Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Λεφάκης, Μπήλιου και Πατέρα ενώνουν τις δυνάμεις τους! Αυτή είναι η πιο δύσκολη εβδομάδα του Δεκέμβρη και 3 ζώδια επηρεάζονται αρνητικά!

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται μεταξύ Διδύμων και Τοξότη, κάτω από το φως της Αφροδίτης και δίνει μια νέα εκδοχή σε προσωπικές, κοινωνικές και εργασιακές σχέσεις.

Ο μήνας προβλέπεται θυελλώδης. διαβάστε παρακάτω αναλυτικές προβλέψεις!

 

Κριός
Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και υπερασπισθείτε σθεναρά τις σημαντικές σας υποθέσεις. Η περίοδος ευνοεί συμφωνίες εμπορικές, ανταλλαγές κάθε είδους και υπογραφές συμβολαίων. Στον έρωτα η ένταση εναλλάσσεται με ευχάριστες στιγμές, και  ξανά ο πυρετός των συγκινήσεων. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προνοήσετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα για τις οικονομικές σας επιδιώξεις. Ο Άρης τερματίζει τη διέλευσή του από τον παρορμητικό σταυρό κι εσείς σε λίγους μήνες μπαίνετε σε καλύτερη φάση. Φανείτε υπομονετικοί.

Ταύρος
Εξελίξεις στην εργασία και πιέσεις στα οικονομικά είναι τα δύο βασικά θέματα αυτής της εβδομάδας. Η καθημερινότητα θα είναι λίγο πιεστική καθώς η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα σας ξεβολέψει αρκετές φορές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν σας αναγκάζουν είτε να αλλάξετε σχέδια, είτε να υποψιαστείτε για δυσκολίες που θα ακολουθήσουν. Επιλέξτε από τώρα τη σωστή συντροφιά για να περάσετε τις ημέρες των εορτών.

Δίδυμοι
Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν  οι επόμενες ημέρες για τους περισσότερους από εσάς. Ο κοινωνικός ιστός επιμηκύνεται και η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται. Η Πανσέληνος θα σς επιστρατεύσει αρκετές φορές άλλοτε με ευχάριστες προτάσεις και άλλοτε με υποχρεωτικές αγγαρείες. Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει την αντοχή του νευρικού σας συστήματος καθώς θα προκύψουν καθυστερήσεις που δεν έχετε υπολογίσει. Ο μήνας αυτός κλείνει μια δύσκολη τριετία από την οποία μάθατε πολλά, όσο και αν  σας ταλαιπώρησε. Κινηθείτε διαλλακτικά κα μη βιάζεστε να αποφασίσετε για λογαριασμό τρίτων.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια για μια μακρόχρονη σχέση- Αυτά τα ζώδια πολύ δύσκολα θα «χαλάσουν» σπιτικό!

Καρκίνος
Φανείτε προσεκτικοί ακόμα μια εβδομάδα οργανώνοντας σωστά τις δραστηριότητές σας. Αυξανόμενος προβλέπεται ο παράγοντας της τύχης στο χώρο της δουλειάς σας. Αυξημένη επίσης θα είναι και η κοινωνική σας δραστηριότητα λόγω ονομαστικών και θρησκευτικών εορτών. Οι άνθρωποι του σπιτιού σας θα συνεχίσουν να σας πιέζουν και επιμένουν να μην συνεννοούνται μαζί σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια υπέρβαση στο κλίμα που θα κυριαρχεί εσωτερικά ή εξωτερικά και μην γίνεστε θύματα του φόβου ή του θυμού που σας κυριαρχεί. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σας βγείτε για κάποια ψώνια που θα σας ανανεώσουν.

Λέων
Για εσάς η περίοδος είναι πιο τυχερή και πιο ευχάριστη, την εβδομάδα που ακολουθεί. Θα χαλάσει λίγο το κλίμα ορισμένες στιγμές ο ανάδρομος Ερμής, καθώς δεν θα τα βρείτε πάντα με αυτούς που θέλετε, ή θα ανατραπεί η υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Η πορεία της Αφροδίτης από τον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του μήνα, υπόσχεται να κάνει τις εορτές ωραιότερες από άλλες χρονιές. Αρκετοί από εσάς θα έχετε μια δελεαστική  ερωτική γνωριμία. Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά που στερηθήκατε εξ αιτίας των άλλων

Παρθένος
Οικονομικά προβλήματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά τον Δεκέμβριο, που όμως είναι δυνατόν να ξεπεραστούν με σύνεση και προνοητικότητα. Βελτιωμένη παρουσιάζεται η ατμόσφαιρα στο στενό περιβάλλον. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σας βοηθά να κινηθείτε αποτελεσματικά, τόσο στην εργασία, όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μια γνωριμία ή μια επιτυχής συμφωνία θα αποδειχτεί χρήσιμη στην εξέλιξη της εργασίας ή των συμφερόντων σας. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείξετε ακόμα λίγη υπομονή και κατανόηση.

Διαβάστε ακόμα:   Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Ζυγός
Ο Άρης για μια ακόμα εβδομάδα στη διέλευσή του από το ζώδιό σας σάς κρατά σε υπερένταση, κάνει τη δράση σας αποτελεσματική, αλλά και τα νεύρα σας εύθραυστα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθά να επεκταθείτε, είτε επιχειρηματικά είτε κοινωνικά, ο ανάδρομος όμως Ερμής φρενάρει για λίγο την υλοποίηση σχεδίων και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων διαχείριση των οικονομικών σας πρέπει να είναι προνοητική και προσεκτική.

Σκορπιός
Παρασκηνιακά ζητήματα ή προβλήματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου αυξάνει λειτουργικά έξοδα και θα σας υποχρεώσει να αναθεωρήσετε μια συνεργασία σας, ή να αλλάξετε οικονομική πολιτική. Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθά στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει μερικούς ανθρώπους να φανούν ασυνεπείς στις υποσχέσεις που σας έδωσαν. Είναι καιρός να προγραμματίσετε αλλαγές που έχετε σχεδιάσει!

Τοξότης
Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, θα σας επιτρέψει να χαρείτε κάποιες όμορφες μέρες με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να νιώσετε λίγο πιο αισιόδοξοι στη ζωή σας, γενικότερα. Η θέση του Άρη ευνοεί την τελική επιτυχία  μιας υπόθεσης που σας απασχόλησε μεγάλο διάστημα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα σας υποχρεώσει να βάλετε συχνά φρένο στις παρορμήσεις σας, ή να κάνετε και μερικές εκπτώσεις στις φιλοδοξίες σας. Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας!

Αιγόκερως
Οτιδήποτε αφορά στην εργασία και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις, κορυφώνεται σε ένταση τώρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, αποδείξτε την αξία σας με την συνέπεια και την προσοχή σας και δείξτε υπομονή στις αναπόφευκτες καθυστερήσεις και άλλο τόσο στη γρήγορη ροή του χρόνου αλλά και του χρήματος. Τα αισθηματικά σας δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και όπως τα θέλετε. Αποφύγετε να γίνετε αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης.

Διαβάστε ακόμα:   Power of Love Αποκάλυψη Βόμβα: Δείτε τι Συμβαίνει Τελικά με την Επιστροφή Αθηνάς–Δώρου στην Τουρκία! Έγιναν δεκτοί;

Υδροχόος
Ο Δεκέμβρης είναι αρκετά ευχάριστος για εσάς και θα αποδειχτεί και ταξιδιωτικός. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί αυτήν την εβδομάδα. Τόσο η Πανσέληνος όσο και οι πλανητικές όψεις εξυπηρετούν την πραγματοποίηση επιθυμιών και σας δίνουν αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο. Προετοιμαστείτε από τώρα για μια εξέλιξη ταχύτητας και νέων ευθυνών που θα γίνουν  άμεσα στον επαγγελματικό χώρο. Χαρείτε τα καλά της γοητείας σας στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πληθαίνει τα ευχάριστα, αλλά και τα δυσάρεστα, στον άξονα επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ο ανάδρομος Ερμής σας προσγειώνει στην πραγματικότητα καθώς αυτά που φανταζόσασταν, θα διαπιστώσετε ότι δεν γίνονται. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει αιφνίδιες αναταράξεις γι αυτό καλό θα είναι να έχετε δεμένη τη ζώνη, προκειμένου να μην τραυματιστείτε. Μη βιάζεστε να προγραμματίσετε από τώρα τις γιορτές, γιατί θα προκύψουν απρόοπτα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στην εργασία και στα οικονομικά σας!

Ωστόσο η Άση Μπήλιου επεσήμανε όλα όσα θα πρέπει να προσέχουν τα ζώδια εν όψει της εβδομάδας που ανοίγεται μπροστά μας, και τις κινήσεις που θα πρέπει να αποφύγουμε, για να μην έχουμε δυσάρεστα επακόλουθα.


Πηγή: www.youweekly.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top