Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δύσκολες Ωρες για 3 Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη από τον Κώστα Λεφάκη που θα σας Γλιτώσει από Πολλά.

Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Κριός


Καλύτερη προβλέπεται η εβδομάδα για εσάς, με δραστηριότητα που σας ευχαριστεί, ειδήσεις που σας χαροποιούν και απρόοπτα που δεν είχατε ελπίσει. Προσοχή μόνο στις απροσεξίες, τόσο στις κινήσεις, όσο και στην συμπεριφορά, καθώς λειτουργείτε αρκετά παρορμητικά και μερικές φορές, βλάπτετε οι ίδιοι την εικόνα και το συμφέρον σας. Μην παρασύρεστε από την ιδέα ότι όλοι διαθέτουν κοινή λογική!

Ταύρος


Φροντίστε να επιβεβαιώσετε τις δεσμεύσεις τρίτων απέναντί σας, καθώς η εβδομάδα δεν ευνοεί τις παλαιότερες συνεννοήσεις. Επίσης, δεν ωφελεί να μένετε προσηλωμένοι σε επιθυμίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αν και η εβδομάδα κρύβει δυσκολίες, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο δύσκολα, όσο τα είχατε φανταστεί! Κάποια σημαντική υποστήριξη θα προκύψει από το πουθενά.

Δίδυμοι


Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και πρακτικοί στα έργα. Αρχίζει να φαίνεται φως στον ορίζοντα όσον αφορά στη διευθέτηση κάποιων οικονομικών σας υποχρεώσεων, δεν έχουν όμως τελειώσει οι προσπάθειές σας και δεν έχει καθοριστεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα γίνουν όλα αυτά. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία προς αυτήν την κατεύθυνση και δώστε προτεραιότητα σε όσα μπορούν να έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Ο ανταγωνισμός με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας, ικανοτήτων και ιδιοτήτων δεν αποδίδει και μην τον επιχειρείτε. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας φέρνει τύχη στα αισθηματικά σας, ενώ ο Άρης από τους Ιχθείς υποστηρίζει το ενδεχόμενο να έχετε λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί και σχετίζεται με τα οικονομικά ή τα περιουσιακά σας. Προσοχή στη χρήση μηχανημάτων ή σε απερίσκεπτα λόγια προς τους αγαπημένους σας!

Διαβάστε ακόμα:   Τα 2+1 ζώδια με τη μεγαλύτερη διαίσθηση.

Λέων


Αισθηματικά καταλαβαίνετε ότι για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε πρέπει να αλλάξετε κι εσείς νοοτροπία και συμπεριφορά. Αυτήν την εβδομάδα έχετε περισσότερες πιθανότητες και ευκαιρίες συνεννόησης με τον σύντροφό σας, αν δεν ανοίξετε νέα ζητήματα και δεν λειτουργήσετε εγωιστικά και απερίσκεπτα. Οικονομικά περιορίστε τα έξοδα και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση ή την μεγαλοθυμία σας.

Παρθένος


Προσέξτε τις λεπτομέρειες σε ότι σας αφορά και σε ότι σας απασχολεί. Η εβδομάδα μπορεί να σας παραπλανήσει και να σας οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν είναι εναρμονισμένες με την αξία και την κοσμοθεωρία σας. Εκεί θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις ή να φερθείτε διπλωματικά. Αισθηματικά οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας επηρεάζουν τη διάθεση και σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Πάντως δεν είναι η εργασιομανία το φάρμακο για όλα.

Ζυγός


Όσοι έχετε καταφέρει να φέρετε τα οικονομικά σας σε μια ισορροπία, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα μικρό εμπόδιο σχετικής γραφειοκρατίας. Λειτουργήστε με λογικά επιχειρήματα, έστω και αν σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας σε θέματα που αδικείστε. Η ψυχραιμία και η διπλωματική σας συμπεριφορά, αποδίδουν περισσότερο από άλλους τρόπους. Αισθηματικά να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί οι ελεύθεροι

Διαβάστε ακόμα:   Ραγίζει καρδιές η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη: "Δεν μας άφησαν καν να πάρουμε το ρολόι του για..."

Σκορπιός


Σας είναι άβολο να παραδεχτείτε τα συναισθήματά σας και είναι πιθανόν τώρα, να δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις. Μην συντηρείτε μια εικόνα που δεν σας ταιριάζει και μην απομακρύνετε εκείνους που ενδιαφέρονται για εσάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προοιωνίζεται θετικές προοπτικές σε μια νέα γνωριμία, ενώ αυξάνει και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οικονομικά σας βοηθά να βρείτε συμφέρουσες λύσεις σε κάποια σας διαπραγμάτευση

Τοξότης


Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας στο ζώδιό σας προμηνύουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με εξελίξεις που θα απαιτήσουν ταχείς αποφάσεις και δράσεις και ανθρώπους οι οποίοι, λόγω Σελήνης σε Πρώτο Τέταρτο στους Ιχθείς, θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Ελέγχετε την ανυπομονησία σας, αλλά και οτιδήποτε χρειάζεται την εποπτεία σας. Ένα ταξίδι είναι στα άμεσα σχέδιά σας, αλλά μην πάρετε μαζί σας ανθρώπους χωρίς ταξιδιωτική συνείδηση.

Αιγόκερως
Αρκετά αποτελεσματική προβλέπεται η εβδομάδα, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Διαθέτετε όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεστε για να πείσετε για τις θέσεις σας και να καταστρώσετε τη στρατηγική σας. Αισθηματικά φαίνεται να λήγει κάποια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας και να οδηγεί τα πράγματα και πάλι στην ομαλότητα. Οι ελεύθεροι από εσάς θα έχετε ευκαιρίες να συναναστραφείτε ανθρώπους και να διαπιστώσετε τις ποιότητές τους.

Διαβάστε ακόμα:   Περίεργος μήνας με πολλά πάθη για τα 12 ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (video)

Υδροχόος


Το χιούμορ σας σώζει και σας κάνει πιο εύκολα αγαπητούς. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με τον φυσικό σας τρόπο και θα σας προσφέρει μερικές, μικρές ικανοποιήσεις. Φροντίστε όμως να ασχοληθείτε και με τα πρακτικά σας θέματα και να μην παραμελήσετε τις ανάγκες κάποιου από τους γονείς σας. Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση, χρησιμοποιήστε παραδείγματα που θα ενισχύσουν την μεταδοτικότητά σας.

Ιχθύες


Ο Άρης στο ζώδιό σας, επιμελείται την συμπεριφορά σας και σας κάνει πιο ευθείς στις απαιτήσεις σας. Φροντίστε να μην φτάνετε τα οικονομικά σας στα άκρα και να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από εκείνους τους οποίους συναναστρέφεστε καθημερινά. Αισθηματικά η εβδομάδα ευνοεί τις νέες γνωριμίες και θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο επικοινωνιακοί. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας με όποιον διαφωνείτε και μην εκτίθεστε όταν οι άλλοι έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας!

Πηγή: oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top