Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να φτιάξουν νέες ισορροπίες προκειμένου να λύσουν τα συσσωρευμένα υπαρξιακά και !

Απαιτείται σε αυτό το μήνα να ανανεώσουμε  τον τρόπο  τακτικής και να αναπτύξουμε διπλωματική συμπεριφορά. Είναι ένα κατάλληλος  μήνας για δραστηριότητες τέχνης και πολιτιστικού ενδιαφέροντος ενώ οι νέες ενέργειες ας μελετηθούν προσεχτικά και όχι να αντιμετωπιστούν πρόχειρα!
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr
Τα επεισοδιακά γεγονότα δεν θα λείψουν ούτε και τα νέα ενδιαφέροντα στην διεθνή πολιτική σκηνή! Ετοιμάζονται ανακατατάξεις αλλά και απρόβλεπτες  μέσα στους επόμενους μήνες. Στην Ελλάδα τα προβλήματα διοικητικά και τα οικονομικά θα εξελιχθούν πιο έντονα. διαβάστε παρακάτω…

Κριός

Είναι αρκετά σημαντικό να πάρετε σωστές αποφάσεις για την ζωή σας και να μην διστάσετε να αναθεωρήσετε ότι οι άλλοι σας επέβαλαν εμποδίζοντας την κάλυψη των πραγματικών σας αναγκών. Αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, πάρτε πρωτοβουλίες στα αισθηματικά που μπορεί να λύσουν παρεξηγήσεις δείτε με θετικό μάτι μία καινούργια γνωριμία προσωπική ή κοινωνική συνεχίστε να είστε υπομονετικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Ο Άρης περνά στις 22 Οκτωβρίου στο ζώδιου Ζυγού και θα μείνει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και αυτό το διάστημα θα κάνει μεγάλα ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Φανείτε  προσεχτικοί και μην αφήνετε στην τύχη οικονομικές ή περιουσιακές εκκρεμότητες.  Σημαντικές θα είναι οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας και ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τις 22 του μήνα σας βοηθά στις συναλλαγές, στις εμπορικές εξελίξεις και στις ανασυγκροτήσεις του αντικειμένου σας. Στα αισθηματικά είστε ακόμα στην ίδια κατάσταση αλλά η είσοδος της Αφροδίτης μετά τις 15 του μήνα στο του Ζυγού θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε απαντήσεις που χρειάζεστε ή να έρθετε πιο κοντά σε ερωτικούς στόχους. Μην παραμελείτε θέματα υγιής και όσοι έχετε οικονομικά άγχη φροντίστε να τα ξεπεράσετε, καταπολεμώντας τις φοβίες σας. Ένα σχέδιο μπαίνει στην διαδικασία εφαρμογής αλλά απαιτεί από εσάς έξυπνο χειρισμό.

Δίδυμος 

Η παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου ως τις 22 του μήνα συνεχίζει να σας καταπιέζει, μέσα από γεγονότα και συμπεριφορά ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος. Ο Κρόνος σε λίγο θα αποχωρήσει από τον , και είναι πια φανερό ότι έχετε ανάγκη από μία ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σας.  Ο Ερμής από τον ζυγό, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και η είσοδος στην Αφροδίτη στον ίδιο χώρο μετά  κάνει πιο ευχάριστο τον αισθηματικό τομέα σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και σας φέρνουν ευχάριστα μαντάτα. Μία γνωριμία , μία πρόταση συνεργασίας ή μία νέα δουλειά είναι μέσα στο πρόγραμμα για τους νεότερους του ζωδίου σας. Μην κολλάτε στις προσωπικές σας δυσκολίες που συνεχίζονται και διοχετεύσετε την δραστηριότητά σας σε επαγγελματικές κι δημιουργικές δραστηριότητες. Τέλος, προβλέψτε τις έκτακτες οικονομικές ανάγκες.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να γίνουν εγkληματίες λέει νέα έρευνα του FBI

Καρκίνος

Ο Άρης στην Παρθένο και ο Ερμής στο Ζυγό δημιουργούν ένα σύνθετο κλίμα καθημερινότητας για εσάς! Κάποιες δυσκολίες θα είναι παροδικές αλλά τα οικογενειακά και τα οικονομικά προβλήματα δεν θα λείψουν σε όλο το μήκος του μήνα.  Χειριστείτε με φρόνηση και προνοητικότητα την εργασία σας , κουραστείτε για αυτήν και είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφτείτε μεσοπρόθεσμα. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρχει συνεννόηση και διευκόλυνση μετά τις 15 του μήνα με την παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό!

Λέων

Αρκετή υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σας αυτό το μήνα! Τα οικονομικά σας δεν στρώνουν ακριβώς όπως θα θέλατε, το περιβάλλον δεν συνεννοείται μαζί σας και η ψυχική σας ισορροπία συχνά κινδυνεύει.  Προσέχετε όταν συζητάτε ή συμφωνείτε για κάτι επαγγελτικό όταν οδηγείτε ή ασχολείστε με μηχανήματα και όταν υπογράφετε εμπορικές ή οικονομικές συμφωνίες. Όσοι δεν έχετε επαγγελματικές φιλοδοξίες θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο οργανωμένα με την προσωπική σας ζωή η οποία είναι λίγο έως αρκετά σε . Ο Οκτώβριος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τους λόγους που επιβάλλουν πρωτοβουλίες και θάρρος προκειμένου να πετύχετε τους στόχους και να παραμερίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

Ο Άρης παραμένει μέχρι τις 22 στο ζώδιο σας, και σας βοηθά στις δραστηριότητες και στον τομέα της εξέλιξης των φιλοδοξιών σας με την προϋπόθεση ότι προσαρμόζεστε στις γενικότερες συνθήκες που είναι μη αναστρέψιμες.  Ο Ερμής στο Ζυγό σας κάνει ευεπηρέαστους από την γνώμη των άλλων για αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές αποφάσεις που θα πάρετε στην διάρκεια αυτού του εύθραυστου μήνα. Σε αυτή την μεταβατική φθινοπωρινή περίοδο δεχτείτε πρώτα εσείς στον εαυτό σας προκειμένου να σας δεχτούν και οι άλλοι.  Κάτι που δεν πρέπει να αφήσετε στην τύχη είναι τα οικονομικά σας . Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες, μην πουλάτε ακίνητα και τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας.  Αισθηματικά η περίοδος είναι μεταβατική.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Πώς θα τα επηρεάσει η σούπερ Πανσέληνος

Ζυγός 

Η περίοδος αυτή είναι έντονη, αλλά και κατάλληλη για να κάνετε νέα ξεκινήματα! Γιορτάστε λίγο θεαματικά τα φετινά σας γενέθλια και βάλτε μία καλύτερη τάξη στα ενδιαφέροντα που έχετε. Οικονομικά δεν είστε ευχαριστημένοι αλλά πρέπει να συνηθίσετε την κατάσταση που επικρατεί. Με τον Ερμή πρώτα και την Αφροδίτη μετά από το ζώδιο σας ο παράγοντας της τύχης θα αυξηθεί και οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα γίνουν πιο ενδιαφέρουσες.  Φροντίστε να επιλέξετε σωστά αυτά που χρειάζεστε και θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να περιμένετε παρά να κάνετε τα ίδια λάθη.  Για πολλούς υπάρχουν πιθανότητες απογόνου αυτή την εποχή, μην τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες.

Σκορπιός 

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι μάλλον ασαφής και περίεργη, νιώθετε έντονα την ανάγκη να απασχοληθείτε με κάτι που θα σας ενδιαφέρει πάρα πολύ! Μην βιαστείτε να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας σε κάτι αισθηματικό γιατί υπάρχει πιθανότητα  να ανακαλύψετε πως δεν είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά! Γίνετε πιο κινητικοί και κοινωνικοί καταπολεμήστε τις στιγμές του φόβου και της θλίψης σας και δώστε όλο τον δυναμισμό στην υπεράσπιση του αντικειμένου της δουλειάς σας. Ένα φίλος μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά αρκεί να του δώσετε το δικαίωμα και τα στοιχεία για κάτι τέτοιο. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους που είναι ενοχλητικοί για τον χαρακτήρα σας, μη εμπλέκεστε σε σχόλια που αφορούν τρίτους και απομακρύνετε διακριτικά ανθρώπους που σς απέδειξαν ότι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Τοξότης 

Διανύετε την τελευταία φάση δυσκολιών με τον Άρη στην παρθένο και τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Παρά τα άγχη και τις αμφιβολίες σας, ο Οκτώβριος με την βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης θα αποδειχθεί ευνοϊκός μήνας.  Εκμεταλλευτείτε τις σύντομες ευκαιρίες για επαγγελματική ή οικονομική ανανέωση.  Ορίστε από τώρα τους στόχους σας για τον προσεχή χειμώνα και ανανεώστε την διαχείριση και την τακτική σας στον επαγγελματικό, κοινωνικό και οικονομικό τομέα. Η Αφροδίτη θα φέρει ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή ας, αλλά αφήστε το χρόνο να αποδείξει την αξία τους.  Η αλλαγή που περιμένετε στην ζωή σας είναι κάτι πιο σύνθετο από μία απλή αισθηματική η επαγγελματική ανανέωση.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Μαρτίου;

 

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές και μην αναβάλλετε δραστηριότητες σχετικές με ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα! Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην ζωή σας προς το τέλος του φθινοπώρου  και σας υποχρεώνουν από τώρα να αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας.  Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την πραγματικότητα μην ριψοκινδυνεύετε σε κάτι αβέβαιο και φανείτε περισσότερο υπεύθυνοι στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων! Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην κάνετε αντιπάλους ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη και έχουν πείσμα!  Φροντίστε την ενός δικού σας ανθρώπου αλλά παράλληλα μην εκτίθεστε από παρόρμηση σε κινδύνους φυσικούς και ψυχολογικούς!

Υδροχόος

Παρόλο που ο Άρης από την Παρθένο συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά και οικονομικά ο Οκτώβριος, σας βοηθά να ενισχύσετε τις αισθηματικές σας επιδόσεις και να τονίσετε την δημιουργικότητά σας.  Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι τα ενδιαφέροντά σας έχουν αλλάξει και η οι πραγματικές σας επιδιώξεις δεν είναι πλέον δεμένες με το παρελθόν.  Όσοι αναθεωρήσετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας τώρα θα μπορέσετε να έχετε αργότερα αλλαγές και εξελίξεις στην κοινωνική και εργασιακή σας δραστηριότητα.  Παρόλα αυτά μην βιαστείτε να αρχίσετε κάτι παρακινδυνευμένο, μην συζητάτε για τα σχέδιά σας και μην δεσμεύεστε με συμφωνίες ή σχέσεις που είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε καινούργιες υποχρεώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί ένα νομικό ζήτημα και καλύτερη οργάνωση ένα ταξίδι.

Ιχθύς

Κάντε λίγο ακόμα υπομονή αφού ο Άρης παραμένει ακόμα στην Παρθένο μέχρι τις 22 του μήνα και συνεχίστε να είστε διαλλακτικοί με άτομα που συμβιώνετε  και συνεργάτες σας. Οικονομικά μπορεί να μην έρθουν στο πορτοφόλι σας αλλά μπορείτε να πετύχετε πίστωση χρόνου σε σχετικές υποχρεώσεις και αυτό θα σας ανακουφίσει .  Κάποιες αλλαγές μετά τις 15 Οκτωβρίου είναι απαραίτητες να γίνουν .  Η επιτυχία τους θα κριθεί από τον προγραμματισμό και την καλή οργάνωση τα νεύρα σας θα παραμείνουν τεντωμένα ωστόσο δεν πρέπει να είστε απόλυτοι ούτε εριστικοί με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζετε και δεν γίνεται να τους αντικαταστήσετε! Κάντε λίγο ακόμα υπομονή για τις επαγγελματικές δυσκολίες σύντομα θα υποχωρήσουν αισθητά! Προστατευτείτε από ανθρώπους που σχολιάζουν εις βάρος σας και μην παραμελείτε εκείνους που σας αγαπούν. Τέλος εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα της ερωτικής σας αποτοξίνωσης, θα το πετύχετε αν αναθεωρήσετε ανεδαφικές σας απόψεις πάνω σε αυτό το ζητήματα!


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top