Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σπίτι χωρίς κεράτο, δάσος χωρίς έλατο! Αυτά είναι τα πιο ΑΠΙΣΤΑ ζώδια!

Ποια είναι τα πιο σκανταλιάρικα ζώδια; Ποια έχουν την απιστία στο αίμα τους; Με ποιον άντρα θα νομίζεις ότι είσαι η μοναδική του αγάπη και αυτός θα είναι με άλλες τρεις (τουλάχιστον); Και ποια ζώδια είναι αρνάκια, πιστά και το εννοούν; Α, και το κορυφαίο! Ποιο ζώδιο την κάνει στην απιστία σε ποιο! Για να ξέρεις τι να περιμένεις!

Πάμε να δούμε τον απόλυτο οδηγό της απιστίας, ζώδιο το ζώδιο! Θα τα δούμε από τα πιο πιστά, προς την κορυφή της απιστίας, όχι με τη σειρά του ζωδιακού! Αγωνία; Φύγαμε!

Advertisement

Ταύρος Ο Ταύρος ο γλυκούλης και παθιασμένος και αγαπησιάρης, όχι, δεν είναι άπιστος! Παίρνει μηδέν στην κλίμακα της απιστίας! Αλλά όπως και να το κάνουμε, παρ’ όλη την καλή τους φήμη, μπορεί και να το ρίξουν λίγο έξω. Οπότε πάντα πρέπει να έχεις τον νου σου! Αν είσαι Κριός, θα στην κάνει γιατί του την έκανες! Αν είσαι Λέων θα απιστήσει γιατί ή νιώθει ότι τον υποτιμάς, ή γιατί έχει καταλάβει ότι και εσύ δεν τηρείς πολύ το πρωτόκολλο της πίστης! Αν είσαι Σκορπιός, θα βγει έξω από τη σχέση γιατί πνίγηκε από τη ζήλια σου, και θέλει τουλάχιστον να έχεις δίκιο! Αν είσαι Τοξότης, τώρα τελευταία παίζει το μάτι σου και έχει απηυδήσει! Και αν είσαι Υδροχόος, αγανάκτησε από το συνεχές παιχνίδι σου και σε πληρώνει με το ίδιο νόμισμα! Με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθείς, Δίδυμους και Ζυγός, δεν κάνε ποτέ απιστία, τέλειος!

Αιγόκερως Ο Αιγόκερως δεν είναι άτομο που θα κάνει κάτι εκτός σχέσης. Αλλά ταπεραμέντο έχει πολύ. Και έχει και πολλές ορμές. Καλύπτονται; Εντάξει. Δεν καλύπτονται; Θέλει να κάνει κάτι για να μην σκάσει! Τότε θα γίνει άπιστος. Αν είσαι Κριός, θα απιστήσει, κλασικά, γιατί θίχτηκε από δική σου απιστία ή απόπειρα απιστίας. Αν είσαι Δίδυμος, δεν αντέχει την τρέλα και το πάνω κάτω, και παίζει να κάνει μια απιστία επιπέδου! Αν είσαι Λέων, θα τσιλιμπουρδήσει από τα νεύρα του! Αν είσαι Ζυγός, δεν καλύπτεται απόλυτα ίσως από τν λεπτό ερωτισμό σου, θέλει και κάτι πιο hot! Αν είσαι Τοξότης, μπορεί να τον έχεις παραμελήσει. Αν είσαι Υδροχόος, τι να λέμε, ξέρεις ότι ξέρουμε πως ξέρει ότι και εσύ κάνεις τα δικά σου, οπότε τι να κάνει, βγαίνει στην αμαρτία! Τα υπόλοιπα ζώδια, δεν κινδυνεύουν!

Καρκίνος Τα καρκινάκια είναι γλυκά, πιστά και αφοσιωμένα. Αλλά μπορεί να νιώσουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει. Ποτέ δεν απαντάνε σε πειρασμούς, έχουν κλειστά τα αυτιά τους. Αλλά άμα είναι πληγωμένος ο Καρκίνος, δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει, είναι απρόβλεπτος. Αν είσαι Κριός και έχετε καβγαδίσει, θα πάει να κάνει κάτι για να ξεσπάσει. Αν είσαι Δίδυμος, σκοτώνεστε και χωρίζετε συνέχεια, οπότε παίζει να κάνει κάτι για να του περάσει ο πόνος. Αν είσαι Ζυγός, δεν μπορεί να σε κρατήσει με τίποτα, και γίνεται άπιστος για να βρει τον εγωισμό του. Αν είσαι Τοξότης, δεν θέλει να απιστήσει, αλλά τον φτάνεις στα άκρα με την ανεξαρτησία σου. Αν είσαι Υδροχόος, έχει βαθιά αισθήματα, δεν θέλει να απιστήσει, αλλά τον προκαλείς, οπότε σε ακολουθεί! Με τα υπόλοιπα ζώδια, που είναι πιο ασφαλής, δεν γίνεται άπιστος, πολύ σπάνια.

Παρθένος Ο Παρθένος δεν την θέλει την απιστία, αλλά την κάνει! Αν το κάνει μια φορά, μετά μπορεί και να του αρέσει και να το ξανακάνει. Κάνει μόνιμους και μεγάλους δεσμούς έξω από τη σχέση σας, αν νιώθει κενό. Αν είσαι Κριός, θα γίνει άπιστος από εγωισμό. Αν είσαι Δίδυμος, νιώθει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του και μπορεί και να θέλει να εκδικηθεί. Αν είσαι Λέων, υπάρχει θέμα κυριαρχίας! Αν είσαι Τοξότης, νομίζει ότι τον βαρέθηκες. Αν είσαι Υδροχόος θέλει να δει και κάτι πιο σταθερό. Αν είσαι Ιχθείς, έχετε πολλές εντάσεις και σπρώχνετε ο ένας τον άλλον στην απιστία. Με τα υπόλοιπα ζώδια, δεν υπάρχει τόσος μεγάλος κίνδυνος.

Σκορπιός Ο σκορπιός είναι πιστός γενικά, αλλά όχι και φανατικά…Εξαρτάται. Μπορεί να γίνει και πολύ άπιστος, μιας και χρησιμοποιεί την απιστία ως όπλο για να συνετίσει το ταίρι του, αλλά και ως…αναλγητικό για την ανασφάλειά του. Αν είσαι Κριός, οι εντάσεις σας μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο της απιστίας. Αν είσαι Δίδυμος, τον τρελαίνει η ελευθερία σου και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Αν είσαι Λέων, μιλάμε για δυο θηρία, που μπορεί ο ένας να κάνει πολλά στον άλλον, μεταξύ των οποίων και η απιστία. Αν είσαι Τοξότης, νιώθει πολλή ανασφάλεια με το γεγονός της ανεξαρτησίας σου, αλλά και με τις περιόδους που θέλεις να κάνεις τα δικά σου πράγματα. Αν είσαι Υδροχόος, ζείτε έναν τρελό και παθιασμένο έρωτα, αλλά με εντάσεις, οπότε θέλει να έρθει στα ίσα του! Και με τα υπόλοιπα ζώδια μπορεί να γίνει άπιστος. Εκεί που αποκλείεται, είναι αν είσαι κι εσύ Σκορπιός! Φοβάται μην σε χάσει!

Λέων Ο λέων γίνεται άπιστος από εγωισμό. Δεν του αρέσουν οι βαθιές σχέσεις έξω από τη σχέση του, περισσότερο τον ενδιαφέρει η πολυτέλεια ενός χαρεμιού. Παίρνει καλό προς τα επάνω βαθμό στην απιστία! Σε σχέση όμως με κάποια ζώδια, γίνεται πολύ άπιστος και θέλει προσοχή. Αν είσαι Ταύρος, πνίγεται και θέλει να κυκλοφορήσει! Αν είσαι Παρθένος, θέλει απλά πιο θερμό σεξ καμιά φορά, όσο και αν σε αγαπάει. Αν είσαι Σκορπιός, τρελαίνεται, υπάρχει πάθος, αλλά υπάρχει και θυμός, οπότε γίνεται άπιστος για να ξεσπάσει! Αν είσαι Αιγόκερως, δεν θέλει να γίνει άπιστος, αλλά του δίνει αέρα το πόσο πολύ σε ικανοποιεί, και πάει να τσεκάρει αν είναι γενικά τόσο δυνατός! Αν είσαι Υδροχόος, θα κάνει άλλη σχέση από τα νεύρα του, επειδή δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι Ιχθείς, νιώθει ότι θέλει καμιά φορά κάτι πιο στέρεο από τον υγρό σου αισθησιασμό. Τα υπόλοιπα ζώδια κινδυνεύουν; Βέβαια, αλλά λιγότερο!

Τοξότης Ο Τοξότης είναι άπιστος πριν κάνει σχέση. Μετά, όσον καιρό υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, δεν το κουνάει. Αλίμονο αν βαρεθεί! Δεν αφήνει τίποτα να περάσει και να μην το χτυπήσει! Αν είσαι ταύρος, σε αγαπάει αλλά πνίγεται. Αν είσαι δίδυμος, παίζεται και οι δύο το παιχνίδι της απιστίας. Αν είσαι Καρκίνος, δεν το θέλει, αλλά δεν μπορεί και την τόση ανασφάλεια, τον προκαλεί να κάνει κάτι για να ξεσκάσει. Αν είσαι Παρθένος θα είναι πιστός για καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα θελήσει και μια σωματική επαφή έξω από τη σχέση σας. Αν είσαι Σκορπιός, καλύπτεται για πολύ καιρό, αλλά αν τσακωθείτε θα γίνει άπιστος. Αν είσαι Αιγόκερως, δεν θέλει να σου κάνει απιστία, αλλά δεν μπορεί και να αντισταθεί! Αν είσαι Ιχθείς, κάποια στιγμή θα βαρεθείτε και οι δύο, οπότε…Τα υπόλοιπα ζώδια κινδυνεύουν λιγότερο, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τους την κάνει κιόλας ο Τοξότης…

Advertisement

Ιχθείς Οι Ιχθείς, όσο είναι άνθρωποι της αγάπης, είναι και της απιστίας. Και αυτό γιατί ο αισθησιασμός τους είναι πολύ ονειρικός, τους αρέσει να κάνουν διάφορα επικίνδυνα πράγματα και απολαμβάνουν την παρανομία! Πολύ, πολύ άπιστοι. Όχι κορυφαίοι, αλλά πολύ άπιστοι. Αν είσαι Κριός, έχετε συχνά νεύρα, που τον φέρνουν στην απιστία. Αν είσαι Δίδυμος, και οι δύο κάνετε τρέλες. Αν είσαι Λέων, μπορεί και να τον έχεις υποτιμήσει, είναι θέμα εγωισμού η απιστία του. Αν είσαι Ζυγός, μάλλον θέλει να σε…εκδικηθεί. Αν είσαι Τοξότης, τον παραμέλησες. Τα υπόλοιπα ζώδια, μπορεί κάποια στιγμή να γευτούν την απιστία του Ιχθύ, αλλά πιο δύσκολα.

Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι άπιστοι γιατί δεν καταλαβαίνουν τον όρο! Τι θα πει απιστία, απλά κυκλοφορούμε, παίζουμε, κάνουμε πλάκα και κάνουμε και έρωτα, πού το κακό; Αν είσαι Παρθένος, θα γίνει άπιστος για να σου σπάσει τον εγωισμό. Αν είσαι Σκορπιός, έχετε πολλά νεύρα, αλλά και πάθος, ωστόσο θα γίνει άπιστος γιατί σκάει. Αν είσαι Αιγόκερως θα γίνει άπιστος, για να παίξει και λίγο. Αν είσαι Τοξότης, ο εγωισμός του θα τον κάνει άπιστο. Αν είσαι Ιχθύς, θέλει να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Τα υπόλοιπα ζώδια; Εξαρτάται, αν του ανάβουν συνέχεια το ενδιαφέρον, δεν κινδυνεύουν. Πολύ…

Ζυγός Ζυγός γίνεται άπιστος γιατί απλά, δεν του πάει καρδιά να πει όχι σε κανέναν! Από την άλλη, τρελαίνεται να τον θέλουν, είναι λίγο νάρκισσος. Του δίνει και καταλαβαίνει, ό,τι και να λέει, και όσο κι αν υπόσχεται και στον εαυτό του πως δεν θα το ξανακάνει! Αν είσαι Κριός, θέλει να σε προλάβει! Αν είσαι Καρκίνος, σκάει και θέλει να πάριε λίγο αέρα. Αν είσαι Αιγόκερως, θα δοκιμάσει κάτι πιο ανάλαφρο. Αν είσαι Ιχθύς, ο ένας κάνετε στον άλλον τα τέρατα! Αλλά και όλα τα υπόλοιπα ζώδια, όσο και αν τα αγαπάει, θα νιώσει την ανάγκη να τα…κερατώσει!

Υδροχόος Ο Υδροχόος έχει τάση στην απιστία, περισσότερο εγκεφαλικά. Μπορεί και να μην φτάσει σε σωματική επαφή. Αλλά το μυαλό του είναι συνέχεια στο τι θα έκανε, αν και αν και αν…Αν, λέμε, πάει με κάποιο άτομο εκτός σχέσεως, θα το κάνει ξανά και ξανά! Του αρέσει ο κίνδυνος! Αν είσαι Ταύρος, θέλει να παίξει με κάτι πιο δροσερό. Αν είσαι Καρκίνος, τρελαίνεται με την τάση ιδιοκτησίας. Αν είσαι Λέων, θέλει να σου μειώσει τον εγωισμό. Αν είσαι Παρθένος, παίζετε μεταξύ σας παιχνίδι. Αν είσαι Σκορπιός είναι πάλι θέμα εγωισμού. Και αν είσαι Αιγόκερως, θέλει να «ξεκουραστεί» με άλλο ταίρι. Με τα υπόλοιπα ζώδια είναι πιο μαζεμένος, αλλά, όχι να του έχεις και εμπιστοσύνη . Χρειάζεται πολύ ίντριγκα για να μείνει πιστός.

Κριός Και φτάσαμε στον βασιλιά της απιστίας! Μπράβο, κέρδισες με το σπαθί σου Κριέ τη θέση σου στο βάθρο του κορυφαίου άπιστου! Ο Κριός θα απιστήσει σε όλα, μα σε όλα τα ζώδια και όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι του λέει το σώμα του! Δεν το θέλει, απλά δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Μπορεί να έχει την τέλεια σχέση και να το ξέρει και να θέλει να την κρατήσει οπωσδήποτε! Αλλά δεν μπορεί, τι να κάνει! Δεν είναι ότι δεν έχει ηθική αξία και τέτοια. Έχει. Και μάλιστα απαιτεί και πίστη από το ταίρι του. Και από τον εαυτό του απαιτεί, αλλά μάταια. Αν έχεις σχέση με Κριό, ό,τι και να γίνει κάποια στιγμή, είτε το ξέρεις είτε όχι, θα γίνει η ζημιά!

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top