Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η σελήνη στον Ταύρο: Τι πρέπει να προσέξει το κάθε Ζώδιο! (09/06)

Αναλυτικές προβλέψεις!

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι στην έξαρση της, αυτό σημαίνει ότι η μέρα μας είναι γεμάτη από συναίσθημα, ρομαντισμό, διαίσθηση αλλά και γεγονότα που μπορούν να μας βοηθήσουν να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις όμορφες αλλαγές στο σπίτι, για να οργανώσεις μία όμορφη οικογενειακή συγκέντρωση, για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα άτομα που αγαπάς αλλά και για να περάσεις τρυφερές ρομαντικές στιγμές το ταίρι σου! Προσοχή στις υπερβολές με το φαγητό αλλά και με το χρήμα …

Advertisement

ΚΡΙΟΣ Διαβάστε παρακάτω…

Η κτητικότητα σου και η ανάγκη σου για ασφάλεια σε υλικό και οικονομικό πεδίο αυξάνεται, φίλε Κριέ, σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ίσως χρειαστεί να περιορίσεις κατά πολύ την συνήθεια σου να ξοδεύεις και να νιώσεις ό, τι πρέπει να κάνεις μία πιο σωστή διαχείριση των χρημάτων σου. Επίσης σήμερα η ανάγκη σου για ασφάλεια στις συναισθηματικές σου σχέσεις θα αυξηθεί όπως και οι ερωτικές σου ορμές αλλά και η ροπή σου σε απολαύσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σου φίλε μου Ταύρε, σε κάνει πιο δυναμικό και εξωστρεφή από ό, τι είσαι συνήθως. Εξωτερικεύεις συναισθήματα και επιθυμίες και δραστηριοποιείσαι πεισματικά μέχρι να καταφέρεις τα «θέλω» σου. Ίσως υπάρχουν συναισθηματικές εξάρσεις και δογματικές συμπεριφορές από μέρους σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τους τρόπους σου, διαφορετικά θα κουραστείς πρώτα εσύ ο ίδιος ψυχικά αλλά και οι άλλοι. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις την προσγειωμένη λογική σου πριν εκφράσεις οποιοδήποτε έντονο συναισθηματισμό σου σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις κλειστές σου θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Δες την σημερινή μέρα, σαν ευκαιρία να ξεκουραστείς ψυχικά αλλά και σωματικά, από την έντονα δραστήρια καθημερινότητα σου, που συνήθως ζεις. Δεν έχεις διάθεση για πολύ επικοινωνία σήμερα και ίσως γίνεις λίγο πιο ευαίσθητος, αλλά το μυαλό σου και η φαντασία σου συνεχίζουν να δουλεύουν ασταμάτητα. Ψυχικές πληγές και απαισιοδοξία που ίσως νιώσεις, μην σε τρομάξουν, απλά οργάνωσε τις σκέψεις σου πρακτικά για να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, καλύπτονται από τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις, αγαπητέ μου Καρκίνε, με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Νιώθεις έντονα την επιθυμία να ανήκεις σε μια ομάδα, γιατί έτσι νιώθεις ασφάλεια. Δένεσαι ψυχικά με φίλους και εκφράζεις έντονα τα συναισθήματα σου σε αυτούς. Αν προσέξεις τις υπερβολικές συναισθηματικές σου αντιδράσεις , θα αποφύγεις εντάσεις και προβλήματα. Εκλογικεύσου συναισθηματικά, «άνοιξε» περισσότερο τα όρια του μυαλού σου και εξέφρασε αυτά που νιώθεις σωστά, πετυχαίνοντας πολλά απ’ αυτά που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Σήμερα σε απασχολεί πολύ η κοινωνική σου εικόνα, η γνώμη των άλλων για σένα και η επαγγελματική σου επιτυχία, αγαπητέ Λέοντα, με τη Σελήνη στο Ταύρο. Έχεις έντονη συναισθηματική ανάγκη να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, κυρίως επαγγελματικά και η οποιαδήποτε αποτυχία σήμερα, θα σε αγχώσει και θα καταρρακώσει. Θα προσπαθήσεις πολύ να εκφράσεις και να ικανοποιήσεις τα «θέλω» σου στο τομέα της καριέρας αλλά και της οικογένειας, αλλά ίσως η εγωιστική και η υπερβολικά περήφανη στάση σου στην έκφραση των συναισθημάτων σου, προκαλέσει σημαντικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ταύρου σε κάνει πολύ επικοινωνιακό, εκφραστικό και πειστικό στις επαφές σου, φίλε Παρθένε. Είσαι ανήσυχο πνεύμα και τα συναισθήματα σου χαρακτηρίζονται από χαρά και αισιοδοξία. Η αναλυτική σου ικανότητα και η επικοινωνιακή σου επιδεξιότητα, θα σε βοηθήσουν σήμερα να εκφράσεις τις ιδέες σου και την επιθυμία σου για κίνηση και ίσως αλλαγές. Προσπάθησε σήμερα να κάνεις πολλές μετακινήσεις και να έχεις πολλές επαφές για να καλύψεις με αυτό τον τρόπο τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Έντονα συναισθήματα ζήλιας, φόβου, εμμονών αλλά και ερωτισμού, θα νιώσεις σήμερα, αγαπητέ μου Ζυγέ, με την Σελήνη στον Ταύρο. Η ανάγκη σου για ασφάλεια συναισθηματική αλλά και οικονομική ίσως σε κάνουν λίγο πιεστικό και κτητικό, κι αν δεν καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες, θα απογοητευτείς πολύ. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις ή να ασχοληθείς με τα χρήματα του συντρόφου. Η δυνατή σου διαίσθηση και ο βαθύς συναισθηματισμός σου σήμερα, θα σε κάνει να μην βλέπεις πια τα πράγματα επιφανειακά αλλά πιο ουσιαστικά και σοβαρά .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σου σήμερα, φίλε Σκορπιέ, έχουν ανάγκη από απήχηση σε θέματα σχέσεων, με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιο του Ταύρου. Εκφράζεις τις επιθυμίες σου, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις οποιαδήποτε ασταθή ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση σου ή στις συνεργασίες σου. Περιόρισε όσο μπορείς την κτητική και πιεστική συμπεριφορά σου, όταν εκφράζεις στον σύντροφο, την ανάγκη σου για συναισθηματική αποδοχή από εκείνον. Αν βάλεις στην άκρη την ανασφάλεια σου και την σκληρή-ορισμένες φορές-εκφραστικότητα σου, τότε θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στο Ταύρο, εκλογικεύεις το συναίσθημα σου και σοβαρεύεσαι, αγαπητέ μου Τοξότη. Αποζητάς πρόγραμμα και τάξη σε θέματα εργασίας και υγείας, και γίνεσαι εργατικός, ικανός και αποτελεσματικός σε αυτούς τους τομείς. Καλύπτεσαι συναισθηματικά, μόνο καταφέρνοντας καλή απόδοση στον εργασιακό χώρο, βοηθώντας πρακτικά τους άλλους και έχοντας καλή σωματική υγεία. Τακτοποίησε τα παραπάνω θέματα με σύνεση και μεθοδικότητα και θα είσαι ικανοποιημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα αφήσεις λίγο στην άκρη την υπερβολικά σοβαρή και προσγειωμένη προσωπικότητα σου, χρωματίζοντας την ζωή σου με χαρά ,δημιουργικότητα και ανάγκη για διασκέδαση. Η Σελήνη στο Ταύρο επίσης θα αυξήσει την επιθυμία σου για προβολή και κοινωνική αποδοχή όπως και την ευαισθησία σου απέναντι στα παιδιά, επιδιώκοντας στενότερη σχέση μαζί τους. Σήμερα είναι ευκαιρία να ξεχάσεις λίγο τις υποχρεώσεις και να ξεσκάσεις με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί, να ασχοληθείς με τον ερωτικό τομέα και να λάμψεις κοινωνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα εκφράσεις την ανάγκη σου να αποσυρθείς από τα κοινωνικά δρώμενα, αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Ταύρο, θέλοντας να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Πολλά οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν και θα σε προβληματίσουν, και οικογενειακές σχέσεις ίσως κλονιστούν. Πιθανόν η ψυχική σου ανάγκη για οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά δεν καλυφθεί όπως εσύ θες, γιατί ίσως αντιλαμβάνεσαι εσύ διαφορετικά κάποια πράγματα και δεν μπορείς να τα εκφράσεις όντας κατανοητός από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη στο Ταύρο, σε ενεργοποιεί και σε δραστηριοποιεί σημαντικά στην κοινωνική σου ζωή, φίλε Ιχθύ και ξεπερνάς για λίγο την κλειστή και ντροπαλή προσωπικότητα σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός και νιώθεις ευχαρίστηση μέσα από την κοινωνική αποδοχή και τις επαφές σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκολία που σε διακατέχει σήμερα στην εκφραστικότητα των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να κερδίσεις πολλά μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η μέρα ενδείκνυται επίσης για μετακινήσεις και ταξίδια.

Πηγή: Oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top