Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και ξελόγιασμα! Πώς να αποπλανήσεις κάθε ζώδιο

Πώς μπορείς να ρίξεις έναν Ζυγό; Τι θα κάνει έναν Σκορπιό να ξετρελαθεί μαζί σου;

Μάθε μαζί μας όλες τις απαντήσεις, για να γίνεις το απόλυτο ερωτικό εργαλείο. Μάθε να σαγηνεύεις ανάλογα με το ζώδιο του ανθρώπου που θέλεις και κάνε ακαταμάχητο παιχνίδι. Πάμε λοιπόν να μάθουμε τα κρυμμένα μυστικά της αποπλάνησης των ζωδίων.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ 

Σας ενδιαφέρει ερωτικά ένας Κριός ; Ωραία, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε εσείς ! Θα τα κάνει όλα αυτός ! Εσείς φροντίστε απλά να περιφέρεστε σε μία τέτοια ακτίνα απόστασης που να γίνεστε εύκολα αντιληπτή από αυτόν. Αν ο Κριός που σας ενδιαφέρει είναι «βέρος» τότε θα έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα κρύβει έναν μικρό Καζανόβα μέσα του (παρεμπιπτόντως, ο Καζανόβας ανήκε στο ζώδιο του Κριού). Έτσι, αν του αρέσετε είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σας προσεγγίσει αμέσως σχεδόν μόλις σας ξεχωρίσει. Προσέξτε, όμως. Το στάδιο της κατάκτησης είναι πολύ σημαντικό εδώ. Μην κάνετε το λάθος και του παραδοθείτε με την πρώτη γιατί τότε θα θεωρήσει ότι σας κατέκτησε πολύ εύκολα, θα βαρεθεί και μετά ίσως να μην καθίσει για πολύ μαζί σας. Αντισταθείτε όσο μπορείτε στις αρχικές εφορμήσεις του, αφήνοντας όμως και κάποια υπονοούμενα για να μην τον παγώσετε τελείως. Αν κάποια στιγμή ζευγαρώσετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι τον Κριό δεν τον συγκινούν τόσο οι λεπτές και ρομαντικές ατμόσφαιρες, τα δείπνα με τα κεριά και τα τυχόν κουκλάκια που θα του προσφέρετε όσο οι στιγμές αντιπαράθεσης και έντασης. Για τον Κριό έρωτας σημαίνει υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης. Πιο εύκολα θα σας ερωτευτεί αν τον κερδίσετε στις ρακέτες ή αν πιείτε μία μπύρα μαζί του, βλέποντας στην τηλεόραση κάποιο ματς, φωνάζοντας και χειρονομώντας. Θα ενθουσιαστεί μαζί σας γιατί μία τέτοια, ακριβώς, γυναίκα αναζητά, μία γυναίκα που να τον ακολουθεί στις εξορμήσεις του για «ράφτινγκ» στον Αχελώο, για «μπάντζι» στον Ισθμό ή στις κόντρες που ενδεχομένως θα κάνει με το μηχανάκι του ! Επομένως, αν δεν έχετε το τσαγανό αφήστε το καλύτερα. Αξίζει, πάντως, τον κόπο γιατί στο σεξ ο Κριός είναι σκέτος Ταρζάν !

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγετε από τη γοητεία αυτού του παιδιού της Αφροδίτης. Κάθεται νωχελικά δίπλα σας στην πλαζ, στο καράβι ή στο ξενοδοχείο και κάθε τετραγωνικό του καλοχτισμένου σώματος του (φανταστείτε τον Κώστα Κακαβά στα νιάτα του), κάθε πόρος του δέρματος του αποπνέει έναν μοναδικό, κάπως ντροπαλό, ρουστίκ σεξουαλισμό που σας καθηλώνει. Παριστάνει τον αδιάφορο αλλά δεν είναι καθόλου. Ο Ταύρος συγκινείται πολύ από την ομορφιά και τη θηλυκότητα οπότε αν διαθέτετε αυτά τα στοιχεία θα σας κοιτάζει κρυφά και θα έχει ένα και μόνο πράγμα στο μυαλό του : πως θα κάνει το κορμί σας δικό του. Και λέμε το κορμί σας γιατί ο Ταύρος, χωρίς να είναι ρηχός ή χυδαίος, νιώθει, αισθάνεται ή ακόμη και σκέφτεται κυρίως μέσα από το σώμα του ! Το σώμα σημαίνει πολλά γι’ αυτόν. Επομένως, στα πρώτα στάδια της επαφής σας δεν χρειάζεται να πείτε πολλά πράγματα. Αφήστε το σώμα σας να μιλήσει για σας. Σε αυτή τη φάση αυτός δεν θα είναι ιδιαίτερα αυθόρμητος και εκδηλωτικός. Ο Ταύρος για λόγους αυτοπροστασίας έχει αργούς ρυθμούς και για να μην πατήσει καμία πεπονόφλουδα το πηγαίνει λάου – λάου. Το γεγονός είναι, όμως, ότι κρύβει μέσα του ένα ηφαίστειο . Όπως θα μάθετε μετά, του αρέσει πολύ να τον χαϊδεύουν και να τον φιλούν στον λαιμό. Μία άλλη χρήσιμη πληροφορία γι΄ αυτόν είναι ότι ο Ταύρος διαθέτει «λεπτά» αισθήματα. Είναι, μεν, κρυφορομαντικός αλλά σαν ζώδιο της Γης ο ρομαντισμός του θα ανεβαίνει και ο έρωτας του θα φουντώνει ανάλογα με το πάχος του πορτοφολιού σας. Είναι, πάντως, ένας πολύ σταθερός άντρας και η σχέση σας μαζί του είναι πιθανό να συνεχιστεί και μετά τις διακοπές. Βασικά του μειονεκτήματα είναι η ζήλια του και η φοβερή του κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ζητάτε έναν έρωτα χωρίς επιπλοκές, ένα απλό και ανώδυνο καλοκαιρινό φλερτ που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα τώρα και που μετά από λίγες εβδομάδες είτε θα το ξεχάσετε είτε θα το κουβαλήσετε μαζί σας στη πόλη με τη μορφή γραμμάτων και κανενός τηλεφωνήματος που και που ! E, τότε ένας «Δίδυμοι» είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σας ! Σας κάνει, που θα τον βρείτε ; Ίσως τον κοιτάζετε, κιόλας ! Λεπτός και αέρινος είναι δίπλα σας στην πλαζ και διαβάζει με έναν «ιντελεκτουέλ» αέρα κάποιο βιβλίο ή εφημερίδα. Μην σας αποκαρδιώνει το ύφος. Στην πραγματικότητα ένας τέτοιος τύπος παρακαλάει να πιάσει κουβέντα μαζί σας. Ίσως, μάλιστα, σας πλησιάσει αυτός πρώτος, λέγοντας σας μία έξυπνη ατάκα. Είναι βέβαιο ότι στην αρχή θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ενθουσιάσει με τον πνευματώδη χαρακτήρα του, με όλα εκείνα τα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά πράγματα που θα σας λέει. Στη συνέχεια, όμως, ίσως ανακαλύψετε ότι ο Δίδυμος σας δεν είναι ανάλογα εντυπωσιακός και αποτελεσματικός στην πεζή καθημερινότητα . Ίσως δείτε να βγαίνει πολύ γρήγορα στην επιφάνεια ένας ευμετάβλητος, ασταθής και νευρικόςχαρακτήρας . Ένας «βέρος» Δίδυμος είναι εγκεφαλικός οπότε μην περιμένετε μεγάλοπάθος και ατέλειωτους ερωτικούς μαραθώνιους μαζί του. Για τον τύπο αυτόν είναι πιο σημαντικό να μιλάει για τον έρωτα παρά να τον κάνει. Ακόμη, λοιπόν, και στις πιο καυτές σας στιγμές ίσως σας χαλάσει την ατμόσφαιρα καθώς θα επιχειρεί να ανοίξει μαζί σας παράλληλο διάλογο. Γενικά, στον έρωτα βαριέται εύκολα. Έχει ισχυρή περιέργεια και του αρέσει να πειραματίζεται. Τελικά ίσως αποδειχτεί καλύτερος σαν αδελφάκι σας και σαν φίλος σας παρά σαν ερωτικός σας σύντροφος .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Κάτι στο «μπεμπέ» ύφος του τύπου που βρίσκεται δίπλα σας δημιουργεί τρυφερά συναισθήματα ; Κάτι πάνω του σας είναι οικείο και σας θυμίζει κάποια οικογενειακή σας φιγούρα ; Τότε, κατά πάσα πιθανότητα έχετε δίπλα σας έναν Καρκίνο ! Ίσως, μάλιστα να μην είναι μόνος του αλλά να έχει φέρει και τη γιαγιά του, τα ανιψάκια του, τη μισή τουοικογένεια ! Αυτό διευκολύνει τα πράγματα γιατί όλο και κάποιο παιδάκι θα σας βρέξει με το κουβαδάκι του και πιάσετε κουβέντα μαζί του. Θυμηθείτε ότι στο πρόσωπο ενός Καρκίνου μπορεί να συνυπάρχουν η ευαισθησία και η σκληρότητα και ότι η δεύτερη δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει γιατί είναι μόνο ένα «κέλυφος». Από κει και πέρα δεν έχει σημασία τι θα του πείτε αλλά ο τρόπος που θα του το πείτε. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο να μάθει πράγματα για σας, να ακούσει τις εμπειρίες σας όσο το να «ζεσταθεί» ψυχικά μαζί σας. Θα πρέπει να λειτουργείτε, λοιπόν, με βάση το συναίσθημα και να διαθέτετε αρκετή ευαισθησία έτσι ώστε να διαισθάνεστε από πριν το τι μπορεί να τον πληγώσει. Αν ανήκετε στους πολύ παρορμητικούς και εγκεφαλικούς τύπους θα καταλάβετε γρήγορα ότι το πράγμα δεν τσουλάει και ότι ο άνθρωπος που σας συγκίνησε τόσο και που θέλατε να γνωρίσετε σαν τρελή γίνεται μπροστά σας όλο και πιο «μυγιάγγιχτος» και κλείνεται στο καβούκι του. Αντίθετα, αν ζητάτε την αίσθηση της ζεστασιάς και της πληρότητας που φέρνει η ανθρώπινη επαφή τότε ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος σας. Στον έρωτα είναι αρχικά ντροπαλός και θέλει ρομαντικές ατμόσφαιρες. Τον μπλοκάρει ότι το βίαιο και επιθετικό. Του αρέσουν οι θηλυκές – μητρικές γυναίκες, με πλούσιο στήθος και έντονες καμπύλες. Θα θυμάται για πολύ καιρό τις στιγμές που ζήσατε μαζί και ίσως σας αναζητήσει και μετά το καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ 

Αυτόν τον τύπο δεν τον έχετε βάλει στο μάτι μόνο εσείς αλλά πιθανώς και δεκάδες άλλοι μια και είναι το αστέρι της περιοχής όπου παραθερίζετε. Εάν βρίσκεστε στην πλαζ ο τύπος αυτός θα είναι ο πιο μαυρισμένος, ο πιο μυώδης, ο πιο ακτινοβόλος, εκείνος που θα παίζει ρακέτες εντυπωσιακά κλέβοντας την παράσταση. Πρόσθετα χαρακτηριστικά του ; Ψηλός (συνήθως), καστανόξανθος, με μαλλί «χαίτη». Μιλάμε για ένα σύγχρονο πριγκιπόπουλο το οποίο θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον γαλαζοαίματη για να πλησιάσετε. Μετράει, πάντως και το να είσαστε εντυπωσιακά όμορφη, επιβλητική, γενναία. Θα τον εντυπωσίαζε π.χ. αν κάνατε μία εντυπωσιακή βουτιά από τον ψηλότερο βατήρα της πλαζ. Θα «έπιανε», επίσης, το να αδιαφορούσατε παντελώς γι’ αυτόν και να αρχίζατε να χτενίζετε τελετουργικά το μακρύ ξανθό μαλλί σας. Πόντους στα μάτια του θα κερδίζατε και αν καθόταν δίπλα σας και σας έβλεπε να είσαστε το κέντρο προσοχής της παρέας σας. Το παρουσιαστικό μιας γυναίκας μετράει πολύ για τον Λέοντα που έχετε βάλει στο μάτι. Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη μέρα που θα ζευγαρώσετε μαζί του. Θα βρεθείτε ξαφνικά να «παρελαύνετε» στις τοπικές καφετέριες, παραλίες, κεντρικές αρτηρίες κ.λ.π. για να επιδεικνύεστε στους ντόπιους «υπηκόους» σας και να αποσπάτε τον θαυμασμό τους. Στο ξενοδοχείο θα περνάτε λίγες μεν αλλά καυτές στιγμές. Ο Λέων διαθέτει αστείρευτη ενεργητικότητα και έναν ανεξάντλητο ερωτισμό. Προσέξτε, όμως, γιατί πάνω στην έξαψη του μπορεί να ξυπνήσει μέσα του η αγριόγατα και να σας κόψει καμιά δυνατή δαγκωνιά. Την ώρα του έρωτα καλό είναι να φωνάζετε και να ουρλιάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο, μια και ο άντρας αυτός λατρεύει τις γυναίκες που εξωτερικεύουν αυτό που νιώθουν (και που τον επαινούν διαρκώς).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Στην εποχή μας δύσκολα βρίσκουμε ανθρώπους που να έχουν μέσα τους αγνά και ενάρετα στοιχεία. Να, όμως, που κάθισε δίπλα σας ένας τέτοιος. Καθάρισε προσεκτικά την άμμο από τα σκουπίδια και άπλωσε την ψάθα του. Έβγαλε τα ρούχα του, τα δίπλωσε κατά μήκος των τσακίσεων τους και τα έβαλε προσεκτικά στην τσάντα του. Από κει μέσα έβγαλε δεκάδες αξεσουάρ (μίνι ομπρέλα ηλίου, αντηλιακό, αλοιφή για τα τσιμπήματα αχινών και εντόμων κ.λ.π.). Σκέφτεστε παρακολουθώντας τον ότι πρόκειται για κάποιον υποχονδριακό τύπο όταν ξαφνικά, από κίνητρα που ούτε ο ίδιος ο ψυχίατρος σας θα μπορούσε να προσδιορίσει, σας δημιουργείται μία έντονη επιθυμία να τον γνωρίσετε. Πρέπει να ξέρετε ότι γενικά οΠαρθένος είναι συνεσταλμένος και διακριτικός, οπότε θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Παρόλο το αρχικό «γκρινιάρικο» του ύφος θα αποδειχτεί πιο καταδεκτικός -ίσως και πιο φλύαρος- από ότι αναμένατε. Πριν κάνετε, όμως, αυτό το βήμα σκεφτείτε πρώτα μήπως μυρίζουν οι μασχάλες σας, μήπως έχουν πιάσει «μάκα» τα νύχια σας ή τα αυτιά σας, μήπως τα ρούχα σας είναι τσαλακωμένα και βρώμικα. Όλα αυτά ενοχλούν αφάνταστα έναν Παρθένο και αν τα δει πάνω σας όπως πηγαίνετε να του μιλήσετε είναι ικανός να το βάλει στα πόδια. Αν, όμως, είσαστε καθαροί, τακτικοί, θρησκευόμενοι και έχετε ατσαλένια νεύρατότε βρήκατε το ταίρι σας ! Από σεξ, τώρα, πως τα πάμε ; E, μη τα ζητάμε και όλα. Ένας Παρθένος είναι βασικά εγκεφαλικός τύπος, του αρέσει να μιλάτε την ώρα του σεξ και είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς (όχι, όμως, σε ότι θεωρεί «βρόμικο»). Δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ηφαίστειο αλλά θα κάνει το παν για να σας ευχαριστήσει. Αφήστε που θα σας επισκευάσει και το καζανάκι που τρέχει στο ξενοδοχείο σας.

ΖΥΓΟΣ 

Η εμφάνιση του, οι κινήσεις του, το ντύσιμο του όλα πάνω του αποπνέουν μία μοναδικήαρμονία και χάρη που σας μαγνητίζει ακατανίκητα και σας τραβάει σαν υπνωτισμένους πάνω του. Δεν είναι τυχαίο κυρίες μου. Έχει ρίξει πάνω σας τα μάγια του ο Ζυγός, ο μεγάλος γητευτής του ζωδιακού, το ζώδιο που έχει μάστερ στο φλερτ και διδακτορικό στα χάδια και στα φιλιά ! Να τον, τώρα, που κατεβάζει (προμελετημένα) τα γυαλιά του για να σας κοιτάξει και εσείς κεραυνοβολείστε από τη γοητεία του, από το ερωτικό κύμα που εκπέμπουν τα πλάνα μάτια του. Όλα πάνω σε έναν Ζυγό αποσκοπούν σε έναν και μοναδικό σκοπό: στη σαγήνεψη των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου ! Ο Ζυγός είναι από τους λίγους άντρες που δεν είναι μισογύνης και που αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα. Ακριβώς, όμως, γι΄ αυτόν τον λόγο θέλει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα από γυναίκες κοντά του. Δύσκολα θα παραμείνει μόνο σε μία. Τι σας νοιάζει, όμως, εσάς ; Εσείς θέλετε απλά να περάσετε καλά στις διακοπές σας. Ε, τότε έχετε βρει τον πιο κατάλληλο άνθρωπο ! Ο Ζυγός είναι εξαιρετικά συντροφικός και συνεργάσιμος. Κοντά του δεν θα νιώσετε ούτε στιγμή παραμελημένη. Θα παραμερίζει για να περάσετε, θα σας ανοίγει αμέσως την πόρτα του αμαξιού του. Επιπλέον, είναι μεγάλος διπλωμάτης και θα «σβήνει» γρήγορα τις όποιες διαφορές προκύπτουν ανάμεσα σας. Ζώντας μαζί του θα βρεθείτε σε λεπτές και ραφινάτες ατμόσφαιρες. Παρόμοια συνεργάσιμος είναι και στο σεξ όπου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θερμός, χωρίς όμως μεγάλες εξάρσεις. Αντιπαθεί τις βιαστικές και άγαρμπες κινήσεις. Γενικά, ο Ζυγός «εισπράττει» έντονα την κάθε είδους δυσαρμονία. Αν νοιώσει να υπάρχει δυσαρμονία στη σχέση σας θα απομακρυνθεί με τον πιο πολιτισμένο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Σκορπιός και ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές ; Σα να λέμε ένεση χωρίς να πονέσετε ! Δεν το αποκλείουμε τελείως να συμβεί αλλά συνήθως τα δύο αυτά πράγματα δεν πάνε μαζί. Και για να ολοκληρώσουμε την παρομοίωση με την ένεση, εσείς για να ζητάτε καλοκαιριάτικα έναν Σκορπιό φαίνεται να υποφέρετε από κάτι. Μόνο οι βασανισμένες ψυχές βγαίνουν σε άγρα αυτού του το τόσο ακραίου, παθιασμένου και μεταμορφωτικού ζωδίου. Κοντά σε έναν Σκορπιό μπορεί να γιατρευτείτε τελείως αλλά μπορεί και να χειροτερέψετε ραγδαία. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Εξωτερικά, βέβαια, τίποτε δεν θα προδίδει τα στοιχεία αυτά στον εκπρόσωπο του ζωδίου που κάθεται δίπλα σας. Θα δείχνει ένα συνηθισμένο, ήσυχο άτομο (μόνο αν είσαστε πολύ δεκτικοί θα πιάσετε έναν μυστηριώδη μαγνητισμό πάνω του). Τα φαινόμενα κυρίες μου απατούν. Δίπλα σας κάθεται ένα ζωντανό «Τόμαχουκ», ένας «πύραυλος» ικανός να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η πρώτη σας επαφή μαζί του μπορεί να περιέχει στοιχεία έντασης και καχυποψίας. Ο Σκορπιός θα σας περάσει πρώτα ακτινογραφία για να ανακαλύψει τις αληθινές σας προθέσεις και μετά θα σας ανοιχτεί (κάπως). Σε αυτό το στάδιο συμπεριφέρεται σκληρά αλλά όσο περνάνε οι ημέρες θα ανακαλύπτετε έναν πολύ συναισθηματικό και ευαίσθητο άνθρωπο που αγαπάει βαθιά και παθιασμένα. Στο σεξ, δεν το συζητάμε ο Σκορπιός είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς . Ο έρωτας μαζί του θυμίζει απεγνωσμένη πάλη ζωής ή θανάτου. Θυμηθείτε ότι ο Σκορπιός δεν κάνει επιφανειακές σχέσεις, παρά μόνο για να πετύχει κάποιον σκοπό. Μην προσπαθήσετε, λοιπόν, να παίξετε μαζί του γιατί θα το πληρώσετε ακριβά. Η εκδίκηση του θα έρθει και θα είναι ανηλέητη. Σε γενικές γραμμές, ο Σκορπιός θα σας ζητήσει την ίδια την ψυχή σας αλλά και θα σας προσφέρει τη δική του ! Συνιστάται μόνο για σκληρούς παίχτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Advertisement

Έχει μόλις ξεπεζέψει από το μηχανάκι του ή κατέβει από το τζιπ του και στρώθηκε δίπλα σας. Η εμφάνιση του και η συμπεριφορά του είναι ανέμελες. Κάποια χαρακτηριστικά πάνω του σας κάνουν να σκεφτείτε ότι είναι ξένος αλλά το βιβλίο που διαβάζει είναι Ελληνικό. Που και που του ξεφεύγουν κάτι γελάκια. Επιτέλους, να ένας απροσποίητος, ευδιάθετος και χαρούμενος, τύπος που θα θέλατε να γνωρίσετε για να σας φτιάξει το καλοκαίρι σας ! Ανοίξτε του κουβέντα απλά και αυθόρμητα, σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Το μυστικό με τον Τοξότη είναι να νιώθει πάντα ελεύθερος. Αν αισθανθεί ότι τον περιορίζουν ή τον δεσμεύουν θα το βάλει στα πόδια ! Δώστε του την εντύπωση ότι για σας ηανεξαρτησία σας είναι ύψιστο αγαθό και θα ενθουσιαστεί ! Θα έρθει κοντά σας για να σας πει κάποιο ανέκδοτο ή για να σας μιλήσει για τα ταξίδια του. Κάποια στιγμή ίσως πάει και σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως στο νόημα της ζωής, το Σύμπαν κ.λ.π. Ο Τοξότης κρύβει μέσα του έναν φιλόσοφο. Κοντά του θα μάθετε πολλά και πέρα από ταίρι σας μπορεί να γίνει και πνευματικός οδηγός σας. Είναι φυσιολάτρης γι’ αυτό ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε μαζί του φαράγγια, διάσελα, ερημονήσια, να κοιμηθείτε σε σκηνές κ.λ.π. Είναι καλοπροαίρετος και δεν κολλάει σε λεπτομέρειες. Από την άλλη, επειδή είναι πληθωρικός και βιαστικός μπορεί κάποια στιγμή να σας πληγώσει χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Στον έρωτα, σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι μπορεί να γίνει θερμός εραστής, χωρίς να είναι το σεξ αυτοσκοπός γι’ αυτόν. Μέσα στη μεγάλη σας έξαψη, για παράδειγμα, μπορεί να τον νιώσετε ξαφνικά να αποστασιοποιείται και να αρχίσει να συλλογίζεται κάποια ιδέα που του κατέβηκε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό !

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Στην αρχή, ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου που θα καθίσει δίπλα σας ενδέχεται να μην σας εντυπωσιάσει. Η όλη του εμφάνιση είναι συντηρητική και μετρημένη, το σώμα του ενδεχομένως ασκητικό. Όσο θα περνάει η ώρα, όμως, θα αρχίσετε να διακρίνετε μία «κούλ» αταραξία πάνω του που θα σας εντυπωσιάσει. Ο Αιγόκερος είναι, γενικά, ένα ζώδιο πολύ ώριμο, πειθαρχημένο, στωικό, γήινο. Κάτι πάνω σε αυτόν τον άντρα μπορεί να σας θυμίζει πατρική φιγούρα (παρόλο που θα είναι μικρότερος από ότι νομίζετε) και να που τοειδύλλιο αρχίζει ! Πως, όμως, να τον πλησιάσετε ; Ο Αιγόκερος δεν πιστεύει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει στα καλά καθούμενα στον διπλανό του και ίσως θεωρήσει μία τέτοια σας κίνηση απρεπή. Καλύτερα να του μιλήσετε μετά από μερικές μέρες, όταν θα έχει γίνει συνήθεια το να βρίσκεστε δίπλα – δίπλα στην πλαζ (ή αλλού). Ο άντρας αυτός δεν βιάζεται ποτέ και αφήνει τα πράγματα να ωριμάσουν πριν ανοίξει την καρδιά του και πριν εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Έτσι, στον στενό χρονικό ορίζοντα των διακοπών ίσως να μην προλάβετε να φτάσετε σε κάτι ολοκληρωμένο μαζί του. Σε τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να συνεχίζατε τη γνωριμία σας στην πόλη. Ένας Αιγόκερος ελέγχει τις κινήσεις του και δεν κάνει επιπολαιότητες. Ώρες – ώρες θα φαντάζει περισσότερο σαν κηδεμόνας σας παρά σαν ένας σχεδόν συνομήλικος σύντροφος σας. Με το πέρασμα του χρόνου ο άνθρωπος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο ζεστός και εκδηλωτικός από ότι νομίζατε στην αρχή. Ένας Αιγόκερος δίνει εξωτερικά την εντύπωση ενός απαθούς ανθρώπου αλλά μέσα του τρέχει καυτή λάβα. Στον έρωτα μπορεί να αποδειχθεί ένας μεγάλος τεχνίτης, ένας ακούραστος και ακαταπόνητος εραστής ικανός να σπάσει όλα τα ρεκόρ αντοχής !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Στη διπλανή σας παρέα υπάρχει κάποιος που αναλύει με εμβρίθεια παρουσιαστή τοκ – σόου τη διεθνή πολιτική σκηνή, αναφέρει εκτενώς όλα τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζωικά και φυτικά είδη και προασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ιθαγενών της Μπουργκίνα Φάσο. Κοιτάτε καλά γύρω σας αλλά δεν βλέπετε πουθενά στολές οικολόγων. Η διπλανή σας είναι μία συνηθισμένη παρέα και ο τύπος που μιλάει είναι μάλλον Υδροχόος ! Η προσωπικότητα του σας σκλαβώνει και σας εξιτάρει. Άλλο τόσο και η εμφάνιση του. Τον θέλετε δικό σας, για να σας κάνει τέτοιες αναλύσεις και στο κρεβάτι, στα διαλείμματα των κολασμένων σας στιγμών. Προσοχή, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ! Το να πιάσετε κουβέντα με έναν Υδροχόο είναι πανεύκολο, αρκεί να του φέρετε μία τεκμηριωμένη αντίρρηση σε αυτά που λέει. Θα τον εντυπωσιάσετε και θα τον έχετε μετά για πολύ ώρα δίπλα σας, καθώς θα σας αραδιάζει μία υψηλού επιπέδου και οριακά ακαταλαβίστικη διαλεκτική. Εδώ, ακριβώς, βρίσκεται το λεπτό σημείο. Μην βιαστείτε σε αυτή τη φάση να του εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Ο Υδροχόος είναι ένα τρομερά εξελιγμένο ζώδιο και θεωρεί τα συναισθήματα σαν ένα είδος αναφυλαξίας, σαν ένα αναγκαίο κακό στον άνθρωπο. Θα πρέπει, λοιπόν, σε πρώτη φάση να επιδιώξετε να γίνετε φίλοι μαζί του, μέχρις ότου η φιλία σας μεταλλαχτεί αβίαστα σε κανονική σχέση. Και με έναν Υδροχόο στο πλευρό σας είναι βέβαιο ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές μια και θα βρεθείτε στα πιο απίθανα μέρη και θα ζήσετε τις πιο ασυνήθιστες καταστάσεις. Στον έρωτα δεν είναι ιδιαίτερα θερμός αλλά είναι πολύ απελευθερωμένος. Ίσως κάποια στιγμή καλέσει στο κρεβάτι σας και τον καλύτερο φίλο/φίλη του. Το ‘παμε, άλλωστε, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της κοινοκτημοσύνης !

ΙΧΘΕΙΣ 

Τον κοιτάτε λοξά στη διπλανή σας ξαπλώστρα, το ίδιο κάνει και αυτός. Κάτι σας θυμίζει αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι. Τώρα που το καλοσκέπτεστε φέρνει λιγάκι στον κωμικό ηθοποιό Τσέβι Τσέις, έχοντας στο ύφος του και μία δόση από Δημήτρη Πιατά ! Ναι, είναι ένα γλυκό ψαράκι που σας έχει αναστατώσει και ονειρεύεστε μαζί του τρυφερές στιγμές. Η επαφή σας μπορεί να ξεκινήσει με έναν τρόπο λιγάκι κωμικοτραγικό. Εκεί που περνάει καμαρωτός μπροστά σας μπορεί να πατήσει κανέναν αχινό ή να γλιστρήσει. Εσείς διακρίνεστε για την ευαισθησία σας και θα τρέξετε να τον βοηθήσετε. Για λίγο θα γίνετε γι’ αυτόν η νοσοκόμα του και σας πληροφορώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας ερωτευτεί σφόδρα ένας Ιχθείς ! Αν, μάλιστα, έχετε και κάποια μόνιμη σωματική ή ψυχική ατέλεια ακόμη καλύτερα. Το ψαράκι αυτό θα κάνει σκοπό της ζωής του να σας δώσει άπειρη αγάπη και να σας ανακουφίσει από τη λύπη και τη στεναχώρια σας. Θα αναπτυχθεί ένα πολύ βαθύ συναίσθημα ανάμεσα σας, ένα αίσθημα αγάπης ανακατεμένης με λύπη. Μαζί του θα βρεθείτε, τον πρώτο ιδίως καιρό, σε διαστάσεις ονειρικές και παραμυθένιες αλλά όσο εξελίσσεται η σχέση σας μπορεί να αρχίσει να σας κουράζει η παράξενη και ακατανόητη συμπεριφορά του, οι συχνές του μεταπτώσεις, η ασυνέπεια του. Στον έρωτα οι Ιχθείς είναι πολύ τρυφεροί και φροντίζουν να ικανοποιούν όλα τα ερωτικά γούστα του συντρόφου τους, ακόμη και αν το πράγμα πηγαίνει προς τον μαζοχισμό. Τον εξιτάρουν απίθανες λεπτομέρειες, όπως τα λεπτά δάκτυλα των ποδιών βαμμένα με ένα παράξενοβερνίκι. Είναι με τον τρόπο τους άτομα ερωτικά αλλά δύσκολα περιορίζονται σε μία μόνο σχέση. Μπορεί κάποια στιγμή να τσακώσετε το ψαράκι σας να παρέχει τις φιλανθρωπικές του υπηρεσίες και αλλού!

Πηγή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top