Connect with us

ΥΓΕΙΑ

Αν παρατηρήσετε αυτά τα σημάδια, τότε χρειάζεται αμέσως να αποτοξινώσετε το σώμα σας

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποφύγουμε την επίδραση των τοξινών σε καθημερινή βάση, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από τοξίνες που επηρεάζουν την υγεία μας και προκαλούν πολλές αρνητικές επιπτώσεις.Οι τοξίνες βρίσκονται στα τρόφιμα που καταναλώνουμε, τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τα καθαριστικά οικιακής χρήσης και τα ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

, οι τοξίνες σχηματίζονται στο , και , λόγω των αρνητικών συναισθημάτων, των ορμονών του στρες, του άγχους και των συναισθηματικών διαταραχών.Λόγω όλων αυτών, το σώμα μας έχει αναπτύξει μηχανισμούς για να αντιμετωπίσει τη συσσώρευση τοξινών στο σώμα, όπως η αφόδευση, η ούρηση, η εφίδρωση, και το κλάμα.Οι Πολυάριθμοι ειδικοί πιστεύουν ότι το σώμα χρειάζεται μια διαδικασία αποτοξίνωσης που και που, προκειμένου προκειμένου να ενισχυθεί η συνολική υγεία και να καταπολεμηθούν οι διάφορες ασθένειες. Μια τέτοια θεραπεία αποτοξίνωσης θα πρέπει να ακολουθείται από μια ισορροπημένη, υγιεινή , η οποία θα παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.Αν αγνοηθούν, τα προειδοποιητικά που αποστέλλονται από το σώμα μας μπορεί να επιδεινώσουν την υγεία μας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα . Μετά την αφαίρεση των τοξινών, το σώμα θα είναι ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια. Επίσης, η αποτοξίνωση θα βοηθήσει στην επιπλέον απώλεια βάρους.ζούμε σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από τοξίνες που επηρεάζουν την υγεία μας και προκαλούν πολλές αρνητικές επιπτώσεις.Ως εκ τούτου, το σώμα μας χρειάζεται μια διαδικασία καθαρισμού αν αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα ακόλουθα 8 συμπτώματα, τα οποία δεν πρέπει να αγνοηθούν από κανένα :

Διαβάστε ακόμα:   «Δύο μέρες χωρίς πυρετό πρέπει να περάσει ένα παιδί για να ξαναπάει στο σχολείο»

Πονοκέφαλοι – Αν υποφέρετε τακτικά από πονοκεφάλους, αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες, και θα πρέπει να το καθαρίσετε. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας πριν πάρετε κάποιο παυσίπονο.

Λευκή ή κίτρινη γλώσσα – Στην περίπτωση που η υγεία σας είναι καλή, η γλώσσα πρέπει να είναι απαλό κόκκινο ή φωτεινό ροζ χρώμα. Ωστόσο, αν η γλώσσα σας έχει πάνω της, πάνω από μια κίτρινη ή λευκή γραμμή, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθαρίσετε το σώμα σας αμέσως. Επίσης, η κακή αναπνοή είναι μια άλλη ένδειξη ότι το σώμα σας έχει απεγνωσμένα ανάγκη το καθαρισμό.

Δερματικά προβλήματα – Εάν το δέρμα σας γίνεται ξηρό, με εξανθήματα ή ακμή, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν υπερβολικές ποσότητες τοξινών στο σώμα, που είναι ο κύριος λόγος για τα θέματα στο δέρμα σας.

Θέματα με τη χοληδόχο κύστη – Εάν η χολή που απελευθερώνεται στη χοληδόχο κύστη από το ήπαρ έχει μεγάλη συγκέντρωση, τότε το σώμα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε τοξίνες. Φράζει τη χοληδόχο κύστη και αυξάνει τον κίνδυνο χολολιθίασης.

Διαβάστε ακόμα:   Τι αποκαλύπτει το σχήμα από τα κόπρανα για την υγεία σας.

Συμφόρηση ρινικής κοιλότητας – θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το σύμπτωμα είναι αρκετά συχνό, συνήθως μετά από την εισπνοή μεγάλων ποσοτήτων τοξικών χημικών ουσιών, οι οποίες είναι στον αέρα γύρω μας.

Υπερθέρμανση – Εάν το σώμα είναι γεμάτο από τοξίνες, η λειτουργία της καρδιάς αναγκάζεται να αυξηθεί, και οδηγεί σε μια κατάσταση γνωστή ως «υπερθέρμανση», η οποία αυξάνει την θερμότητα του σώματος. Ο ιδρώτας είναι ο φυσικός μηχανισμός του σώματος για την αφαίρεση των τοξινών, τις οποίες τις αποβάλλει μέσω των πόρων του δέρματος.

Το λίπος της κοιλιάς – η συσσώρευση τοξινών στο σώμα μπορεί επίσης να προκληθεί από το στρες, το άγχος, τα αρνητικά συναισθήματα, το θυμό, και τα καθημερινά προβλήματα.

Αυτές οι τοξικές ουσίες εμποδίζουν την ικανότητα του σώματος να ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης και της χοληστερόλης και συνήθως αυξάνουν τη συσσώρευση των λιπών στην κοιλιακή περιοχή.

Αϋπνία – Οι τοξίνες μειώνουν τα της μελατονίνης που απελευθερώνονται από το σώμα, τα οποία χρησιμεύουν στο να δίνουν το σήμα στο σώμα για τον ύπνο. Η μείωση αυτή έχει ως επακόλουθο τον ανήσυχο ύπνο και την αϋπνία. Όταν αφαιρέσετε τις τοξίνες από το σώμα σας, αυτό θα βελτιώσει σημαντικά τον ύπνο σας.

Διαβάστε ακόμα:   Παντρεμένος ή όχι, αυτό πρέπει να το διαβάσετε σίγουρα

Απλές συμβουλές και κόλπα για να αποτοξινώσετε το σώμα σας:

  • Καταναλώστε φυσικούς χυμούς αποτοξίνωσης και smoothies σε καθημερινή βάση
  • Καταναλώστε κάποια φυσική αποτοξίνωσης κάθε πρωί
  • Γυμναστείτε καθημερινά Κάντε σάουνα
  • Κάντε λεμφικό μασάζ
  • Δοκιμάστε το στεγνό βούρτσισμα του δέρματος
  • Κάντε αλματάκια σε ένα μίνι τραμπολίνο

Πηγή


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΥΓΕΙΑ

To Top