Connect with us

Άση Μπήλιου

Τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν και οι 3 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί, σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

Τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν και οι 3 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί, σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

Advertisement

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι λίγη ζήλια μεταξύ ερωτικών συντρόφων είναι σαν το αλατοπίπερο στο φαγητό, ωστόσο όταν η ζήλια ξεπεράσει τα όρια οδηγεί τις σχέσεις σε αδιέξοδο και στη διάλυση. Κάποιοι θεωρούν ότι η ζήλια είναι ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος, ενώ άλλοι στο άκουσμα και μόνο της λέξης είναι ικανοί να εξαφανιστούν.

Ας δούμε όμως ποια ζώδια δεν ανέχονται τη ζήλια και ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δύσκολα οδηγούνται σε μια ευτυχισμένη σχέση με διάρκεια, σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία. Αν δεν ξέρετε ποιο ζώδιο εκπροσωπείτε στην Κινέζικη αστρολογία πατήστε εδώ για να το μάθετε.

Ποια ζώδια δεν ζηλεύουν

ΔΡΑΚΟΣ

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι τόσο απασχολημένοι με την απαιτητική δουλειά τους, τις εξόδους με τους φίλους τους και τις άπειρες συνεδρίες ομορφιάς και περιποίησης (ένα spa πάντα είναι δελεαστική πρόταση για έναν Δράκο), που δεν προλαβαίνουν να μπουν στη διαδικασία να ζηλέψουν τον σύντροφο τους. Είναι τόσο απορροφημένοι με τον εαυτό τους και με τις δικές τους και μόνο ανάγκες, που δεν θα σπαταλήσουν την ενέργεια τους για να επενδύσουν σε κανέναν και σε τίποτα, παραπάνω από τον ίδιο τους τον εαυτό. Τέλος, θεωρούν ότι η ζήλια είναι ένδειξη μεγάλης αδυναμίας και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι αδύναμοι, ενώ ταυτόχρονα δεν ανέχονται τη ζήλια από τον σύντροφο τους.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ (ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ)

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ποντικού, έχουν την τάση να ζουν τη στιγμή, να ζουν στο παρόν και να απολαμβάνουν κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα της ζωής τους στο 100%. Έτσι, το δράμα και οι σκηνές ζηλοτυπίας δεν έχουν θέση στη ζωή τους, η λέξη «ζήλια» δεν χωράει στο λεξιλόγιο τους και την αποβάλλουν ακόμα και από τις σκέψεις τους. Θεωρούν τους εαυτούς τους ελεύθερα πνεύματα και υποστηρίζουν την άποψη αυτή με κάθε τρόπο. Δύσκολα άλλωστε θα μπουν σε μια μακροχρόνια σχέση, επειδή φοβούνται να μην παγιδευτούν μέσα σε αυτή και καταλήξουν να εξουσιάζονται, να περιορίζονται και να ελέγχονται από έναν άλλον άνθρωπο. Αν πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν με κάποιον σε μια σχέση, με το πρώτο παραμικρό σημάδι ζήλιας δε θα διστάσουν να πουν «αντίο».

ΤΙΓΡΗΣ

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Τίγρης φημίζονται για την ανεξαρτησία και τον δυναμισμό τους. Αγαπούν την ελευθερία, την απαιτούν από τους ερωτικούς συντρόφους τους και επιθυμούν και οι σύντροφοι τους να νιώθουν και να είναι εξίσου ελεύθεροι μέσα στη σχέση. Η λογική και η σωστή κρίση είναι θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες δομούν τις σχέσεις τους, ακόμα και τις φιλικές και η ζήλια δεν μπορεί να χωρέσει μέσα σε αυτές. Δεν υπάρχει καν ως έννοια στο σύστημα αξιών τους.

Συνδυασμοί που δύσκολα επιβιώνουν μαζί σε μια σχέση

ΜΑΪΜΟΥ (ΠΙΘΗΚΟΣ) ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ (ΧΟΙΡΟΣ)

Ο συνδυασμός αυτός σπανίως οδηγεί σε ευτυχισμένες σχέσεις, διότι και τα δύο αυτά ζώδια έχουν πολύ ισχυρούς και άκαμπτους χαρακτήρες. Επίσης, είναι άτομα εξίσου κυριαρχικά, επίμονα, που δεν κάνουν συμβιβασμούς και δεν υποχωρούν στις απόψεις τους. Αλλά ακόμα και αν επιχειρήσουν να κάνουν ένα βήμα πίσω προκειμένου να βρουν κοινό έδαφος για τον έρωτα τους, αμέσως χάνεται κάθε ενδιαφέρον και αυθεντικότητα στη σχέση. Δυστυχώς είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικά ζώδια και τα δυο και δύσκολα θα καταφέρουν να συνυπάρξουν σε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας, που ο ανταγωνισμός δεν χωράει καν ως έννοια.

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ

Σε αντίθεση με τον παραπάνω συνδυασμό της Μαϊμούς και του Γουρουνιού, ο συνδυασμός του Δράκου με τον Σκύλο αρχικά θα λειτουργεί μια χαρά και θα βρουν τρόπο να ταιριάξουν όμορφα. Δυστυχώς όμως, αυτό δε θα διαρκέσει πολύ και ο χωρισμός θα είναι οδυνηρός και για τους δυο. Οι Δράκοι είναι πολύ έντονα και κυριαρχικά άτομα, με απότομα και έντονα ξεσπάσματα, ενώ οι Σκύλοι δεν ανέχονται για κανένα λόγο τέτοιες συμπεριφορές. Η προσπάθεια και των δύο να κάνουν τη σχέση βιώσιμη και να μείνουν μαζί, είναι αυτό που τους προκαλεί μεγάλα τραύματα. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν ότι η σχέση είναι νοσηρή και αποφασίσουν να δώσουν ένα γρήγορο τέλος, τόσο λιγότερα τραύματα θα αποκτήσουν.

Advertisement

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΙΓΡΗΣ

Η Κατσίκα και η Τίγρης είναι τόσο αταίριαστες ιδιοσυγκρασίες και ο τρόπος που προσεγγίζουν τις ερωτικές σχέσεις τόσο διαφορετικός, που όσες προσπάθειες κι αν κάνουν δε θα καταφέρουν να έχουν μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Οι διαφορές τους είναι στους πυρήνες των χαρακτήρων τους, στο αξιακό σύστημα τους και οι επιθυμίες τους είναι σχεδόν αντίθετες και σίγουρα αταίριαστες. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Κατσίκας έχουν περισσότερη ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα (κυρίως οικονομική), ενώ όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Τίγρης είναι πολύ παρορμητικοί, ακόμα και ως προς τη διαχείριση του χρήματος, ενώ πολλές φορές ξοδεύουν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες που θα έχουν τέτοιου είδους παρορμητικές πράξεις.

asibilioy.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Άση Μπήλιου

[inFeed]

Advertisement
To Top