Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας (2-8 Ιουνίου) από τη Βίκη Παγιατάκη: Νέα Σελήνη στους Διδύμους και έρωτες-σαπουνόφουσκες!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη στο TV Έθνος, που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής
Νέα Σελήνη γίνεται στις 3 στο ζώδιο των Διδύμων. Μια μικρή εύνοια θα προσφερθεί σε Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο και μια ακόμα μικρότερη σε Κριό και Λέοντα. Η αστρολογική παράδοση λέει ότι η φάση της νέας Σελήνης ευνοεί δραστηριότητες και εργασίες που έχουν αυτονομία και δεν χρειάζεται να περάσουν από την έγκριση των πολλών. Προσφορά εργασίας στις 2, 3, 4 σημαίνει ότι ο εργοδότης θα προσπαθήσει κυριολεκτικά να… ξεζουμίσει το άτομο που θα προσλάβει. Στον έρωτα η πρώτη γνωριμία σε αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι μια… σαπουνόφουσκα, αφού τα σχέδια θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 2-8 Ιουνίου
ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Εξαιρετικά σημαντικό -και ποικιλοτρόπως ωφέλιμο- είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να το αξιοποιήσετε. Από Κυριακή έως και Τρίτη μπορείτε να καταφέρετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε τομείς και θέματα που σχετίζονται με: την επικοινωνία και τα μέσα της, συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά και τη γραφειοκρατία γενικότερα. Από τις 5 και μετά πιο προσεκτικά σε αυτά. Ο Ιούνιος με κάποιον τρόπο δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό κρατήστε το μέτρο και την ψυχραιμία σας. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ: Ο Ιούνιος ξεκινάει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας -θα παραμείνει εκεί έως τις 8-, πράγμα που θα βοηθήσει αρκετά σε βασικούς τομείς και δραστηριότητες της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να κυνηγήσετε πιο εντατικά οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα, ενώ και στην εύρεση εργασίας αν ψάχνετε κάτι καλό μπορεί να γίνει. Έως και την Πέμπτη μπορείτε να τονώσετε τη φυσική κατάσταση αλλά και την ομορφιά σας. Εξυπακούεται ότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο πιο ευνοϊκός Ερμής από τις 5 και μετά θα βοηθήσουν στα αισθηματικά αλλά και στις καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Η εβδομάδα ξεκινάει με μια δημιουργική νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 στο ζώδιό σας. Αυτή θα συμβάλει θετικά στο να καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και δυσκολίες ή ακόμα να γυρίσετε σελίδα στη δύσκολη φάση που βιώσατε από το τέλος του Μάρτη έως τις 17 Μαΐου περίπου. Συζητήστε κάθε εκδοχή και πρόταση που θα μπορούσε να βοηθήσει την εργασία, τα οικονομικά, αλλά και τα διάφορα συμφέροντά σας γενικότερα. Έντονη δραστηριοποίηση παντού έως τις 3. Εύνοια και στις σχέσεις. Μην επαναπαύεστε λοιπόν και μην αναλώνεστε σε λόγια του αέρα. Κάντε έργα!

Διαβάστε ακόμα:   Οι 4 τύποι γυναικών που έχουν έμφυτη θηλυκότητα ανήκουν σε αυτά τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας από τις 16 Μαΐου και μετά έχει δημιουργήσει νέο κλίμα στην εργασία, στην οικογένεια ή στα αισθηματικά σας. Επειδή τα απρόοπτα δεν θα λείπουν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια αυτού του μηνός, καλό θα είναι να υπολογίζετε το κόστος των λεγομένων και των πράξεών σας από πριν. Να φυλάγεστε επίσης από… δηλώσεις, υποσχέσεις και αφορισμούς, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να γυρίσουν… τούμπα. Βεβαίως προσπάθειες θα αναγνωριστούν, αλλά δεν θα λείψουν και τα παρατράγουδα. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά. Ο Ιούνιος θα κρίνει σταθερότητα και συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου και μετά είναι φυσικό να σας έχει βάλει σε μια πιο σύνθετη και απαιτητική φάση, πράγμα που σας υποχρεώνει σε διαρκή εγρήγορση. Όσο κι αν δυσανασχετείτε λοιπόν θα πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία, υπομονή και προσοχή. Οι τρεις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας μας -Κυριακή έως και Τρίτη- είναι οι πιο ευνοϊκές γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, μετακομίσεις, ταξίδια, γραφειοκρατία και για να προσπαθήσετε έναν διάλογο με τον σύντροφό σας ή συγγενείς και συνεργάτες αν υπάρχουν διαφορές.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η εβδομάδα ξεκινάει με μια βοηθητική νέα Σελήνη για σας και έτσι θα απαλυνθεί κάπως η όχι και τόσο γενναιόδωρη επίδραση της Αφροδίτης. Βεβαίως υπάρχουν αρκετά περιθώρια για να αναπληρώσετε τη… φαγούρα που μπορεί να υπάρξει σε σχέση με τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά. Πολλά έξοδα; Ενέργειες ανταγωνιστών που προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σας στο επαγγελματικό ή αισθηματικό πεδίο; Υπάρχει πάντα φύλακας άγγελος ο Δίας -που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου- ο οποίος σας γλιτώνει από τα χειρότερα παντού. Από τις 9 και μετά το κλίμα βελτιώνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Οι πλανητικές συνθέσεις αυτής της εβδομάδας, όπως φαίνεται, ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα και δημιουργούν καινούργιες συνθήκες για σας. Έως το Σάββατο η Αφροδίτη -σχέσεις, κοινωνικότητα, δημοτικότητα, οικονομικά και συμφέροντα- θα βρίσκεται σε αντίθεση με το ζώδιό σας, άρα θα χρειαστεί να υπολογίζετε την κάθε σας κίνηση. Όχι υπερβολικούς συναισθηματισμούς, ζήλια, κτητικότητα και έξοδα που κρίνονται μη απαραίτητα. Υπάρχει και κάτι νέο θετικό. Από τις 5 ο Ερμής ευνοϊκός συμβάλλει θετικά σε σπουδές, συμφωνίες, ταξίδια και μετακομίσεις. Από τις 9 και μετά παίρνετε πολλές ανάσες.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά είναι τα πιο έξυπνα του ζωδιακού κύκλου - Οι Υδροχόοι φιγουράρουν πρώτοι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Σε εγρήγορση και με κάπως τεντωμένα τα νεύρα σάς βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας, μια που το «παιχνίδι» ιδιαίτερα στον επαγγελματικό στίβο απαιτεί όλες σας τις δυνάμεις. Ηλιος, Ερμής -αυτός έως και την Τρίτη- όπως και η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3 προστάζουν τη μέγιστη προσοχή και να τα δώσετε όλα. Από την Τετάρτη έως και το Σάββατο έχετε ένα ευνοϊκό μίνι διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να χωρέσουν πολλά. Η εύνοια σε εργασία, οικονομικά, σπουδές και στα ερωτικά είναι πιο εξασφαλισμένη, αλλά και ο κόπος που θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τη νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 σε αντίθεση με το ζώδιό σας είναι φυσικό να νιώθετε ότι την… μπαγκέτα των εξελίξεων την έχουν περισσότερο οι «άλλοι» και λιγότερο εσείς. Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Ανώτεροι, συνέταιροι, στενοί συνεργάτες, ο σύντροφός σας ή οι ανταγωνιστές σας. Στην εργασία ή τον έρωτα. Τι θα πρέπει να κάνετε λοιπόν; Να είστε περισσότερο συνεπείς, υπεύθυνοι και συνεργάσιμοι, ιδιαίτερα από την Κυριακή έως και την Τρίτη που το τοπίο θα είναι πιο ρευστό και μπορεί να ειπωθούν αυτά που δεν βοηθούν ή να υπάρξουν καθυστερήσεις και μπερδέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Το έχετε ήδη νιώσει περίπου από τις 16 Μαΐου και μετά ότι κάποια «πράγματα» έχουν αλλάξει -και θα αλλάζουν συνεχώς έως την 1η Ιουλίου- γι’ αυτό και θα πρέπει να κινείστε παντού με σύνεση και προσοχή. Επειδή τα απρόοπτα δεν θα λείπουν και στην εργασία και την οικογένεια, καλό είναι να εξαντλείτε την υπομονή και τη διαλλακτικότητά σας. Αυτό αφορά περισσότερο το διάστημα μετά τις 5 Ιουνίου. Συμφωνίες, συμβόλαια, ΜΜΕ, γραπτά, λογαριασμοί, σπουδές, παιδιά, ταξίδια και μετακομίσεις, όπως και η επικοινωνία και η συνεννόηση επιβαρύνονται κάπως περισσότερο. Τώρα κρίνεται και η συνέχεια ή όχι σχετικά διαταραγμένων σχέσεων.

Διαβάστε ακόμα:   Οι Τυχεροί της Χρονιάς… Δείτε Ποια είναι Τα 4 Ζώδια που θα είναι τα ΠΙΟ Ευτυχισμένα του 2018.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Ηλιος -δύναμη, επιβολή, αποφασιστικότητα- και ο Ερμής -ιδέες, επικοινωνία, πληροφόρηση, σπουδές κ.λπ.- συμβάλλουν θετικά στο να αναδείξετε ό,τι καλύτερο έχετε αλλά και να μειωθούν τα όποια αρνητικά. Από κοντά και η ευνοϊκή νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 και που καταφέρνει έστω και λίγο να ανακόψει τη συναισθηματική ή οικονομική… ανομβρία ή τη σπατάλη. Ο Ιούνιος δεν ανήκει στους δύσκολους μήνες αυτού του χρόνου και αυτό θα το διαπιστώσετε από τις 9 και μετά σταδιακά. Ακόμα και στους δύο τομείς που δεν ευνοούνται έως και το Σάββατο, δηλαδή στα αισθηματικά και τα οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Αναμφίβολα οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας μας -2, 3, 4- είναι οι πιο απαιτητικές από κάθε άποψη, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και οργανωμένοι και να αποφύγετε τους… αυτοσχεδιασμούς. Αυτές τις ημέρες τον πρώτο λόγο τον έχουν όσοι σας στηρίζουν αλλά και όσοι σας υπονομεύουν, και μοιάζει σαν να… μάχονται το «καλό» με το «κακό». Κρύο – ζέστη λοιπόν, γι’ αυτό να είστε πιο οργανωμένοι και να υποστηρίζετε μόνο αυτά για τα οποία είστε απολύτως σίγουροι. Ο Ερμής παίζει περίεργα παιχνίδια. Από τις 5 έως τις 8 οι πιο ευνοϊκές ημέρες για όλα για σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΜΕΡΕΣ:
ΚΡΙΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή & Τρίτη έως Πέμπτη.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τρίτη έως Πέμπτη.
ΛΕΩΝ: Κυριακή (από το απόγευμα και μετά), Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τρίτη έως Πέμπτη.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από το απόγευμα της Κυριακής έως και την Τρίτη.
ΙΧΘΥΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ:
ΚΡΙΟΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΤΑΥΡΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σάββατο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ~ ΛΕΩΝ: Κυριακή (έως τις 4 μ.μ.).
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη.
ΖΥΓΟΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη.

πηγή: ethnos.gr

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top