Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για την τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου!

Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τις επιδιώξεις του συστήματος ανά τον πλανήτη και δημιουργεί επιμέρους εντάσεις σε όσα μέρη του κόσμου επιδιώκουν τη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργία περίεργων συνασπισμών και την βίαια καταστολή κινημάτων που αντιτίθενται σε ότι θεωρείται κατεστημένο. διαβάστε παρακάτω…

Κριός

Η εβδομάδα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας, να πλησιάσετε στόχους και να επηρεάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν. Φροντίστε από την πλευρά σας να είστε συνεπείς στο λόγο σας, να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις κάθε είδους και να μην ξεκινήσετε αγώνες που δεν έχουν νόημα.

ΤΙΡ

Αισθηματικά προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην παρασύρεστε από την φαντασία σας ή κάποιες περιστασιακά ευχάριστες προκλήσεις.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, καλλιεργώντας λίγο περισσότερο κάποιες χρήσιμες σχέσεις. Αισθηματικά φαίνεται πως για άλλη μια φορά έχετε δίκαιο, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι θα κληθείτε να πληρώσετε κόστος είτε σε ψυχικό απόθεμα, είτε με επιπλέον προσπάθεια  επίτευξης κάποιου συμβιβασμού.

ΤΙΡ

Αποφύγετε να προκαλέσετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να επωμιστείτε εσείς το όποιο βάρος.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας θέλει περισσότερο εργατικούς και αποτελεσματικούς σε καθημερινή βάση. Οι σκέψεις που σας τροφοδοτούν με ενέργεια είναι προτιμότερο να παραμείνουν δικές σας και να μην τις εκθέσετε σε γνώμες τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας και να επιδιώξετε τη συντροφιά εκείνων που σας ξεκουράζουν και σας ηρεμούν.

Διαβάστε ακόμα:   "Από 22 του μηνός θα υπάρξει μια...": Προβλέψεις σοκ της Λίτσας Πατέρα!

ΤΙΡ

Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα. Διατηρήστε υψηλά το ηθικό σας και μην πτοείστε από μικρές αναποδιές.

Καρκίνος

Αν το θελήσετε και αν πειθαρχήσετε στην επίτευξη του στόχου σας, θα μπορέσετε να καλύψετε μεγάλο μέρος από την απόσταση που σας χωρίζει από την πραγματοποίησή του. Απλά θα πρέπει να ακολουθείτε διαφορετική τακτική καθημερινά και να μην αιφνιδιάζεστε από αλλαγές διαθέσεων, προθέσεων και εκτιμήσεων που θα υπάρξουν στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε επαγγελματικά.

ΤΙΡ

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και οπλιστείτε με υπομονή και εργατικότητα, αν δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω, σε περιόδους που σας ταλαιπώρησαν και σας έβλαψαν.

Λέων

Επουλώνονται σταδιακά τα τραύματα του πρόσφατου παρελθόντος, βρίσκετε την άκρη του νήματος σε αδιέξοδα που δημιουργήσατε εσείς οι ίδιοι και φαίνεστε περισσότερο αποφασισμένοι από άλλες φορές να κάνετε εκείνες τις αλλαγές στη ζωή σας, που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Η συμπαράσταση και η καθοδήγηση ενός ανθρώπου θα αποδειχτεί σημαντική και πολύτιμη.

ΤΙΡ

Δεχτείτε την βοήθεια που σας προσφέρουν και μην εγκλωβίζεστε σε εγωισμούς που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

Παρθένος

Ερμής, Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας, αποτελούν τις μεγάλες δυνάμεις – συμμάχους σας. Ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε ανά περίσταση, μπορείτε να οργανώσετε το χρόνο αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας και είναι η ευκαιρία που περιμένατε για να προβάλετε τον εαυτό και τα ταλέντα σας. Αισθηματικά μην διστάζετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και τις προθέσεις σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει!

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια Και Κουτσομπολιό: Ποια Είναι Τα Ζώδια Που Τα Βγάζουν Όλα Στην Φόρα;

ΤΙΡ

Μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει!

Ζυγός

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή και δημιουργεί κάποιες εντάσεις τις οποίες πρέπει να διευθετήσετε με διπλωματία και αποτελεσματικότητα. Οικονομικά, τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν, παράλληλα όμως θα υπάρξει και κάποια απρόσμενη ενίσχυση. Η εργασία σας τροφοδοτεί με ένα δίλημμα συμπεριφοράς, το οποίο όμως μπορεί να βρει τη λύση του στο άμεσο μέλλον.

ΤΙΡ

Να έχετε υπομονή και να μην εξάπτεστε όταν οι εξελίξεις σας εκνευρίζουν. Ελέγχετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας!

Σκορπιός

Μια εβδομάδα καλύτερη από τις προηγούμενες, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε ξεκάθαρους στόχους. Είναι η εποχή που ανταμείβονται οι κόποι σας στην εργασία ή στις σπουδές και είναι η εποχή που εισπράττετε κάποιου είδους αναγνώριση από το περιβάλλον. Αισθηματικά, μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με κάθε είδους βελτίωση ή μονιμοποίηση της σχέσης σας.

ΤΙΡ

Μην χαλαρώνετε τις προσπάθειες και μην αφήνετε στην τύχη τους κάποια θέματα που σχετίζονται με το προσωπικό σας μέλλον.

Τοξότης

Το ανικανοποίητο σας κυριεύει και πάλι, καθώς οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Ο χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες, αλλά αυτή τη φορά, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη γνώση που έχετε συλλέξει. Μια πρόταση για ταξίδι θα έρθει σε σύγκρουση με τις υποχρεώσεις σας και καλό θα ήταν να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και όχι στην ευχαρίστησή σας!

Διαβάστε ακόμα:   Ημερήσιες προβλέψεις 15 Απριλίου 2019 από την Άντα Λεούση

ΤΙΡ

Μην ανακατεύετε περισσότερο την τράπουλα και μην βάζετε στο τραπέζι περισσότερες επιλογές από όσες υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Ναι έχετε δίκαιο σε όλα, αλλά είναι δύσκολο να το παραδεχτεί το περιβάλλον σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχτείτε κάποιου είδους επιθέσεις από την εργασία, κάποια αντίσταση από την οικογένεια και κάποια απροθυμία στα ερωτικά σας. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είστε πιο απαιτητικοί στα δικαιώματά σας, αλλά μην ξεπεράσετε το όριο που σας επιτρέπει να έχετε δίκαιο.

ΤΙΡ

Συνεχίστε να είστε αποτελεσματικοί και να δέχεστε κριτική μόνο από τον εαυτό σας!

Υδροχόος

Είναι η εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν τα θέματα της οικογένειας και των οποιονδήποτε σχέσεών σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα όρια των δυνατοτήτων σας και μην επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες από όσες σας αντιστοιχούν. Η συσσώρευση της έντασης στα προσωπικά σας οφείλεται σε πλανητικές όψεις που την ευνοούν , αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

ΤΙΡ

Φροντίστε να είστε πιο ευέλικτοι απέναντι στις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον και στην καθημερινότητά σας. 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια στασιμότητα στις εξελίξεις που σας αφορούν, γεγονός που προσθέτει άγχος και αμφιβολία όσον αφορά στην ορθότητα των επιδιώξεών σας. Στην πορεία όμως, πολλά από τα εμπόδια αίρονται και θα αποδειχτεί ότι η κρίση σας ήταν σωστή. Αισθηματικά θα σας προβληματίσει μια αλλαγή στη στάση του συντρόφου σας, ή μια δική σας ανασφάλεια.

ΤΙΡ

Κρατήστε αποστάσεις από ότι δεν γνωρίζετε και από ότι εμπεριέχει κάποιο σχετικό ρίσκο. 

oroskopos.gr


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top