Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Έξι ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν μια θλιβερή κατάσταση

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να αντιμετωπίσεις μία θλιβερή κατάσταση. Κάποιοι καταφέρνουν να την ξεχάσουν, προσποιούμενοι ότι δεν συνέβη ποτέ, άλλοι την «αναγνωρίζουν», κι ορισμένοι βασανίζονται και δεν την ξεπερνούν εύκολα.

Παρακάτω ακολουθούν τα ζώδια που χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνια από τα υπόλοιπα για να πάνε παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κανείς δεν εκπλήσσεται από την παρουσία του Καρκίνου στην πρώτη θέση, καθώς όταν πρόκειται για άσχημες καταστάσεις κι εμπειρίες, η ευαίσθητη φύση του δεν τον αφήνει να πάει γρήγορα παρακάτω. Αντί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα κατά μέτωπο, τείνει να τα μεγεθύνει και να πανικοβάλλεται. Δεν αποδέχεται εύκολα τα λάθη ή τις αποτυχίες του, γεγονός που επίσης επιβραδύνει την αποδοχή μίας κατάστασης και πως κάποια πράγματα δεν περνάνε από το χέρι του και απλά πρέπει να πάει παρακάτω.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων χαρακτηρίζεται από το έντονο πείσμα του και την ανεξάντλητη ανάγκη του για προσοχή. Όταν κάποιος αποτραβήξει την προσοχή του από πάνω του και την εστιάσει κάπου αλλού, παράδειγμα σε ένα νέο πρόσωπο, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να το… χωνέψει. Έπειτα από έναν χωρισμό, θα περάσει ένα διάστημα αμφισβήτησης, όπου διαρκώς θα ψάχνει να βρει «τι» και «πού» έφταιξε. Αυτό το «μαστίγωμα» είναι που τον δυσκολεύει να προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Μερικά πράγματα όμως στη ζωή συμβαίνουν ό,τι και αν κάνουμε εμείς και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να πατήσει και πάλι στα πόδια του και να συνεχίσει να μαγεύει τα πλήθη.

Διαβάστε ακόμα:   Ο νόμος του κάρμα για τα ζώδια. Μάθε το δικό σου!

ΙΧΘΥΕΣ
Τα Ψαράκια του ζωδιακού, πάντα, στην αρχή, δίνουν την εντύπωση ότι είναι ντροπαλά και συνεσταλμένα. Όπως και τα Λιοντάρια, έτσι και οι Ιχθύες, έχουν την τάση να δραματοποιούν τα πράγματα, δίνοντάς τους… ζοφερές διαστάσεις. Ακριβώς επειδή νιώθουν όμορφα σε ένα υποστηρικτικό και άνετο περιβάλλον, η έλλειψη αυτού μπορεί να τους πληγώσει θανάσιμα, γεγονός το οποίο στη συνέχεια τους δυσκολεύει να πάνε παρακάτω. Για να το καταφέρουν, πρέπει να προσπαθήσουν να βγουν για λίγο από τη θέση του θύματος και να αφήσουν το κάθε τι που τους πόνεσε να το πάρει το ποτάμι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα ακόμη ζώδιο, που δεν προκαλεί ιδιαίτερη… έκπληξη το ότι βρίσκεται στη λίστα, είναι ο πεισματάρης Ταύρος, ο οποίος δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του μια δυσάρεστη κατάσταση. Την αναπαράγει συνεχώς και καταλήγει να δημιουργεί ζητήματα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός πως πολλές φορές αισθάνεται ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει, τον κρατάει προσκολλημένο στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα:   Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης - Δύσκολες ημέρες γι' αυτά τα ζώδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, ο Υδροχόος βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, λόγω του τρόπου με τον οποίο χειρίζεται τα «βάρη» του παρελθόντος. Είναι άνθρωπος που μπορεί να φαίνεται πως προχωρά με γοργό βήμα, στην πραγματικότητα όμως, στο πίσω μέρος τους μυαλού του έχει καταχωνιασμένα όλα εκείνα τα οποία δε θέλει να θυμάται. Αυτή η πρακτική είναι που κάνει την όποια «μετάβαση» ακατόρθωτη. Αντί να προσπαθεί να τρέξει προς τα μπρος, πρέπει να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του να «δουλέψει» με κάποια πράγματα, να «κλείσει» τα όποια ζητήματα και έπειτα να συνεχίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την τόλμη τους. Μπορούν να γίνουν ακραία ζηλιάρηδες και εμμονικοί, στην προσπάθειά τους να καλύψουν την όποια αδυναμία τους. Είναι ιδιαίτερα κτητικοί και σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια είναι αυτοί που κρατάνε τις περισσότερες κακίες. Όλα τα παραπάνω είναι και οι λόγοι που τους δυσκολεύουν να αφήσουν κάποιες καταστάσεις στο παρελθόν. Ειδικά αν το «κακό» προκλήθηκε από κάποιον που τον εμπιστεύονταν ή τον αγαπούσαν. Για να προσχωρήσει ένας Σκορπιός, πρέπει πρώτα να μάθει να συγχωρεί και τότε μόνο θα καταφέρει να ξεχάσει ό,τι προηγήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:   Οι Άτυχοι του Νέου Έτους: Αυτά είναι τα 3 Ζώδια για τα οποία το 2019 θα είναι η πιο Γκαντέμικη Χρονιά!

Via tromaktiko.gr

ΠΗΓΗ

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top