Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άντα Λεούση! (26/09)

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς που θα σας συνενώσουν. Έρχονται μηνύματα από τα παλιά!

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Το Ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς το σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές.

ΛΕΩΝ: Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας, θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό που θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

Διαβάστε ακόμα:   Θετικές εξελίξεις για αυτά τα 2 ζώδια: H Άντα Λεούση αναλύει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη λάμψη σας.

 
Ζωδιάκια
Private group · 2,132 members
Join Group
Ελάτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα για τα Ζωδιάκια μας. Καθημερινά αρθράκια και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
 

ΖΥΓΟΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή. Οι επανασυνδέσεις είναι γεγονός αυτό το μήνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικό σας στόχος για τη συνέχεια. Επιτέλους! Όλα θα βελτιωθούν από εδώ και πέρα στον Έρωτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Τέλος οι στερήσεις και τα προβλήματα!

Διαβάστε ακόμα:   Τεράστια προσοχή αυτά τα 2 ζώδια!Εύνοια και δυσκολία πηγαίνουν χέρι-χέρι...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες. Όλα αλλάζουν αυτό το μήνα στην ερωτική ζωή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή. Πότε επιτέλους θα επιστρέψει μόνιμα το χαμόγελο στα χείλη σου; Έρχονται καλύτερες μέρες!

ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top