Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος στην Παρθένο: 3 ζώδια θα περάσουν απαίσιο Σεπτέμβρη! Αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/08 έως 29/09…

Ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στις 23/8 και ώρα Ελλάδας 01:21.

Δείτε παρακάτω αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο:
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση στις δουλειές
Γενικά
Αν ψάχνεις για… δράματα και μάλιστα… ερωτικά, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα δεν θα σου χαλάσει το χατίρι! Ίσως πάλι να σε απασχολήσει έντονα η ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που βρίσκεται σε σημείο καμπής. Από την άλλη πλευρά όμως προσφέρεται για δράσεις, που απελευθερώνουν την δημιουργικότητα σου.

Κατά τα άλλα, η πλανητική «μάζωξη» στην Παρθένο (Ήλιος, Ερμής και Άρης) συνεπικουρούμενη από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορεί να αναδείξει θέματα με την υγεία ή την διατροφή σου, πρόκειται όμως για «μίνι κρίσεις» που θα σε ωθήσουν να πάρεις αποφάσεις που ολοένα ανέβαλες.

Οικονομικά
Η παρουσία του Άρη στον τομέα των εργασιακών σου σχέσεων (μετά τις 5/9), προοιωνίζει έντονες καταστάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να καταλήξουν άσχημα. Ίσως βέβαια όλα αυτά να μην σε αφορούν άμεσα αλλά να πρόκειται για καταστάσεις που περνάνε άλλοι, ακόμη κι έτσι να είναι όμως είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστείς και θα μπεις σε διλήμματα.

Αν πάλι τα «βέλη» του Άρη βρουν… στόχο και χάσεις προσωρινά την θέση σου, μην ανησυχείς αφού το σύμπαν πάντα με το πρόβλημα εμφανίζει και τις διαθέσιμες λύσεις. Ίσως λοιπόν τελικά να είναι καλύτερα για σένα, αν απαλλαγείς από μια δουλειά, που έτσι κι αλλιώς έχει πάψει να σε ενδιαφέρει και μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία.

Ερωτικά
Με την Ηλιακή έκλειψη να «διαφεντεύει» τα προσωπικά σου όλα είναι ανοικτά –μα όλα- μέχρι τις 20/9!
Μάλιστα, μέχρι τις 5/9, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βιώσεις έντονα την κάθε στιγμή, κάτι όμως που εύκολα μπορεί να μετατρέψει μια στιγμή ευτυχίας σε μια… μίνι τραγωδία, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που θα το βιώσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η δείχνει πιο φυσιολογικό το να ζήσεις μια περιπέτεια, από το να στοχεύσεις σε μια μονιμότητα που έτσι κι αλλιώς είναι… διαφιλονικούμενη!

Από εκεί και ύστερα με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Λέοντα (από τις 26/8, έως 20/9) τα πράγματα ησυχάζουν κι αν ψάχνεις για επιπλέον επιβεβαιώσεις δεν έχεις παρά να αρκεστείς στα… εύκολα!

Ταύρος

Ερωτική… πανδαισία!
Γενικά
Μέχρι τις 5/9 ο αδιαφιλονίκητος «κυρίαρχος» στην ζωή σου είναι ο Άρης, που αν δεν το έχει κάνει ήδη, αναμένεται να συμβάλλει σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μεταξύ οικείων, όρος που δεν αναφέρεται μόνον στα μέλη της οικογένειας σου αλλά και σε κάθε άτομο με το οποίο σας συνδέουν κοινές προσπάθειες ή ρίζες. Κι εδώ είναι που ισχύει κατά γράμμα το «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!

Στην συνέχεια, μετά τις 5/9, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε συγκρούσεις είτε με, είτε για αγαπημένα σου πρόσωπα, ξεκινώντας από τα παιδιά σου και φθάνοντας μέχρι όλους εκείνους κι εκείνες που κατοικοεδρεύουν στην «αυλή» σου! Ότι κι αν γίνει όμως βάλε στο περιθώριο τον εγωισμό σου και «πιάσε στο φιλότιμο» τους απανταχού… αντιφρονούντες!

Οικονομικά
Το πιο δύσκολο διάστημα για σένα προβλέπεται γύρω στις 14/9, όταν δηλαδή ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Εκεί απαιτείται σύνεση και προσοχή. Τον υπόλοιπο μήνα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο κέρδος, μέσα από μια άμεσα αποδοτική επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρεωστούμενα ή δεδουλευμένα.

Επιπλέον, η παρουσία του Δία στον Ζυγό παραπέμπει σε αλλαγές στην δουλειά σου, που όσο κι αν σε «κλονίσουν», τελικά θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Ερωτικά
Εδώ γίνεται «της κολάσεως», με τις επιλογές σου να είναι περισσότερες της μιας! Από την μια πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής αναβιώνει μια κατάσταση του παρελθόντος, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος, είτε είναι ευτυχές είτε όχι.
Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο οξύνει τα πάθη και τους… πόθους, μπορεί ωστόσο να υπάρξει ένα κακός συγχρονισμός που θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από όσα θα λύσει.
Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου (6/9) δεν είναι παρά «το κερασάκι στην τούρτα» όλων αυτών, αφού το πιθανότερο είναι να σε «λύσει» συναισθηματικά, κάνοντας το «ανέφικτο»… δυνατό!

Δίδυμοι

«Ως εδώ και μη παρέκει»!
Γενικά
Οι «αναποδιές» που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) στον οικογενειακό τομέα είναι η μία όψη του νομίσματος και βέβαια μέσα από ποικίλες αντιξοότητες καλείσαι να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, «φορτωμένος/η» με δυσανάλογες ευθύνες. Το βάρος τους όμως είναι εκείνο που θα σε εξωθήσει τελικά να πεις «ως εδώ και μη παρέκει», κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα μετά τις 5/9, που θα περάσει και ο Άρης στην Παρθένο.

Επιπλέον, φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια φάση αναζήτησης, που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις και την κατάρτιση σου, τόσο σε θεωρητικά ζητήματα, όσο και σε τεχνικές που απ’ ότι φαίνεται θα σου χρειαστούν άμεσα, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου.

Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για ένα ταξίδι που… όμοιο του είναι δύσκολο να σου ξανατύχει!
Επιπλέον, σε παραπέμπει στην αγορά επικοινωνιακού εξοπλισμού κάθε είδους, από κινητό μέχρι αυτοκίνητο.
Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και «δύσκολες» εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Οικονομικά
Αν καταφέρεις κι αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβει μια συνεργασία, δεν αναμένονται σοβαρές αναταράξεις, αντίθετα είσαι σε μια φάση που «γεννούν και τα κοκόρια σου»! Μάλιστα στον καθαρά επαγγελματικό τομέα θα έχεις τις ευκαιρίες σου και την άνεση να χειριστείς τις υποθέσεις σου, ελπίζοντας –κι όχι άδικα- σε μια περαιτέρω θετική πορεία. Κι αν θες μια άδεια μετά… ταξιδίου, μπορείς να την πάρεις μετά τις 26/8, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα.

Υπάρχουν πάντως και κάποιες επαγγελματικές κακοτοπιές στις αρχές και τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου καλό θα ήταν να περιορίσεις τις προσδοκίες σου.

Ερωτικά
Με τον Δία στον τομέα των ερωτικών σου, το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο… κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που μπλέκεται σε παράλληλες καταστάσεις. Για όσο διάστημα πάντως, παραμείνει η Αφροδίτη στον Λέοντα, (από 26/8, έως 20/9), το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… διαλέξεις σωστά, ώστε να αποφευχθούν διλήμματα και παλινδρομήσεις, που όσο να ‘ναι σε χαρακτηρίζουν.
Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μπορεί να περάσεις μια σοβαρή κρίση γύρω στις 14/9.

Καρκίνος

Μαθήματα ζωής
Γενικά
Ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) μπορεί να συνδυαστεί με απανωτές τεχνικές δυσχέρειες ή καθυστερήσεις στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, Επιπλέον στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) αναμένονται ματαιώσεις και αναθεωρήσεις. Όλα αυτά όμως σου «φωνάζουν» ότι δεν είσαι επαρκώς έτοιμος/η για να ανταποκριθείς με επιτυχία σε ότι σχεδιάζεις, οπότε εκείνο που χρειάζεσαι άμεσα είναι να συμπληρώσεις τα όποια κενά και να επανέλθεις… δριμύτερος/η από τις 7/9!

Διαβάστε ακόμα:   Μητέρα τριών παιδιών που μολύνθηκε από κορωνοϊό περιγράφει τα συμπτώματα καθώς δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Μάλιστα μετά τις 6/9 εκτός από τις δικές σου κινήσεις θα πρέπει να προσέχεις και τις ενέργειες των άλλων, κάτι που απαιτεί ευστροφία και γρήγορα αντανακλαστικά.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Άρης στην Παρθένο θα σε ωθήσει να μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα.

Οικονομικά
Εδώ οι εξελίξεις μπορεί να είναι… συνταρακτικές, αφού τα οικονομικά σου «τελούν» υπό το καθεστώς της Ηλιακής έκλειψης στον Λέοντα!
Και τα καλά νέα είναι ότι από τις 26/8 έως τις 20/9, η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου εξασφαλίσει μια σχετική άνεση στις κινήσεις σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε χαροποιήσουν ή λάβεις ένα όμορφο δώρο.

Από την άλλη πλευρά όμως, μέχρι τις 5/9, που θα βρίσκεται και ο Άρης στον Λέοντα καλείσαι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, είτε για να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια σπάνια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.
Μπορεί ακόμη να περνάς από διαδοχικές φάσεις σπατάλης και μιας πολύ «σφιχτής» οικονομικής πολιτικής.

Ερωτικά
Για λίγες ημέρες ακόμη (μέχρι τις 26/8), που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, θα εξακολουθήσεις να… αρέσεις, το πρόβλημα όμως είναι ότι έλκεις μάλλον ασύμβατες προσωπικότητες, κάτι που αν γίνει η «κολεγιά», θα σε δυσκολέψει στην συνέχεια.
Το καλό είναι πάντως ότι ως προς την επισημοποίηση μιας σχέσης και τα (κυρίως οικογενειακού τύπου) πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει μια τέτοια προοπτική, βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Θα υπάρξει μάλιστα και μια θεαματική συνέχεια, είτε άμεσα, είτε –το αργότερο- το φθινόπωρο, όταν θα μπει ο Δίας στον Σκορπιό.

Λέων

Όλα για όλα!
Γενικά
Την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου μην την πάρεις από φόβο… Ίσα-ίσα που μπορεί να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα «φτερά» σου και να σε βάλει στον δρόμο των επιτυχιών με μια και μόνη προϋπόθεση: Να μην υπαναχωρήσεις από την αλήθεια σου και να μην συνεργαστείς «κατ’ ανάγκη» αλλά να δράσεις μόνος/η, ακολουθώντας ακόμη και την πιο «τρελή» σου έμπνευση! Έτσι κι αλλιώς τα μοναδικά πράγματα στην ζωή σου γίνονται όταν κανείς άλλος δεν τα πιστεύει εκτός από… εσένα!

Και μην «κολλάς» στο «τι θα βγάλεις» από όλα αυτά, αφού το ζητούμενο είναι να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει και να μπεις στον δρόμο μιας προσωπικής ανάπτυξης που δεν συνδέεται απαραίτητα με μια υλική ευμάρεια αλλά πρωτίστως με μια αίσθηση ελευθερίας.

Έτσι κι αλλιώς άτυχος/η δεν είσαι, ίσα-ίσα που η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρει ποικίλες ευκολίες.

Οικονομικά
Εδώ κατοικοεδρεύει το… βασανάκι σου, αφού στο εγγενές ενδιαφέρον σου για επενδύσεις και παραγωγές, τις εγκρίσεις μέχρι τις 6/9 τις δίνει ο… ανάδρομος Ερμής! Να ξέρεις λοιπόν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και πιθανότατα θα χρειαστεί να περικόψεις κάποιες δαπάνες, όχι βέβαια για να κάνεις αποταμίευση αλλά γιατί «δεν βγαίνεις». Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ρυθμίζοντας ποικίλες εκκρεμότητες και να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου καλύπτοντας μόνον τις απαραίτητες.
Όσο για αγορές και τοποθετήσεις χρημάτων, μην μπεις καν στην διαδικασία. Αντίθετα προσανατολίσου στην αξιοποίηση των αποθεματικών σου.

Τα διλήμματα και οι πιέσεις πάντως μπορεί να αυξηθούν μετά τις 5/9, όταν θα βρεθεί κι ο Άρης στην Παρθένο, ζητώντας σου να πάρεις ένα ρίσκο, που… παραείναι ρίσκο!
Μπορείς βέβαια να πετύχεις τον στόχο σου, ίσως όμως να πρόκειται για μια «Πύρρειο νίκη», γι’ αυτό θα ήταν πολύ πιο σοφό να συμβιβαστείς εξ αρχής με τα λίγα, ώστε να μην χάσεις και τα πολλά.

Ερωτικά
Μετά τις 26/8 μπαίνεις στον… μήνα του μέλιτος, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου προσφέρει πολλά από αυτά που επιθυμείς, εξασφαλίζοντας ένα μίνιμουμ καλοπέρασης. Ωστόσο αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ» ή ποιοτικό μπορεί και να μην το βρεις.
Βέβαια, μέχρι τις 5/9, που ο Άρης θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου, μπορεί να υποστείς ποικίλες συναισθηματικές αναταράξεις, αφού άλλες «μάχες» θα κερδηθούν κι άλλες θα… χαθούν!

Παρθένος

Με τόλμη για το καλύτερο!
Γενικά
Μέχρι τις 6/9. ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να συμπληρωθούν τα όποια κενά και να κλείσει οριστικά ο κύκλος. Με δεδομένη ωστόσο την προνοητικότητά σου, το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς για κάποιες πρότερες επιλογές σου που κάποιοι έκριναν ως «υπερβολικές».

Ωστόσο, μετά τις 5/9 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σου μπορεί να νοιώσεις πολύ πιεσμένος/η και να κάνεις κάποια «κουτουράδα» που θα σου στοιχίσει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γυμναστείς και να «κάψεις» τα… παραπανίσια κιλά σου!

Επιπλέον, καλείσαι να διαλευκάνεις κάποιες «γκρίζες ζώνες» στην ζωή σου, ξεκινώντας από τις καταβολές κι όλα εκείνα που σε ακολουθούν ή σε χαρακτηρίζουν και προέρχονται από τα πρώτα σου βιώματα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού είναι πιθανό να «βγάλει στον αφρό» καταστάσεις, που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτές.
Παράλληλα, σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που άπτονται της διατροφής και του τρόπου ζωής σου

Οικονομικά
Με τον Δία να σε «αβαντάρει» στον οικονομικό τομέα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε άλλο από τον… διστακτικό εαυτό σου, αφού κατά τα άλλα είναι σχετικά εύκολο να έχεις τις βοήθειες και την τύχη που επιθυμείς.

Ωστόσο, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, σε ζητήματα που συνδέονται με ακίνητα, φαίνεται να υπάρχουν κάποια μπερδέματα ή λανθασμένες αποφάσεις, γι’ αυτό αν δεν επείγει κάτι είναι προτιμότερο να περιμένεις.
Αν πάλι επιπέσουν τα «μαύρα κοράκια» επί της περιουσίας σου το σοφότερο θα ήταν να ακολουθήσεις μια πλάγια οδό βάζοντας τους ειδικούς να σου λύσουν το πρόβλημα και αποφεύγοντας πρακτικές αυτοδικίας.

Ερωτικά
Εδώ χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού γύρω στις 4/9 είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις ή να πέσεις θύμα μιας… ξεγυρισμένης απάτης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ωστόσο, από τις 5/9, με το που θα «πατήσει» δηλαδή ο Άρης στο ζώδιο σου η όρεξη σου για ερωτικές κατακτήσεις θα αυξηθεί κατακόρυφα, ίσως όμως να μην έχεις διάρκεια στις αναζητήσεις σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει όσους/ες έχουν «σοβαρές» βλέψεις ή αποσκοπούν σε μια αποκλειστικότητα.

Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 14/9 δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ενώ μπορεί να σε «φορτώσει» με άγχος, ικανό να σου «κόψει» κάθε χαρά.

Ζυγός

Πρώτα η υγεία
Γενικά
Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα «πιάνει» τους φίλους σου κι ίσως δεις να συμβαίνουν «πράματα και θάματα» με αφορμή κι αιτία τις αποκαλύψεις που θα έρθουν για τον πραγματικό ρόλο και την δράση κάποιου/ας. Παράλληλα, μπορεί να αποκτήσεις έναν νέο φίλο ή μια φίλη, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση σου κι ύστερα θα… εξαφανιστεί!

Διαβάστε ακόμα:   Συναγερμός από την Άση Μπήλιου. Σοβαρά προβλήματα για όλα τα ζώδια μετά από αυτή την ημερομηνία

Επιπλέον, πολλά είναι αυτά που μπορεί να σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα σε σχέση με την επάρκεια σου απέναντι σε πρόσωπα, που δεν ξέρεις ούτε μπορείς να καταλάβεις τι ζητάνε, εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει είναι η ρύθμιση κάποιων θεμάτων που αφορούν στην υγεία και γενικότερα την ευεξία σου, ψυχική και σωματική.

Βλέπεις, ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) αλλά και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θέλουν να σε… αποδώσουν «καθαρό/η» στην κοινωνία και πασχίζουν να διορθώσουν όλα τα στραβά στον οργανισμό σου. Έστω και με αφορμή κάποια δυσάρεστα συμπτώματα…

Κι όλες αυτές οι διαδικασίες μπορεί να επιταχυνθούν με την είσοδο του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 5/9, που είτε θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου, είτε θα επαναφέρει ένα πρόβλημα με το οποίο νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει οριστικά.

Οικονομικά
Με τον Δία στο ζώδιό σου, ζήτα και θα σου δοθεί! Είναι μάλιστα εύκολο να γυρίσουν «τούμπα» οι καταστάσεις και τελικά να «βγεις στον αφρό», οπότε μην ανησυχείς! Μπορεί βέβαια να υπάρξουν αλλαγές στο εργασιακό σου πλαίσιο αλλά σε κάθε περίπτωση άσε το σύμπαν να σε πάει εκεί που θα βρεις τον «παράδεισό» σου!

Έξοδα βέβαια θα υπάρξουν, είτε για θέματα υγείας, είτε για την επιδιόρθωση βλαβών στον εξοπλισμό σου, δεν είναι όμως τόσα που θα σε κάνουν να «χάσεις τον ύπνο σου».

Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα (26/8 έως 20/9), αυξάνει την γοητεία σου και σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους, ουσιαστικά δηλαδή «εγγυάται» την προσωπική σου επιτυχία, αφού εκτός των άλλων είναι εύκολο να σου συγχωρεθούν και κάποια μικρά «ολισθήματα».

Βέβαια το πώς ακριβώς θα διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου θα κρίνει και την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Αν για παράδειγμα επιμείνεις σε ένα μοντέλο του τύπου «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο», μην περιμένεις να σε… χειροκροτήσουν!

Σκορπιός

Ένα μοναδικό εγχείρημα
Γενικά
Από την στιγμή που θεωρείς τις φιλίες σου «ιερές» και τον λόγο (τους) «συμβόλαιο», είναι λογικό να πικραίνεσαι από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε προδίδουν, αυτά όμως έχει ο… ανάδρομος Ερμής! Σκοπός του είναι βέβαια να σε πείσει ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν ελέγχεις.

Μάλιστα αυτή η κρίση μπορεί να ξεσπάσει, μετά τις 5/9, όταν ο Άρης θα μπει κι αυτός στην Παρθένο καίγοντας μαζί με τα «ξερά» και κάποια «χλωρά»!
Μέχρι τότε βέβαια σε καλεί να «φορτσάρεις» για να πετύχεις άμεσα έναν σημαντικό στόχο, έχοντας ενδεχομένως «λυκοφιλίες» με ένα ισχυρό πρόσωπο ή κέντρο εξουσίας.

Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει η αναγκαιότητα της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά αν προσυπογράψεις χωρίς να «μετρήσεις» τα διδάγματα του παρελθόντος, τότε δεν θα φταίει κανείς άλλος αλλά εσύ και οι συναισθηματικές… αδυναμίες σου!

Κατά τα άλλα, η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 26/8 έως 20/9 θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου.

Οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να κάνεις σχέδια που για τους άλλους δείχνουν σαν πολυτέλεια.
Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα μπορεί να σου προσφέρει την δυνατότητα μιας εξαιρετικά αποδοτικής επένδυσης.
Φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου και να μην αναλωθείς σε «εκδικητικές» κινήσεις.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει και ο… Κρόνος, που από τον 2ο φυσικό «οίκο» σου σε καλεί να «κλείσεις τρύπες» και πρακτικά να περιμένεις και να μην ξανοιχτείς. Ίσως μάλιστα να προκύψει μια δυσκολία ή ατυχία γύρω στις 14/9.

Ερωτικά
Μετά τις 26/8 η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για κάτι που σε αντιπροσωπεύει και σε συγκινεί. Παράλληλα, ίσως κληθείς να δώσεις απαντήσεις στο… ερώτημα αν μια ερωτική σχέση μπορεί να είναι και επαγγελματική ή το αντίστροφο.

Ωστόσο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η μυστικοπάθειά σου ίσως να δημιουργήσει «θέμα» στην σχέση σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει τίποτα το μεμπτό, θα είναι δύσκολο να αποδείξεις την αθωότητα σου.
Αν βέβαια «έχεις λερωμένη την φωλιά σου», το θέμα μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Τοξότης

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
Γενικά

Έχοντας την ευκαιρία να αποδείξεις ότι έχεις γεννηθεί για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, μπορείς να καταξιωθείς, με την προϋπόθεση να δουλέψεις σκληρά και να μην κρύβεις ενοχλητικούς «σκελετούς» στην «ντουλάπα» σου.
Πάντως, με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή (μέχρι τις 6/9) αλλά και της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου, ίσως να προκύψουν κάποιες αναποδιές, που θα σε αναστατώσουν και θα αναδείξουν διλήμματα ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου.
Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο μπορεί «να σε περιμένει στη γωνία», ψάχνοντας την αφορμή για να σε «σκίσει».
Μάλιστα μετά τις 5/9 που ο Άρης θα μπει στον Παρθένο αναμένεται κάποιο μεγάλο «πατιρντί», ιδιαίτερα αν δεν «μαζέψεις» την γλώσσα σου.

Από την άλλη πλευρά θα έχεις την «φλόγα» που απαιτείται για να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά όπως ίσως κατάλαβες καλό είναι να κινηθείς μόνος/η σου, χωρίς «δερβέναγα» πάνω στο κεφάλι σου.

Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φαίνεται να βάζει θέματα με συγγενείς ή γνωστούς που είτε περνούν δύσκολα, είτε μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σου.
Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα με τα μεταφορικά μέσα ή τον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, σε κάθε περίπτωση όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για ένα «σούπερ» ταξίδι!

Οικονομικά
Η αποχώρηση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο (26/8) βάζει τέλος σε μια σχετικά άνετη περίοδο, μην ανησυχείς όμως αφού υπάρχει και συνέχεια! Αν μάλιστα δραστηριοποιείσαι σε τομείς που απευθύνονται στο κοινό, τότε το πλεονέκτημά σου είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Επιπλέον, αν σου τύχει κάποια «στραβή», μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια σε φίλους/ες και αγαπημένους/ες.

Και οι πιο «ενοχλητικές» αναταράξεις έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και τα όσα συνεπάγονται τις εκεί μεταβολές.

Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 26/8, έως 20/9) εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά παιχνίδια, είναι όμως αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική συνέχεια, αφού όλα μπορεί να εξαντληθούν σε επικοινωνιακό επίπεδο. Από κομπλιμέντα και γλυκόλογα λοιπόν… καλά πας!

Υπάρχει ωστόσο και ένα «προνομιακό» πεδίο για σένα που δεν είναι άλλο από αυτό των ταξιδιών. Φύγε μακριά λοιπόν κι ο… θεός είναι μαζί σου!

Αιγόκερως

Αίσθηση υπεροχής
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο στις 5/9 σου ανοίγει τον δρόμο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο κι ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Να θυμάσαι όμως ότι όσο εύκολα και γρήγορα αφομοιώνεις τις γνώσεις αυτήν την περίοδο, άλλο τόσο εύκολα θα βαρεθείς αν κάτι τραβήξει σε μάκρος. Ακόμη ίσως χρειαστεί να δώσεις μια νομική ή ηθική «μάχη», υπερασπίζοντας είτε τα συμφέροντα σου, είτε απλά το… δίκιο!

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια:Μεγάλη προσοχή!Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί !Αναλυτικές προβλέψεις της τελευταίας εβδομάδας του Μαρτίου (video)

Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει αναβολές μεταβολές και μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου. ενώ δεν ενδείκνυται για την υπογραφή μιας συμφωνίας αλλά κυρίως για την προετοιμασία της.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σου σε παλιά «στέκια», όπου θα συναντήσεις άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Ωστόσο, η Πανσέληνος του μήνα (6/9) αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σε βαθμό που να…. χάσεις τον μπούσουλα!

Οικονομικά
Κόντρα στην κρίση, βρίσκεσαι πραγματικά σε φάση ανάπτυξης και μάλιστα έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να βελτιώσεις το εισόδημα σου.
Συγκεκριμένα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα, μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αυξήσεις κατακόρυφα το εισόδημα σου ή να βρεις μια «εξέχουσα» πηγή χρηματοδότησης,

Μέχρι τις 6/9 πάντως, καλείσαι να ακολουθήσεις μια μάλλον επιθετική οικονομική πολιτική, παίρνοντας αν χρειαστεί και το ανάλογο ρίσκο. Παράλληλα βέβαια ίσως χρειαστεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Τα καλά νέα πάντως έρχονται από τον επαγγελματικό τομέα, όπου με τις ευλογίες του Δία μπορεί να «στήσεις» μια δουλειά, που ακόμη κι αν δεν κρατήσει για… πάντα, θα σου προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Ερωτικά
Εδώ όλα θα «παιχτούν» κυρίως σε σεξουαλικό επίπεδο και μετά τις 26/8, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε πολλά κοινά. Ωστόσο, μέχρι τις 5/9 που ο Άρης θα είναι στο ίδιο ζώδιο, το πιθανότερο είναι να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή παρενοχλήσεις.

Νωρίτερα πάντως (23-25/8), αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Καρκίνο«προσφέρεται» για την δημιουργία μιας σχέσης αλλά το τετράγωνό της με τον Ουρανό δεν προοιωνίζεται κάτι αναμενόμενο ή «φυσιολογικό».

Υδροχόος

Άνω-κάτω!
Γενικά
Το πρώτο και κύριο αυτής της περιόδου είναι ότι… συνοδεύεσαι από μια Ηλιακή έκλειψη, που μπορεί να σε αναγεννήσει αλλά και να σε «θάψει». Δηλαδή, να αναδείξει το ταλέντο μα και τις αδυναμίες σου.

Φαίνεται ωστόσο ότι κάποιες από τις σημαντικές εξελίξεις του μήνα έχουν να κάνουν με τους άλλους, κάτι που σου επιτρέπει να αποστασιοποιηθείς και να κοιτάξεις την… δουλειά σου, ιδιαίτερα αν δεν θες να μπλεχτείς σε αντιδικίες με μάλλον εγωιστικά κίνητρα. Πάντως μέχρι και τις 4/9 ο Άρηςθα συνεχίσει να βρίσκεται στον Λέοντα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ρήξης σε μια τρέχουσα συνεργασία σου αλλά και την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και πρόσκαιρη συμμαχία-συμφωνία, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ό,τι σε απασχολεί.

Οικονομικά
Εδώ είναι που οι ουρανοί σου έχουν στήσει «καραούλι»! Ήδη ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 6/9) σου τονίζει με κάθε δυνατό τρόπο ότι θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου, αφού θα προκύψουν νέες αναγκαιότητες και πρέπει να διαθέτεις το κατάλληλο οικονομικό υπόβαθρο. Ακόμη, σου συνιστά να απεμπλακείς άμεσα από οικονομικές υποχρεώσεις που συνήθως αναλαμβάνεις στο όνομα της φιλίας. Βάλε λοιπόν τα όρια σου κι αν κάποιοι απογοητευθούν από την άρνηση σου να συνδράμεις, μην σε νοιάζει αφού στην ουσία καλό τους κάνεις.

Ωστόσο, από τις 5/9 και μετά, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε «τρεχάματα», μπροστά στον κίνδυνο να χάσεις κάποια από τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, όσο αυτός ο… τύπος προσεγγίζει την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, τόσο αυξάνονται οι ανησυχίες για μια ενδεχόμενη «ξεγυρισμένη» κλοπή ή απάτη σε βάρος σου!

Ερωτικά
Τα καλά νέα έρχονται από την Αφροδίτη, που μετά τις 26/8 θα βρεθεί απέναντί σου, αυξάνοντας κατακόρυφα την προτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Ωστόσο η παρουσία (και) του Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 5/9 αναμένεται να οξύνει τα πάθη και τις επιθυμίες σου, κάτι που είναι μεν… ευπρόσδεκτο αν «ψάχνεσαι» για κάτι νέο αλλά σίγουρα θα δημιουργήσει «θέματα» στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η.
Ούτως ή άλλως, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων σου κι αν είσαι μόνος/η, τότε σε περιμένει μια «φαντεζί» κατάσταση με αρκετές ακρότητες, που κάποιες από αυτές θα σου αρέσουν, κάποιες άλλες όμως όχι!
Ίσως πάλι η έκλειψη να σου φέρει και μια σχέση που έχει να σου μάθει πολλά, έστω κι αν κρατήσει σχετικά λίγο. Και μόνο από αυτήν την άποψη αξίζει να την ζήσεις, αφού θα πρόκειται για μια «σούπερ» κατάσταση!

Ιχθύες

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες
Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια κομβική περίοδο, όπου καλείσαι να κάνεις τον απολογισμό σου, να διορθώσεις τα λάθη σου και να… περιμένεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Αυτή η στιγμή όμως θα έρθει μετά τις 6/9, όταν πια ο Ερμής θα ορθοδρομήσει και η Πανσέληνοςτου Σεπτεμβρίου θα ανάψει το «πράσινο φως» για ένα ξεκαθάρισμα σε σχέση με το ζητάς εσύ και το τι μπορούν να σου προσφέρουν οι άλλοι
Επιπλέον, γύρω στις 14/9 οφείλεις να προβάλλεις αντίσταση και να θέσεις τα δικά σου όρια, πριν βρεθείς «στον τοίχο», εξ αιτίας όλων αυτών που δεν κάνεις για σένα αλλά για να ικανοποιήσεις κάποιους άλλους που «προβάλλουν» επάνω σου τις δικές τους προσδοκίες.

Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου κι ίσως είναι σκόπιμο να κόψεις κάποιες «κακές συνήθειες», πριν δεις τα αποτελέσματα τους να αποτυπώνονται στο σώμα ή την ψυχή σου.

Οικονομικά
Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα αναμένεται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σου. Ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου στο κακό, αντίθετα να είσαι ψυχολογικά έτοιμος για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που έχει μεν μια σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξης αλλά υπόσχεται και πλούσια οφέλη.
Καλό είναι να θυμάσαι πάντως ότι ο Ουρανός και ο Δίας έχουν αναλάβει… εργολαβικά για σένα την υπόθεση «χρήμα» και δεν το έχουν σε τίποτα να σε πηγαίνουν από την χλιδή στην ανέχεια και από την καταστροφή στον θρίαμβο!
Αν λοιπόν νοιώθεις σίγουρος/η και θεωρείς κάποια πράγματα ως δεδομένα, τότε να… ανησυχείς περισσότερο!

Ερωτικά
Μέχρι τις 26/8 όλα… καλά, από εκεί και ύστερα όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν, αφού καλείσαι να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που αποδεδειγμένα δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα πια. Τα «όργανα» και οι… χοροί θα αρχίσουν πιθανότατα μετά τις 5/9, όταν θα μπει ο Άρης στην Παρθένο και θα «λουστείς» με το φως της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου!

Καλό είναι όμως, αν συμβεί το… μοιραίο, να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να μην προβείς σε κάποιου είδους «αντικατάσταση» που δεν θα σου προσφέρει παρά μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση.


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top