Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές προβλέψεις από Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη! Αυτά τα ζώδια θα ζήσετε ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο!

Μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία που συνέβη την Τρίτη στον Λέοντα έδωσε ταχύτητα στις εξελίξεις που αφορούν στην πρακτική καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης στους Ιχθείς, σε άλλους χάρισε αισθησιασμό στις ερωτικές σχέσεις και σε άλλους αποκάλυψε μυστικά και σκοπιμότητες. διαβάστε παρακάτω…

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο όμως το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την Πανσέληνο; Δείτε παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις:

Κριός
Η παρόρμηση μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά όσον αφορά στα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Φροντίστε να μην εκτίθεστε στο σχετικό περιβάλλον και να μην εκφράζετε πρώτοι τη γνώμη ή τις αντιρρήσεις σας. Αισθηματικά, είναι πιο ήρεμη η εβδομάδα, μετά τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας, ή να αλλάξετε τις επιδιώξεις σας. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα αυτή η κατάσταση που σας ταλαιπωρεί.Συγκρατήστε τα αισθήματά σας και μην παρασύρεστε από ανεκπλήρωτες επιθυμίες!

Ταύρος
Το περιβάλλον υποχωρεί στο δίκαιο ή στις απαιτήσεις σας. Ξέρετε πώς να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τους λόγους για τους οποίους επιμένετε. Αισθηματικά υπάρχουν ταλαιπωρίες, που δεν οφείλονται στις τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σας, αλλά στις συνθήκες που αντιμετωπίζετε και στις οποίες προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε. Οικονομικά μια μικρή ενίσχυση θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε.Αυτήν την εβδομάδα, η υπομονή σας είναι κίνηση στρατηγικής για να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας!

Δίδυμοι
Όσα περισσότερα παραβλέψετε αυτήν την εβδομάδα, τόσα περισσότερα θα απολαύσετε και άλλα τόσα θα καταλάβετε. Οι προθέσεις των άλλων γύρω σας εξακολουθούν να είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τις δικές σας. Οικονομικά μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αντιστοιχούν, αν θέλετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Λειτουργείστε χωρίς σενάριο καθώς είναι προτιμότερο να βασιστείτε στο ένστικτό σας!

Διαβάστε ακόμα:   Ο Κρόνος στο Υδροχόο 22 Μαρτίου ως 1 Ιουλίου 2020.

Καρκίνος
Η εβδομάδα φέρνει πολλές ασχολίες και σίγουρα χρειάζεται καλύτερη οργάνωση η καθημερινότητά σας. Ο ελεύθερος χρόνος σας πρέπει να γίνει εποικοδομητικός για να σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μικρές επιτυχίες και χαρές στην κοινωνική σας ζωή είναι μέσα στο πρόγραμμα, φροντίστε όμως να μην ξεφύγετε από τις επιδιώξεις σας. Μετακινήσεις και σχέδια ολιγοήμερων διακοπών, πρέπει να οργανωθούν καλύτερα.Διαχειριστείτε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες!

Λέων
Σιγά – σιγά η ζωή σας επιστρέφει στην κανονικότητα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να πράξετε ανάλογα. Κυριαρχούν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία χρειάζονται επιβεβαίωση τόσο των αισθημάτων σας, όσο και της προσοχής σας. Ένα οικονομικό ή νομικό θέμα έχει πάρει το δρόμο του και θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπισή του.Η Πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει αναστάτωση στα αισθηματικά σας!

Παρθένος
Η εβδομάδα ευνοεί τις ενέργειες που στοχεύουν στη βελτίωση των σχέσεων με δύσκολους ανθρώπους, τη διάθεση συνεννόησης και της ισορροπημένης συμπεριφοράς στα αισθηματικά. Τα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τη διαχείριση των περιουσιακών σας και των σχετικών διακανονισμών ή συμφωνιών, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή.Προσοχή στις συνεννοήσεις και στην επικοινωνία.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση και προκαλεί το αίσθημα δικαιοσύνης που σας διέπει. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας και να μην ανοίξετε μέτωπα στην εργασία. Αισθηματικά, η Πανσέληνος της Τετάρτης στους Ιχθείς, σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας και σας απαλλάσσει από φόβους και υποψίες. Οικονομικά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από διάθεση καταναλωτισμού.Αποφύγετε την υπερβολή στις επιδιώξεις σας

Διαβάστε ακόμα:   Ξαφνικοί έρωτες γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Σκορπιός
Tα περισσότερα από τα θέματα που σας απασχολούν αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και καλή οργάνωση. Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία, όσο και αν σας πιέζουν για κάτι τέτοιο. Η οικογένεια έχει τα δίκαιά της και της πρέπει περισσότερη προσοχή και φροντίδα εκ μέρους σας. Μια είδηση θα σας χαροποιήσει αλλά και θα σας προβληματίσει, αν αφορά σε μια σημαντική σας ενέργεια για το μέλλον.Το πείσμα δεν είναι καλός σύμβουλος!

Τοξότης
Ιδιαίτερα συναισθηματική η Πανσέληνος της Τετάρτης και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες που περιλαμβάνουν τον σύντροφο ή το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Στα πρακτικά σας θέματα μην υπολογίζετε σε υποσχέσεις και μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη. Η εβδομάδα απαιτεί στοχευμένες ενέργειες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το συμφέρον σας και τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας.Η βιασύνη και η παρόρμηση δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι!

Αιγόκερως
Η εβδομάδα δικαιώνει τις επιλογές σας αλλά χωρίς πρακτικό αντίκρισμα. Η στωικότητα, η αντοχή και η εργατικότητά σας βοηθούν να ξεπεράσετε μικρούς σκοπέλους τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι χρειάζονται την υποστήριξη και την συμπαράστασή σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε συναισθήματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ταλαιπώρησαν τις σχέσεις σας με το συγγενικό, φιλικό και προσωπικό σας περιβάλλον.Ο Άρης περνά στην Παρθένο και σας χαρίζει συμμάχους.

Υδροχόος
Αναθεωρήσεις σε όλους τους τομείς φέρνει η εβδομάδα που ξεκινά. Θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις ανάγκες σας. Οι ευθύνες στην οικογένεια μεγαλώνουν ευχάριστα. Ένα σχέδιο στα επαγγελματικά σας φαίνεται να βρίσκει οπαδούς ή συνεργάτες αλλά, χρειάζεται ακόμα αρκετή παρασκηνιακή δουλειά μέχρι να φτάσει στην πραγματοποίησή του.Ερμηνεύστε σωστά τα σημάδια των καιρών.

Διαβάστε ακόμα:   Μεγάλη ένταση για 5 ζώδια...από την Λίτσα Πατέρα!

Ιχθύες
Προσοχή στα οικονομικά σας, τα οποία θα εξακολουθήσουν να σας προβληματίζουν και να σας ταλαιπωρούν για λίγο καιρό ακόμα. Η εβδομάδα σας βοηθά να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και περισσότερο ανθεκτικοί σε πιέσεις που προέρχονται από διάφορους τομείς. Μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μη γίνεστε ριψοκίνδυνοι στα πρακτικά σας θέματα, για λόγους εντυπωσιασμού. Φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να καθησυχάσετε τις ανησυχίες σας!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις κάθε ζωδίου της Άση Μπήλιου για το Σαββατοκύριακο!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός
Η αίσθηση αβεβαιότητας και ρευστότητας επιμένει…
Πρόοδος μόνο αν ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν

Ταύρος
Φίλοι και συνεργάτες σας απασχολούν με δικά τους θέματα.
Ασχοληθείτε με τους δικούς σας στόχους περισσότερο!

Δίδυμοι
Σε κομβικό σημείο σε θέματα καριέρας και κατεύθυνσης στη ζωή σας
Πρέπει να διώξετε εμμονές και φοβίες για να πάτε μπροστά.

Καρκίνος
Οι ορίζοντες σας πλαταίνουν αν είστε δεκτικοί και σε απόψεις άλλων
Έμφαση στα οικονομικά

Λέων
Συναισθήματα εκτός ελέγχου!
Αξιοποιήστε την δύναμη σας όχι για αντιπαραθέσεις αλλά για πρόοδο

Παρθένος
Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες
Ξεκούραση, ανασύνταξη δυνάμεων κι όχι κατά μέτωπον επιθέσεις

Ζυγός
Βάλτε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας.
Οι συνεργάτες περνούν από …τεστ!

Σκορπιός
Οι προσωπικές σχέσεις στο στόχαστρο…
Η καριέρα δημιουργεί αβεβαιότητα.

Τοξότης
Βάλτε προτεραιότητες αν δεν θέλετε να χάσετε τη μπάλα!
Δείτε ξανά τις προσωπικές σας ανάγκες κ σχέσεις. Κάτι σας κρατάει πίσω.

Αιγόκερως
Νευρικότητα και επικοινωνιακό ντελίριο!
Συζητήσεις,επαφές,μετακινήσεις!

Υδροχόος
Έμφαση στα οικονομικά αλλά προσοχή στα έξοδα
Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις κρίνονται απαραίτητα

Ιχθύες
Ανάμεσα στο καινούριο και το παλιό τα διλήμματα αυξάνονται
Προσοχή σε θέματα υγείας και δουλειάς


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top