Connect with us

Άση Μπήλιου

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/07/2021 – 25/07/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/07/2021 – 25/07/2021

Advertisement

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου είναι γεμάτο αλλαγές ζωδιακών θέσεων των πλανητών, αλλά και πολλών όψεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την προσωπική μας ζωή. Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα στις 22/7 το απόγευμα. Νωρίτερα την ίδια μέρα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της αδυναμίας της, την Παρθένο και θα γίνει λίγο πιο αυστηρή και στις σχέσεις. Με κάποιον τρόπο από αυτή τη θέση η Αφροδίτη δεν χαρίζεται στα προσωπικά της. Θα επισημάνει τα λάθη, θα κρίνει τα σφάλματα και θα είναι πιο επιλεκτική σε αυτούς που θα δώσει την καρδιά της. Με κάποιον τρόπο ό,τι συμβαίνει στις σχέσεις μεγεθύνεται, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό και μπαίνει στο μικροσκόπιο. Αν είστε διακοπές είναι μια χαρά όψη για να χαρείτε την καθημερινότητα σας και μάλιστα προσφέρεται για γνωριμίες και για να κάνετε εύκολα φιλίες. Αν εργάζεστε θέλει προσοχή, διότι μπορεί να παραβλέψετε σημαντικές λεπτομέρειες και να απογοητεύσετε κάποιον στη δουλειά. Προσοχή χρειάζεται και στις υπερβολές με αυτή την όψη με το φαγητό, το αλκοόλ κλπ. Η Πανσέληνος τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Υδροχόο μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων κι αν νιώθετε καταπιεσμένοι σε μια σχέση μπορεί να κάνετε την επανάσταση σας.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο διαφοροποιεί αρκετά το μοτίβο των τελευταίων ημερών του Ιουλίου, καθώς περνά σε έναν τομέα που αφορά περισσότερο στη δουλειά και στα θέματα υγείας. Βέβαια θα μπορούσε να σημαίνει όλο αυτό ότι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α μέσω της δουλειάς ή στο περιβάλλον της δουλειάς σας ή να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ιατρείο, σε ένα περιβάλλον υγείας ή ακόμη και στο γυμναστήριο κλπ., αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι είναι πιθανόν να νιώθετε ότι η σχέση σας, εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων ή και του συντρόφου σας στη δουλειά, δεν έχει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης, ανεμελιάς και ρομάντζου. Άλλοι μπορεί τώρα να υπεραναλύετε τη σχέση και να βρίσκετε λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του άλλου που σας ενοχλούν. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην έχετε μονίμως μια κριτική στάση. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει μια περίεργη κατάσταση για τους γεννημένους αρχές του ζωδίου και ένα δίλημμα ανάμεσα σε έναν έρωτα και μια φιλία.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιτέλους μετά από ένα διάστημα που νιώθατε ότι ο έρωτας λείπει από τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας, η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, παίρνει την καλύτερη θέση και την πιο τυχερή για τα θέματα της καρδιάς. Από τις 22/7 μέχρι τις 16/8, που θα βρίσκεται στην Παρθένο, θα έχετε ευκαιρίες να λάβετε και να δώσετε αγάπη και να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση είτε από τις σχέσεις σας είτε από μια καινούρια γνωριμία. Η ίδια περίοδος είναι κι από τις πιο γόνιμες αν σας ενδιαφέρει το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που σας ταιριάζει, που μπορείτε να εμπιστευθείτε και να κάνετε σχέση κι όχι απλά να ζήσετε μια περιπετειούλα για λίγες ημέρες. Από την άλλη αν έχετε ερωτηματικά τι θα γίνει σε μια κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Πανσέληνος δεν επηρεάζει τόσο την αισθηματική σας ζωή όσο τον τομέα της καριέρας, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ζωδιακή αλλαγή θέσης της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα, από τον Λέοντα στην Παρθένο, δεν είναι τόσο συμφέρουσα για την ερωτική σας ζωή, αφού το κάπως περιοριστικό και αυστηρό περιβάλλον της Παρθένου δεν ταιριάζει στη δική σας παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη φύση. Αν είστε δεσμευμένες-οι θα θέλετε να νιώθετε ασφάλεια στη σχέση και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα θα απολαύσετε αυτή την αίσθηση σταθερότητας και οικειότητας που σου δίνει κάποιος που ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Από την άλλη αν ο σύντροφος σας δεν πληροί τα κριτήρια αυτά της οικειότητας και της σταθερότητας, τότε μπορεί να προβληματιστείτε περισσότερο. Οι αδέσμευτοι-ες μπορεί να μην έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στο διάστημα αυτό ή και όσες παρουσιάζονται μπορεί να μην σας δίνουν εχέγγυα μακροημέρευσης. Ακόμη, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία είτε μέσω κάποιου μέλους της οικογένειας σας ή επιστρέφοντας στο πατρικό σας σπίτι ή σ’ έναν τόπο διακοπών που πηγαίνατε παιδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με καλύτερες προδιαγραφές για το ζώδιο σας έρχεται η νέα εβδομάδα του Ιουλίου σε ό,τι αφορά τα θέματα των σχέσεων και του έρωτα. Η Αφροδίτη περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας την Παρθένο, επηρεάζοντας πιο πολύ τον τρόπο που επικοινωνείτε και τον τρόπο που σκέφτεστε τα θέματα των σχέσεων και γενικότερα της αγάπης. Έτσι, μετά από ένα διάστημα με αρκετά σκαμπανεβάσματα και μεγαλύτερες ανασφάλειες σε εσωτερικό επίπεδο, θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη ισορροπία μέσα σας, θα είστε πιο ήρεμοι και θα επιδιώξετε μεγαλύτερη αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Οι δεσμευμένες-οι θα θελήσετε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι ή διακοπές με τον σύντροφο σας, αφήνοντας έστω για λίγο πίσω σας τις έγνοιες και τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος. Όσοι είστε στο ψάξιμο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών σε εκδρομές, ταξίδια, διακοπές ή εξόδους. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο το Σάββατο μπορεί να δείξει κάποια συναισθηματική δυσκολία ή κάποιο οικονομικό προβληματισμό αν είστε γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου.

ΛΕΩΝ

Advertisement

Πολλά συμβαίνουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα που ξεκινούν τα γενέθλια σας αγαπητοί μου Λέοντες στις 22/7. Η πιο σημαντική επιρροή είναι η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 που ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Για κάποιους που είναι σε μια σχέση στο «περίπου», δηλαδή δεν είναι ξεκάθαρη η δέσμευση, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σημάνει και το τέλος της ιδιάζουσας αυτής σχέσης. Για άλλους που είναι μόνες-οι με αυτό το φεγγάρι είναι πιθανόν να υπάρχει μια γνωριμία ή μια γρήγορη εξέλιξη στη σχέση. Οι δεσμευμένοι που έχουν γενέθλια τις πρώτες ημέρες του ζωδίου μπορεί να αποφασίζουν τώρα από κοινού μια πιθανή επισημοποίηση ή και έναν γάμο. Ανάλογα με τη φάση που διανύετε αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Σε άλλα αστρολογικά νέα η Αφροδίτη αποχαιρετά το ζώδιο σας στις 22/7, την ημέρα που ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια και προχωρά στον τομέα των οικονομικών, των αποκτημάτων, αλλά και της αυτοπεποίθησης σας κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλώς να τη δεχτείτε! Αναφέρομαι φυσικά στην Αφροδίτη που παίρνει θέση στο ζώδιο σας στις 22/7 και θα παραμείνει συνοδοιπόρος σας μέχρι τις 16/8. Αυτό είναι και το πιο καυτό διάστημα του φετινού καλοκαιριού για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Η Αφροδίτη κυβερνά την ομορφιά, την αγάπη, τις σχέσεις, αλλά και το χρήμα κι από το ζώδιο σας μπορεί να βοηθήσει σε όλους αυτούς τους τομείς. Με κάποιον τρόπο θα ελκύετε τους άλλους πιο έντονα, οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες γνωριμιών και δημιουργίας σχέσεων, ενώ βοηθητική μπορεί να είναι η επιρροή της Αφροδίτης στο να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αλλά και να κάνετε όμορφες διακοπές. Οι δεσμευμένοι επίσης θα επωφεληθούν, καθώς θα έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθούν περισσότερο με τη σχέση τους και να την αναθερμάνουν. Οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου θα επηρεαστείτε κι από την αντίθεση Αφροδίτης-Δία. Αυτό πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες των σχέσεων, αλλά προσ3ξτε να είστε επιλεκτικοί κι όχι να καταλήξετε με κάποιον-α απλά για να μη νιώθετε μόνες-οι.

ΖΥΓΟΣ

Δυνατή η εβδομάδα αυτή που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, καθώς περιλαμβάνει τη ζωδιακή μετακίνηση της Αφροδίτης από τον Λέοντα στην Παρθένο, αλλά και την Πανσέληνο στον Υδροχόο μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της διασκέδασης. Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, ακριβώς πριν το δικό σας ζώδιο, στο πιο καλά κρυμμένο κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας κάνει λίγο πιο κλειστούς κι εσωστρεφείς ακόμη και στις ερωτικές σας σχέσεις. Κάποιοι-ες μπορεί να είστε σε διαδικασία να ξεπεράσετε μια προηγούμενη σχέση, οπότε περνάτε τώρα το μεταβατικό στάδιο, άλλοι για κάποιο λόγο πρέπει να κρατήσετε μυστική μια σχέση ή αν είστε σε ένα πρώτο στάδιο γνωριμίας να μη θέλετε να ανοιχτείτε και να παραδεχτείτε τα συναισθήματα σας για να μην φάτε τα μούτρα σας. Όλα τα σενάρια παίζουν. Βέβαια, είτε είστε μόνοι είτε δεσμευμένοι, η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο δεν προσφέρει μεγάλες χάρες. Η Πανσέληνος στις 24/7 στον Υδροχόο αφορά τους γεννημένους-ες στις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια διαφορετική εβδομάδα ξεκινά για σας τους Σκορπιούς που θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεση, αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη φεύγει από τον Λέοντα στις 22/7 και προχωρά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, την Παρθένο, ζωντανεύοντας την προσωπική σας ζωή, προσδίδοντας σας μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Οι δεσμευμένοι θα θέλετε να χαρείτε εξόδους με τον σύντροφο σας, αλλά και τους φίλους σας. Από την άλλη αν έχετε κάποιον κοινό στόχο με το ταίρι σας ή εργάζεστε μαζί μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για κάποιο πρόσωπο που ανήκει στο ευρύτερο κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον και μάλιστα μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον κι από τη δική του-ης πλευρά. Ή μπορεί μέσω φίλων να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί να έχει και προοπτικές μακροημέρευσης. Εσείς μετά τις 22/7 δώστε το πράσινο φως και περιμένετε τα καλά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, δημιουργώντας μια σχετική αναστάτωση σε ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι αλλαγές αυτή την εβδομάδα που σίγουρα διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό και στην προσωπική σας ζωή. Καταρχάς η έξοδος της Αφροδίτης από τον φιλικό σας Λέοντα και η είσοδος της στην Παρθένο στις 22/7, αποτελεί ένα μάλλον περιοριστικό παράγοντα για τους αδέσμευτους, καθώς είτε αυτό που βρίσκουν απέχει αρκετά από το να θεωρηθεί ιδανικό, είτε δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση στο ερωτικό τους κάλεσμα. Στους δεσμευμένους πιθανώς να υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, π.χ. επαγγελματικές, που δεν τους επιτρέπουν την πολυτέλεια του χρόνου να είναι πιο εκδηλωτικοί με τον σύντροφο τους, είτε να έχουν περισσότερες στιγμές μαζί του σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Ένας άλλος παράγοντας που θα επηρεάσει τις σχέσεις για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου είναι η Πανσέληνος στον Υδροχόο. Ενδεχομένως να πρέπει να πάρετε μια απόφαση για μια σχέση με το φεγγάρι αυτό, καθώς η Πανσέληνος αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας. Μπορεί να σκέφτεστε να δώσετε ένα τέλος ή ένα τελεσίγραφο στην άλλη πλευρά να αποφασίσει τι θέλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια άλλη εβδομάδα, μια τελείως διαφορετική μέρα ξημερώνει για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Λέοντα και προχωρά στη φιλική σας γήινη Παρθένο αναζωπυρώνοντας τα συναισθήματα σας. Δεν θα επωφεληθείτε μόνο σε θέματα σχέσεων από αυτή την αλλαγή. Θα φτιάξει η διάθεση σας, δεν θα βλέπετε την ώρα να φύγετε διακοπές ή έστω ένα ταξιδάκι για να αλλάξετε παραστάσεις, ενώ αν είστε μόνες-οι θα πολλαπλασιαστούν οι ευκαιρίες να κάνετε κάποια γνωριμία που να σας ενδιαφέρει και ερωτικά. Τώρα ξεκινά μετά τις 22/7 το πιο ευχάριστο, ερωτικό κι ενδιαφέρον διάστημα του καλοκαιριού για σας που εκτείνεται μέχρι τις 16/8. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα που χτυπά κι η καρδιά του καλοκαιριού όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Αυτό απλά που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να επιτρέπετε στις σχέσεις σας να αναπνέουν και να έχουν αρκετή ελευθερία. Έτσι θα τις ευχαριστηθείτε κι εσείς περισσότερο χωρίς βασανιστικά παιχνίδια ελέγχου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού στο τέλος της σας περιμένει μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας. Πανσέληνος σημαίνει η Σελήνη στο ζώδιο σας και ο Ήλιος απέναντι σας στον Λέοντα. Δηλαδή με κάποιον τρόπο ένας διχασμός ανάμεσα στις επιταγές της καρδιάς κι αυτά που σας λέει το μυαλό σας ότι πρέπει να κάνετε. Το να πάτε στη μια ή την άλλη κατεύθυνση είναι προφανώς μια λαθεμένη αντίδραση. Εδώ αυτό που χρειάζεται να βρείτε είναι μεγαλύτερη ισορροπία μέσα σας πρωτίστως και φυσικά και στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει ότι μια σχέση φτάνει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να αποφασίσετε εσείς ή η άλλη πλευρά, είτε από κοινού, πώς προχωράτε παρακάτω. Κάτι πρέπει να αλλάξει για να υπάρξει περισσότερη πληρότητα και ισορροπία. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να λήξετε μια σχέση, άλλοι να την πάτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν μένει ίδιο μετά από αυτό το φεγγάρι. Ο τομέας των σχέσεων εξακολουθεί να είναι σημαντικός κι ας φεύγει η Αφροδίτη από τον Λέοντα. Τη θέση της παίρνει ο Ήλιος μετά τις 22/7.

ΙΧΘΥΕΣ

Καιρός να αρχίσει να σας απασχολεί και κάτι άλλο εκτός των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων και φιλοδοξιών. Η εβδομάδα αυτή φέρνει την Αφροδίτη στην Παρθένο στον τομέα των σχέσεων και του γάμου στις 22/7 και υπόσχεται μέχρι τις 16/8 να αναζωογονήσει τις σχέσεις σας, τον γάμο ή αν είστε μόνες-οι να σας βοηθήσει να ανοίξετε τον κύκλο σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Με το που παίρνει θέση η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο σας κι αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν γνωρίζετε κάποιον-α αυτές τις ημέρες. Μην βιάζεστε να προχωρήσετε τη σχέση αμέσως και αρχίσετε να κάνετε υπερβολές και να φουσκώνετε με μεγάλες προσδοκίες. Ζήστε τη νέα γνωριμία, αφήστε όμως τον χρόνο να δείξει αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Οι δεσμευμένοι εκπλήξτε ευχάριστα το ταίρι σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Άση Μπήλιου

[inFeed]

Advertisement
To Top