Connect with us

ΖΩΔΙΑ

H Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί, πολύ δύσκολη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια.

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη μίλησε αναλυτικά για το κάθε ζώδιο και τόνισε πως θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Ολα για την καριέρα και την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση θα µπορούσε να είναι το σύνθηµα αυτής της εβδοµάδας, αφού τόσο ο ∆ίας όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Αιγόκερω και τον τοµέα που σχετίζεται µε αυτά. Από την άλλη, αυτή η εβδοµάδα έχει έναν πιο βατό χαρακτήρα συγκρινόµενη µε την επόµενη, που θα χρωµατιστεί από µια νέα Σελήνη αλλά και µια ηλιακή έκλειψη που σας αφορούν. Είναι µια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να δράσετε προληπτικά σταθεροποιητικά και βελτιωτικά εκεί που φαίνεται ότι υπάρχουν ελλείψεις και αδυναµίες. Πρόκειται για τη δουλειά; Την οικογένεια, τον γάµο ή την αισθηµατική σας σχέση; Υπάρχει βέβαια και το οικονοµικό που, απ’ ό,τι φαίνεται, από τις 20 και µετά θα αρχίσει κάπως να χαµογελά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασφαλώς και υπάρχει ακόµα απέναντί σας ο Αρης, που επιβαρύνει µε πολλούς τρόπους την καθηµερινότητά σας. Η Αφροδίτη µπορεί να βάλει ένα χεράκι σε οικονοµικά και στα διάφορα συµφέροντά σας, όπως και για τα αισθηµατικά και τις σχέσεις σας γενικότερα θα είναι ευνοϊκή έως και τις 19. Μέχρι αυτήν την ηµεροµηνία λοιπόν σας συµφέρει να πάρετε οικονοµικές αποφάσεις και να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις. Αξιοποιώντας το µέσον της εβδοµάδας παντού θα έχετε και καλύτερα αποτελέσµατα. Αυτό ισχύει και για τα αισθηµατικά σας. Συζητήστε τα… ακανθώδη θέµατα του γάµου ή της σχέσης σας έως τις 19 και προσέχετε περισσότερο από τις 20 και µετά. Αν συµβαίνει το έτερον ήµισυ να ανήκει στον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, αυτό επιβάλλεται. Εκλειψη γαρ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύο είναι οι πλανήτες που σας κάνουν… αντιπολίτευση και αυτήν την εβδοµάδα, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Ποσειδώνα και τον Ερµή. Τώρα επηρεάζουν περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήµερο του ζωδίου σας και λιγότερο όλους τους άλλους του ζωδίου σας. Εσείς λοιπόν θα πρέπει να αναζητάτε την αλήθεια και να αποφεύγετε να εµπλέκεστε µε άτοµα ή καταστάσεις από τις οποίες απουσιάζουν η καθαρότητα και η πραγµατικότητα. Ο Ερµής µπορεί και αυτήν την εβδοµάδα να δυσχεραίνει την επικοινωνία και τη συνεννόηση, καθώς και σπουδές, συµφωνίες, συµβόλαια, τη ρύθµιση εντύπων και εγγράφων, τα ταξίδια και ό,τι σχετίζεται µε τα παιδιά – αλλά αυτά έως τις 28. Από τις 20 και µετά, καλύτερα τα νέα για οικονοµικά, σχέσεις και αισθηµατικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα τον πρώτο λόγο στη ζωή σας τον έχουν οι διάφοροι άλλοι. Ποιοι είναι αυτοί; Ας ξεκινήσουμε από τους πιο κοντινούς. Είναι ο σύντροφός σας, νόμιμος ή όχι, τωρινός, πρώην ή μέλλων, προχωράμε σε συνεταίρους-συνεργάτες και φθάνουμε στους ανταγωνιστές στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα ερωτικά. Με κάποιον τρόπο, ορισμένοι από αυτούς μπορεί να παίξουν θετικό και άλλοι αρνητικό ρόλο ως προς εσάς. Θα πρέπει λοιπόν να μην παρασύρεστε ιδιαίτερα από τα συναισθήματά σας και να έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά. Από τις 20 και μετά αυτό μπορεί να γίνει περισσότερο φανερό, μια που παύει και η αντιπαλότητα της Αφροδίτης με το ζώδιό σας. Οικονομικά και αισθηματικά μπορεί να πει κανείς ότι κάτι καλυτερεύει, αλλά για τα αισθηματικά ρυθμιστής για πολλούς από εσάς θα είναι η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στον Αιγόκερω στις 26.

Διαβάστε ακόμα:   Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!Το πιο πιθανό είναι να διαψεύσουν τις προσδοκίες σου!

ΛΕΩΝ

Από το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου περίπου οι δυσκολίες και τα διάφορα προβλήματα έχουν κάνει πιο αισθητή την παρουσία τους και ο Δεκέμβριος δεν μπορεί, όπως φαίνεται, να εξομαλύνει πλήρως την κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η εβδομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της είναι πιο βατή, πράγμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποιες καλές κινήσεις και να πετάξετε λίγο βάρος από πάνω σας. Εως τις 20 συμφέρει να πάρετε οικονομικές και περιουσιακές αποφάσεις και να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις όπου χρειάζεται. Βοηθητικός και ο Ερμής για να… περπατήσουν κάπως θέματα που σχετίζονται με: Συμφωνίες, συμβόλαια, εκδόσεις και ρυθμίσεις καρτών, λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως, εισιτήρια, ταξίδια, σπουδές και ό,τι σχετίζεται με τα παιδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναμφίβολα το όχι και τόσο βολικό τετράγωνο του Ερμή με το ζώδιό σας δεν διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία και τη συνεννόηση με τους άλλους, αλλά ευτυχώς τώρα πια θα βρίσκονται πιο εύκολα οι εναλλακτικές παντού. Αυτό αφορά περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι μέσα στον Αύγουστο και λιγότερο εσάς του Σεπτεμβρίου. Βλέπετε, ο… γενναιόδωρος Δίας καλύπτει εσάς προς το παρόν. Ομως και οι υπόλοιποι του ζωδίου σας έως και την Πέμπτη απολαμβάνετε την εύνοια της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει ότι συμφέρει να επιταχύνετε ενέργειες και αποφάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας, αλλά και τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Ομως και μετά την Πέμπτη η… θεά του έρωτα και του χρήματος δεν θα είναι αρνητική.

ΖΥΓΟΣ

Τουλάχιστον έως και την Πέμπτη δημιουργείται μια σπάνια, αλλά όχι και τόσο εύκολα αντιμετωπίσιμη πλανητική συγκέντρωση. Κρόνος, Πλούτωνας, Δίας συνεχώς και η Αφροδίτη έως την Πέμπτη θα συνθέτουν αυτό το σκηνικό. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι είστε μέσα σε ένα… πλέγμα συναισθημάτων, συμφερόντων και υποχρεώσεων που πρέπει, θέλοντας και μη, να υπηρετήσετε και με κάποιον τρόπο να υπερασπιστείτε, γιατί δεν γίνεται να βγείτε απέξω. Προσοχή όμως να μην πατήσετε δυνατά τον… κάλο κάποιου που τον έχετε ανάγκη. Σε οικονομικό επίπεδο όπως και σε επίπεδο σχέσεων, έως και την Πέμπτη θα χρειαστεί προσοχή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο από την Παρασκευή και μετά. Μάλιστα, Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει μια συντονισμένη εύνοια περισσότερο για εσάς του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:   5 σημαντικοί λόγοι που οδηγούν τα ΖΩΔΙΑ στον ΧΩΡΙΣΜΟ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αρης στο ζώδιό σας από τις 19 Νοεμβρίου και μετά δεν σας έχει επιτρέψει να χαλαρώσετε και με τα θετικά του και τα αρνητικά του εκεί θα βρίσκεται έως και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή για αρκετά σκαμπανεβάσματα. Βεβαίως, ο Δεκέμβριος από τις 3 και μετά έφερε κοντά σας και το… υπερόπλο που λέγεται Δίας. Ετσι λοιπόν σε κάθε σας πρόβλημα, σε κάθε σας δυσκολία θα ψάχνετε την εναλλακτική λύση. Η εβδομάδα αυτή όμως έως και την Πέμπτη έχει κάτι θετικό που δεν θα το βρείτε με την ίδια δυναμική από την Παρασκευή και μετά. Συμφέρει λοιπόν αποφάσεις και ενέργειες που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας να γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Ομως έως και την Πέμπτη έχετε πιο καθαρή εικόνα για το τι γίνεται με τον γάμο ή τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τελευταία εβδομάδα των γενεθλίων σας -χρόνια σας πολλά και καλά- και, απ’ ό,τι φαίνεται, στο μεγαλύτερο μέρος της δεν θα σας τα χαλάσει. Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι πιθανόν να δημιουργεί κάποια νευρικότητα, αλλά από την άλλη γεννά έξυπνες, πρωτότυπες και πρακτικές ιδέες, ενώ βοηθά στη διεκπεραίωση ή στο πιο ικανοποιητικό προχώρημα τομέων, θεμάτων και υποθέσεων που σχετίζονται με: Συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμούς, μετακομίσεις, ταξίδια, μεταφορικά μέσα και μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης, αλλά και ό,τι αφορά στα παιδιά. Από τις 20 θα υπάρξει και μια πιο ουσιαστική εύνοια που θα αφορά στις διάφορες σχέσεις αλλά και στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο τα θετικά και τα ευχάριστα όσο και τα δύσκολα αυτόν τον καιρό έρχονται με το ίδιο ταχυδρομείο. Είναι πραγματικά σπάνια η πλανητική σύναξη που συμβαίνει αυτόν τον καιρό στο ζώδιό σας. Θα μπορούσαμε άνετα να μιλήσουμε για μια… μάχη γιγάντων, αφού στο ίδιο ζώδιο συνωστίζονται ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Δίας και έως τις 19 η Αφροδίτη. Ωρα σημαντικών γεγονότων και μεγάλων αποφάσεων, όπως φαίνεται. Εως και τις 19 θα υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικά και σχέσεις, αλλά και μετά τις 19 το καλό κλίμα δεν θα αντιστραφεί. Μάλιστα, τόσο αυτή η εβδομάδα όσο και το ξεκίνημα της ερχόμενης προσφέρονται περισσότερο για να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας αλλά και για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν την απιστία… στο αίμα τους!

Πολλές σκέψεις, κρίσεις, συγκρίσεις, συνειδητοποιήσεις και κάποιοι περίεργοι φόβοι που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να είναι σχετικά ανυπόστατοι. Ασφαλώς και μετά τα γεγονότα και τις καταστάσεις που ζείτε και αντιμετωπίζετε από τις 19 Νοεμβρίου και μετά είναι φυσικό να μη νιώθετε εξαιρετικά άνετοι και ασφαλείς. Αυτό αφορά ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιανουαρίου και λιγότερο εσάς του Φεβρουαρίου. Ο Ερμής, ευνοϊκός και αυτήν την εβδομάδα, κάνει κάπως πιο εύκολη την επικοινωνία και φέρνει κοντά σας, εκτός από άτομα που παίζουν με τα νεύρα σας, και κάποια που θα αποδειχτούν πραγματικά πολύτιμα σε αυτήν την πιεστική από πολλές απόψεις φάση που διανύετε. Σημαντικό τώρα το να δίνετε την πρέπουσα σημασία και στην υγεία σας, και αυτό δεν ισχύει μόνο γι’ αυτήν την εβδομάδα αλλά και για το διάστημα έως τις 3 Ιανουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασφαλώς και η συνδρομή του Αρη από τις 19 Νοεμβρίου και μετά είναι πολύτιμη για τα σχέδιά σας, αλλά υπάρχει δυστυχώς και ο Ερμής κόντρα σας, που ευθύνεται για μια σειρά όχι και τόσο ευχάριστων πραγμάτων. Δυσκολία στην επικοινωνία και στη συνεννόηση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας επίσης τόσο αυτήν την εβδομάδα όσο και έως τις 28 θα είναι μάλλον απρόβλεπτοι. Ακόμα προσοχή θα πρέπει να δίνετε σε: Συμφωνίες, συμβόλαια έγγραφα, λογαριασμούς, μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Εως τις 20 όμως -αν και μετά δεν χάνεται η εύνοιαθα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά θέματα, αλλά και σχέσεις και αισθηματικά. Φροντίστε όμως να είστε ουσιαστικοί και ξεκάθαροι τόσο σε αυτά που ζητάτε από τον άλλον όσο και σε αυτά που μπορείτε να προσφέρετε.

athensmagazine.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top