Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 13/1 έως 7/2 2020. Αυτά τα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν!

Στις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Φεβρουαρίου, φέρνοντας αλλαγές τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, στις επιθυμίες μας και στον τρόπο που ξοδεύουμε χρήματα. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην έξαρσή της στο ζώδιο των Ιχθύων, υπερτονίζοντας την επιθυμία μας για έρωτα και συντροφικότητα. Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με τον/την σύντροφό μας, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, αποζητούν τον ρομαντισμό και την πραγματική αγάπη στα υποψήφια ταίρια. Παράλληλα, καλό είναι να προσέξουμε τα οικονομικά μας, καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην διαχείριση χρημάτων.

Τι φέρνει η διέλευση της Αφροδίτης στους Ιχθείς

Στο διάστημα που ακολουθεί, η Αφροδίτη έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ τα συναισθήματα αλληλεγγύης, στήριξης και συμπαράστασης, παροχής φροντίδας και κυρίως της αγάπης, αυτής της ανιδιοτελούς, που διευκολύνει πάρα πολύ το κλίμα, τις διαθέσεις, αλλά κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Όλα κινούνται κάτω από την ενέργεια των Ιχθύων, ενεργοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό το συναίσθημα και δημιουργώντας ένα κλίμα, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας κάνει πιο ευάλωτους και κυρίως πιο εύπιστους, απέναντι σε οτιδήποτε λέγεται ή ακούγεται. Και αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται το διάστημα που ακολουθεί: να βάλουμε τα φίλτρα της λογικής και να μη γινόμαστε εύπιστοι απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να μην έχει και τόσο ειλικρινείς ή ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι μας.

Είναι όμως μια πολύ καλή στιγμή να έρθουμε πιο κοντά σε όποιον αγαπάμε, σε όποιον νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε ή και ακόμα να ζητήσουμε ένα χέρι βοήθειας από ανθρώπους που νιώθουμε πως βρίσκονται πραγματικά κοντά μας.

Αφροδίτη στους Ιχθείς: Αγάπη χωρίς όρους!

Οι επιθυμίες της καρδιάς παίρνουν σημαντικές διαστάσεις και ζητάνε να ικανοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο, μια και η Αφροδίτη εκεί, μας φορτίζει με επιπλέον ρομαντισμό και ευαισθησία, αναζητώντας ένα σύντροφο με αυτά τα προσόντα.

Τη περίοδο αυτή δε μας νοιάζει ούτε το κοινωνικό στάτους, ούτε πώς ο άλλος φαίνεται, αλλά το τι περιέχει και εσωκλείει στη ψυχή του. Η ευαισθησία, η ευγένεια και το ένστικτο, που είναι ανεπτυγμένο, είναι κριτήρια των ερωτικών μας επιλογών. Η αγάπη, όταν προκύψει, είναι άνευ όρων και περιορισμών, άνευ προϋποθέσεων και πίεσης. Αναπτύσσεται ελεύθερα και αβίαστα, έχοντας ανάγκη το αμοιβαίο ενδιαφέρον και το γνήσιο αίσθημα για να ευοδωθεί. Το ρομάντζο και η τρυφερότητα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η διάρκεια ενός έρωτα, όσο το απόλυτο δόσιμο σε αυτόν, όσο κρατήσει.

Είναι μια εποχή που θα επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. Και βέβαια, σε πρώτη προτεραιότητα θα μπουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις μας, κάτι που δεν είναι εύκολο, μια και η Αφροδίτη έχει μπροστά στης μια δύσκολη διαδρομή να διανύσει και αρκετά εμπόδια να ξεπεράσει, μέχρι να φτάσει στο ουσιαστικό και τελικό ξεκαθάρισμα, την αρχή της νέας της διαδρομής…

Πως επηρεάζει τις σχέσεις η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Σχέσεις από το παρελθόν επανεμφανίζονται, ενώ άλλες κλείνουν τον κύκλο τους στη ζωή μας την περίοδο αυτή. Έτσι, ενισχύει πάρα πολύ τα θέματα που αφορούν την ερωτική ζωή, δίνοντας τη δυνατότητα στα πρόσωπα να έρθουν πιο κοντά, ακολουθώντας το συναίσθημά τους και όχι το “εγώ” τους! Τώρα είναι μια εποχή, που θα θελήσουμε να ξεκαθαρίσουμε οτιδήποτε μας απομακρύνει από αυτούς που επιθυμούμε να έχουμε κοντά μας. Ανοίγει ο δρόμος σε μια πορεία πιο υγιή, πιο ξεκάθαρη, πιο χαρούμενη και βεβαίως, με περισσότερο συναίσθημα και περισσότερη συντροφικότητα!

Διαβάστε ακόμα:   Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια αύριο Κυριακή 01 Μαρτίου 2020

Οι σχέσεις αποκτούν μαγεία και μία δόση μυστικοπάθειας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα μυστήριο, να κρατήσουμε τον έρωτα ανέπαφο από αρνητικές επιρροές και καθημερινές φθορές. Ακόμα και αν στη σχέση αντιμετωπίσουμε προβλήματα, αρνούμαστε να τα δούμε καθαρά, προτιμώντας να μη χαλάσουμε τη μαγεία που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας. Φυσικά και δε θα λείψουν οι περιπτώσεις, όπου θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις και θα εξιδανικεύσουμε άτομα, που καμία σχέση δε θα έχουν με την εικόνα που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας. Επίσης, η διάθεσή μας θα είναι μεταβαλλόμενη, ανάλογα με την περίσταση και την όρεξη, θα δείχνουμε και έναν άλλο εαυτό.

Παράλληλα, οι κοινωνικές μας σχέσεις βελτιώνονται και χρωματίζονται, αφού θα βγάλουμε μία ήρεμη και όμορφη πτυχή του χαρακτήρα μας, χωρίς κακίες και αντιδικίες, χωρίς μένος και ανταγωνισμό.

Η επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθείς στον οικονομικό τομέα

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό τους, οι Ιχθείς έχουν τη τιμητική τους, με την Αφροδίτη να τους φέρνει όχι μόνο έναν ταιριαστό και ρομαντικό έρωτα, αλλά και μία ανάσα σε επίπεδο χρημάτων, αφού ο πλανήτης στο ζώδιο αυτό του Νερού, είναι σε πολύ καλή θέση και η Αφροδίτη σχετίζεται με τα υλικά αγαθά. Ωστόσο, επειδή κυριαρχεί το φιλανθρωπικό στοιχείο, καλό είναι να προσέξουμε την οικονομική διαχείριση, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ξοδεύουμε χωρίς μέτρο. Γενικά, θα έχουμε την τάση να μη διαχειριστούμε σωστά τα οικονομικά. Είναι πολύ σημαντικό την περίοδο αυτή να μην μπούμε στην διαδικασία κινήσεων ή σοβαρών αποφάσεων, αλλά και να αποφύγουμε σημαντικά ανοίγματα ή αγορές, που μπορεί παρακάτω να μετανιώσουμε.

Πως η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Οι υδάτινοι εκπρόσωποι των ζωδίων, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς θα είναι οι μεγάλοι τυχεροί που θα απολαύσουν την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα ζώδια θα μείνουν παραπονεμένα. Όπως θα δείτε παρακάτω, είναι μια σημαντική περίοδος για τα περισσότερα ζώδια, που θα φέρει ουσιαστικές δυνατότητες και ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε σχέσεις ή συνεργασίες, που ενδεχομένως μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Επίσης, προβλέπεται και μια σημαντική ανανέωση, με νέα πρόσωπα στην ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα προκύψουν και εναλλακτικές λύσεις ή διεργασίες στα θέματα της οικονομικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων διαμορφώνει μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Θα θελήσεις να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες, καθώς και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα, μειώνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου και ίσως, νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς από κάποια πρόσωπα, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι Κριοί θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι ενδέχεται να εστιάσουν σε ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στους Ιχθείς στις 13 Ιανουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα δεις την κοινωνικότητά σου να ανεβαίνει, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή με τον/την σύντροφό σου και ίσως να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες που δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σας. Παράλληλα, επαγγελματικοί στόχοι που είχες θέσει το προηγούμενο διάστημα, προχωρούν προς την υλοποίηση τους το διάστημα αυτό.

Διαβάστε ακόμα:   Καμπανάκι Λίτσας Πατέρα για 5 ζώδια «Μεγάλη προσοχή σήμερα και αύριο...!» (Video)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων έως τις 7 Φεβρουαρίου, διαμορφώνοντας ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Οι σχέσεις σου με ανώτερους και συναδέλφους βελτιώνονται, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την δημόσια εικόνα σου, τον τρόπο που διαφημίζεις τα ταλέντα σου και γενικότερο με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν ανήκεις στους αδέσμευτους…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να εφεύρεις ένα καινούριο όραμα για τη ζωή σου, κάνοντας καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμούς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές, να συνάψεις μια οικονομική σου συμφωνία ή και να λάβεις χρήματα που σου οφείλονταν. Αν σε απασχολεί μια παρελθοντική σου σχέση, την περίοδο αυτή είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια συμβίωση, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν νέα δεδομένα και σε ό,τι αφορά το κοινό σας ταμείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, απέναντι από το ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα συνάψεις μόνιμη σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, είτε μέσω σύναψης νέων είτε με βελτίωση του κλίματος με τους συναδέλφους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να εστιάσεις στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου στη δουλειά σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα που θα σου φέρει κέρδη. Επίσης, βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ενώ φαίνεται πως θα έχεις και τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα τον καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Παράλληλα, ίσως να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, είτε μέσα από γυμναστική είτε μέσα από αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: "Αυτό το τριήμερο είναι..." - Βόμβα από τη Λίτσα Πατέρα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου, ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο απόκτησης απογόνων. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και η λίμπιντό σου ανεβαίνει στα ύψη, ενώ παράλληλα υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, καθώς ενδέχεται να αναλάβεις ένα εγχείρημα που θα σου χαρίσει αναγνώριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13 Ιανουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, να διαμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου, ακόμη και να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Γενικά, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ παράλληλα φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, φαίνεται πως θα καταφέρεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου, σε καλεί να δικτυωθείς και σου χαρίζει ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Το διάστημα αυτό, θα προβάλλεις περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ενώ φαίνεται πως κάποιες επαγγελματικές σου διαπραγματεύσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Επίσης, θα υπάρξουν θετικά δεδομένα στις σχέσεις σου με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως βελτιώνεται η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου, σου χαρίζει ένα αίσθημα οικονομικής ασφάλειας. Το διάστημα αυτό, θα θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση, για προσωπική ευχαρίστηση και για την εξωτερική σου εμφάνιση, ενώ φαίνεται πως βελτιώνονται και τα εισοδήματά σου. Νέες συνεργασίες που σε φτάνουν πιο κοντά στους στόχους αλλά και κέρδη από επενδύσεις, είναι επίσης πιθανό να προκύψουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, φαίνεται πως η Αφροδίτη ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σου, ενώ σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα ποιά είναι τα σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 13 Ιανουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου. Το διάστημα αυτό, θα δεις τις ερωτικές ευκαιρίες να πολλαπλασιάζονται και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως θα διανύσεις μια πολύ ευχάριστη περίοδο με το ταίρι σου και η σχέση σου θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό τομέα, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου και θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

myastro.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top