Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά και ο νέος μήνας, οπότε ξεκίνα τη δυναμικά. Σε περιμένουν αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. Ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, πάρε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μικρές εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας προσπέρασέ τες με χιούμορ και μη διακινδυνεύεις τις σχέσεις κυρίως με ανώτερους σου. Ψυχρές συμπεριφορές από την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Φρόντισε να ενδιαφερθείς και να τον ρωτήσεις τι του συμβαίνει. Μην ξεχνάς άλλωστε και τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η βδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Πρόσφατες γνωριμίες που μέχρι χθες έδειχναν αδιάφορες ή και στάσιμες αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά από τα μέσα της εβδομάδας. Άσε τον ενδιαφερόμενο να κάνει το πρώτο βήμα και ανταποκρίσου συγκρατημένα. Καλές είναι οι προοπτικές των οικονομικών σου καθώς η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και πόσω μάλλον στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα θα πρέπει να το τακτοποιήσεις μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την ενισχυμένη γοητεία και την αποφασιστικότητα σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η βδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου αποφεύγοντας την κουζίνα και τις αμαρτίες της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις και συνεργασίες και να μπορέσεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν επωφελές για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να  βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια. Το πορτοφόλι σου έχει αρχίσει να παίρνει ανάσες μιας και η νέα Σελήνη που πέρασε συνεχίζει να φροντίζει τον τομέα των οικονομικών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν τη βδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματα σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν από το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Για αυτό αν και κουρασμένη μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σου.

Διαβάστε ακόμα:   5 σημάδια ότι σε έχει ερωτευτεί ένα ζώδιο!

ΛΕΩΝ
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου δυνατότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ναι μεν έχεις την πρόθεση να μην τον επιβαρύνεις όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι εισπράττει  εκείνος. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν και άλλα περιθώρια από το να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων. Πίστεψέ με, μπορείς να τα καταφέρεις. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα  εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στο συναισθηματικό σου τομέα. Βέβαια εγώ θα πρότεινα προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες μελλοντικά, να αλλάξεις τακτική και να του αφιερώσεις χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να ζοριστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη μουντίλα από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχθείς ένα νέο έρωτα που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών μιας και περνούν – πέρασαν πολλοί πλανήτες απ’ το δικό σου ζώδιο. Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεσή σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια της ζωής σου. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεσή σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε θέσει σε κίνδυνο έκθεσης. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας,  γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν οι θαυμαστές σου. Χαλάρωσε λίγο, πες μια καλημέρα και ρίξε και ένα χαμόγελο… τι θα πάθεις.

Διαβάστε ακόμα:   Άρης Σύνοδος με Πλούτωνα στον Αιγόκερω 23/3: Προκλήσεις και Σκληρότητα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν για αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτό σου. Μη λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις με τον ερωτικό σύντροφο προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην αδικήσεις κανέναν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Δεν αποκλείεται να είναι και ο άνθρωπος που περίμενες μια ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική παρουσιάζεται η νέα εβδομάδα, αλλά και ο μήνας σου καθώς τον υποδεχόμαστε από λεπτό σε λεπτό. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Τέρμα η μονοτονία και η απαισιοδοξία για σένα. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Οι πλανήτες σου δίνουν  όλη τους την εύνοια για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να φτάσεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμηση σου σε αυτό πριν αρχίσει τις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρά σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα. Ένα οικονομικό θέμα που σου δίνεται η δυνατότητα ναι μεν να τακτοποιήσεις, συνεχίζει να σε αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπό την επήρεια ακόμα της νέας Σελήνης, το μυαλό σου τρέχει στα εργασιακά. Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στους στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσά σας. Απελευθερώσου λιγάκι και πες του και καμιά καλή κουβέντα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, για αυτό μη λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δε διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα. Μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Διαβάστε ακόμα:   Συναισθηματικές επαφές για αυτά τα 3 ζώδια: Αναλύει η Λίτσα Πατέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και ο μήνας σου που καταφτάνει από ώρα σε ώρα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου βέβαια στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα. Ό,τι περνάει από το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσέ τη. Αν εκκρεμεί ένα ταξίδι που θέλεις να το κάνεις είναι ευκαιρία να το οργανώσεις. Έκτακτα έξοδα σου προκαλούν μια ταραχή όπως και να το κάνουμε.

ΙΧΘΕΙΣ
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων αυτήν τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις με αυτά. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά γι’ αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασέ τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησέ τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις. Εδώ περίμενες για άλλα κι άλλα. Ένα έκτακτο έξοδο που θα σκάσει από  το πουθενά σε αποδιοργανώνει, όμως σύντομα βρίσκεις ξανά τις ισορροπίες σου.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top