Connect with us

ΖΩΔΙΑ

O Κώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας για την εβδομάδα που ξεκινά (28/8-3/9/2017): Δυσκολίες και ρήξης σχέσεων! ΜΟΝΟ 6 ζώδια είναι ευνοημένα!

Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο  την Τρίτη στον Τοξότη επαναφέρει σταδιακά την αισιοδοξία στην καθημερινότητα και προσπαθεί να επανορθώσει τις συνέπειες των πρόσφατων εκλείψεων.

Τώρα απαιτείται σωστή δουλειά, επανασύνδεση με τους γενικούς και ειδικούς στόχους του καθενός μας και πίστη στο αίσιο αποτέλεσμα της κάθε σοβαρής προσπάθειας. διαβάστε παρακάτω…
⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Advertisement

Κριός

Προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα χωρίς να προσπαθείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. Οι άλλοι αντιστέκονται στις προθέσεις σας, είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά σας και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε εκτεθεί σημαντικά σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ότι απαιτείται και η δική τους συμβολή σε μια κοινή προσπάθεια. Αισθηματικά είστε περισσότερο ευνοημένοι αυτήν την εβδομάδα!Αν είστε σε διακοπές, φροντίστε να ανανεώσετε τον ψυχισμό σας!

Ταύρος

Κάποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται στην εργασία και θα πρέπει να υποστηρίξετε με τις δικές σας δυνάμεις τις εξελίξεις που σας αφορούν. Φροντίστε να βάλετε το νερό στο αυλάκι και να έχετε υπομονή μέχρι να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιμείνετε, ακόμα και αν κάποιοι φροντίζουν να σας αποθαρρύνουν. Οικονομικά συνεχίστε να επιδιώκετε το καλύτερο, καλύπτοντας μικρές παράπλευρες απώλειες.Κρατήστε μυστικούς τους στόχους και τις ενέργειές σας!

Δίδυμοι

Δημιουργούνται σιγά-σιγά οι προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίστε τις δυσκολίες στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα. Επαγγελματικά φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όρια των αρμοδιοτήτων σας και να μην δίνετε αυθαίρετες ερμηνείες στα γεγονότα. Αισθηματικά και κοινωνικά η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον και ένταση!  Μια ευχάριστη είδηση θα αναπτερώσει τις ελπίδες και το ηθικό σας!Θυμηθείτε να αποφύγετε την υπερβολή στις εκδηλώσεις και στις συναναστροφές σας!

Καρκίνος

Όσο και αν νομίζετε ότι κάποιοι άλλοι είναι περισσότερο ευνοημένοι αυτήν την εποχή, η εβδομάδα έρχεται να ανατρέψει αυτήν σας την αντίληψη. Μέσα σε λογικά πλαίσια μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας, να επιληφθείτε των οικογενειακών σας αναγκών και να επιτρέψετε στην αισθηματική σας ζωή να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Οικονομικά υπάρχει μια μικρή δόση αισιοδοξίας την οποία πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση.Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας!

Λέων

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε περισσότερο ανυπόμονοι, έντονοι και ριψοκίνδυνοι από άλλες φορές.  Η αίσθηση του ανικανοποίητου που σας διακρίνει βρίσκει διέξοδο στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις αν και, ορισμένες φορές,  δημιουργεί γύρω σας ένα πολεμικό κλίμα το οποίο θα κληθείτε να διαχειριστείτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η υγεία σας μπορεί να σας απασχολήσει και να σας ταλαιπωρήσει!Δώστε στους άλλους το περιθώριο να σας καταλάβουν και να σας στηρίξουν!

Παρθένος

Δώστε την πρέπουσα σημασία στα αισθηματικά σας και προσαρμόστε τη συμπεριφορά σας στα νέα δεδομένα. Φανείτε ευέλικτοι και δείξτε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα διαπιστώσετε το ενδιαφέρον που προκαλείτε στο περιβάλλον σας και θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία και διακριτικότητα. Απαλλαγείτε από κάποια μορφή επιφυλακτικότητας που σας διακρίνει!Οικονομικά, προνοήστε για κάποιες έκτακτες ανάγκες!

Ζυγός

Είναι η εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν οι άλλοι, αλλά και που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα. Ξαναβρίσκετε την αυτοπεποίθησή σας, ανανεώνεται η κοινωνική σας ζωή και επιτυγχάνετε ένα επαγγελματικό σας στόχο. Είναι η περίοδος που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση αλλά και που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μια δύσκολη αλλαγή στην καθημερινότητά σας.Ξεπεράστε τις αγκυλώσεις μια παρεξήγησης!

Σκορπιός

Οι συνθήκες της εβδομάδας σας θέλουν για λίγο ακόμα στο παρασκήνιο των εξελίξεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να απογοητευτείτε από οτιδήποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα σχέδιά σας και από οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η εβδομάδα φέρνει και μερικά έκτακτα έξοδα τα οποία δείχνουν να τακτοποιούνται την τελευταία στιγμή.Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.

Τοξότης

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας φροντίζει να ανανεώσετε τον ψυχισμό σας, να απολαύσετε την θεωρητική επιτυχία των σχεδίων σας και να έχετε την απαραίτητη αισιοδοξία για να μπορέσετε να γυρίσετε σελίδα στα αισθηματικά σας. Η έκπληξη είναι το στοιχείο που προβάλλει έντονα σαν ενδεχόμενο στην καθημερινότητά σας, γι αυτό, φροντίστε να μην δεσμεύεστε με υποσχέσεις που, θα σας αναγκάσουν να αθετήσετε τα γεγονότα.Δώστε υπόσταση στα σχέδιά σας και διαχειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες επικοινωνίας και δράσης.

Αιγόκερως

Μια δόση ταλαιπωρίας κρύβει αυτή η εβδομάδα, αν δεν μπορέσετε να συγχρονιστείτε με αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και αν δεν αλλάξετε στάση απέναντι σε θέματα που απασχολούν είτε την οικογένεια, είτε ένα σύνολο ανθρώπων ή μια ομάδα. Οι θέσεις σας δεν βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά σε επιθυμίες, γεγονός που σας οδηγεί σε ένα είδος απομόνωσης και σκεπτικισμού.Ακολουθήστε το ρεύμα και μην δίνετε αφορμές για παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας!

Υδροχόος

Κάποια γεγονότα ίσως σας αναγκάσουν να αλλάξετε προτεραιότητες στην εργασία ή στις συναναστροφές σας. Ό, τι και αν κάνετε, φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει μια δικαιολογία ή μια υποστήριξη από εκείνους που σας συμπαθούν. Αισθηματικά μην φοβάστε να κάνετε την κίνηση που θεωρείτε ότι θα σας βγάλει από το αδιέξοδο και θα καθησυχάσει κάποιους ενδόμυχους φόβους σας!Επιβεβαιώστε την ισχύ κάποιων υποσχέσεων που σας έχουν δώσει!

Ιχθύες

Μέρος του σχεδίου στα επαγγελματικά σας είναι και η υπομονή. Όταν κρίνετε πως ήρθε η ώρα να δράσετε, φροντίστε να έχετε προνοήσει για την επιτυχία σας. Αισθηματικά μην γίνεστε απόμακροι και μην αφήνετε στους άλλους περιθώρια για παρεξηγήσεις. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, ενώ ένα τυχαίο γεγονός θα σας ενθαρρύνει να υποστηρίξετε καλύτερα τις θέσεις σας!Απολαύστε τις μικρές χαρές της κοινωνικής σας ζωής!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top