Connect with us

ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που αγαπάνε συνέχεια το λάθος άτομο!Μήπως είσαι και εσύ μια από αυτές;

Φίλη μου, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, δεν έχει μόνο ο Καρράς ή η Βανδή το ελάττωμα να αγαπά τα λάθος άτομα, το έχεις κι εσύ. Τώρα, πώς γίνεται να προσέχεις, να είσαι επιφυλακτική από τη φύση σου, να μετράς τα υπέρ και τα κατά, αλλά καταλήγεις τις περισσότερες φορές στο να ερωτεύεσαι τον πλέον ακατάλληλο είναι ένα μυστήριο. Και για να στο κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο σου θέτουμε το εξής ερώτημα: μήπως τελικά είναι το κατάλληλο για να σε διδάξει, ώστε την επόμενη φορά που θα σου τύχει ένας ανάλογος άντρας να διακρίνεις αμέσως τα για να μην την ξαναπατήσεις;

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι το Νο 1 θύμα προς εκμετάλλευση στον έρωτα και αυτό δυστυχώς είναι γεγονός. Όταν γνωρίζεις κάποιον, αμέσως του αποδίδεις ιδιότητες και χαρίσματα που -μεταξύ μας- μόνο εσύ βλέπεις. παραμυθιάζεσαι, αποκτάς προσδοκίες για να διαπιστώσεις στην πορεία ότι όνειρο ήταν και πάει… Τι παθαίνει η διαίσθησή σου; Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις αμέσως με τι κουμάσι έχεις να κάνεις; Μήπως ερωτεύεσαι την ιδέα του έρωτα και τυφλώνεσαι; Σωρός τα αναπάντητα ερωτήματα, η κατάληξη είναι η ίδια… Εσύ με τα χαρτομάντιλα στο χέρι.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 12 ζώδια γίνονται … αφεντικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να κι η έκπληξη που λέγαμε παραπάνω! Εσύ είσαι ο ορισμός της τρελής και αγαπησιάρας! Σου αρέσει η ελευθερία, η αυτονομία και η ανεξαρτησία ακόμα και στη . Ωραία ως εδώ! Πώς γίνεται, λοιπόν, να ερωτεύεσαι άτομα που θέλουν να σε ελέγχουν και σε καταπιέζουν; Γιατί πέφτεις σε που σε ζηλεύουν και σου κάνουν σκηνικά απείρου κάλλους; Μήπως είναι η αντίφαση που σε κυριεύει; Μήπως σε εξιτάρει το να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τα όριά σου ή απλά πιστεύεις ό,τι σου πλασάρουν και στο τέλος σε βάζουν στο παχνί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ σε ό,τι αφορά στο μυαλό και στη δουλειά σκίζεις, στα (συγγνώμη κιόλας) είσαι σκράπας. Ανεπίδεκτη μαθήσεως! Βάζεις στόχους, σκέφτεσαι λογικά, έχεις στάνταρτς και τελικά πας και πέφτεις στον πιο ακατάλληλο άτομο. Τι φταίει; Ότι σου πιάνει το ευαίσθητο σημείο σου και σου λέει ή υπόσχεται αυτά που κατά βάθος θέλεις απεγνωσμένα να ακούσεις. Φίλη μου, κακά τα ψέματα! Πιο πολύ καίγεσαι να βρεις την παντοτινή αγάπη, παρά το να κάνεις καριέρα, που το παίζεις στα δάχτυλα  και αυτό ο… απατεώνας το βλέπει.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια και χαρακτηριστικά: Πώς ηρεμεί το κάθε ζώδιο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ φίλη μας, στα ερωτικά παθαίνεις Ιχθύ! Η τελειομανία και οι υψηλές προσδοκίες πάνε χέρι-χέρι! Αν έχει την εξωτερική εμφάνιση που σου αρέσει, εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πιάσει Κότσο. Ας λένε οι εχθροί σου ότι τα ψειρίζεις όλα, στον έρωτα, ακριβώς επειδή είναι ο στίβος που δε διακρίνεσαι, τα καταπίνεις αμάσητα. Και δε φτάνει αυτό! Κόβεσαι να βοηθήσεις, να και να (υπό)στηρίξεις τον άχρηστο που σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δε μιλάς και τελικά σε θεωρεί και δεδομένη. Ε, λογικό είναι μόλις νιώσει ότι πατάει πλέον γερά στα πόδια του να σε παρατήσει σύξυλη.

astrology.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top