Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Το αρνητικό χαρακτηριστικό κάθε ωροσκόπου που δύσκολα μπορείς να αντέξεις…

Ποιο είναι το αρνητικό χαρακτηριστικό σου σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου; Δες στο χιουμοριστικό αλλά άκρως αληθινό άρθρο που ακολουθεί και μάθε για το ζώδιο σου σε ενδιαφέρει! Είναι γεγονός ότι ο ωροσκόπος μας, δηλώνει την εικόνα που δείχνουμε στον έξω κόσμο , δηλαδή φανερώνει αυτό ακριβώς που εκδηλώνουμε στους φίλους μας, στις σχέσεις μας, στην οικογένειά μας.  Έτσι λοιπόν μπορεί το ζώδιο μας να λέει ότι είμαστε ήρεμοι σαν αρνάκια, γεμάτοι συγκαταβατικότητα, σταθερότητα και ζεστασιά, στην πραγματικότητα όμως να εκφράζουμε μία εντελώς

διαφορετική προσωπικότητα στους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή!   Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων, μα για να μπορέσεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα θα πρέπει να διαβάσεις το ζώδιο του ωροσκόπου σου!  Τι είναι αυτό που δύσκολα μπορεί  κάποιος να αντέξει σε εσένα; Βρες το και προσπάθησε να το διαχειριστείς


Ωροσκόπος Κριός

Τα νεύρα σου: Είναι γεγονός ότι αρπάζεσαι εύκολα, είσαι καβγατζής, εκτονώνεσαι στην καθημερινότητά σου και το μπινελίκι το έχεις έτοιμο στα χείλη κάθε φορά. Στην πραγματικότητα όμως αναζητάς και έχεις ανάγκη από ανθρώπους να είναι δίπλα σου, όμως με την αθυροστομία και το «νεύρο» γίνεσαι αρκετές στιγμές εγωιστής προκαλώντας ένταση στα άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή!


Ωροσκόπος Ταύρος

Το πείσμα σου:  Σίγουρα οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις σχέσεις θα σου έχουν πει πολλές φορές ότι είσαι αγύριστο κεφάλι … Ένα από τα βασικά στοιχεία που εκδηλώνεις στις σχέσεις σου είναι το πείσμα σου! Δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς, να δώσεις μία ευκαιρία, να ακούσεις και να εκφραστείς διαλλακτικά … Μήπως θα έπρεπε να ενισχύσεις λίγο παραπάνω την ενσυναίσθηση, δηλαδή την κατανόησή σου προς τους άλλους;


Ωροσκόπος Δίδυμος

Την πολυλογία σου: Αν ανοίξει ένας Δίδυμος το στόμα του δεν σταματά να το κλείσει … Αν λοιπόν ο ωροσκόπος σου είναι σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι πολλές φορές παρασύρεσαι στο μπλα – μπλα και δεν αφήνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να εκφράσει και ο ίδιος την άποψή του! Είναι αλήθεια ότι έχεις γνώσεις, ιδέες και ένα πολύ δυνατό επικοινωνιακό ταλέντο … άφησε όμως και κανάν άλλον να πει καμία κουβέντα.


Ωροσκόπος Καρκίνος

Την Μουρμούρα σου:  Μη μου θυμώσεις και μη μου παρεξηγηθείς (γιατί το κάνεις εύκολα αυτό)… Η γκρίνια σου είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου που δύσκολα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί. Για εσένα είναι πολύ φυσιολογικό να μουρμουράς, εκτονώνεσαι και μετά ξαλαφρώνεις.. Τι γίνεται όμως με τα άτομα γύρω σου; Πώς να αντέξουν το μπίρι – μπίρι σου συνέχεια.


Ωροσκόπος Λέοντας

Την εγωπάθειά σου:  Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους υπάρχουν στιγμές που νομίζεις ότι εσύ είσαι και άλλος δεν υπάρχει, ότι είσαι το κέντρο του σύμπαντος και ότι όλοι γύρω σου είναι οι υπήκοοι σου … Σαφώς και είσαι ο «βασιλιάς» του ζωδιακού όμως πουλάκι μου ρίξε λίγο τους τόνους γιατί αυτή η υπερβολή που σε διακρίνει σε κάνει να γίνεσαι αρκετά εγωπαθής με το περιβάλλον σου!


Ωροσκόπος Παρθένος

Την κτητικότητά σου: Αν βάλεις στο μάτι κάποιον,  όχι απλά τον ξεσκονίζεις στις παρατηρήσεις και στα σχόλια αλλά … Δεν τον αφήνεις να πάρει ανάσα! Η παρατηρητικότητά σου καθώς και το χούι που έχεις να βρίσκεις μόνιμα ελαττώματα στους άλλους σε κάνουν να πικρίανεις τους ανθρώπους γύρω σου!


Ωροσκόπος Ζυγός

Την αναποφασιστικότητα σου: Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, το γνωρίζεις, το αποδέχεσαι όμως δεν κάνεις κάτι για να το διορθώσεις…  Αναβάλεις το να πάρεις αποφάσεις, ρίχνεις το μπαλάκι στους άλλους, τα περιμένεις όλα έτοιμα και δεν θέλεις κανέναν να σε βγάζει από την «ζαχαρένια» σου! Δες το λίγο αλλιώς …

Διαβάστε ακόμα:   Σπαραγμός και οδύνη για τον 21χρονο Ιάσονα: Έσβησε για πάντα το χαμόγελό του!


Ωροσκόπος Σκορπιός

Την καχυποψία σου:  Είναι γνωστό ότι δεν εμπιστεύεσαι εύκολα όμως βρε παιδί μου αυτή η καχυποψία σου σε κάνει πολλές φορές να τα βάζεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό και να παίρνεις το ρόλο του ντεντέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει κάποιο μυστήριο! Σκέψου το εξής…Γιατί όλοι να έχουν βάλει στο μάτι να σε ξεγελάσουν ή να σου κάνουν «κακό»;


Ωροσκόπος Τοξότης

Την επιπολαιότητά σου:  Είσαι αυθόρμητος, τολμηρός αλλά και … επιπόλαιος ! Τα δύο πρώτα στοιχεία είναι η γοητεία σου, η επιπολαιότητα όμως γίνεται πραγματικά ο μπελάς σου γιατί σε φέρνει και αντιμέτωπο με καβγαδάκια με το περιβάλλον σου!


Ωροσκόπος Αιγόκερως

Την σκληρότητά σου:  αρκετές στιγμές παίρνεις το ύφος του αυστηρού καθηγητή που βάζει σε τιμωρία τους μαθητευόμενους του … Η σκληρότητα σου αποτελεί ένα από τα βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που σε γνωρίζουν! Μπορεί για σένα να είναι «άμυνα» το να κρατάς αποστάσεις, ωστόσο άθελά σου πικραίνεις ανθρώπους που δεν πρέπει.


Ωροσκόπος Υδροχόος

Τους Ρυθμούς σου: Τη μία θα ξυπνήσεις με χαμόγελα, σε 10 λεπτά όμως μπορεί να σε πιάσουν τα νεύρα σου .. Λες ότι θα αράξεις στο σπίτι γιατί σε πονά το κεφάλι σου και σε μία ώρα μπορεί να βρίσκεσαι καθοδόν σε ταξιδάκι για να συναντήσεις τον έρωτα που μιλούσες από το διαδίκτυο! Είναι γεγονός ότι τους ρυθμούς σου δύσκολα μπορεί κάποιος να τους ακολουθήσει


Ωροσκόπος Ιχθύς

Την αναβλητικότητά σου: Ωχ βρε αδερφέ γιατί να ζοριστώ σήμερα, αφού μπορώ να το κάνω και αύριο … Ναι αυτή είναι μία κλασική ατάκα δική σου  όπου την αναβολή την έχεις πραγματικά χόμπι… Οι δικοί σου άνθρωποι το ξέρουν, το έχουν κατανοήσει, μην φανταστείς όμως ότι δεν υπάρχουν και οι στιγμές που εκνευρίζονται τα μάλα!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες, για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου! Θα μείνετε άφωνοι…

Κι όμως ο μήνας που γεννηθήκαμε δείχνει πάρα πολλά… Ακόμη και για αυτούς που δεν πιστεύουν στα ζώδια, η ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητάς τους βάσει ζωδίου είναι αρκετά ευχάριστη ασχολία. Γνωρίζατε όμως ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο του καθενός πολλά από τα χαρακτηριστικά μας έχουν σχέση και με τον μήνα της γέννησής μας;
Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ο κάθε μήνας σημαίνει & κάτι διαφορετικό!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Φιλόδοξοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διδάσκετε αλλά και να μαθαίνετε. Πάντα ψάχνετε να βρείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να κριτικάρετε. Είστε εργατικοί και παραγωγικοί. Έξυπνοι, τακτικοί και οργανωτικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Ανθεκτικοί στις αρρώστιες όμως επιρρεπείς στα κρυολογήματα. Ρομαντικοί αλλά με δυσκολία εκφράζετε την αγάπη σας. Αγαπάτε τα παιδιά. Είστε πιστοί. Έχετε κοινωνικές δεξιότητες όμως ζηλεύετε εύκολα. Πολύ πεισματάρηδες (και πάλι) και φειδωλοί με τα χρήματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αφηρημένες σκέψεις. Σας αρέσει και ο ρεαλισμός και η φαντασία. Ευφυείς και έξυπνοι.

Έχετε εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Ελκυστικοί,..ξι, με ταμπεραμέντο. Ήσυχοι, ντροπαλοί και ταπεινοί. Ειλικρινείς και πιστοί. Αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Αγαπάτε την ελευθερία. Επαναστατείτε όταν νιώθετε καταπίεση. Σας αρέσει η επιθετικότητα όμως είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα. Θυμώνετε εύκολα αλλά δεν το δείχνετε αμέσως. Αντιπαθείτε τα περιττά και άχρηστα πράγματα. Σας αρέσει να κάνετε φίλους αλλά το δείχνετε σπάνια. Τολμηροί και πεισματάρηδες. Φιλόδοξοι. Κατανοείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες. Αιχμηροί. Λατρεύετε την ψυχαγωγία και τον ελεύθερο χρόνο σας. Ρομαντικοί από μέσα, όχι απ’ έξω. Δεισιδαίμονες. Αστείοι. Σπάταλοι. Προσπαθείτε να μάθετε πώς να δείχνετε τα συναισθήματά σας.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτές οι υπέροχες γυναίκες του ζωδιακού!

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ελκυστική προσωπικότητα. Seχι. Στοργικοί. Ντροπαλοί και επιφυλακτικοί. Κρυψίνοι. Ειλικρινείς από τη φύση σας, γενναιόδωροι και συμπονετικοί. Αγαπάτε την ειρήνη και την ηρεμία. Ευαίσθητοι με τους άλλους. Σας αρέσει να τους εξυπηρετείτε – και να τους υπηρετείτε. Οξύθυμοι. Αξιόπιστοι. Εκτιμάτε και ανταποδίδετε την καλοσύνη. Προσεκτικοί, περνάτε τους άλλους από αξιολόγηση. Εκδικητικοί. Αγαπάτε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις. Λατρεύετε τα ταξίδια. Επιλέγετε βιαστικά τους συντρόφους σας. Σας αρέσει η διακόσμηση χώρων. Έχετε ταλέντο στη μουσική. Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα. Ορισμένες φορές κατσούφηδες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ενεργητικοί και δυναμικοί. Αποφασιστικοί και βιαστικοί, αλλά συνήθως το μετανιώνετε.

Ελκυστικοί και στοργικοί. Ισχυρές προσωπικότητες. Σας αρέσει η προσοχή. Διπλωματικοί. Παρηγορητικοί, φιλικοί, λύνετε τα προβλήματα των άλλων. Γενναίοι και ατρόμητοι. Περιπετειώδεις. Αγαπάτε και φροντίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Συναισθηματικοί και γενναιόδωροι. Επιθετικοί. Έχετε καλή μνήμη. Παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Έχετε ευαισθησία στο κεφάλι και στο στήθος. Σέξι με έναν τρόπο που μόνο ο εραστής σας μπορεί να τον καταλάβει.

ΜΑÏΟΣ

Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι κι εσείς. Ισχυρογνώμονες με ισχυρό κίνητρο, δεν χρειάζεστε παρακίνηση για κάτι. Αιχμηρές σκέψεις. Οξύθυμοι. Προσελκύετε τους άλλους και αγαπάτε την προσοχή. Έχετε βαθιά συναισθήματα. Όμορφοι φυσικά και συναισθηματικά. Σταθερές απόψεις. Παρηγορείστε εύκολα. Συστηματικοί (χρησιμοποιείτε το αριστερό μέρος του εγκεφάλου περισσότερο). Σας αρέσει να ονειρεύεστε. Προνοητικοί. Καλή φυσική κατάσταση αλλά ασθενής αναπνοή. Αγαπάτε τη λογοτεχνία και τις τέχνες. Αγαπάτε τα ταξίδια. Δεν σας αρέσει να κλείνεστε στο σπίτι. Ακούραστοι. Δεν κάνετε πολλά παιδιά. Εργατικοί. Ορισμένες φορές κακεντρεχείς. Σπάταλοι.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Σκέφτεστε μακριά με διορατικότητα. Σας κερδίζει εύκολα η ευγένεια. Ευγενικοί και γλυκομίλητοι. Έχετε πολλές νέες ιδέες. Ευαίσθητοι. Ενεργό μυαλό. Διστακτικοί με αποτέλεσμα να καθυστερείτε να κάνετε κάτι. Επιλεκτικοί, θέλετε πάντα το καλύτερο. Με ταμπεραμέντο. Αστείοι με χιούμορ. Σας αρέσει να κάνετε πλάκες. Είστε καλοί στη συζήτηση. Ομιλητικοί, ονειροπόλοι. Φιλικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε φίλους. Αμετάβλητοι και αμετακίνητοι. Δείχνετε χαρακτήρα. Πληγώνεστε εύκολα. Επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Σας αρέσει να ντύνεστε ωραία. Βαριέστε εύκολα. Είστε γκρινιάρηδες. Σπάνια δείχνετε τα συναισθήματά σας. Όταν πληγώνεστε χρειάζεστε χρόνο για να ανακάμψετε. Πεισματάρηδες.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Είστε ευχάριστη παρέα. Εχέμυθοι. Δύσκολο να αποκρυπτογραφήσουν τις σκέψεις σας και να σας κατανοήσουν. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Έχετε φήμη. Παρηγορείστε εύκολα. Ειλικρινείς. Νοιάζεστε για τα συναισθήματα των ανθρώπων. Έχετε τακτική. Φιλικοί και προσιτοί. Συναισθηματικά ευέξαπτοι και απρόβλεπτοι. Κυκλοθυμικοί. Πνευματώδεις και ευφυείς. Δεν είστε εκδικητικοί (όχι πάντα τουλάχιστον). Συγχωρείτε αλλά δεν ξεχνάτε. Σας ενοχλεί ό,τι δεν βγάζει νόημα και είναι άχρηστο. Δίνετε καλές συμβουλές. Πολύ ευαίσθητοι. Εντυπωσιάζεστε δύσκολα. Αγαπάτε έντονα και φροντίζετε τους δικούς σας. Αντιμετωπίζετε τους άλλους με ισότητα. Συμπονετικοί. Επιφυλακτικοί και απότομοι στις εκφράσεις σας. Κρίνετε τους άλλους μέσα από παρατηρήσεις. Εργατικοί. Έχετε ευκολία στη μελέτη. Σας αρέσει να κάθεστε μόνοι σας αλλά έχετε ανάγκη και την παρουσία των άλλων. Πάντα μελαγχολικοί και νοσταλγικοί με το παρελθόν. Σπιτόγατοι. Δεν ψάχνετε για φίλους, περιμένετε να έρθουν από μόνοι τους. Καθόλου επιθετικοί, μέχρι να σας προκαλέσουν. Επιρρεπείς στα προβλήματα με το στομάχι και στις εμμονές με τη δίαιτα. Αγαπάτε να σας αγαπούν. Πληγώνεστε εύκολα και σας παίρνει καιρό για να ανακάμψετε.

Διαβάστε ακόμα:   Σε αυτά τα 4 ζώδια μπορείς να βασιστείς.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Σας αρέσει να κάνετε αστεία. Ελκυστικοί. Συμπαθείς, σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Γενναίοι και ατρόμητοι. Σταθεροί με ηγετικές ικανότητες. Ξέρετε πώς να παρηγορείτε. Πολλοί γενναιόδωροι αλλά και πολύ εγωιστές. Υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας. Διψάτε για επαίνους. Έχετε ασυνήθιστο πνεύμα. Εξοργίζεστε εύκολα. Θυμώνετε όταν σας προκαλούν. Ζηλεύετε εύκολα. Παρατηρητικοί. Προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Γρήγορη και ανεξάρτητη σκέψη. Σας αρέσει να καθοδηγείτε και να σας καθοδηγούν. Κάνετε πολλά όνειρα. Έχετε ταλέντο στην τέχνη, τη μουσική και την άμυνα. Ευαίσθητοι χωρίς να ζητάτε την προσοχή. Κακή αντίσταση στις ασθένειες. Ξέρετε πώς να χαλαρώνετε. Έμπιστοι και βιαστικοί. Ρομαντικοί. Σας αρέσει να κάνετε φίλους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Συμβιβάζεστε εύκολα. Προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και οργανωτικοί. Σας αρέσει να επισημαίνετε τα λάθη των άλλων. Σας αρέσει να κριτικάρετε και να σχολιάζετε. Πεισματάρηδες. Ήσυχοι αλλά καλοί στη συζήτηση. Ήρεμοι και χαλαροί. Ευγενικοί και συμπονετικοί. Με ανησυχίες. Πιστοί αλλά όχι πάντα ειλικρινείς. Αποδίδετε στη δουλειά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση. Είστε ευαίσθητοι. Σκέφτεστε γενναιόδωρα. Έχετε καλή μνήμη. Είστε έξυπνοι και έχετε γνώσεις. Αγαπάτε να ψάχνετε και να μαθαίνετε πληροφορίες. Πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν ασκείτε κριτική. Βρίσκετε εύκολα κίνητρα. Έχετε κατανόηση. Σας θέλουν για παρέα. Δεν μοιράζεστε εύκολα σκέψεις και πράγματα που σας συμβαίνουν. Αγαπάτε τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και τα ταξίδια. Δύσκολα δείχνετε τα συναισθήματά σας και συνήθως τα κρατάτε όλα μέσα σας. Πολύ επιλεκτικοί, κυρίως στις σχέσεις. Συστηματικοί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Σας αρέσει να συζητάτε. Αγαπάτε αυτούς που σας αγαπούν. Είστε όμορφοι μέσα και έξω. Λέτε ψέματα αλλά δεν υποκρίνεστε. Θυμώνετε συχνά. Συμπεριφέρεστε τρομερά στους φίλους σας. Κάνετε πάντα φίλους. Πληγώνεστε εύκολα αλλά το ξεπερνάτε ακόμη πιο εύκολα. Ονειροπόλοι. Δογματικοί. Δεν σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Συναισθηματικοί. Αποφασιστικοί. Έχετε ισχυρή διορατικότητα. Αγαπάτε τα ταξίδια, τις τέχνες και τη λογοτεχνία. Είστε ευαίσθητοι και ζηλεύετε εύκολα. Προβληματίζεστε εύκολα. Σας αρέσει να βρίσκεστε έξω. Δίκαιοι. Σπάταλοι. Επηρεάζεστε εύκολα. Η αυτοπεποίθησή σας πέφτει εύκολα. Αγαπάτε τα παιδιά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Έχετε πολλές ιδέες και πολλές πρωτότυπες ιδέες. Είναι πολύ δύσκολο να σας κατανοήσουν. Σκέφτεστε πάντα μπροστά. Μοναδικοί και ευφυείς. Έχετε έγκυρη και ισχυρή διορατικότητα. Μπορείτε να γίνετε καλοί γιατροί. Δυναμικές προσωπικότητες. Κλειστοί. Περίεργοι. Ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Σκέφτεστε συνεχώς. Μιλάτε λίγο αλλά είστε συμπαθείς. Γενναίοι και γενναιόδωροι. Υπομονετικοί. Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Όταν θέλετε κάτι, βρίσκετε αμέσως τρόπο να το αποκτήσετε. Αποφασιστικοί. Δεν τα παρατάτε ποτέ. Δύσκολα θυμώνετε, αρκεί να μην σας προκαλέσουν. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας. Σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους. Έχετε αιχμηρή σκέψη. Βρίσκετε πάντα κίνητρο. Δεν εκτιμάτε τους επαίνους. Υψηλό πνεύμα. Σκληροί και ανθεκτικοί. Έχετε βαθιά αγάπη και συναισθήματα για τους άλλους. Ρομαντικοί. Ανασφαλείς στις σχέσεις. Σπιτόγατοι. Εργατικοί. Πολλές ικανότητες. Αξιόπιστοι. Ειλικρινείς. Δεν ελέγχετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Απρόβλεπτοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Πιστοί και γενναιόδωροι. Seχι. Σας αρέσουν τα παιχνίδια και η αλληλεπίδραση. Ανυπόμονοι και βιαστικοί. Φιλόδοξοι. Σας αρέσουν οι οργανώσεις και οι ομάδες. Είστε ευχάριστη παρέα. Σας αρέσει η κοινωνικοποίηση και να γνωρίζετε νέο κόσμο. Λατρεύετε τους επαίνους και την προσοχή. Σας αρέσει να σας αγαπούν. Ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Δεν προσποιείστε. Έχετε πολλές εναλλαγές στην προσωπικότητά σας. Δεν είστε εγωιστές. Είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Μισείτε τους περιορισμούς. Λατρεύετε να κάνετε πλάκα και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Είστε λογικοί…

Πηγή

More in ΖΩΔΙΑ

To Top