Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Νέα Πανσέληνος και Σελήνη τον Σεπτέμβρη! 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά…

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου ξεκινά, γεμάτος νέα ξεκινήματα που προκαλούν μία προσωρινή σύγχυση αλλά και χάος στην καθημερινότητά μας.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 6 του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και ανακινεί το συναισθηματικό μας κόσμο βγάζοντας τις ευαισθησίες μας στην επιφάνεια! Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου, πυροδοτώντας νέα ξεκινήματα και αλλαγές στον τομέα της εργασίας. Ο μήνας θα έχει σημαντική τροπή για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. διαβάστε παρακάτω…

Ο Ερμής από τις 5 του μήνα επιστρέφει σε ορθή φορά ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου γυρνά στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα βελτιώσει ουσιαστικά τις επικοινωνίες μας.  Πηγή διασκέδασης, απόλαυσης και έρωτα θα σταθεί η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα που θα πυρπολεί τις μέρες του φθινοπώρου με πάθος και ερωτισμό! Ο Άρης εισέρχεται στις 5 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου και η δράση επικεντρώνεται στην εργασία, στην καθημερινότητα και σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν πραγματικά να μας κάνουν την διαφορά! Όσο για τον Δία είναι ο τελευταίος του ολοκληρωμένος μήνας στο ζώδιο του Ζυγού  και πραγματοποιεί την αντίθεσή του με τον Ουρανό … θυμηθείτε ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν επαναστατικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων.

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο: 

Κριός

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου φαίνεται σημαντικός για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις, αλλά και παραπλανητική στις εξελίξεις της ως προς αυτό το θέμα. Φροντίστε να τηρήσετε υποσχέσεις, αλλά και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Αισθηματικά ο μήνας έχει πίεση από τον σύντροφο, ενώ για τους ελεύθερους, φαίνεται πως θα σας απασχολήσει μια ιδιαίτερη περίπτωση. Φροντίστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και να μην απομακρύνεστε από το στόχο σας για χάρη μιας παρόρμησης ή κάποιας απογοήτευσης. Σε πρακτικά θέματα θα δυσκολευτείτε αρκετά, αλλά θα τα καταφέρετε χωρίς μεγάλες απώλειες και χωρίς να χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο σας το δυναμικό.

Διαβάστε ακόμα:   Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να βάλετε σε τάξη ότι έριξε κάτω ο Αύγουστος. Αισθητή θα είναι η αποκατάσταση σχέσεων με τους δικούς σας. Όσοι θέλετε να μετακομίσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες του στενού περιβάλλοντος μπορείτε τώρα να το κάνετε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο προβλέπεται πιο ευεργετικό και περισσότερο παραγωγικό. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι επιχειρήσετε, αναζητήστε λύσεις στις κατάλληλες πόρτες και ανταποκριθείτε ανάλογα στην προσφορά ή στην αγάπη κάποιου ανθρώπου. Προσέξτε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες στη δουλειά σας και μην ξεπερνάτε τα όρια αντοχής σας, αν χρειαστεί να παλέψετε για κάποιο σκοπό.

Δίδυμος

Ο μήνας αυτός, χωρίς να είναι κακός, είναι αγωνιστικός. Ο Άρης περνώντας από την Παρθένο ενεργοποιεί ακόμα μια φορά, εμπόδια, διαφωνίες και κάποιες καθυστερήσεις. Το στενό περιβάλλον θα σας πιέσει για πολλά πράγματα που του οφείλετε. Ο αισθηματικός τομέας παραμένει αβέβαιος και λίγο παγωμένος και οι στόχοι στη δουλειά σας, εξακολουθούν να είναι ανέφικτοι. Ο Ερμής όμως και η Αφροδίτη, θα σας βοηθήσουν σταδιακά, να τα βγάλετε εις πέρας. Ίσως είναι το τελευταίο στάδιο δυσκολιών που ξεκίνησαν από την αρχή του 2015 και που σύντομα, μετά τα μέσα Οκτωβρίου, θα τύχετε μιας δικαίωσης και μιας ανακούφισης.

Καρκίνος

Είναι ένας μήνας που θα τονίσει την κινητικότητα, τις μετακινήσεις και τον βομβαρδισμό από διάφορες εντυπώσεις. Πρέπει να είστε μεθοδικοί και οργανωμένοι για να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και να αποφύγετε ατυχήματα. Μετά τις 10 του μήνα οι καθυστερήσεις υποχωρούν και κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο επισπεύδει τις λύσεις εκείνων των προβλημάτων που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε ασυνέπειες, ψευδαισθήσεις και δικαιολογημένες αποδράσεις. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά και άλλο τόσο ρευστή.

Λέων 

Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας στις 7 του μήνα, ενώ η διέλευση της Αφροδίτης έρχεται να επουλώσει τα τραύματα που υποστήκατε κατά τη διέλευσή του. Όσοι περάσατε δύσκολες μέρες, αρχίζετε τώρα, να συνέρχεστε σταδιακά. Το οικονομικό συνεχίζει να σας απασχολεί και μάλιστα ενοχλητικά, ή απαισιόδοξα. Ακόμη και όσοι δεν έχετε τέτοια προβλήματα, η ροή των συμπτώσεων αυτόν τον μήνα, θα τα προκαλέσει. Φανείτε ψύχραιμοι στην αντιμετώπισή τους. Παρά τις δυσκολίες ή τα δράματα που περάσατε, ο έρωτας και η αγάπη παραμένουν διακριτικοί σύμμαχοι στο πλευρό σας.

Διαβάστε ακόμα:   Δεν θα σε παντρευτεί ποτέ και υπάρχει λόγος, με βάση το ζώδιο του

Παρθένος

Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει έναν πλανητικό συνωστισμό στο ζωδιακό σας χώρο. Ο Ερμής, ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης θα δημιουργήσουν στενές προσεγγίσεις και θα γίνουν αφορμή να κάνετε καινούρια ξεκινήματα. Η πορεία τους είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι ήρεμη. Επιστρατεύστε την μεθοδικότητα του χαρακτήρα σας, προνοήστε στη διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε να εκτεθείτε με δηλώσεις και κριτικές πάσης φύσεως. Κάτι αλλάζει αισθητά στη ζωή σας τώρα, ενώ ραγδαίες προβλέπονται και οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό είναι λίγο άχαρο, ανήσυχο και καταναλωτικό. Ο πλανητικός συνωστισμός στην Παρθένο επισπεύδει τις εξελίξεις στον εργασιακό χώρο και βγάζει από το παρασκήνιο στην επιφάνεια, ότι είχε συγκεντρωθεί από μόνο του, ή ότι είχατε βάλει εκεί, εσείς. Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, ακολουθήστε δοκιμασμένες συνταγές και τακτικές προκειμένου να φέρετε εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις. Ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη επιλογής και να μην εγκαταλείψετε κάτι που θεωρείτε ακατάλληλο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.

Σκορπιός

Η περίοδος είναι σημαντική για εσάς και αρκετά κατάλληλη για την υλοποίηση μερικών από τα βασικά σας σχέδια. Όσοι υποστήκατε παράπλευρες απώλειες από τους προηγούμενους μήνες, τώρα θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, βοηθά αρκετά τα θέματα της καριέρας και της συντήρησης της δουλειάς σας. Νομικές και οικονομικές διευθετήσεις πρέπει να μπουν σε νέα πορεία και σε καινούριες τακτικές. ‘όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας φροντίστε να μην το παραμελείτε.

Τοξότης

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που έλκονται από εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας!

Τέσσερις πλανήτες στην Παρθένο, δίνουν έμφαση στον άξονα οικογένεια και εργασία. Όπως και τα υπόλοιπα ευμετάβλητα ζώδια περνάτε την τελευταία φάση των δυσκολιών, από τις αρχές του 2015. Επεισοδιακά ή δύσκολα, όλα τα θέματα που σας απασχολούν, παίρνουν το δρόμο που χρειάζονται για την τελική τους τακτοποίηση. Ο μήνας αυτός είναι κομβικό σημείο στο χρόνο, όχι για να πάρετε αποφάσεις, αλλά για να κάνετε ανασυντάξεις του χρόνου και των δραστηριοτήτων σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, το πρώτο εικοσαήμερο ευνοεί αρκετά τις ερωτικές σας επιτυχίες.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός θα παρουσιάσει αρκετές αντιξοότητες και τα γεγονότα του θα αναμοχλεύσουν συχνά τα συναισθήματά σας. Τα θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν, όπως και οι εξελίξεις των οικονομικών σας. Αν έχετε παγιδευτεί κάπου, κάντε υπομονή, γιατί, γεγονότα και κάποιος άνθρωπος θα συμβάλλουν να σας απεγκλωβίσουν. Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για κάτι, αφήστε το χρόνο να σας οδηγήσει εκείνος στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Ωστόσο στον αισθηματικό τομέα, ο ορίζοντας είναι ανοιχτός και πολλά θα κριθούν από τη σωστή σας κρίση.

Ιχθύς

Είστε οι τελευταίοι της ομάδας των μεταβλητών που θα εισπράξετε για μια και τελευταία φορά την επίδραση κάποιων δυσκολιών. Ο πλανητικός συνωστισμός στην Παρθένο θα αλλάξει τις ισορροπίες των σχέσεών σας. Αισθηματικά ενδιαφέροντα και κοινωνικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά. Αφήστε το χρόνο να δείξει καλύτερα τις προθέσεις των άλλων και μην καταλήγετε σε συμπεράσματα ή αποφάσεις πριν το τέλος του μήνα. Υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας στον επαγγελματικό τομέα. Παλέψτε για να εμποδίσετε τους αντιπάλους σας, υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και γίνετε περισσότερο επινοητικοί σε ώρα ανάγκης, προκειμένου να αποφύγετε συνέπειες από τις πράξεις των άλλων.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top