Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για 10-16 Μαϊου 2021 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Κριός

Θέματα πρακτικά κυρίως θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης στον Καρκίνο θα σας διατηρεί σε μόνιμη εξάρτηση με το στενό περιβάλλον. Οι άνθρωποι της οικογένειας φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Όσοι όμως εξαιρείστε αυτής της περίπτωσης, ο Άρης θα λειτουργήσει ως τάση ενδοσκόπησης, ή γεγονότα σε πολύ προσωπικό επίπεδο που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν προς τα έξω. Η Αφροδίτη θα σας δώσει κάποιες φευγαλέες χαρές που δεν πρέπει όμως να σας παρασύρουν. Αντίθετα πολύ σημαντικό ρόλο και με θετική επιρροή θα παίξει ο Ερμής, στην επικοινωνία και στην αντίληψη.

Ταύρος

Οι περισσότεροι που γιορτάζετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι και πιο συνειδητοί των πράξεων και των λόγων που θα εκφράσετε, ή των επιχειρημάτων που θα έχετε, ή των πρωτοβουλιών που θα πάρετε. Σας δίνεται η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με έναν άνθρωπο, κάποιοι να αξιοποιήσετε μια νέα γνωριμία και κάποιοι άλλοι να βρείτε ανταπόκριση σε ένα αίτημά σας. Σχέσεις προσωπικές και εργασίες υποχρεωτικές, είναι δυο μεγάλοι τομείς που μπορεί να σας καταπιέσουν λίγο, αλλά και να σας δώσουν χαρά. Σε γενικές γραμμές το διάστημα είναι ρευστό, μεταβατικό, μην περιμένετε να γίνουν θαύματα, αλλά το βασικό είναι να μην κάνετε κανενός είδους λάθος.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σάς δίνει το προβάδισμα να τρέξετε εκεί που θέλετε και να καταφέρετε πράγματα που έχετε από καιρό στο μυαλό σας. Η Αφροδίτη τον ακολουθεί με μια καθυστέρηση και θα αποτελέσει και αυτή με τη σειρά της, παράγοντα τύχης για εσάς. Ο Άρης στον Καρκίνο εστιάζει τις δραστηριότητές σας γύρω από το σπίτι, ή τη βάση της δουλειάς σας. Προσωπικά ή συγγενικά ζητήματα θα φανούν στον ορίζοντα και θα απαιτήσουν πρωτοβουλίες εκ μέρους σας απέναντί τους και, κατά συνέπεια, θα έχουν και ένα κόστος. Θα τα καταφέρετε όμως και θα ξεπεράσετε κάθε είδους δυσκολία ή ανησυχία.

Διαβάστε ακόμα:   H Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί, πολύ δύσκολη εβδομάδα γι αυτά τα ζώδια.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας διατηρεί σε νευρικότητα, αλλά και δημιουργικότητα. Δοκιμάζει την παρόρμηση, την ανυπομονησία και το συναίσθημά σας. Πρέπει να δεχτείτε τη νέα πραγματικότητα αλλά και να βρίσκεστε σε συνεχή εγρήγορση για να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που με τη σειρά τους δεν θα λείψουν, αλλά θα είναι πολύ σύντομες στο πέρασμά τους. Αυτές θα έχουν να κάνουν με τη λύση ενός οικονομικού ζητήματος, τη βοήθεια από κάποιο δικό σας, ή την ευκαιρία μιας ερωτικής χαράς. Μην αφήσετε την απογοήτευση σε περίπτωση κάποιου συμβάντος να παίρνει έκταση μέσα σας.

Λέων

Περίοδος δραστηριότητας προβλέπεται αυτή που διανύουμε, για εσάς, η οποία δεν είναι απαλλαγμένη από δυσκολίες. Για να πετύχετε κάτι που θέλετε πρέπει να δώσετε μάχη, ή τον καλύτερό σας εαυτό στις προσπάθειες. Η υποστήριξη και οι καλές συμπτώσεις δεν θα λείψουν για το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι θαυμάσια αλλά είναι αντιμετωπίσιμα. Μπορείτε δηλαδή να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά υπάρχει ελαστικότητα. Αποφύγετε συγκρούσεις και μην πιέζετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι.

Παρθένος

Βρίσκεστε γενικά, σε μια περίοδο προόδου και εξέλιξης. Ο Ερμής και η Αφροδίτη κατευθύνονται στους Διδύμους και αυξάνουν τις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Ο εκνευρισμός και η ένταση που δεν θα λείψουν καλό θα είναι να τους αποφύγετε. Βάλτε τα δυνατά σας να φτάσετε τους στόχους που έχετε ορίσει, είτε στην καριέρα, είτε στα οικονομικά σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μην αφήνετε αναξιοποίητο το χρόνο και βρείτε νέους τρόπους να βιοποριστείτε, όσοι έχετε πληγεί από το γενικότερο κλίμα της πανδημίας.

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο θα δημιουργήσει καινούρια προβλήματα για εσάς, τα οποία όμως θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Ο Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη στον Ταύρο σας ζητούν να λειτουργήσετε ορθολογιστικά και έξυπνα. Την περίοδο αυτήν ευνοούνται νομικές διευθετήσεις, εμπορικές δραστηριότητες και οικονομικές συμφωνίες, ή αγορές. Όσοι βγαίνετε τώρα από μια δύσκολη περίοδο, βάλτε τα δυνατά σας να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Στα αισθηματικά σας έρχεται μια βελτίωση για την οποία όμως πρέπει να δουλέψετε και εσείς. Μπορείτε τώρα να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά, ή αν είστε αδέσμευτοι να αρχίσετε κάτι καινούριο. Μην είστε απαισιόδοξοι και μη χάνετε το κουράγιο σας στις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου Εpωτικές προβλέψεις εβδομάδας. Ποια ζώδια θα έχουν επανασυνδέσεις με παλιές σχέσεις τους

Σκορπιός

Το πέρασμα του Ήλιου από τον Ταύρο, ενεργοποιεί τον εκεί ευρισκόμενο Ουρανό. Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο γεγονότων και αιφνίδιων περιστατικών σε όλη τη γκάμα των σχέσεων. Ο Μάιος όπως και ο προηγούμενος μήνας θα σας κουράσει και το ξέρετε ήδη. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές και οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω σας, αρκετές! Μια ενδεχόμενη συναισθηματική απογοήτευση, ανοίγει το δρόμο για μια καινούρια εμπειρία, που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σας γεμίσει ψυχικά. Στα επαγγελματικά, ένα περιστατικό θα δοκιμάσει την ευθυκρισία και την ανοχή σας. Οικονομικά υπάρχει μια ασάφεια, φροντίστε να μην διαιωνιστεί.

Τοξότης

Αρκετή κούραση, ψυχική και σωματική χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Μια σωστή οργάνωση του χρόνου και φειδώ του εαυτού σας είναι απαραίτητα για να βγείτε παλικάρια από ευθύνες που αποφασίσατε να προσθέσετε σε αυτές που ήδη είχατε. Ο κανονικός ύπνος, η ψυχαγωγία και η ηρεμία, είναι πράγματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Πρέπει επίσης να μάθετε να λέτε «όχι» και «θέλω». Ο Ερμής σας βοηθά να έχετε καλύτερη συνεννόηση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος και η Αφροδίτη που ακολουθεί λίγο αργότερα, ενισχύει τον παράγοντα της τύχης στα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Καρκίνο πυροδοτεί εντάσεις στον αισθηματικό τομέα. Ήλιος και Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθούν να τις εξομαλύνετε. Η Νέα Σελήνη που ακολουθεί σύντομα, σας οδηγεί σε μια ανασυγκρότηση των δυνατοτήτων αλλά και των συναισθημάτων σας. Τον μήνα αυτόν πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να προχωρήσετε υποθέσεις επαγγελματικές, να εξωραίσετε το χώρο που θέλετε και να μετριάσετε την ασάφεια στο καθημερινό σας πρόγραμμα, κάνοντας πιο συγκεκριμένα τα βήματα και τις όποιες επιδιώξεις. Κατανόηση θα πρέπει να δείξετε και στα αισθηματικά σας, τουλάχιστον για τις μέρες που ακολουθούν. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την υπομονή σας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσέξετε και την υγεία σας, όσοι έχετε λόγους.

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογία 11-22/04 Επίλυση Προβλημάτων Και Λήψη Αποφάσεων Τώρα

Υδροχόος

Σημαντικό αλλά και έντονο το διάστημα που ακολουθεί. Τα γεγονότα και οι περιστάσεις σας υποχρεώνουν να πάρετε νέες θέσεις, ή να προβείτε σε αναθεωρήσεις. Ο Δίας ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιό σας και να περάσει στους Ιχθύς. Αυτό θα κάνει λίγο ασαφές το κλίμα και τη συμπεριφορά του περιβάλλοντος προς εσάς. Ωστόσο ο Ερμής στους Διδύμους σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο, να αξιοποιείτε ευκαιρίες που θα περάσουν με ταχύτητα από μπροστά σας και να εξωστρακίζετε κάθε αρνητικό παράγοντα που θα προσπαθήσει να παρεισφρύσει στη ζωή ή στο περιβάλλον σας.

Ιχθύες

Μην αμελείτε τυπικές διευθετήσεις σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που κυριάρχησαν σε ευρύτερο πλαίσιο. Τα ανοίγματα που γίνονται τώρα θα σας δώσουν μια αισιοδοξία, μαζί και την ευκαιρία να καταγίνετε με ότι δεν μπορούσατε μέχρι τώρα. Ελέγχετε την αγοραστική μανία που θα σας κυριεύσει και παραμείνετε συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Κάτι καλό θα συμβεί στο οικογενειακό περιβάλλον το οποίο θα βελτιώσει και τη δική σας θέση σε αυτόν τον χώρο. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και για τα επαγγελματικά σας. Να θυμάστε ότι, αν τώρα ενεργήσετε εύστοχα, θα μπορέσετε να βάλλετε νέες βάσεις για καλύτερα πράγματα τους επόμενους μήνες, αλλά και για ακόμα μακρύτερα . Αισθηματικά, όλα αρχίζουν να βελτιώνονται.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top