Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα για αυτά τα 3 ζώδια

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα για 3 ζώδια! Όπως τονίζει η αστρολόγος Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό και μάλιστα θα σχηματίσει και δυο όμορφες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία. Ενώ, για το καλό σου…μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια!

Φυσικά σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διότι πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα αγκαθάκι να μας κρατάει σε εγρήγορση. Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας, αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του και βέβαια, όπως η πολύ συντροφική Σελήνη στον Ζυγό απαιτεί, να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Ένα είδος κυκλοθυμίας θα είναι κάπως πιο έντονο στη συμπεριφορά σας, αν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας κάνει λιγότερο συμπαθείς στους γύρω σας, αγαπητοί μου Κριοί, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και τόσο θετικές όψεις που σχηματίζει. Με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα βέβαια, ίσως νιώθετε να διαδραματίζεται μια μάχη σε θέματα μιας επαγγελματικής σχέσης με έναν ανώτερο σας.

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αφού μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αφορά πολύ τα εργασιακά θέματα και τα θέματα υγείας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στον χώρο εργασίας και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Οι συνάδελφοι σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν λίγο, αλλά μη δίνετε σημασία. Από την άλλη, είναι μια θετική μέρα για να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη για την πρόοδο σας σε θέματα δουλειάς. Θετική μέρα η Πέμπτη και για θέματα φυσικής κατάστασης. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της υγείας, από τη διατροφή μέχρι τη σωματική άσκηση, μπορεί να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια.

Διαβάστε ακόμα:   Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για την εβδομάδα 6-12/9

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας, καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας -όποια κι αν είναι αυτά- προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έpωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα, αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο. Προφανώς θα έχετε πολλά να σκεφτείτε πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού είναι ένας σημαντικός τομέας και για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο.

Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. Ό,τι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να το επιλύσετε. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που, αν το προσπεράσετε τώρα, θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Ζυγό και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τη ζωή σας, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια νέα συμφωνία, μια αγοραπωλησία ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα.

Από την άλλη, είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω, ανεξάρτητα από το πώς θα το πάρουν οι άλλοι. Άλλωστε, η ειλικρίνεια σας είναι αυτή που ο κόσμος αγαπά σε σας. Ακόμη, είναι μια μέρα για να είστε ιδιαίτερα ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα που έχετε και να προωθήσετε τις ιδέες ή τη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση). Από την άλλη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ, αλλά θα πρέπει να διευκρινίσετε όρους και λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:   Μπελάδες για αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες. Εκτός από αυτό, θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και θα σας απασχολήσουν θέματα ερωτικών σχέσεων, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ικανοποίηση προς το παρόν. Αν είστε γονείς μπορεί να προκύψει μια δυσκολία με ένα σας παιδί.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει ένα φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, σκεφτείτε ότι είναι κάτι παροδικό και ότι μπορείτε με λίγη υπομονή να το ξεπεράσετε.

Επίσης, σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν. Μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες σας και επίσης πάρτε απόσταση από εστίες έντασης. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και θέματα οικογενειακά ή ενός ακινήτου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία υπόσχεται να σας ανταμείψει για την όποια ταλαιπωρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό και θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους.

Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι, αλλά και συνεπείς, είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς. Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος και ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας.

Διαβάστε ακόμα:   Βρέθηκε ζωντανή η 7χρονη Βαλεντίν!

Η χαρά ωστόσο ότι βοηθάτε ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι θα βελτιώσει σίγουρα πρώτα τη δική σας στάση και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά. Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Ζυγό είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στη διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις.

Επίσης, προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα και σας επιτρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά αυτά που έχετε να κάνετε. Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Υδροχόοι να επινοείτε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί, με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και να πειραματιστείτε όχι όμως σε μακροπρόθεσμα πλάνα, αλλά στο εδώ και τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σάς δίνει το ελεύθερο στην έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας όπως θα το θέλατε, αλλά και θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας απέναντι σε κάθε σας πρωτοβουλία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα αυτή θα περιέχει συνταρακτικά γεγονότα, αλλά μάλλον προσφέρει μία ομαλή και μάλλον ευχάριστη έκβαση των ήδη υπαρχουσών εξελίξεων στη ζωή σας. Σήμερα είστε αποφασισμένοι επίσης να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα.

Πηγή: asibiliou.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top