Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη 8ης Απριλίου με συμμετοχή Χειρώνα: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Βάσια Μαυράκη

Η 19η μοίρα του Κριού είναι η μοίρα των γενναίων. Εδώ, σε αυτή την Κριαρίσια Κοσμική Πύλη, θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου που θα επηρεάσει περισσότερο τον Παρορμητικό Σταυρό.

Αφορά κυρίως Κριούς γεννημένους 6,7,8,9,10 Απριλίου. Καρκίνους 6,7,8,9,10 Ιουλίου. Ζυγούς 8,9,10,11,12 Οκτωβρίου και Αιγόκερους 6,7,8,9,10 Ιανουαρίου.

Η Έκλειψη της 8ης Απριλίου Επηρεάζει τα Φώτα, Ήλιο και Σελήνη, αλλά και τους προσωπικούς πλανήτες από 17 – 21 μοίρες των παρορμητικών. Σημαντικές αλλαγές θα φέρει σε σχέσεις με απομακρύνσεις και πληγωτικές συμπεριφορές. Οι οικογενειακές σχέσεις , η ακίνητη περιουσία καθώς και τα σημαντικά θέματα υγείας θα απαιτήσουν ιδιαίτερη φροντίδα. Ο Χείρωνας αλλά και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στη συμμετοχή τους στην Έκλειψη ενδέχεται να φέρουν νέες θεραπείες και νέα φάρμακα που θα βοηθήσουν στην επίλυση θεμάτων υγείας.

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ: Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ

Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής στη σύνοδό του με Ήλιο και Σελήνη πάνω στη μοίρα των γενναίων, την 19η του Κριού, μας ωθεί να σταθούμε αποφασιστικοί και ατσαλωμένοι.

Ο σοφός Χείρωνας θα συμμετέχει ορθόδρομος στην Έκλειψη της 8ης Απριλίου σε μια Έκλειψη που δε θα είναι ορατή από την Ελλάδα.

Με γενναιότητα και θάρρος θα φέρει :

✔Θεραπεία των πληγών

✔Θεραπεία σε θέματα υγείας

✔Αποκαλύψεις

✔Θέματα καριέρας.

✔Αναφορά σε ανδρικά πρόσωπα κύρους

✔Ανάγκη προστασίας κεκτημένων

ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο Χείρωνας στη συμμετοχή του στην Έκλειψη και στην παραμονή του στο ζώδιο του Κριού θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις ’’πληγές’’ μας δίνοντας μας τη δυνατότητα είτε να τις θεραπεύσουμε είτε να τις διαιωνίσουμε…

Τι θα επιλέξει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά λοιπόν;

Σε αυτή την Έκλειψη θα ανακαλύψετε τον δικό σας τρόπο για να ‘’θεραπεύσετε’’ τις πληγές σας…

Βάσια Μαυράκη: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η επαφή με τον εαυτό σας και η κατανόηση των θέλω σας είναι αυτή τη στιγμή η σημαντικότερη αναζήτησα σας. ‘’Παρατηρείστε’’ πως συμπεριφέρεστε εσείς μέσα στις σχέσεις και όχι πως συμπεριφέρονται οι άλλοι σε εσάς. Οι προσωπικές εκκαθαρίσεις είναι απαραίτητες για να προχωρήσουν οι σχέσεις παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κρυφοί φόβοι σας δεν είναι απαραιτήτως και σωστοί. Προσπαθήσετε σε αυτή την Έκλειψη να ξεκαθαρίσετε τι σας αγχώνει πραγματικά και τι νομίζετε πως σας αγχώνει. Οι προσωπικές σας ασφάλειες σας, ο τρόπος που ικανοποιείται τα υλικά ζητούμενα της ζωής σας και το παρασκήνιο διαχείρισης τους σας έχουν εξαντλήσει. Ζητείστε βοήθεια και θα την πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στα τετράγωνα με το ζώδιο σας , σας έχει εξαντλήσει σωματικά και πνευματικά. Περάσατε και περνάτε δυσκολίες και απογοητεύσεις στις σχέσεις σας και το γεγονός αυτό σας έχει πληγώσει. Η ‘’θεραπεία’’ σας θα προέλθει μέσα από το φιλικό σας κύκλο σε αυτή την Ηλιακή Έκλειψη και στους ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη του Απρίλη σας επηρεάζει κυρίως στα επαγγελματικά σας θέματα και στην καριέρα σας. Τώρα έχει έρθει η στιγμή που θα πρέπει να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο για την επαγγελματική σας εικόνα και να αναζητήσετε ισχυρούς συμμάχους που θα μπορέσουν να σταθούν στο πλευρό σας και να υποστηρίξουν τις θέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό θα έχει θετικό πρόσημο για εσάς καθώς θα σας φέρει νέες προοπτικές ζωής και την απαραίτητη αισιοδοξία για να τα καταφέρετε. Νέα όνειρα για το μέλλον, νέοι στόχοι για την καλυτέρευση της επαγγελματικής σας απόδοσης και όμορφα ταξίδια σώματος και ψυχής. Τα προβλήματα μένουν πίσω και εσείς στοχεύετε ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πάθος και η ένταση μπαίνουν στη ζωή σας και εσείς καλείστε να τα διαχειριστείτε καθώς οι συναισθηματικές αυτές ‘’συνθήκες’’ είναι έξω από τις συνήθειες σας. Η Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου θα ξυπνήσει τις εσωτερικές σας δυνάμεις και θα παθιαστείτε για την κατάκτηση της επιτυχίας τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη του Απρίλη ακριβώς απέναντι σας, σας αφορά προσωπικά όσο και στις… προσωπικές σας σχέσεις. Οι άλλοι της ζωής σας, αυτοί που έχουν τη δύναμη σας κάνουν ανασφαλείς πρέπει να καταλάβουν πως θα βρείτε τη δύναμη να τους βάλετε στη θέση τους. Αποφασίστε εσείς για εσάς στις σχέσεις σας και αν δεν μπορείτε να βρείτε ικανοποίηση στα αιτήματα σας, προχωρήστε σε πιο δραστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υγεία σας σωματική και ψυχολογική θα είναι το κύριο μέλημα σας σε αυτή την Ηλιακή Έκλειψη. Το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητα σας είναι κοπιαστική και οι σωματικές σας δυνάμεις μειωμένες. Η θεραπεία για εσάς θα είναι κυριολεκτική και θα φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σας, το ιερό αυτό Μέλαθρο που κατοικεί η ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εσείς οι τυχεροί της Ηλιακής Έκλειψης του Απρίλη καθώς η εύνοια θα βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων. Η χαρά της ζωής και του έρωτα θα εισχωρήσει στη ζωή σας και θα αυξήσει την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα σας. Εξαιρετικό διάστημα μέχρι το τέλος της άνοιξης για εσάς που επιθυμείτε να αποκτήσετε απογόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια σας και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας θα ενεργοποιηθούν καθώς η Ηλιακή Έκλειψη του Απρίλη θα αφορά τον τέταρτο Ηλιακό σας Οίκο. Το σπίτι σας, οι άνθρωποι με τους οποίους συμβιώνετε, αλλά και η διαχείριση των ακίνητων σας θα είναι οι προτεραιότητες σας. Αποφύγετε αν μπορείτε τις αντιπαραθέσεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Απρίλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια στην επικοινωνία και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο θα σας φέρει ο Απρίλης με την Ηλιακή του Έκλειψη και θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα… κενά που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρίες για βελτίωση σε σχέσεις με αδέρφια και στενούς συγγενείς ενδέχεται υπάρξει αυτό το διάστημα και εσείς φυσικά θα τις αξιοποιήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αύξηση αυτοπεποίθησης και οικονομικών πόρων θα πάρετε ως ‘’δώρο’’ τον Απρίλιο που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι για τις επιλογές σας. Η πίεση του Κρόνου όλο αυτό το διάστημα σας έχει κάνει να σκέφτεστε πιο σοβαρά και υπεύθυνα και να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας άσκοπα. Τώρα έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να απαιτήσετε με μεγαλύτερο σθένος κυρίως τα οικονομικά σας.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top