Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Δεκεμβρίου 2019 έως 5 Ιανουαρίου 2020)

Πώς ξεκινάει  το 2020; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Με τη νέα εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά και ο νέος χρόνος ο οποίος σου υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα. Ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, συγκέντρωσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ψυχρές συμπεριφορές απ’ την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Φρόντισε να ενδιαφερθείς και να τον ρωτήσεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η εβδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Πρόσφατες γνωριμίες που μέχρι εχθές έδειχναν αδιάφορες ή και στάσιμες αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά απ’ τα μέσα της βδομάδας. Άσε τον ενδιαφερόμενο να κάνει το πρώτο βήμα και ανταποκρίσου συγκρατημένα. Καλές είναι οι προοπτικές των οικονομικών σου καθώς η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

Ταύρος
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό κλίμα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και πόσω μάλλον στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να το τακτοποιήσεις μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την ενισχυμένη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η βδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Γι’ αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας την κουζίνα και τις αμαρτίες της.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά. Σου δίνονται οι δυνατότητες να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις και συνεργασίες και να μπορέσεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν επωφελές για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια. Το πορτοφόλι σου έχει αρχίσει να παίρνει ανάσες, μιας και η νέα Χρονιά υπόσχεται πολλά για τον τομέα των οικονομικών σου.

Διαβάστε ακόμα:   Επιτυχία για αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν τη βδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν απ’ το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου κράτα μόνο το ρόλο σου σαν γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Γι’ αυτό αν και κουρασμένη μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες.

Λέων
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα, σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τα ταλέντα σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ναι μεν έχεις την πρόθεση να μην τον επιβαρύνεις, όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι εισπράττει και νιώθει εκείνος. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες κυρίως με τα άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν άλλα περιθώρια απ’ το να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων. Πίστεψέ με, μπορείς να τα καταφέρεις. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στο συναισθηματικό σου τομέα. Βέβαια εγώ θα πρότεινα προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες μελλοντικά να αλλάξεις τακτική και να του αφιερώσεις χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να ζοριστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη μουντίλα από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχθείς έναν νέο έρωτα που θα παρουσιαστεί στη ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι!

Ζυγός
Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών μιας και η μαγεία των γιορτών παραμένει ανεξίτηλη επάνω σου. Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεσή σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια της ζωής σου. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και στο ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεσή σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε θέσει σε κίνδυνο έκθεσης. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας, γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν οι θαυμαστές σου. Χαλάρωσε λίγο, πες μια καλημέρα ένα χρόνια πολλά και ρίξε ένα χαμόγελο.

Σκορπιός
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα αφορούν περισσότερο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτό σου. Μη λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις με τον ερωτικό σύντροφό σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην αδικήσεις κανέναν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

Τοξότης
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική παρουσιάζεται η νέα εβδομάδα, αλλά και ο μήνας και η νέα χρονιά σου καθώς την υποδεχόμαστε από λεπτό σε λεπτό. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Τέρμα η μονοτονία και η απαισιοδοξία για σένα. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει όλη του την εύνοια για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να φτάσεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμηση σου σε αυτό πριν αρχίσει τις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρά σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα, ίσως και οι γιορταστικές μέρες. Ένα οικονομικό θέμα που σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις, συνεχίζει να σε αγχώνει.

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.

Αιγόκερως
Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές στη ζωή σου τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τις μέρες αργίας. Η βδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσά σας. Απελευθερώσου λιγάκι και πες του και καμιά καλή κουβέντα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, γι’ αυτό μη λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και ο μήνας σου που καταφτάνει από ώρα σε ώρα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από σένα. Ό,τι περνάει απ’ το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσέ τη. Αν εκκρεμεί ένα ταξίδι που θέλεις να το κάνεις είναι ευκαιρία να το οργανώσεις.

Ιχθείς
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτή τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις μ’ αυτά. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, γι’ αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασε τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησέ τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

πηγη : tlife.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top