Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης και Πλούτωνα: Αναλυτικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια!

Ο Ήλιος ταξιδεύει στον Αιγόκερω, φωτίζοντας-αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, έτσι ώστε να φτάσεις στην επιτυχία και στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει μόνο η καριέρα σου, τουναντίον όσο πλησιάζεις στην κοινωνική σου αναγνώριση, θα στρέφεις την προσοχή σου σε προσωπικές σκέψεις, επιθυμίες που αφορούν την ερωτική σου ζωή και θα θέλεις να αξιολογήσεις τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Advertisement

Η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, συντηρητική από τη φύση της, εξωτερικά αφοσιωμένη στο καθήκον και στα πρέπει, όμως μαζί με τον Ήλιο , αποζητά να ακουμπήσει στο ταίρι της, να νιώσει την αξία της συντροφικότητας και να απολαύσει τα καλά μιας σταθερής , γήινης σχέσης.. Παρά το πάντρεμα Ήλιου , Αφροδίτης στον Αιγόκερω που μιλάει για ολοκλήρωση προσωπικών σχέσεων χωρίς παρεκκλίσεις και ανάρμοστες συμπεριφορές, και εξαιτίας του Πλούτωνα (που εμπλέκεται) θα ζήσουμε έντονα πάθη, έναν παραλογισμό στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας και κυρίως θα αντιληφθούμε τα αόρατα δεσμά που μας φυλακίζουν σε υλικές απολαύσεις και στα ευάλωτα σημεία μας.

Έτσι και στις 9 Ιανουαρίου 2018, θα ολοκληρωθεί η τριπλή σύνοδος Ήλιου, Αφροδίτης, Πλούτωνα ένα δυναμικό κοκτέιλ , που θα σε παρασύρει σε παιχνίδι εξουσίας μέσα από την προβολή της προσωπικής, αλλά και επαγγελματικής ζωής σου αλλά βέβαια, πολλά πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και θα τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες μέσα από οικονομικές συμφωνίες και ερωτικές εξελίξεις.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης , Ταύροι , Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος β δεκαήμερο και βεβαια τα ζώδια του νερού, γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο. Επιπλέον , μέσα στους άμεσα ενδιαφερομένους, μπαίνει ο παρορμητικός σταυρός, κρίσιμες μοίρες από 16 έως 19η, Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί. Θετικές πλανητικές όψεις , λοιπόν , και βέβαια ανάλογα με με τον προσωπικό σας χάρτη, θα δείτε να εμφανίζονται ευκαιρίες, έτσι ώστε να δώσετε μια πιο σταθερή, αλλά και μυστήρια μορφή, στην υπάρχουσα κατάσταση της ζωή σας.

Advertisement

Κριός

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, σε χαροποιεί ιδιαίτερα, θα περάσεις υπερβολικά έντονες στιγμές , είτε μέσα από μια επαγγελματική επιτυχία , είτε γιατί ζεις το αίσιο τέλος μιας προσωπικής σου σχέσης. Γοητεία, κοινωνική αναγνώριση και βλέπεις ένα όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα. –Πιθανή τάση για Υπερβολή στον έρωτα. Ακραίες Φιλοδοξίες,

Ταύρος

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, ζωγραφίζει το μέλλον σου, είτε μέσα από μια νέα συνεργασία, η απασχόληση , είτε από μια πρόταση που θα ανοίξει ορίζοντες σου. Ταξίδια μακρινά, επαφές με το εξωτερικό, πιθανόν να δεχτείς και μια πρόταση γάμου και να αλλάξει τελείως η ζωή σου. —-Πιθανή τάση για Αποποίηση ευθυνών. Άγνοια κινδύνου.

Δίδυμοι

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, αφορά την δικαίωση σου σε θέματα κληρονομικά, την εφαρμογή καλύτερων όρων σχετικά με τα δάνεια σου και τις οφειλές σου, αλλά πάνω απ’ όλα θα δεις μεγάλη ερωτική ανταπόκριση από το αντικείμενο του πόθου σου. Σεξουαλικά χτυποκάρδια και νιώθεις το μεγαλείο του φτερωτού θεού. Πιθανή τάση για σεξουαλικές παρεκκλίσεις και εθισμούς.

Καρκίνος

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, φέρνει προσωπική επιτυχία και θετικά συναισθήματα, καθώς θα επιτευχθεί η ολοκλήρωση μιας ανέλπιστης συνεργασίας και θα νιώσεις επιτέλους ασφαλής. Δώρα από συνεργάτες , σταθερούς συντρόφους και πολλά προβλήματα θα επιλυθούν . Πιθανή τάση για έλλειψη πρωτοβουλιών και αδράνεια.

Λέων

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα σου, έχεις βάλει το νερό στο αυλάκι και περιτριγυρίζεσαι από άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και θα λάβεις ηθική αλλά και υλική στήριξη. Ευτυχείς εξελίξεις στο εργασιακό χώρο και μονιμοποίηση μιας θέσης. Πιθανή τάση για υπερεκτίμηση των ικανοτήτων μας και ελλιπής προσοχή στην λεπτομέρεια.

Παρθένος

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, σταθεροποιεί ερωτικές σχέσεις, βελτιώνει την σεξουαλική σου ζωή και ζεις έντονες στιγμές χαράς και αστείρευτου πάθους. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια και φλερτ, ρομαντικές γνωριμίες που κάνουν τη ζωή ..να φαίνεται αλλά και να είναι ..ωραία. Πιθανή τάση για εξωσυζυγικές σχέσεις και παράνομες πράξεις.

Advertisement

Ζυγός

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, αναπτερώνει το ηθικό σας, καθώς θα βρίσκεσαι με τους δικούς σου ανθρώπους, θα λάβεις αγάπη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τυχόν αναποδιές που σου είχαν συμβεί. Θετικές οικονομικές εξελίξεις, κληρονομικά ζητήματα επιλύονται και μια πιθανή συγκατοίκηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Πιθανή τάση για ακινησία και έλλειψη δράσης.

Σκορπιός

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, ενισχύει δραστικά τις επαφές σου, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις κατά τις μετακινήσεις σου και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια που θα σου δώσουν τη ανέλπιστη χαρά Γνωριμίες, επαφές με συνεργάτες αλλά και έναν έρωτα επί ποδός, θα κάνουν τη ζωή σου συναρπαστική και καθόλου πληκτική. Πιθανή τάση για συναισθηματική χειραγώγηση και έλεγχος μέσα από το σεξ.

Τοξότης

Η τριπλή σύνοδος στον Αιγόκερω, αφορά επαγγελματικά ξεκινήματα, σταθεροποίηση συνεργασίας και τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας. Κέρδη, αύξηση απολαβών αλλά και μια γενική αναγνώριση των προσπαθειών σας, θα σας χαρίσει ψυχολογική ανάταση και αισιοδοξία. Ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις. Πιθανή τάση για σπατάλες και ικανοποίηση των αισθήσεων.

Αιγόκερως

Η τριπλή σύνοδος στο ζώδιο σου, σε ενθαρρύνει να παρουσιάσεις τη δουλειά σου, να κάνεις το επόμενο βήμα και θα ποντάρεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Σωματική και ψυχική υγεία, καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και εξωτερίκευση των ικανοτήτων σου. Σημαντική άνοδος και αναγνώριση. Πιθανή τάση για λάθη και συναισθηματικό ξόδεμα.

Υδροχόος

Η τριπλή σύνοδος στο ζώδιο του Αιγόκερω, βελτιώνει τον ψυχικό σου κόσμο, θα φέρει ψυχολογική ανάταση και θα αποκτήσεις ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στο ..κάρμα σου. Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε , όσοι έχετε μυστικές σχέσεις. Υλική στήριξη από παράνομες σχέσεις. Πιθανή τάση για ψέματα και εξιδανίκευση συναισθημάτων.

Ιχθύες

Η τριπλή σύνοδος στο ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζει μια τυχερή περίοδος της ζωή σου, πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, είτε γιατί βρήκες τον άνθρωπο σου, είτε γιατί έλαβες οικονομική στήριξη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Προσωπικές επιτυχίες , συμμετοχή σε μια οργάνωση ή ένα σύλλογο και η ζωή έχει αποκτήσει νόημα. Πιθανή τάση για λάθος εκτιμήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top