Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 6 συγκεκριμένα ζώδια θα περάσουν μαρτυρικά τον Ιανουάριο του 2018

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους κάνει το ντεμπούτο του, φροντίζοντας να μας βάλει σε τάξη, οργάνωση και σε έναν νέο κύκλο προσπαθειών προκειμένου να πετύχουμε την εδραίωση και την ευημερία μας…..

Προγραμματίζοντας το νέο μήνα του έτους είναι χρήσιμο να δεις τις αστρολογικές προβλέψεις του κορυφαίου Έλληνα Αστρολόγου, Κώστα Λεφάκη ο οποίος προβλέπει όπως πάντα, για κάθε ζώδιο ποιες θα είναι οι γενικές τάσεις του μήνα!

Advertisement

Κριός
Δοκιμάστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς είναι μια περίοδος ζυμώσεων και μερικών ανακατατάξεων. Μέχρι τις 10 του μήνα έχετε περιθώρια να κινηθείτε αποφασιστικά και αποτελεσματικά για να επηρεάσετε τις εξελίξεις. Καθώς περνά ο μήνας, θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγάλη σύνεση και υπομονή σε ότι εξελίσσεται εκτός των επιδιώξεών σας. Αισθηματικά πιέζεστε να βάλετε τάξη στα αισθήματά σας και να υποστηρίξετε τις επιλογές σας. Ίσως είναι καιρός να παραδεχτείτε τα λάθη σας, ή να βάλετε νερό στο κρασί σας αν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Οι καθαρές εξηγήσεις σας βοηθούν να μειώσετε την ένταση, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα. Δώστε προσοχή στις ανάγκες των γύρω σας, ιδιαίτερα των παιδιών και μην γίνεστε εσείς η αιτία κάποιων συγκρούσεων. Εμπιστευτείτε εκείνους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν!

Ταύρος

Αλλάζει αισθητά το κλίμα στην εργασία και σας προσφέρονται κάποιες ευκαιρίες να υλοποιήσετε μερικά από τα σχέδιά σας. Βοηθά ότι έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και δεν θέλετε να βρεθείτε σε δύσκολή θέση όπως άλλοτε. Ναι, πρέπει και, ναι, μπορείτε να απαλλαγείτε από αγκυλώσεις που σας ταλαιπώρησαν και σας αποπροσανατόλισαν. Όσο γρηγορότερα κινηθείτε, τόσο γρηγορότερα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για εσάς. Μέσα σε μια κάπως επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, ο Δίας από τον Σκορπιό σας βοηθά να είστε πιο δημιουργικοί και πιο καίρια απαιτητικοί. Αισθηματικά ο μήνας σας βοηθά να πείτε αυτά που θέλετε αλλά και να καταλάβετε αυτά που σας κρύβουν. Οικονομικά δεν είναι ακόμα η ώρα για ηρωικές πράξεις!

Δίδυμος

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη σας έχει προσφέρει μεγάλες ανάσες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε όμως να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να αποφύγετε τις υπερβολές της καλής σας διάθεσης. Να θυμάστε ότι δεν είστε ανεξάρτητοι στην εργασία, είτε είστε διευθυντικό στέλεχος, είτε μισθωτοί. Ακολουθήστε τους όποιους κανόνες αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα προβλέπεται έντονο και σχετικά δύσκολο, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά επιστρέφετε στην κανονικότητα, έχοντας όμως να λύσετε ένα χρόνιο ζήτημα. Οικονομικά να είστε πιο έξυπνοι διαχειριστές του εισοδήματος και της περιουσίας σας, έστω και αν θέλετε να δώσετε διέξοδο στην καταναλωτική σας διάθεση!

καρκίνος

Είναι ο πρώτος μήνας μιας ουσιαστικής χρονιάς για εσάς, καθώς διαπιστώνετε ότι έχετε μεν ξεκαθαρίσει τους στόχους σας, πρέπει όμως να εργαστείτε διεξοδικά και χωρίς παρεμβολές, για να τους επιτύχετε. Οι αντιδράσεις του κατεστημένου, είτε στην εργασία, είτε στα προσωπικά σας θα είναι δυνατές, μην ξεχνάτε όμως ότι κι εσείς προσπαθείτε να γίνετε μέρος του. Πάρτε λοιπόν τα μαθήματά σας, εργαστείτε ακαταπόνητα και βρείτε τα όπλα εκείνα που θα σας κάνουν αλώβητους. Αισθηματικά, ο μήνας σας βοηθά να καλύψετε το ανικανοποίητο που σας διακατέχει, ενώ σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να χαρείτε τη γοητεία σας. Μια ανανέωση του προσωπικού σας ύφους, μια επιμόρφωση ή κάποια διέξοδος της δημιουργικότητάς σας θα σας βοηθήσουν να χαρείτε τις μέρες και τις νύχτες αυτού του μήνα!

Λέων

Είναι καιρός να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα οικονομικά σας. Είναι η αχίλλειος πτέρνα σας και θα πρέπει να την καλύψετε. Ναι μπορείτε να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και λιγότερο επαναστάτες με τη δική σας έννοια. Δραστηριοποιηθείτε στην έκφραση των ταλέντων σας, στην χρήση των ικανοτήτων σας και στη δημιουργία θετικών εντυπώσεων για το άτομό σας. Αν το θελήσετε, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε το στάδιο της απραγίας στο οποίο έχετε περιέλθει τον τελευταίο καιρό. Ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν και έχουν διάρκεια, από το να μένετε στο περιθώριο επειδή οι συνθήκες γύρω σας δεν είναι αυτές που θέλετε. Αν ρωτήσετε, θα δείτε ότι ούτε για τους άλλους είναι ιδανικές οι συνθήκες. Αισθηματικά και προσωπικά θέματα μπορούν επίσης να βελτιωθούν αν βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

Advertisement

Παρθένος

Έχετε κι εσείς μια μεγάλη δόση ανακούφισης με την αλλαγή της θέσης του Κρόνου. Τώρα πρέπει να συμπληρώσετε τους γρίφους, αλλά τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας είναι πιο ουσιαστικά και πιο ξεκάθαρα. Ιεραρχήστε λοιπόν τις ανάγκες σας και αρχίστε να οικοδομείτε το μέλλον σας. Να θυμάστε ότι αυτό που θα επιλέξετε να υπηρετήσετε και να εξελίξετε τώρα, θα σας ακολουθεί για πολύ καιρό στο μέλλον. Είστε από εκείνους που επιλέγουν τα δύσκολα, που η υπομονή είναι φυσικό τους προσόν και που, το σύστημα σας ‘έχει για στήριγμά του. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα προσόντα σας, καθιερώστε την αξία σας και αλλάξτε ότι σας φαίνεται περιττό και άχρηστο. Αισθηματικά γίνονται ακόμα διεργασίες μέσα σας, γι αυτό μην πιέζετε τον εαυτό σας προς μια επίπλαστη ικανοποίηση!

Ζυγός

Οι στενές οικογενειακές σχέσεις δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας καθώς έχετε να ασχοληθείτε με πολλούς και πολλά. Οι ανάγκες των άλλων σας δημιουργούν αναστάτωση και σας αποσυντονίζουν. Φροντίστε τον εαυτό σας όμως, τηρήστε τα όρια που σας επιβάλει η προσωπική σας ασφάλεια και αλλάξτε σταδιακά την εικόνα του συμπαραστάτη που σας συνοδεύει, χωρίς φυσικά να περάσετε στο άλλο άκρο. Ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πρόσκαιρη διευκόλυνση στην εργασία, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Οικονομικά μπορείτε να ελπίζετε σε διευκολύνσεις, εξυπηρετήσεις και προνόμια, μέχρι να ισορροπήσουν οι καταστάσεις στις οποίες έχετε εκτεθεί.

Τοξότης

Η χρονιά σας βρίσκει χωρίς τον Κρόνο στο ζώδιό σας, γεγονός που σημαίνει ότι σε ορισμένους τομείς έχετε εύνοια, σε άλλους όμως είστε ακάλυπτοι. Εύνοια υπάρχει στα αισθηματικά και κοινωνικά σας, στις προσωπικές σας σχέσεις και σε θέματα που χειρίζεστε μόνοι σας. Η αυξημένη ταχύτητα στην προσωπική σας προβολή μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους στις λεπτομέρειες. Οικονομικά, φροντίστε να δώσετε διάρκεια στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και αυτό θα το επιτύχετε μόνο αν δεχτείτε να δεσμευτείτε σε ένα σκοπό για κάποιο χρονικό διάστημα. Η καλή σας διάθεση θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη των αισθηματικών σας, τομέας στον οποίο ευνοούνται περισσότερο οι αδέσμευτοι από εσάς.

Αιγόκερως

Η χρονιά ξεκινά με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Κρόνου στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει πολλές εσωτερικές διεργασίες, αντίκτυπο στον ψυχισμό σας και ότι σας ανήκει ο κεντρικός ρόλος σε ότι αποφασίσετε να ασχοληθείτε. Πολλές φορές μπορεί να σας φανεί ότι ακολουθείτε μια μοναχική πορεία, στην πραγματικότητα όμως είστε εκείνοι που θα δώσετε το παράδειγμα και εκείνοι που σε άλλες εποχές θα κάνατε τις μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις. Ο μήνας των γενεθλίων σας λοιπόν θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στις επιλογές σας, στη συμπεριφορά αλλά και στην υπεράσπιση γενικότερων αξιών. Όποιο κόστος και αν έχει όλο αυτό, ο Κρόνος θα φροντίσει να σας προμηθεύει με το αντίτιμο, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεστε. Μείνετε λοιπόν σταθεροί στις αξίες σας, βοηθήστε εκείνους που σας έχουν ανάγκη και γίνετε καλός αγωγός των εξελίξεων. Αισθηματικά είστε περισσότερο κατασταλαγμένοι στο ζητούμενο και δεν διστάζετε να υποστηρίξετε αταίριαστες στα μάτια των άλλων σχέσεις, ή να τα αλλάξετε όλα, επιδιώκοντας την ουσία που κρύβουν οι καταστάσεις και οι επιλογές μέσα τους!

Υδροχόος

Η χρονιά ξεκινά με καλούς οιωνούς και πολλές σκέψεις που αναζητούν διέξοδο. Όσοι αναγνωρίζετε τα δώρα της αγάπης θα θελήσετε να τα περάσετε και στους γύρω σας. Αυτό από μόνο του σας κάνει ξεχωριστά άτομα, αν και δεν βρίσκετε πάντα κατανόηση. Φροντίστε να προφυλάξετε τα καλά σας στοιχεία από εκείνους με τους οποίους συναναστρέφεστε εξ ανάγκης και μην δίνετε πολλά περιθώρια να επηρεάσουν τον ψυχισμό σας. Η εργασία εξακολουθεί να σας κρατά απασχολημένους, αλλά μια ιδέα, ή μια πρόταση που θα σας γίνει μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για το μέλλον σας. Παλαιότερες συμφωνίες που δεν αποδίδουν τα συμφωνηθέντα, καλό θα είναι να τερματιστούν. Αισθηματικά, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 18 και σας χαρίζει ενέργεια, γοητεία και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Advertisement

Ιχθύς

Με καλύτερη διάθεση σας βρίσκει ο Ιανουάριος καθώς Δίας και Άρης στον Σκορπιό ευνοούν τις ενέργειές σας, δίνουν έμφαση στα ταλέντα σας και σας φέρνουν χρήσιμους ανθρώπους. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας και λιγότερο διστακτικοί απέναντι σε ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε. Οι γονείς θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε το καλό παράδειγμα στα παιδιά, αλλά και να τους προσφέρετε την συναισθηματική κάλυψη που χρειάζονται. Η εργασία μπορεί να αλλάξει κάπως τα ωράριά σας, όπως και κάποιες παράλληλες ασχολίες σας. Αισθηματικά, επηρεάζονται κάπως περίεργα οι μακρόχρονες σχέσεις ή ο γάμος, αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε ακόμα σίγουροι. Οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή να ισορροπήσετε τον ισολογισμό σας!

oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top