνότητα σου ως προς το ότι δεν μπορείς να οργανώσεις σωστά τη μέρα σου με ακρίβεια δευτερολέπτου. Καλά το ότι ακυρώνεις προγραμματισμένα πράγματα λίγα λεπτά πριν, ίσως ισοδυναμεί και με θάνατο.

Ζυγός

Advertisement

Εγώ αγάπη μου δεν ξέρω που θες να πάμε, όπου θες εσύ! Απλώς να, λέω να μην βαφτώ και να έρθω με τα sneakers μου.

Αντίο

Το να μην μπορείς να αποφασίσεις για κάτι, δεν είναι θέμα που θα εκνευρίσει τον Ζυγό, αλλά όλον τον υπόλοιπο κόσμο. Γιατί εννοείται ότι ούτε εκείνος θα μπορέσει να αποφασίσει και θα καταλήξετε να κάνετε κύκλους γύρω από μια πλατεία για κανένα 3ωρο.

Το θέμα βέβαια είναι πως ο άντρας Ζυγός, εάν αποφασίσει τελικά που θα πάει, θέλει να κυκλοφορεί μια γυναίκα «κόσμημα» δίπλα του, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, από τέλειο βάψιμο μέχρι τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Σκορπιός

Εγώ αγάπη μου δεν έχω εχθρούς, θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρατάμε κακία σε κανέναν γιατί μόνο εμείς στεναχωριόμαστε. Α, το απόγευμα θα πάω για καφέ στο φίλο μου τον Γιώργο.

Αντίο

Το να μην έχεις τουλάχιστον μια hate list με άτομα που κάτι σου έχουν κάνει, ή και όχι έτσι για Σκορπιούς μιλάμε. Δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα πηγαίνεις καλά με όλους και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα του ξενίσει.

Επίσης θέλω να ξέρεις πως αν μια φορά ο Καρκίνος είναι ένα ζηλιάρικο ζώο, ο Σκορπιός είναι ο βασιλιάς της ζήλειας και θα στο υπενθυμίσει με κάθε τρόπο, σιγά μην ντραπεί καλέ.

Τοξότης

Εγώ αγάπη μου δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αστείο αυτό που λες, και καλό θα ήταν να σοβαρευτείς δεν είσαι πια μωρό.

Αντίο

Εδώ θα σταθούμε. Γιατί ο Τοξότης πολύ δύσκολα θα δυσανασχετήσει αφού είναι σχεδόν μόνιμα με το χαμόγελο και την χωρίς λόγο αισιοδοξία. Οπότε αν ένα λάθος μπορείς να κάνεις ως σύντροφός του, είναι να του βάλεις φρένο σε αυτή την παιδικότητα που έχει και να του ακυρώσεις τον αστείο χαρακτήρα του γεμίζοντας τον «μαυρίλα».

Αιγόκερως

Εγώ αγάπη μου 11 δεν θέλω πολλά πολλά, το σπιτάκι μας, το φαγάκι μας και να μην πηγαίνουμε σε βαρετές υποχρεωτικές βλακείες για τη δουλειά

Αντίο

Καλά μεγάλο αντίο αρχικά γιατί ο Αιγόκερως είναι το πιο απόλυτο ζώδιο του κύκλου. Αρκετά κοινά με τον Κριό στο κομμάτι του ότι δεν αντέχει τα υποκοριστικά και φυσικά δεν μπορεί το να μην θαυμάζει τη σύντροφό του, η οποία πρέπει απαραίτητα να έχει τα στοιχεία της ανεξαρτησίας και της καριέρας πολύ ψηλά.

Ειδικά αν δε, πάτε όντως σε αυτό που, καημένη μου, αποκάλεσες βαρετές βλακείες της δουλειάς, και δεν ακολουθήσεις κατά γράμμα τις συμβουλές του, θα γυρίσεις μόνη σου σπίτι. (Που μεταξύ μας αυτό, δεν ήθελες;).

Υδροχόος

Εγώ αγάπη μου βαρέθηκα τις επαναστάσεις χωρίς αιτία γιατί τι καταλάβαμε τελικά; Ας μείνουμε μωρέ ήσυχα στο σπιτάκι μας και ας συζητήσουμε επιτέλους για το πότε θα ανέβουμε και αυτά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αντίο

Το να είσαι τελικά ένας άνθρωπος ίδιος με όλους τους άλλους. Που βολεύεται σε ό, τι έχει, δεν παλεύει για κάτι καλύτερο και επαναπαύεται σε έτοιμες απόψεις.

Γενικότερα ακούγεται πως οι άντρες Υδροχόοι δεν τα πάνε πολύ καλά με τη δέσμευση και είναι εκείνο το ζώδιο που βγάζει σπυράκια στις λέξεις γάμος, εκκλησία, βέρες. Για δοκίμασε το και πες μας το αποτέλεσμα!

Ιχθύες

Εγώ να ξέρεις…

Ώπα, που πήγε το «αγάπη μου»; Δηλαδή σε όλα τα υπόλοιπα ζώδια να ακούγονται μεν τα παράπονα αλλά με το αγάπη μου πάντα και εδώ τίποτα;

Αντίο

Το να μην δείχνεις την ευαισθησία σου και την γλυκιά πλευρά σου. Γιατί όλοι την έχουμε κάπου έστω και πολύ καλά κρυμμένη. Το να είναι ο άλλος εκδηλωτικός και εσύ όχι, μπορεί να τον φτάσει στα όρια του, ώσπου κάποια στιγμή θα μαζέψει τα δάκρυα του και τα σπασμένα του κομμάτια και θα σου κουνήσει το μαντίλι.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Survivor 4

[inFeed]

Advertisement
To Top