Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια και η Πανσέληνος στο Σκορπιό, by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να υποθέσω πως το είδατε το Φεγγάρι, γεμίζει με γοργούς ρυθμούς, στις 30/04 έχει τη τιμητική του! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Μυστήριο το Φεγγάρι αυτό, αφού θέλει να εστιάσουμε στις σχέσεις μας, στο κατά πόσο είναι αληθινές, με όμορφα συναισθήματα, ή κατά πόσο δεν είναι! Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Αρκετοί αφού κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, θα επιστρέψουν, θα βάλουν ένα λουκέτο και τέλος! Η τελευταία ανάμνηση! Πρέπει να προχωρήσουν μπροστά! Η αλήθεια σαφώς και είναι προτιμότερη, εδώ βάζει το χεράκι του και η απόλυτη και αυταρχική φιγούρα του Σκορπιού, που σημαίνει πως ναι μεν το δηλητήριο θα στάξει, όμως εκεί που πρέπει και τη στιγμή που πρέπει. Το πώς θα αποδεχτεί η άλλη πλευρά τη πραγματικότητα, είναι ένα άλλο θέμα.

Καιρός να πούμε αντίο σε κάτι που δε μας κάνει πια, να ξεβολευτούμε ανεξάρτητα από το κόστος, οτιδήποτε είναι αρνητικό και απαισιόδοξο, πρέπει να φύγει μακριά! Δύσκολο πολύ, γιατί όταν κάτι έχει γίνει τρόπος ζωής, πώς θα βρούμε το κουράγιο να πούμε ένα τέρμα ως εδώ! Φεγγάρι είναι αυτό, πολύ μαγικό, κρατάει κάμποσες μερούλες, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτό λέω μόνο!

Και σα Ταυρίνα που είμαι.. μέχρι στιγμής μου έχει βγάλει μια μελαγχολία, τα ταξίδια στο παρελθόν όντως έχουν τη τιμητική τους, μια φορά και έναν καιρό περνούσα πολύ ωραία, να όμως που τα πράγματα άλλαξαν, πρέπει να βάλω το λουκέτο, να πετάξω το κλειδί και να πω, αντίο! Μου αρέσει, δε μου αρέσει! Οι σκέψεις που κάνω μου απορροφούν ενέργεια, προφανώς μου τρώνε το σαράκι, Άρη πού είσαι; Έλα σώσε με! Κάνε με δυνατή, θαρραλέα, μπορεί και σκληρή πολλές φορές, προτιμώ, από το να ζω ένα δράμα!

Μπορεί το Φεγγάρι να το έχουν κρύψει τα σύννεφα απόψε, είναι όμως τόσο δυνατό, τόσο μαγικό, τόσο ταξιδάρικο, που λέω.. να αφήσω ξεκλείδωτο το σεντούκι.. της ψυχής μου.. Βάζω λουκέτο αργότερα!

φιλάκια..

Advertisement

Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει λίγο σπάγκους! Θέλετε, δε θέλετε, εστιάζετε σε οικονομικά θέματα, αποφασίζετε να συμμαζευτείτε και να πείτε ένα stop στις σπατάλες και επίσης να πληρώσετε όλους σας τους λογαριασμούς! Πώς θα γίνει αυτό, ανοιξιάτικο, δε ξέρω, αλλά ή τώρα ή ποτέ! Παίρνετε πιο σοβαρά τη δουλειά σας, μιας που αυτή σας φέρνει το χρήμα και τις ανέσεις και βάζετε μπροστά τις μηχανές, για να έρθουν τα καλύτερα!

Ταύρος
Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό, μιας που θα σας βάλει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, είτε είναι εpwτικές, είτε επαγγελματικές, δεν έχει καμία σημασία αυτό! Ο σκοπός είναι να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, να εκφράσετε τις απόψεις σας έξω φωναχτά, να δείξτε πού στέκεστε εσείς ιδεολογικά και συναισθηματικά και από εκεί και πέρα όποιος γουστάρει! Εντάξει μια κουβέντα είναι αυτή, να όμως όταν υπάρχει θέληση οι πράξεις ακολουθούν.. !

Δίδυμος
Μυστήριες και άκρως αποκαλυπτικές οι μέρες που ακολουθούν! Τα μαντάτα τρέχουν και πολύ γρήγορα θα μάθετε για εκείνους που σας βάζουν εμπόδια και σας σκάβουν το λάκκο καιρό τώρα! Οι μέρες είναι ιδανικές για να μείνετε λίγο στο σπιτάκι σας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι για να σκεφτείτε το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Οι ξαφνικές οι ζέστες.. μπορεί να σας φέρουν ένα κρυολόγημα! Το νου σας γιατί έχετε άλλες προτεραιότητες.

Καρκίνος
Πόσο σας ταιριάζει το Φεγγάρι αυτό! Σας κάνει αισθησιακούς, εpwtικούς ! Δόξα να έχει, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Συνεπώς, τις μέρες αυτές θα εpwτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, θα ξυπνήσει από μέσα σας εκείνος ο μαγικός σας εαυτός, θα αφεθείτε στην απόλαυση του φλερτ! Από όλα τα καλά έχει το μενού, μπορεί ακόμα και οι ελεύθεροι και ωραίοι, να αποκτήσετε μια πολύ super παρείτσα! Αφήστε το σύμπαν να σας παρασύρει!

Λέων
Νευράκια και εντάσεις θέλει το Φεγγάρι αυτό και ξεκαθαρίσματα κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο! Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, θα σας κάνουν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να θέσετε τα όριά σας! Εννοείται πως διαπιστώνετε το πόσο προβληματικές είναι μερικές σχέσεις, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σας. Το παρελθόν βέβαια από τη μια σας λυτρώνει, από την άλλη σας προκαλεί το συναίσθημα της νοσταλγίας!

Παρθένος
Το νόμισμα στη περίπτωση τη δική σας έχει δυο όψεις. Από τη μια θα ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σας και θα ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, από την άλλη μπορεί να ζήσετε άκρως εpwτικές στιγμές, είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη. Βασικά κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, γιατί δε γίνεται συνεχώς να ικανοποιείτε τις ορέξεις των άλλων. Δε βλέπω λογομαχίες, αντιθέτως μια μαγική και απρόβλεπτη εξαφάνιση από τα κοινά!

Ζυγός
Οικονομικές σκοτούρες φέρνει το Φεγγάρι αυτό! Θα πρέπει να τα βάλετε κάτω για ακόμα μια φορά, όχι μόνο τα δικά σας, αλλά και των άλλων, για να δείτε το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Μια βοήθεια παίζει να σας τη δώσουν, έτσι επειδή υπάρχουν κάποιοι που έχουν μεγάλη καρδιά! Μπορεί ακόμα να χρειαστεί να πουλήσετε κάποιο οικοπεδάκι, προκειμένου να ξελασπώσετε. Ξεπεράστε τα συναισθηματικά σας τα δεσίματα και δώσετε λύσεις στο παρόν!

Σκορπιός
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Έντονο το φαινόμενο αυτό, μαγικό πολύ, να όμως που μπορεί να φέρει και τη καταστροφή! Βασανίζεστε πολύ, με θέματα σχέσεων. Μπορεί να νιώθετε για ακόμα μια φορά πως κάποιοι πρέπει να φύγουν μακριά, ίσως σε κάποιους να πείτε ένα συγγνώμη, μπορεί ακόμα να βάλετε και τις φωνές. Όλα παίζουν προκειμένου να καθαρίσει το τοπίο. Το φεγγάρι λέει να θέσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και να δράσετε αναλόγως! Θα πέσουν κορμιά.. για ακόμη μια φορά!

Advertisement

Τοξότης
Καταρχήν να πιαστείτε χέρι-χέρι με τους Διδύμους, να φορέσετε τη κάπα σας, τα κατασκοπευτικά σας τα αξεσουάρ μη ξεχάσετε, γιατί τις μέρες αυτές θα ανακαλύψετε πράγματα και θάματα! Μπορεί στο παρά τσακ, ένα μαγικό χέρι να σας γλυτώσει από τα χειρότερα! Κρύβει παρασκήνιο το Φεγγάρι αυτό, θα πρέπει να έχετε το νου σας! Από την άλλη, ναι είναι καιρός να κάνετε μια διατροφή, να το ρίξετε στη γυμναστική, γιατί πώς θα βγείτε στις θάλασσες;;;

Αιγόκερως
Ναι’ναι καλά ο Κρόνος, που σας αγαπάει και θέλει το καλό σας! Το Φεγγάρι λοιπόν θα ανάψει το πράσινο το φως, για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, να γίνετε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι! Τα νέα τρέχουν και ίσως έφτασε η στιγμή να μάθετε διάφορες αλήθειες, τις οποίες αν και τις προτιμάτε, μπορεί να σοκαριστείτε έτσι ξαφνικά! Αλλάζετε αυτό είναι το σίγουρο, διαλύετε οτιδήποτε σας πηγαίνει πίσω και ξεκινάτε πάλι από την αρχή! Ντου από παντού!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό σας θέλει διπλωμάτες, ψύχραιμους και λογικούς. Έχετε κάποιο στόχο να πετύχετε, που σημαίνει πως καλά θα κάνετε να ρίξετε λίγη στάχτη στα μάτια σας, προκειμένου να γίνει η δουλειά σας, με το καλύτερο τον τρόπο! Οικογενειακά τα βάσανα που έχετε, επιβάλλεται να τα αντιμετωπίσετε, για να ξεμπερδέψετε και να ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τα επαγγελματικά σας, τα οποία βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Ο χρόνος είναι χρήμα!

Ιχθύς
Βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγών καιρό τώρα, το Φεγγάρι αυτό που θα κάνει είναι να σπρώξει κάπως τη κατάσταση! Κάποιοι φίλοι σας κάνουν, κάποιοι όμως δε ταιριάζουν με τις ιδέες σας, που σημαίνει πως θα μείνετε εκεί που υπάρχει αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη! Φέρνει όμως και το έpwτα, το τρελό και παθιασμένο έpwτα, οπότε ή λατρεύετε το σύντροφό σας, ή βγαίνετε για σεργιάνι και φλερτάρετε με το σύμπαν όλο! Σας αρέσουν και τα δύσκολα!

magicfariel

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top