Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου : Αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο, 5 ζώδια θα δουν σημαντικές αλλαγές το 2020

1. Ταύρος: Πες «αντίο» στον βαρετό εαυτό σου. Με τον Ουρανό να σε συνοδεύει πια, η ζωή σου δε θα είναι ξανά η ίδια. Ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια νέα πλευρά σου. Να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και τόλμη. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου και τις επιδιώξεις σου.

Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια. Οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς. Αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Κάποιες στιγμές θα γίνεις δυσάρεστος. Κάποιες άλλες θα φανείς και αναίσθητος. Ωστόσο, όσο βρίσκεσαι σε κίνηση και δράση, χόρτα δε θα πιάσεις.

2. Σκορπιός: Το 2020 θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπία και αντιλήψεις. Τόσο όσον αφορά σε σένα και τις αρχές σου, όσο και περισσότερο στο πώς βιώνεις και αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις σου. Το σημαντικό είναι να ξεπεράσεις τους φόβους σου περί προδοσίας. Δηλαδή, να γίνεις πιο πρόθυμος στο να κατανοήσεις και την άλλη πλευρά και να αποδεχτείς ότι το “διαφορετικό” δεν είναι απειλή, αλλά μια άλλη πρόταση.

Αν αυτό δεν το νιώσεις στο πετσί σου, τότε ή που θα πέφτεις συνεχώς πάνω σε άτομα που θα σε φτάνουν στα άκρα, με την προκλητική ή προβοκατόρικη συμπεριφορά τους ή που θα μείνεις μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο, αφού όσο χάνεται ο έλεγχος, οι πιέσεις σου και η απολυτότητά σου θα γίνονται αφόρητα. Έχε λοιπόν τα ανάλογα αντανακλαστικά και μην επιμένεις σε ένα μοτίβο που πλέον δεν εξυπηρετεί ούτε εσένα.

Προβλέψεις για το 2020 – Χρήσιμες πληροφορίες: Κι άλλα ζώδια που θα δουν σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020
3. Λέων: Για σένα το 2020 θα είναι μια χρονιά, που θα σε βάλει στο τριπάκι να πραγματοποιήσεις κάποιους σημαντικούς επαγγελματικούς σου στόχους. Ο δρόμος σου όμως δε θα είναι εύκολος, αφού θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου με πράξεις κι όχι στα λόγια. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα γίνουν στην καριέρα σου θα είναι μόνο για καλό, αλλά αυτό θα το διαπιστώσεις, αφ’ ότου μπεις στο χορό των εξελίξεων.

Διαβάστε ακόμα:   Σκούρα η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη γι αυτά τα ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

Δεν αποκλείεται μια αποχώρηση (ή απόλυση) και η μετάβασή σου σε μια άλλη δουλειά ή στο να κάνεις κάτι δικό σου να φέρει την αναγνώριση που επιζητούσες ή περισσότερα κέρδη. Αν, μάλιστα, δοκιμαστείς σε κάτι καινούργιο, διαφορετικό ή πρωτοποριακό, οι πιθανότητες να επιτύχεις είναι πολλές. Θα χάσεις, μόνο αν γατζωθείς σε αυτό που έκανες μέχρι τώρα.

4. Υδροχόος: Έχεις ήδη καταλάβει ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για σένα. Είσαι έτοιμος/η να βάλεις στην άκρη κάθε διάθεση για συμβιβασμούς και παραχωρήσεις και δε θα επιτρέψεις πια σε κανέναν να ανακατεύεται στην ζωή σου. Ακόμα και αν ανήκει στην οικογένειά σου και ενδιαφέρεται για το καλό σου.

Ίσως γίνεις λίγο πιο… κακός/α και απόλυτος/η όσον αφορά στις παρεμβάσεις των άλλων στη ζωή σου και να βγάλεις όλη την επαναστατικότητα και την προκλητικότητα του χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να κοπεί κάθε δεσμός ανάμεσά σας. Πολλά νέα και ασυνήθιστα γεγονότα μπορεί να συμβούν, που θα αφορούν και στο σπίτι σου.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα ζώδια το πιο πιθανό είναι να πάρουν διαζύγιο

Από μια αναγκαστική μετακόμιση, ανακατασκευή, ζημιά ή να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις και να μετεγκατασταθείς σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρονιά σε θέλει ξεβολεμένο και πρόθυμο να πρωτοτυπήσεις.

Προβλέψεις για το 2020 – Χρήσιμες πληροφορίες: Το τελευταίο ζώδιο που θα δει σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2020
5. Αιγόκερως: Για μια ακόμη χρονιά, θα είσαι από εκείνους που θα βιώσουν στο πετσί τους το “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, αλλά στον ερωτικό σου τομέα. Δεδομένου ότι όλα γύρω σου αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς και δεν υπάρχουν φαβορί για ποντάρισμα, το να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου πάνε είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Έτσι κι αλλιώς, κάποιες στιγμές θα σου φαίνεται άσκοπο το να προσπαθήσεις παραπάνω και το πιο πιθανό είναι κάπου να παραιτηθείς κιόλας και να μη σε νοιάζει καν το ερωτικό μέλλον σου, στρέφοντας την προσοχή σου αλλού. Μόλις το πάρεις απόφαση το ότι θα μείνεις μόνος, θα τσιγκλήσεις το σύμπαν και θα σπεύσει να σου αποδείξει ότι γελιέσαι, φέρνοντας ένα πρόσωπο στο δρόμο σου που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι όλο τον χρόνο θα έχεις τον Δία πάνω σου.

true.gr

Διαβάστε ακόμα:   10 λόγοι που θα θέλαμε να ‘μαστε Αιγόκεροι

More in ΖΩΔΙΑ

To Top