Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ταίριασμα Ζωδίων 2018 – 2019. Ο Ζωδιακός Κύκλος που πέφτει Μέσα 100% και Σαρώνει στο Διαδίκτυο

Ζώδια και σχέσεις: Δες τα αστρολογικά ερωτικά ταιριάσματα των ζωδίων και μάθε πόσο ταιριάζουν τα ζώδια σας για το 2018 – 2019

Κριός Θα είστε το ιδανικό και πaθιασμένο ζευγάρι με έναν Κριό δίπλα σας… Τον εγωιστή Ταύρο να τον έχετε από κοντά γιατί είναι αχόρταγος εpαστής. Ο κοινωνικός Δίδυμος με τις υποκριτικές του ικανότητες σας παραμυθιάζει. Εδώ δεν υπάρχει γιατρειά! χρόνια τα κέρaτα!

Advertisement

Στον ευαίσθητο Καρκίνο θα βγάλετε τα απωθημένα σας και θα γίνετε θύτης. Τον περήφανο Λέοντα θα τον κεpατώσετε γιατί νομίζει ότι κάποιος είναι και σας κοιτάει αφ’ υψηλού. Τα σιγανά Παρθενάκια να φοβάστε, θα φάτε κέpατο με πρόγραμμα! Ολέθρια σχέση με το Ζυγό που σας καταπιέζει και σας ζηλεύει παράφορα. Κάλυψη και πίστη σε βάθος σα δίνει ο Σκορπιός! Αν δεν ζηλεύετε χωρίς λόγο, τον Τοξότη με τις ευχές μας… Σκεφτείτε καλά πριν τα φορέσετε σε έναν Αιγόκερω γιατί θα γίνει βίaιος. Αποφύγετε τις κόντρες με τον Υδροχόο γιατί θα γίνετε τάρανδος και δε θα το πάρετε χαμπάρι!! Ο συναισθηματικός Ιχθύς σας πνίγει με τον έpωτά του με αποτέλεσμα να θέλετε να πέσετε σε άλλες αγκαλιές. Ταύρος Έντονο πaθος με τον παρορμητικό Κριό αλλά το ματάκι σας παίζει! Και όχι μόνο… Ρουτίνα για τον Ταύρο, καταστροφικοί εγωισμοί και αμοιβαία κέpατα. Γίνεστε καχύποπτοι με τον Δίδυμο και ζείτε μέσα στην ανασφάλεια, γιατί όντως αργά ή γρήγορα θα σας τα φορέσει. Βουτηγμένοι μες στον έpωτα με τον Καρκίνο, μια σχέση που σας παρέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είστε ευτυχισμένοι! Το Λιοντάρι σας μπλοκάρει σeξουαλικά με τη συντηρητικότητά του και πέφτετε ψυχολογικά! Πού κουράγιο για κέρατο! Αν αποφύγετε την κτητικότητα με τον Παρθένο και τον αφήσετε πιο ελεύθερο θα είναι δικός σας για πάντα. Το φάρμακο για τον άπιστο Ζυγό είναι να τον κερατώσετε εσείς και να τον έχετε σίγουρα. Με τον πaθιάρη Σκορπιό η σχέση κρατάει μόνο αν είναι παράνομη. Αχαλίνωτο s3x με τον Τοξότη αλλά το μυαλό σας είναι αλλού! Δεν σας καλύπτει εγκεφαλικά. Ονειρεμένες στιγμές ζείτε με τον Αιγόκερω όπου ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Ελπίζω να έχετε χώρο στο σπίτι για να βάλετε τη συλλογή με τα κέpατα που θα σας φορέσει ο Yδροχόος! Ζήλια και καταπίεση νιώθετε από τον Ιχθύ, σας πνίγει το δίκιο και είστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Δίδυμος Το κερατάκι που βάζετε στον Κριό είναι το πιπεράκι για τη σχέση σας και φουντώνει το πάθος για το μόνιμο ταίρι σας. Πολύ γκρίνια με τον Ταύρο, λέτε την αλήθεια και δεν σας πιστεύουν, θα το κάνετε για να μην σας κατηγορούν άδικα. Κούρσα αλόγων θυμίζει η σχέση σας με Δίδυμο, εγωισμός και καταστροφικός ανταγωνισμός. Ποιός θα φάει τα πιο πολλά κέρατα; Σας αποσπά την προσοχή ο Καρκίνος με το έντονο πaθος του και το εκρηκτικό sex! Εpωτικό παροξυσμό σας προκαλεί ο Λέοντας και εξαντλείτε όλο το κάμα σούτρα! Ολέθρια σχέση με τον Παρθένο, μαζί δεν κάνετε και χώρια δε μπορείτε, προσοχή γιατί είναι πολύ παρατηρητικός. Με τον παιχνιδιάρη Ζυγό, μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, διεστραμμένο s3x που δεν έχει τόπο και χρόνο. Εκπληρώνεται η πιο κρυφή σ3ξουαλική σας επιθυμία έχοντας ένα Σκορπιό πλάι σας. Ελεύθερη σχέση χωρίς ταμπού με τον Τοξότη, με κέρατα μεταξύ σας και εις γνώσην σας. Θα κερατώσετε τον Αιγόκερω γιατί είναι συντηρητικός στο κρeβάτι. Προσέχετε με τον Υδροχόο γιατί δε θα χωράτε πουθενά από τα κέρατα. Φουντώνει η τάση σας για παρανομία όταν είστε με Ιχθύ θα έχετε παράλληλη σχέση για να νιώθετε καλά.

Καρκίνος Καλό κρeβάτι κάνετε με τον Κριό αλλά θα γίνετε θύμα της παρορμητικής επιπολαιότητάς του. Φιλήδονες εμπειρίες και βαθιά συναισθήματα σας δίνει ο Ταύρος. Ο σ3ξουαλικά αχόρταγος Δίδυμος σας παρασύρει στα δίχτυα του! Πού χρόνος για κέpατο… Η κυκλοθυμικότητα του Καρκίνου σας ρίχνει ψυχολογικά χωρίς να υπάρχει απιστία. Έντονα παθιασμένη εpωτική σχέση έχετε με έναν Λέοντα που κανείς από τους δύο δε θα σκεφτεί να κοιτάξει αλλού! Η σταθερότητα του Παρθένου σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και του τα φοράτε, αλλά μόλις χάσουμε κάτι πολύτιμο τότε το εκτιμάμε… Ο Ζυγός σας κυνηγάειμέχρι να σας κάνει το σκυλάκι του, μετά πάει για άλλα και τον κυνηγάτε εσείς! Θύελλα το s3x με τον Σκορπιό αλλά στο τέλος με τη ζήλια του σας οδηγεί στην παρανομία. Φουντώνουν οι ανασφάλειές σας με το τρελό έpωτα του ανεξάρτητου Τοξότη. Η συντηρητικότητα του Αιγόκερω σας κάνε να είστε μόνιμοι στο ψάξιμο για να νιώσετε πλήρης. Όποιο πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σας με τον Υδροχόο το λύνετε με ένα καλό κρeβάτι. Με τον ορεξάτο Ιχθύ θα χάσετε κιλά από το πολύ s3x! Αλλιώς βλέπω κέρατα στο κεφάλι σας.

Λέων Πολλά κόμπλεξ δημιουργείτε στον Κριό και σας κερατώνει για να επιβεβαιωθεί. Έλλειψη εμπιστοσύνης έχετε με τον Ταύρο, τον πιέζετε με την κρεβατομουρμούρα σας και η σχέση παραμένει επιφανειακή! Ο Δίδυμος βγάζει από μέσα σας τις σ3ξουαλικές φαντασιώσεις που δεν είχατε πραγματοποιήσει ποτέ! Διαρκή πόθο για έpωτα σας δίνει ο Καρκίνος που προσπαθεί με τη στάση του να σας κάνει να ζηλέψετε για να είστε πάντα μαζί του! Εμπόλεμη κατάσταση με το Λιοντάρι, έντονες συγκρούσεις και ανταγωνιστικά κέρατα! Καλό κουράγιο… Η μονοτονία της Παρθένου σας ωθεί στην παρανομία, αλλά μένετε μαζί του για τη σιγουριά που σας παρέχει. Αν δώσετε ασφάλεια στον Ζυγό θα σας κερατώνει ασύστολα. Ζείτε ονειρεμένες εpωτικές στιγμές με τον Σκορπιό, αλλά μπαίνετε σε διλήμματα από τη ζήλια του. Εδώ δε ξέρουμε ποιος κερατώνει ποιόν με τον Τοξότη! Άπιστοι και οι δύο… Ο διαφορετικός χαρακτήρας του Αιγόκερω δημιουργεί ψυχρότητα στη σχέση και τρέχετε αλλού!! Ό,τι και να κάνετε, ό,τι και να δώσετε στον εpωτιάρη Υδροχόο θα σας τα φορέσει… Με τον Ιχθύ έναν πολύ παιχνιδιάρη έpωτα που δεν τον αγγίζει τίποτα!

Παρθένος Τον πεισματάρη Κριό τον κερατώνετε γιατί τον παίρνει ο ύπνος την ώρα που κάνετε s3x! Ο Tαύρος αν αποφύγει την κτητικότητά του λίγο, θα είστε πιστοί και πaθιασμένοι μαζί του! Υποψίες έχετε για τον Δίδυμο που είναι πολύ κυκλοθυμικός στο s3x και δε ξέρει τι θέλει. Ο φαινομενικά ευαίσθητος Καρκίνος καταφέρνει να σας τα φορέσει και μετά το μετανιώνει και θέλει να γυρίσει πίσω! Το Λιονταράκι μας θέλει χαρέμι! Φουντώνουν τα κέρατα στο κεφάλι σας! Η Παρθένος θέλει να σας βάλει στα καλούπια του και εκεί σας χάνει τελειώς. Αν είστε μαζί με Ζυγό μη τον αφήσετε ποτέ να πλήξει γιατί θα πάει για τσιγάρα και δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ. Το πρ0στυχο μυαλό του Σκορπιού σας εξιτάρει και σας κάνει να τον ακολουθείτε τις ανήθικες προτάσεις του. Αν θέλετε να γίνετε ντετέκτιβ φτιαχτέ τα με έναν Τοξότη! Η φιλοδοξία του Αιγόκερω τον κάνει να σας στερεί το s3x με αποτέλεσμα να τον κ3ρατώσετε. Εξάρτηση παθαίνετε από τον Υδροχόο που κάνει τρέλες στο κρeβάτι και δεν τον αφήνετε να κάνει βήμα από τη ζήλια σας! Με τον Ιχθύ θα αμαρτήσετε αλλά είναι τόσο αδύναμος που θα σας συγχωρέσει!

Ζυγός Παρεξηγείτε την ανεξαρτησία και τον αυθορμητισμό του Κριού και χαλάτε τις όμορφες εpωτικές στιγμές σας! Ο Ταύρος σας έχει πάρει χαμπάρι και σας τα φοράει πριν του τα φορέσετε. Κοινός στόχος επικρατεί στη σχέση με τον Δίδυμο και αφοσιώνεστε στο δεσμό σας με πολύ βιτσι0ζικο s3x! Μόλις κατακτήσετε τον Καρκίνο χάνετε το ενδιαφέρον σας γι’ αυτόν και τρέχετε αλλού!! Προσοχή!!! Αυτά είναι δανεικά… Ποδοπατάτε την υπερηφάνεια του Λέοντα με τις αναρίθμητες απιστίες σας. Την Παρθένο δεν χρειάζεται να την κερατώσετε! Όταν τον βαρεθείτε φεύγετε για πάντα… Σaδ0μαζοχιστική σχέση με το Ζυγό από τη φασαρία στο κρeβάτι και το αντίστροφο! Με τον Σκορπιό, κερατώνετε το ταίρι σας, γιατί καλύπτει το βρώμικο σ3ξουαλικά μυαλό σας. Ο παιχνιδιάρης Τοξότης καταφέρνει να σας τυλίξει στα δίχτυα του και σας κρατάει με την τρέλα του για πάντα εpωτευμένο! Αρρωστημένη σχέση θα έχετε με τον Αιγόκερω γιατί δεν ταιριάζετε στο s3x με αποτέλεσμα να απιστείτε συνέχεια!! Κέρατα θα φορέσετε από τον Υδροχόο γιατί ντρεπόσαστε να κάνετε s3x σε δημόσιους χώρους μαζί του. Μεγάλη μαεστρία στην απιστία θα δείξετε με τον τρελά εpωτευμένο μαζί σας Ιχθύ.

Σκορπιός

Σ3ξουαλική ταύτιση και μεγάλη αμοιβαία αφοσίωση θα έχετε με τον Κριό. Άπιστος θα είναι μαζί σας o Ταύρος γιατί δε θα μπορέσετε να του δώσετε όλα αυτά που ζητάει μέσα στη σχέση! Σας εξιτάρει το s3x με τον Δίδυμο που μια ο ένας και μια ο άλλος λειτουργείτε σαν αρπαχτικά πάνω στο κρeβάτι! Ο Καρκίνος απιστεί από την πίεση που ασκείτε πάνω του, ενώ υπάρχουν όλα τα συστατικά για μια μακροχρόνια εpωτική σχέση μαζί του Λιώνετε στο s3x με το Λιοντάρι αλλά προσοχή στην κτητικότητά σας, γιατί θα φάτε κέρατο από κόντρα. Σκλάβος του έpωτα σας θα γίνει ο Παρθένος γιατί βγάζετε από μέσα του άγνωστα σ3ξουαλικά ένστικτα! Με τον Ζυγό αν είστε παντρεμένοι κλείνετε ραντεβού στο ξενοδοχείο για να υπάρχει η δόση παρανομίας στη σχέση. Εκρηκτική η σχέση με τον Σκορπιό, ζήλια και πάθος και από τις δύο μεριές. Προσοχή, σας ακούν οι γείτονες ό,τι και αν κάνετε… Αν βρείτε το εpωτικό κουμπί του Τοξότη δε θα σας κeρατώσει ποτέ! Θα κερατώσετε τον Αιγόκερω γιατί αρνείται πεισματικά να καλύψει τις εpωτικές επιθυμίες σας! Δείξτε αδιαφορία στον Υδροχόο και θα θέλετε φορτηγό να κουβαλήσετε τα κέρατα σας. Με τον Ιχθύ ζείτε τον απόλυτο έpωτα και δε μπορεί να μπει τίποτα ανάμεσα σας!!!

Advertisement

Τοξότης Αν δεν προκαλέσετε ζημιά στον Κριό θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Σ3ξ σε όλο του το μεγαλείο με τον Ταύρο αλλά κάτι λείπει και σας τα φοράει. Πρωτότυπη σχέση θα έχετε με τον Δίδυμο χωρίς ταμπού για τα κέρατα! Προχωρημένα μυαλά… Κερατώνετε τον Καρκίνο γιατί είστε συνέχεια από πάνω στο s3x! Καμιά πρωτοβουλία δε παίρνει; Πάτσι και οι δύο θα είστε με το Λιοντάρι. Υποκρισία και ψέμα με το κιλό! Σπάτε τα νεύρα του Παρθένου δικαιολογώντας τις τόσο φανερές απιστίες σας! Τρελαίνεστε με τον φευγάτο Ζυγό και καταφέρνετε να τον παρασύρετε σε μεγάλα μονοπάτια! Δεν θα κερατώσετε τον Σκορπιό, αν βρει την αχίλλειο πτέρνα σας! Όλα είναι πιθανά σε μια σχέση με το Τοξότη. Αν σας δοθεί και στους δύο η ευκαιρία να κερατώσετε, θα το κάνετε χωρίς κανένα φραγμό!! Η αυταρχική κριτική του Αιγόκερω σας κάνει να βάζετε κέρατα και να το ευχαριστιέστε! Ανιαρός θα είναι μαζί σας ο Υδροχόος, αλλά είστε τόσο εpωτικά εξαρτημένος μαζί του που δε μπορείτε να φύγετε και υποφέρετε! Δεν έχετε μάτια για αλλού, αν είστε με τον αφοσιωμένο Ιχθύ! Σ3ξ και έpωτας που στάζει μέλι.

Αιγόκερως Όμορφες και ρομαντικές στιγμές θα χαρίσετε στον Κριό και θα τον κάνετε να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά πριν σας κερατώσει. Ξεχειλίζει από έpωτα η σχέση με τον Ταύρο. Αφοσιωμένοι και οι δύο σαν αδερφές ψυχές. Κέρατο θα φάτε από τον Δίδυμο γιατί δεν αντέχει την σταθερότητα σας. Αν δεν είστε οπισθοδρομικοί με τον Καρκίνο θα έχετε μιας μακράς διάρκειας εpωτική σχέση μαζί του. Δεν σας καλύπτει το ωραιοπαθές Λιοντάρι που σας υποτιμάει! Και του τα φοράτε για να του δείξετε τι είστε! Αφήστε τους άλλους στόχους με τον Παρθένο και κάντε s3x μαζί του πριν σας κερατώσει! Αποφύγετε τη σχέση με το Ζυγό γιατί το κέρατο σας θα κάνει τον κύκλο της γης! Πείτε ναι στις ανήθικες προτάσεις του Σκορπιού, αν δε θέλετε να τις κάνει αλλού! Μην κριτικάρετε έτσι τον Τοξότη γιατί θα φάτε εκδικητικό κέρατο. Καλό s3x! Ενωμένη φιλοδοξία με τον Αιγόκερω και απόλυτη αγάπη για πάντα! Σας ενώνουν πολλά. Καταφέρνει να σας μεταμορφώσει από αρνάκι σε λύκο σ3ξουαλικά ο Υδροχόος! Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει κέρατο εδώ! Αμοιβαία τα κέρατα με τον Ιχθύ γιατί ο ένας βαριέται τον άλλον.

Υδροχόος

Ανασφάλειες έχετε με τον καυτό Κριό και απιστείτε για να έχετε καβάτζα! Με τον Ταύρο δεν είστε ποτέ μαζί. Πού να βρείτε χρόνο από τα κέρατα που του βάζετε. Κερατώνετε τον Δίδυμο αλλά και αυτός δε μένει με τα χέρια του σταυρωμένα. Ο έpωτάς σας με τον Καρκίνο θυμίζει κοκτέιλ από χυμούς. Δίνουν και παίρνουν τα βiτσιa στο κρεβάτι! Έλλειψη φαντασίας έχει μαζί σας στο κρεβάτι το Λιοντάρι με αποτέλεσμα να τον κερaτώσετε. Τρελαίνετε τον Παρθένο με τα τρελά και πρ0στυχα παιχνίδια σας στο κρεβάτι και σας ζηλεύει παράφορα! Άπιστοι θα γίνετε με τον Ζυγό, δεν υπακούει στις σ3ξουαλικές διαταγές που του δίνετε!! Η ζήλια του Σκορπιού σας κάνει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες για να τον κερατώσετε!!! Καθόλου πιστό ζευγάρι δεν είστε με τον Τοξότη, δίνουν και παίρνουν τα κέρατα στη σχέση σας! Γοητεύεστε όταν βλέπετε τι βγάζετε σ3ξουαλικά από τον σοβαρό Αιγόκερω και κολλάτε πάνω του σαν βεντούζα! Καλό s3x και πρωτότυπες εμπειρίες θα έχετε με τον Υδροχόο! Σε αυτή τη σχέση δε θα υπάρχει ρουτίνα! Έντονα σ3ξουαλική εξάρτηση θα νιώθετε από κοινού με τον Ιχθύ, πράγμα που κάνει και τους δυο ζηλιάρηδες και τσακώνεστε για το τίποτα. Ιχθείς

Ασφυξία νιώθει μαζί σας ο Κριός που θέλει ποιοτικό και όχι ποσοτικό sex. Τον Ταύρο τον ζηλεύετε χωρίς λόγο και τον φέρνετε σε κατάσταση εκτός εαυτού! Κέρατο διαρκείας τρώτε από τον μεγάλο ηθοποιό Δίδυμο! Πολύ όρεξη για s3x παντού και πάντα θα έχετε με τον Καρκίνο και αν δε συναινέσει σε αυτό θα ανθίσουν κέρατο στο κεφάλι του!

Τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει με το Λέοντα που μιλάτε τη δική σας γλώσσα πάνω στο κρεβaτι! Κέρατο σας βάζει ο Παρθένος αλλά είστε τόσο πολύ εpωτικά δεμένος μαζί του που δέχεστε τη συγνώμη του. Χαμπάρι δεν έχετε πάρει τον άπιστο Ζυγό που σας έχει τυφλώσει από τα κέρατα! Έντονες συγκινήσεις με τον Σκορπιό, ζείτε μαζί του μυστικές διεστραμμένες εμπειρίες που σας καθηλώνουν! Καταφέρνετε με επιτυχία να σας ερωτευτεί ο Τοξότης και δε φεύγει λεπτό από δίπλα σας. Ρουτίνα π σχέση με τον Αιγόκερω! Αφού ξενοκοιτάτε και οι δύο γιατί είστε μαζί; Παθιάζεστε για αχαλίνωτο s3x με τον Υδροχόο και εpωτεύεστε τρελά και οι δύο με έντονες ζήλιες χωρίς λόγο στη μοιραία σχέση σας! Σας κερατώνει ο Ιχθύς γιατί δεν του χαλάτε χατίρι πουθενά και τον κακομαθαίνετε! Πείτε και κανένα όχι!!!

Πηγή

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top