Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 20/9 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων!

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017,  η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που κυριαρχεί ο Ερμής , την Παρθένο και θα παραμείνει έως τις 14 Οκτωβρίου 2017. 

Αστρολογικά η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου είναι σε πτώση, που σημαίνει ότι ζορίζεται να φλερτάρει με τον έρωτα, και εκδηλώνει τα συναισθήματα της με πρακτικό τρόπο μια που γίνεται συντηρητική και μαζεμένη.

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Αρκετά επικριτικά είναι τα άτομα που έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στην Παρθένο και συνέχεια αμφισβητούν ή βρίσκουν ατέλειες στο ταίρι τους.
Όμως , σαν ζώδιο της γης, η Παρθένος κάνει την Αφροδίτη λογική, συνετή και με αποτέλεσμα να επικρατεί ο ρεαλισμός και να σταθεροποιούνται οι προσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά θέματα. Έτσι, Δεν ζεις σε ροζ συννεφάκι, μαθαίνεις να είσαι εγκρατής και κυρίως αποφεύγεις τις κακοτοπιές που προέρχονται από βιαστικές επιλογές.
Προσοχή σε παρεξηγήσεις, καθώς θα έχεις αυξημένη περιέργεια και κριτική για την συμπεριφορά του περίγυρου σου. Μικροχαρές μέσα από την καθημερινότητα, εργασιακές διευκολύνσεις και βελτίωση σε συναδελφικές σχέσεις.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017,  η Αφροδίτη από την Παρθένο θα έρθει σε αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αντιθέσεις βιώνεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο, υποσχέσεις φαίνεται να μην υλοποιούνται και επικρατεί κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας στις προσωπικές σου σχέσεις. Κούραση, εξάντληση μέσα στην καθημερινότητα οδηγεί σε τάσεις φυγής και αποφυγή ευθυνών. Προσοχή σε εθισμούς. Ισορροπία μέσα από εναλλακτικές θεραπείες, επαφή με τη φύση, εργασιοθεραπεία.  Επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του β΄ δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, κυρίως όμως όσοι είναι γεννημένοι στην 12η μοίρα ή  έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 12η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Διαβάστε ακόμα:   Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς

Στις 3 Οκτωβρίου 2017, η Αφροδίτη στην Παρθένο συναντά αρμονικά τον Πλούτωνα στο γήινο ζώδιο τον Αιγόκερω και το τρίγωνο που θα σχηματιστεί, υπόσχεται υλοποίηση σχεδίων, βελτίωση εργασιακών συνθηκών, καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα εξουσίας (διευθυντές, αφεντικά), ευτυχές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά αλλά και συνοικέσια, γνωριμίες για αρραβώνα, γάμο. Επισημοποίηση σχέσεων. Καλύτερη αποδοχή της πραγματικότητας.
Επηρεάζονται οι εκπρόσωποι της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι , γεννημένοι στο β΄ δεκαήμερο, αλλά και τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, με ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στην 16η, 17η  μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 5 Οκτωβρίου 2017, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στην Παρθένο, φέρνει έντονη ερωτική δραστηριότητα μέσα στον εργασιακό χώρο και βέβαια υπάρχει έντονα ο κίνδυνος παρεξηγήσεων. Έντονη φυσική δραστηριότητα, εναλλακτικές θεραπείες και τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων οδηγεί σε ισορροπία. Τρέξιμο στη φύση , ενασχόληση με κατοικίδια. Προτάσεις βελτίωσης για εργασιακά θέματα, μετακινήσεις, ταξίδια για δουλειά. Όφελος μέσα από παροχή υπηρεσίας στο σύνολο.
Επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του β΄ δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού , κυρίως όμως όσοι είναι γεννημένοι στην 18η μοίρα , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 18η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Κινητικότητα για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες β’ δεκαήμερου.

Στις 8 Οκτωβρίου 2017, η Αφροδίτη από την Παρθένο , θα σχηματίσει την όψη τετραγώνουμε τον Κρόνο στον Τοξότη και αυτό θα φέρει άγχος, ένταση και κούραση, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου και να εξαντληθείς ψυχικά αλλά και σωματικά. Οικονομικά δυσκολεύεσαι και βιώνεις μια αλλαγή στην εργασιακή σου καθημερινότητα, Προσγείωση, ρεαλισμός και πολλή δουλειά. Πιθανές απογοητεύσεις.
Επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του β΄ δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού , κυρίως όμως όσοι είναι γεννημένοι στην 22η μοίρα , Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 22η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Τι φέρνει η νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους;

Κριός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί θέματα εργασιακά, καθημερινότητας και θα ασχοληθείς με πρακτικά θέματα ρουτίνας. Σταθερότητα σε επαφές με συναδέλφους και ενασχόληση με το σπίτι αλλά και την υγεία. Ερωτική επιτυχία μέσα στον εργασιακό χώρο.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί ερωτικές σχέσεις, γίνονται γνωριμίες με νεώτερους συντρόφους και γενικά θα σε φέρει σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Αγάπη, ενασχόληση με παιδιά και όφελος από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ρομαντισμός μέσα από τομείς ψυχαγωγίας.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογενειακές σχέσεις και φέρνει οικονομική ενίσχυση λόγω του ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς την ακίνητη  περιουσία σου. Θέματα συγκατοίκησης, νέες σχέσεις, συνοικέσια ευνοούνται.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί θέματα γνώσεων, σπουδών, αλλά και επαγγελματικής πορείας μέσα από δημόσιες σχέσεις ή το διαδίκτυο. Συμβόλαια, έγγραφα, ευκολία σε γραφειοκρατικές υποθέσεις. Γνωριμίες μέσα από τις καθημερινές μετακινήσεις και τα μέσα μεταφοράς.

Λέων

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί οικονομικά ζητήματα, νέοι πόροι εσόδων εμφανίζονται και αυξάνεται το αίσθημα αυτοπεποίθησης. Η Λογική υπερτερεί και αποφεύγονται οι σπατάλες. Καλύτερη διαχείριση οικονομικών. Έρωτας μέσα από προσπάθεια αναζήτησης εργασίας.

Διαβάστε ακόμα:   Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα είναι συναρπαστική για αυτά τα τρία τυχερά ζώδια

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ευνοεί επαφές με συνεργάτες και έχεις ευκαιρίες για προσωπικά ξεκινήματα, καθώς λείπουν οι εντάσεις και έχουν υποχωρήσει τα εμπόδια. Έρωτας κατόπιν προσωπικής προβολής, αύξηση δημοτικότητας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε ευνοεί εσωτερικά, ισορροπία βιώνεις μέσα στο σπίτι σου και θα έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους. Τακτοποίηση χώρου βοηθάει στη χαλάρωση. Μυστικές σχέσεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε ευνοεί κοινωνικά, αυξάνονται οι φίλοι, εντάσσεσαι σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και αυξάνονται οι δυνατότητες σου. Δημόσιες σχέσεις βελτιώνουν την εικόνα σου. Έρωτας πλατωνικός.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί θέματα καριέρας, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με πρόσωπα εξουσίας και διασφαλίζεται η θέση σου στην υπάρχουσα εργασία. Μπορεί να μπλέξεις τα συναισθήματα με τη δουλειά. Δυναμικά ερωτικά ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί θέματα σπουδών, νομικά ζήτημα ρυθμίζονται με μεγαλύτερη ευκολία και πιθανόν να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους. Έρωτας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και επιχειρηματική εξέλιξη μέσα από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί ρυθμίσεις οικονομικής φύσεως, κληρονομικά ζητήματα αλλά διευκολύνεσαι από τρίτα πρόσωπα. Σεξουαλικά βρίσκεις ανταπόκριση. Παράνομες σχέσεις.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί συντροφικές σχέσεις, αποζητάς την οικειότητα και την αποδοχή μέσα στη σχέση σου και θα βιώσεις ευχάριστα συναισθήματα. Σταθερότητα και ασφάλεια σε υπάρχουσα σχέση. Έρωτας μέσα από νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top