Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η αθέατη πλευρά του κάθε ζωδίου και ο μύθος που συντηρείται

Υπάρχουν κρυφές πλευρές στο κάθε τις οποίες είναι πολύ δύσκολο να τις διακρίνει κάποιος, αν δε το γνωρίζει πολύ καλά και δεν έχει καθημερινή τριβή μαζί του, όπως επίσης ένας μύθος που συντηρείται γύρω του, είτε ηθελημένα είτε αθέλητα!

Ας ρίξουμε λίγο φως στην αθέατη πλευρά των , φανερώνοντας τα μυστικά τους!

Κριός: Είναι πολύ τρυφερός, φιλότιμος και συμπονετικός αλλά το κρύβει γιατί δεν θέλει να θεωρηθεί καταπιεστικός και μαλθακός!
Μύθος: Επιδιώκει τη σύγκρουση!

Ταύρος: Έχει μια πολύ επιθετική πλευρά που είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη όταν ενεργοποιηθεί, αλλά δεν του αρέσει να εκδηλώνεται συχνά γιατί θα αναγκαστεί να καθαρίσει μετά το χάος που θα προκαλέσει.
Μύθος: Είναι αργός και ανιαρός!

Δίδυμοι: Η αλήθεια είναι ότι επιδιώκουν πραγματικά ηρεμία και σταθερότητα, αλλά η περιέργειά τους για κάτι πιο φρέσκο και αναζωογονητικό τους σπρώχνει να πηγαίνουν από τόπο σε τόπο.
Μύθος: Είναι διχασμένη προσωπικότητα!

Καρκίνος: Είναι αρκετά αστείος, πνευματώδης, γοητευτικός και πολύ φιλικός, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί τα συναισθήματά του γι’ αυτό γίνεται κυκλοθυμικός και εσωστρεφής, αν πληγωθεί.
Μύθος: Είναι ήρεμος και μαλθακός

Διαβάστε ακόμα:   Δεν τα αγγίζει ο χρόνος: 5 ζώδια που παραμένουν νέα όσα χρόνια κι αν περάσουν

Λέων: Είναι πολύ περιποιητικός και ευαίσθητος, αλλά η ανάγκη του να τον σέβονται τον αναγκάζει να κρύψει αυτή την πλευρά, για να μην τον θεωρήσουν αδύναμο.
Μύθος: Θέλει να τραβάει την προσοχή με κάθε τρόπο

: Στην πραγματικότητα είναι πολύ υπεροπτική και ενώ ξέρει ότι δεν είναι τέλεια κατά βάθος πιστεύει ότι είναι κλάσης ανώτερη από τον οποιοδήποτε.
Μύθος: Είναι μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα

Ζυγός: Είναι απίστευτα τελειομανής, που κατακρίνεις και τις δικές του ατέλειες αλλά και των άλλων, διατηρώντας το σήμα κατατεθέν του, το χαμόγελο.
Μύθος: Δεν συγκρούεται ποτέ και είναι πολύ ευεπηρέαστος

Σκορπιός: Αγαπά να συνυπάρχει με ανθρώπους και να κάνει σχέσεις, αλλά γνωρίζει ότι έτσι γίνεται ανίσχυρος συναισθηματικά και εκμεταλλεύσιμος κι αυτό δεν του αρέσει.
Μύθος: Έχει εμμονή με το σεξ

Τοξότης: Μέσα του έχει μια πλευρά μανιακή με το σεξ και του παίρνει κάποιο χρόνο για να την κατευνάζει και να την έχει υπό έλεγχο.
Μύθος: Δεν βρίσκει ησυχία και δεν βολεύεται

Διαβάστε ακόμα:   Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

: Έχει την παρόρμηση να ριχτεί σε ολονύκτια πάρτι, σεξ και ξεσαλώματα αλλά την κρατά στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Όταν τη βγάζει όμως…
Μύθος: Είναι πολύ συντηρητικός και εργασιομανής

Υδροχόος: Κατά βάθος του αρέσει η χλιδή, η κοινωνική ελίτ και το να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα απ’ ό, τι δείχνει και λατρεύει να κρίνει τους άλλους, απλά δεν χρησιμοποιεί τα ίδια στάνταρ όπως οι υπόλοιποι.
Μύθος: Είναι εκκεντρικός και επαναστάτης

: Μπορεί να φαίνονται εύκολοι αντίπαλοι, αλλά έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα και στόχο που θεωρούν αποστολή της ζωής τους και ό, τι και να του πει ο καθένας, θα τον επιδιώξει με κάθε κόστος.
Μύθος: Δεν μπορούν να χειριστούν την πραγματικότητα

More in ΖΩΔΙΑ

To Top