Connect with us

Βίκη Παγιατάκη

Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα 19-25/7 – Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί πως “χτυπά” αυτά τα 4 ζώδια

Η Βίκυ Παγιατάκη δίνει τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα 19-25/7 και προειδοποιεί πως 4 ζώδια θα “χτυπηθούν” από τη Νέα Σελήνη που ήρθε και θα μας βασανίσει για αρκετό καιρό…

Στη… μέγκενη και πάλι των μεγάλων πλανητών Κρόνου, Πλούτωνα -ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο- αλλά και του Αρη οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αν και αυτοί οι τελευταίοι με κάποιες «βοήθειες» και αυτό τον μήνα. Υπομονή και προσοχή γενικώς. Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 20 στον Καρκίνο. Ευνοϊκή για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και ένα μικρότερο μέρος αυτής της εύνοιας θα έχουν οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

ΚΡΙΟΣ

Προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αυτή και ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 στο ζώδιο του Καρκίνου. Εξοδα, κούραση και φασίνα για το σπίτι ή κάποιον άλλο χώρο. Στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και συνεργάσιμοι με συγγενικά πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφό σας. Η παρουσία του Αρη στο ζώδιό σας κάνει τα αίματα να ανάβουν εύκολα και είναι απαραίτητες η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση. Αξιοποιήστε περισσότερο τις ημέρες από την Τρίτη και μετά τόσο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα όσο και για τη ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητας. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι ημέρες που δίνουν πιο καθαρή εικόνα και για τα ερωτικά και τις διαθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη και Τετάρτη
 • Ημέρες Προσοχής: Κυριακή, Δευτέρα και Σάββατο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια βοηθητική τόσο για τη διάθεση όσο και για τα σχέδιά σας Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 20 ξεκινάει η εβδομάδα αυτή. Το βαρύ πλανητικό «πυροβολικό» αυτό τον καιρό είναι στο πλευρό σας, άρα δεν θα πρέπει να αναβάλετε για αργότερα αποφάσεις και ενέργειες που σκοπό έχουν να επιφέρουν βελτιώσεις και αλλαγές προς το καλύτερο στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Σπουδές, εργασία, οικονομική και επαγγελματική κατάσταση αλλά και η αισθηματική σας ζωή μπορούν τώρα να μπουν σε μια καλύτερη βάση και όχι να αφήνετε τον χρόνο να αποφασίζει για εσάς, ιδιαίτερα αν διαβλέπετε ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Εάν πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφό σας πράγματα που σας αφορούν, επιλέξτε τις ευνοϊκές ημέρες, που είναι αρκετές.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή
 • Ημέρες Προσοχής: Τρίτη και Τετάρτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αυτή, η οποία μάλιστα ξεκινά με μια βοηθητική για εσάς Νέα Σελήνη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 20 στον Καρκίνο. Μια νέα ώθηση θα πάρετε στο να διεκδικήσετε τρόπους και μέσα που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι καλύτερο στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Ακόμα η περίοδος αυτή προσφέρεται για να ενισχύσετε τη δουλειά σας και να ξεμπερδεύετε με πάσης φύσεως θέματα και εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας -βρίσκεται εκεί από τις αρχές Απριλίου, αλλά από τις 12 Ιουλίου και μετά θα δείξει τη δυναμική της- τώρα θα δείξει τι μπορεί να κάνει και στα ερωτικά σας. Θα σιγοντάρει, φυσικά, και ο Αρης από τον Κριό, που για μεγάλο διάστημα θα ενισχύει το σεξαπίλ σας.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 26
 • Ημέρες Προσοχής: Πέμπτη, Παρασκευή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρωταγωνιστές της προτελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου και με το δίκιο σας, αφού η Νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Φαίνεται πως η εβδομάδα αυτή ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών τόσο στα επαγγελματικά όσο και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Ασφαλώς υπό πίεση, μια και από τις 29 Ιουνίου και μετά η ποικιλόμορφη πίεση του Αρη από τον Κριό στερεί κάτι από την ανεξαρτησία σας. Η νευρικότητα επίσης είναι δεδομένη, όπως και η βιασύνη, καθώς βρίσκεται και ο Ερμής στο ζώδιό σας, αλλά και τα δύο αυτά θα πρέπει να τα χαλιναγωγήσετε προκειμένου να αποφευχθούν λάθη. Λογαριασμοί, αποδείξεις, κάρτες, έντυπα και έγγραφα γενικώς, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, σπουδές και ό,τι αφορά το παιδί απαιτούν πιο προσεκτική ματιά. Στον έρωτα προσοχή στα μπερδέματα.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή
 • Ημέρες Προσοχής: Σάββατο και Κυριακή 26.

ΛΕΩΝ

Με μια αποκαλυπτική Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, ξεκινά η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και οι αποκαλύψεις μπορεί να αφορούν τον ίδιο σας τον εαυτό ή τους ανταγωνιστές και τους κρυφούς εχθρούς σας. Κάποιος φόβος σας με κάποιον τρόπο μπορεί να υποχωρήσει και να σας επιτρέψει να κάνετε πιο αποφασιστικές κινήσεις σε σημαντικά επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν την υγεία σας. Η εβδομάδα αυτή, συγκρινόμενη με την επόμενη, έχει μια μεγαλύτερη δυναμική που μπορεί να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις διάφορες προσπάθειές σας. Ακόμα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την οποιαδήποτε ανάμειξή σας με λέσχες, συλλόγους, σωματεία, ομάδες και πολιτικά κόμματα. Αξιόλογες νέες γνωριμίες.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 26
 • Ημέρες Προσοχής: –

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια άκρως βοηθητική για εσάς Νέα Σελήνη ξεκινά η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτή πραγματοποιείται στις 20 στον Καρκίνο. Από πολλές απόψεις ο μήνας αυτός προς το τέλος του συσσωρεύει μικρές, αλλά ουσιαστικές βοήθειες εδώ και εκεί και αυτό θα συμβάλει σίγουρα στην τόνωση του ηθικού σας. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς – όσο το επιτρέπει μια γενική και περιορισμένη πρόβλεψη όσο αυτή-, στο μεγαλύτερο ποσοστό σας εσείς οι Παρθένοι σε δύο τομείς ακόμα υστερείτε σημαντικά, γιατί κάτι εκεί δημιουργεί «αρρυθμίες». Ο ένας τομέας είναι αυτός των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων και ο άλλος είναι αυτός των σχέσεων και των αισθηματικών. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορεί να είναι ο πρώτος που χωλαίνει και περιορίζει την καλή διάθεση και την ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων. Ο Αύγουστος θα βοηθήσει.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή
 • Ημέρες Προσοχής: –

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος βρίσκεται στην προτελευταία εβδομάδα του και εσείς -είτε από επιλογή σας είτε από τη φορά των πραγμάτων και τις καταστάσεις- είστε με νεύρα, ανησυχία και… υπ’ ατμόν. Με τον επιβαρυντικό Κρόνο να σας πλαγιοκοπεί, τον Αρη να ανακατεύει συνεταιρισμούς, σχέσεις, έρωτες και συνεργασίες και τον Ερμή που από γοργοπόδαρος έχει αποδειχθεί… κουτσό άλογο, ο Δίας που κωφεύει ας βάλει το χέρι του. Η δε επικοινωνία με τους άλλους, λειψή, ενώ αντί για χαρμόσυνα μηνύματα θα προκύπτουν μπερδέματα και καθυστερήσεις. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε κάρτες, λογαριασμούς, γραπτά, αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς, ΜΜΕ, ταξίδια, μεταφορικά μέσα καθώς και σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Κάποιοι από εσάς είτε αλλάζετε ή φτιάχνετε κάποιον χώρο ή σπίτι ή ρυθμίζετε κάτι σχετικό με αυτά. Λίγο το χρήμα, προβληματική η αγάπη. Υπομονή.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή 26
 • Ημέρες Προσοχής: –

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ολα καλά; Ασφαλώς όχι, αλλά όχι και απογοητευτικά. Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική για εσάς Νέα Σελήνη. Αυτή πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 20. Ρυθμίσεις θεμάτων που σχετίζονται με το Δημόσιο και τη Δικαιοσύνη, τουρισμός, ξένοι, εξωτερικό τυγχάνουν μιας μεγαλύτερης εύνοιας. Σε καλή τροχιά, επίσης, ό,τι σχετίζεται με επαγγελματικά, σπουδές, ΜΜΕ, Διαδίκτυο, ταξίδια, μετακομίσεις, θέματα παιδιών, αγοραπωλησίες, αιτήσεις και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αναμφίβολα ο Ιούλιος προς το τελείωμά του είναι σαφώς καλύτερος συγκριτικά με το ξεκίνημά του. Επίσης, ακόμα και αν δεν έχει τον ερωτισμό του Αυγούστου, δεν είναι και αρνητικός. Μάλιστα ο μήνας αυτός έως και το τέλος του είναι κατά κάποιον τρόπο το… βαρόμετρο του γάμου και των σχέσεών σας. Βελτιώστε τες τώρα για να αντιμετωπίσουν επιτυχώς την Πανσέληνο του Αυγούστου.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή
 • Ημέρες Προσοχής: Τρίτη, Τετάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με χορηγό δύναμης, αντοχής και αποφασιστικότητας τον Αρη που βρίσκεται -και θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμα- στο πλευρό σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Με έναν έμμεσο, αλλά διόλου αμελητέο τρόπο βοηθητική θα είναι για εσάς και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 στον Καρκίνο. Καλύτερη διαχείριση θα μπορέσετε να κάνετε σε φόρους, επιτόκια, μετοχές, ασφάλειες, αποζημιώσεις, χρηματοδοτήσεις, διατροφές, εφάπαξ, συντάξεις και κληρονομικά. Από οικονομικής άποψης όμως -για να δείτε χρήμα στο χέρι, δηλαδή- καλύτερος μήνας είναι ο Αύγουστος μετά τις 7. Χωρίς η εβδομάδα αυτή να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας, διακρίνεται από κάποια ρευστότητα και λίγο μπέρδεμα. Αυτό προέρχεται από εσάς; Προέρχεται από τον σύντροφό σας; Φαίνεται ότι και σε αυτό το κομμάτι τις όποιες απαντήσεις τις έχει ο επόμενος μήνας.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 26
 • Ημέρες Προσοχής: –

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον… ανακατωσούρα Αρη αλλά και όχι και τόσο βοηθητικό Ερμή, που σας άφησε… κληρονομιά ο Ιούνιος φεύγοντας, συνεχίζει και ο Ιούλιος, κάνοντας πιο καυτό από πολλές απόψεις το διάστημα έως και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Βέβαια ο Αρης θα συνεχίσει να σας ταράζει τα νεύρα και αργότερα, αλλά τουλάχιστον θα έχει αποχωρήσει ο Ερμής, οπότε θα μπορέσετε να «τρέξετε» κάπως καλύτερα κάποια θέματα. Αυτά πέραν των επαγγελματικών έχουν να κάνουν με συμφωνίες, ρυθμίσεις λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως, μεταφορικά μέσα, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά και Διαδίκτυο. Σε ό,τι μπορείτε από αυτά να τα αφήσετε για μετά τις 7 Αυγούστου θα είναι καλύτερα. Μην αμελείτε τώρα την υγεία -ιδιαίτερα μολύνσεις, δόντια και μικροατυχήματα- και φανείτε πιο συμβιβαστικοί στις διάφορες σχέσεις σας.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή
 • Ημέρες Προσοχής: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος προχωράει και η εβδομάδα αυτή ξεκινά με Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 στον Καρκίνο. Ακόμα και αν δεν είναι εντυπωσιακή η βοήθεια που θα σας προσφέρει, δεν είναι και αμελητέα, ιδίως στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας αλλά και τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας. Ο μήνας αυτός δίνει παντού κάποιες καλές προοπτικές, ενώ δεν ορθώνει μπροστά αξεπέραστα εμπόδια. Αν μάλιστα επιδείξετε μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και λιγότερη προσκόλληση σε παγιωμένες θέσεις και αντιλήψεις, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε περισσότερο. Στην εργασία, στα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας, καθώς και στην ερωτική σας ζωή. Κυλούν επίσης πιο εύκολα τώρα θέματα και τομείς που σχετίζονται με συμφωνίες, σπουδές, κάρτες, λογαριασμούς, έντυπα και έγγραφα γενικώς, ταξίδια και μετακομίσεις.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Σάββατο και Κυριακή 26
 • Ημέρες Προσοχής: Τρίτη και Τετάρτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μια ευνοϊκή για εσάς Νέα Σελήνη ξεκινά η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτή πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 20. Διάθεση για παιχνίδι, φλερτ και ό,τι αφορά τα ωραία πράγματα της ζωής είναι η επίδρασή της σε εσάς. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξετε μεγαλύτερη πρωτοβουλία και μπορούν να ξεκινήσουν ή να προχωρήσουν οι δουλειές που είναι περισσότερο αυτόνομες και δεν εξαρτώνται από τη έγκριση των άλλων. Συμφωνίες -αν και πρέπει να προσεχθεί το οικονομικό-, σπουδές, Διαδίκτυο, ΜΜΕ, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως προχωρούν καλά. Μόνο με διάλογο και επιχειρήματα θα μπορέσετε να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να μειώσετε τις διαφορές που θα είναι εμφανείς περισσότερο έως τις αρχές Αυγούστου.

 • Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα
 • Ημέρες Προσοχής: Πέμπτη και Παρασκευή.

Ethnos.gr

Η Παγιατάκη τα είπε όλα για τον Ιούλιο: Τι θα συμβεί στο κάθε ζώδιο

“Η πρώτη του μέρα είναι δύσκολη, οπότε αφήστε τα σημαντικό για αύριο! Ώρα να ανοίξουν πιο πολύ τα φτερά τους οι Τοξότες ενώ οι Δίδυμοι θα ήταν θεμιτό να προτιμήσουν την σημερινή ημέρα που είναι πιο ουδέτερη για αυτούς.”

Οι προβλέψεις της Παγιατάκη για τον Ιούλιο

via youweekly.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Βίκη Παγιατάκη

[inFeed]

Advertisement
To Top