Connect with us

ΖΩΔΙΑ

6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Σκορπιό

Είναι γνωστός για το πάθος και την ενέργειά του, όμως ο Σκορπιός δεν είναι απλή περίπτωση ζωδίου. Περίπλοκος και γεμάτος αντιφάσεις, είναι ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα πλάσματα του ζωδιακού κύκλου και βρίσκει πάντα τον τρόπο να γίνεται ακαταμάχητος…
Ένας Σκορπιός αξίζει να τον αγαπάς γιατί…

Οι Σκορπιοί δεν δίνονται εύκολα, δεν ανοίγονται στον οποιοδήποτε ούτε συνάπτουν στενές σχέσεις εύκολα. Όταν όμως διαλέξουν κάποιον για φίλο ή σύντροφό τους, τότε είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα γι’ αυτόν! Είναι κάτι περισσότεροι από ταγμένοι στην αγάπη τους για τους δικούς τους ανθρώπους και μπορούν να παλέψουν με νύχια και με δόντια για χάρη τους!

…και η λέξη «πάθος» έχει για συνώνυμο τη λέξη «Σκορπιός» στα λεξικά

Δεν απλώς ερωτικός κι αισθησιακός. Είναι ένα επίπεδο πάνω απ’ ό,τι έχεις συνηθίσει. Ο άντρας Σκορπιός θα κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τη γυναίκα που βρίσκεται στο κρεβάτι του, εξερευνώντας τη σεξουαλικότητά της με τρόπους που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Η γυναίκα Σκορπιός είναι το απόλυτο θηλυκό: ελκύει χωρίς να γίνεται χυδαία, έχει το πάνω χέρι χωρίς να ευνουχίζει, παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να χάνει τον συναισθηματισμό της. Γενικά, το σεξ μ’ έναν Σκορπιό είναι εμπειρία…

Διαβάστε ακόμα:   Τι …ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του!

Οι κακές γλώσσες τον λένε καχύποπτο, αλλά…

Αυτό που πολλοί ονομάζουν «καχυποψία» εμείς το λέμε «λογική» κι «ευαισθησία». Ο Σκορπιός τα δίνει όλα, γι’ αυτό καμιά φορά… τρώει τα μούτρα του κι αυτό είναι που τον κάνει να μην ανοίγεται εύκολα. Έχει μάθει να λέει «όχι» στις εφήμερες σχέσεις.

Είναι κινηματογραφικά γοητευτικός

Οι Σκορπιοί μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από νουάρ ταινία ή από ατμοσφαιρικό, αστυνομικό μυθιστόρημα. Έχουν στιλ, έχουν ύφος, είναι μυστυριώδεις και φοβερά ελκυστικοί. Οι γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία «απόλυτο θηλυκό» κι οι άντρες, ακόμη κι όταν δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι, είναι πολύ γοητευτικοί. Τα ρούχα, τα μαλλιά, οι κινήσεις των χεριών τους, ο τόνος της φωνής τους και το διαπεραστικό τους βλέμμα έχουν έναν τρόπο να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να κάνουν καρδούλες να χτυπάνε γρηγορότερα.

Ο Σκορπιός είναι ένας απ’ τους πιο πιστούς συντρόφους

Μπορεί να λατρεύει το σεξ και να ζει μέσα απ’ τις ερωτικές του εμπειρίες αλλά αν δοθεί, σπάνια θα απιστήσει. Ακόμα κι αν του δοθεί η ευκαιρία, θα την απορρίψει κι αν τελικά θελήσει να γνωρίσει κάποιον άλλο, πρώτα θα το πει στο ταίρι του και μετά θα προχωρήσει. Εμείς τα λέμε: είναι λαχείο!

Διαβάστε ακόμα:   Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 21/4: Τα Ζώδια τώρα, δοκιμάζονται

Θα αναγεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες του

Έχει πίστη, ήθος, πάθος και ενέργεια και, μπορεί να μην του αρέσει να χάνει, αλλά αν πέσει, θα σηκωθεί. Ξέρει να δίνει μάχες σε κάθε τομέα: θα παλέψει για μια καλύτερη δουλειά, θ’ αλλάξει σπίτι αν χρειαστεί, θα χωρίσει αν η σχέση του βαλτώσει. Ό,τι κι αν του συμβεί κι όσο κι αν πληγωθεί, θα σηκώσει τα μανίκια και θα παλέψει για το καλύτερο.

Πηγή: fanpage.gr
Via: www.mama365.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top