Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια : Πως θα τον κατακτήσεις ανάλογα το ζώδιό του.

Κριός: Το αρσενικό μας Κριαράκι, βιάζεται καταρχήν να κάνει “Bου”, να ορμήσει δηλαδή στο ψητό. Στο σ3ξ θα σας ικανοποιήσει πλήρως, σε όλους τους τομείς, όποτε καλό θα είναι να μην τον αποπάρετε η απογοητεύσεται, ώστε να τον κάνετε να χάσει την υπομονή του, αφού οι Κριοί είναι ως γνωστόν πολύ έως παρά πολύ ανυπόμονοι.

Κατά τα αλλά είναι κύριος, και τον διαχέουν αισθήματα ευγένειας και καλοσύνης. Είναι πολύ ενθουσιώδης και πολύ καθώς πρέπει σε νέες γνωριμίες. Είναι όμως εγωιστής και εγωπαθής, όποτε η γυναίκα που θα θέλει να τον κερδίσει, καλό θα ήταν να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση, ειδάλλως ο Κριός θα συνεχίζει να κοκορεύεται για τον εαυτό του. Νιώθει αναζωογονημένος και ενθουσιασμένος με κάθε νέο φλερτ, με κάθε νέα δυνατότητα σχέσης. Δεν κάνει εύκολα την πρώτη κίνηση καθώς φοβάται μην “χυλόπιτα”.

Η γυναίκα που θα προσπαθήσει να του κλέψει την κάρδια, θα πρέπει να ξέρει ότι ο Κριός χάνει γρήγορα την υπομονή του. Ωστόσο μερικές καλές τεχνικές για να κερδίσεις ένα Κριαράκι είναι να του δείξεις από την αρχή τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς ντροπές. Να μην κολλήσεις πουθενά δηλαδή, να προσπαθήσεις να του δείξεις ποσό πολύ τον θαυμάζεις, και να τον θαμπώσεις με την μοναδική μου προσωπικότητα. Να του κάνεις τα γλυκά μάτια, αλλά την ιδία στιγμή να τον αφήσεις να αμφιβάλλει κιόλας. Πρότεινε του να πατέ ένα ταξίδι, να πατέ κάπου μακριά από όλους και από όλα, με μόνο στόχο να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια, τότε να είσαι σίγουρη πως ο Κριός, όχι μόνο θα σε κάνει να ζήσεις φοβερά καυτά βράδια, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρχίσει να νιώθει βαθιά ερωτικά συναισθήματα για σένα.

Ταύρος: Ο Ταύρος κινείται ανάμεσα στις δυο κυριότερες ανθρώπινες απόλαυσης. Ποιες είναι αυτές; Το καλό και χορταστικό φαγητό και φυσικά το “καλό και χορταστικό” σ3ξ. Αν το ένα δεν συνοδεύεται από το άλλο ο Ταύρος δεν θα ενδώσει ποτέ πραγματικά μέσα σε μια σχέση. Ακόμα και όταν η σύντροφος του είναι πραγματικά καλλονή, θα προτιμήσει να μην συνεχίσει αυτή την σχέση, αν η καλλονή είναι ακαμάτρα και δεν έχει μαγειρικές ικανότητες.

Στις σχέσεις του είναι πιστός και σοβαρός, και αν του δείξεις αγάπη και ευγνωμοσύνη θα στην ανταποδώσει περίτρανα. Ο άντρας Ταύρος είναι προσγειωμένος και εκπέμπει θετική ενεργεία, οπότε για να τον εντυπωσιάσεις θα πρέπει να είσαι αληθινή, καλοπροαίρετη, πρόσχαρη, γλυκιά, αλλά και να μην τον πρήξεις με πολλά λόγια καθώς δεν τα γουστάρει. Αν ο Ταύρος νιώσει ότι “πιάνεις” τον εσωτερικό του κόσμου, να είσαι σίγουρη πως θα σε καλέσει για φαγητό. Εκεί όμως πρέπει να προσ3ξεις τί θα του μαγειρέψεις η τί θα περιμένεις να φας αν προτιμήσει ο ίδιος να σου δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες καθώς, οι γεύσεις του είναι ολίγων περίεργες.

Ο Ταύρος μετά το φαγητό θα θελήσει να προβεί σε ερωτικά παιχνίδια μαζί σου. Εκεί όμως θα πρέπει να τα δώσεις όλα, καθώς ο Ταύρος είναι θετικός σε ότι του πρωτινής. Πρέπει να τα δώσεις όλα και να βγεις πραγματικά από τα ρούχα σου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να του το πεις και ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Αν πραγματικά θέλεις όμως να του κερδίσεις την κάρδια και να τον κάνεις να λιώσει για σένα, πρέπει απλά να αξιοποιήσεις στο έπακρο όλες τις μαγειρικές, σ3ξουαλικές, και ίσως καλλιτεχνικές ικανότητές σου.
Ο Ταύρος δεν είναι ούτε πονηρός, ούτε ύπουλος, είναι απλά δειλός και εγωιστής. Δεν θα κάνει ποτέ το πρώτο βήμα αν δεν είναι σίγουρος για την εξέλιξη της σχέσης-γνωριμίας. Γενικά πάντως μην περιμένετε από τον Ταύρο να σας κάνει προτάσεις, πάρτε εσείς το πάνω χέρι και οδηγήστε τον σε κάτι εξωτικό και μαγευτικό, κάπου στην φύση για να σας δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Δίδυμος: Η γυναίκα που θα ερωτευτεί έναν Δίδυμο, δεν είναι απαραίτητο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Αρκεί να του δείξει τον βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο ή τις διανοητικές και γνωστικές της ικανότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους. Θα έρθει δηλαδή η πρόταση από κει που δεν το περιμένεις από τον ίδιο τον Δίδυμο.

Γενικά πάντως, ο άνδρας Δίδυμος είναι εγωιστής, εγωκεντρικός, αλλά ταυτόχρονα ζουν δυο άτομα, δυο προσωπικότητες μέσα στο ίδιο σώμα. Είναι δηλαδή διχασμένος. Ο Δίδυμος βάζει καλούπια-στάμπες στις γυναίκες, ανάλογα με τον αν είναι όμορφες, καλές, κακές, άσχημες, γλύκες, ντροπαλές, έξυπνες, χαζές. Αν πραγματικά όμως ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, είναι καλυτέρα αρχικά να μείνεις σε κάποια απόσταση από τον Δίδυμο, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά σε ποιες κατηγορίες τοποθετεί τις γυναίκες, και σε ποια κατηγορία έχει τοποθετήσει και εσένα. Ο Δίδυμος δεν θέλει βιασύνες, θέλει όλα να γίνουν χαλαρά και ήρεμα, ώστε να γίνουν σωστά και να μην σε παρεξηγήσει.

Αφού καταλάβεις πως ο άντρας Δίδυμος, τοποθετεί την κάθε γυναίκα και που περίπου έχει τοποθετήσει και εσένα, τότε ήρθε η ώρα να του δείξεις ποσό έξυπνη, όμορφη, και καλή είσαι. Το βασικότερο στοιχειό όμως που θα μετρήσει στην ψυχοσύνθεση του Διδύμου, ώστε να σε επιλέξει ως κοπέλα του, είναι να σε θαυμάσει για την εξυπνάδα σου. Δεν θέλει τσαχπινιές, η δωσίλογα απλά να του δείξεις ότι έχεις υψηλό νοητικό επίπεδο. Αν ο Δίδυμος σε έχει κατατάξει στην κατηγορία της χαζής ή της άσχημης, φρόντισε να του αποδείξεις το αντίθετο με κάθε μέσο, καθώς δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ προσπάθησε να αναδείξεις το διανοητικό σου μεγαλείο, αφού αυτό αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο “όπλο” στην προσπάθεια σου να τον κατακτήσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Οικονομικές δυσκολίες για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Καρκίνος: Ο άντρας Καρκίνος είναι ένα αξιαγάπητο και παρά πολύ ευαίσθητο ζωδιάκι, που θέλει με κάθε τρόπο να δείξει την αγάπη και την στοργή που κρύβει μέσα του. Δύστυχος αυτός ο τύπος του άντρα είναι που τον εκμεταλλεύονται οι σημερινές γυναίκες. Μπορεί, και συνήθως γίνεται, λόγο της καλοσύνης του, παιχνιδάκι στα χεριά των γυναικών. Έχει την “ανάγκη” και πολλές φορές τον κατακλύζει σε σημείο να τον παγιδεύει κιόλας, δείχνει πάντα τον πιο καλό και πιο ευαίσθητο εαυτό του. Για να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις δικό σου δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, ούτε να είσαι υπερβολικά όμορφη, καλοντυμένη, ούτε να προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με μεγάλα και τρανταχτά λόγια και υποσχέσεις.

Αρκεί να τον πλησιάσεις με αγάπη και ειλικρινά, να του πεις ότι το όνειρο σου είναι να κάνεις μαζί του οικογένεια και να ζήσετε ευτυχισμένοι σε ένα μικρό σπιτάκι μαζί με τα παιδάκια σας. Πες του ποσό ανούσιος, βαρετός, και πεζός έχει καταντήσει ο σημερινός κόσμος, και έκφρασε του τα όνειρα σου και τις κρυφές σου επιθυμίες. Τότε να είσαι σίγουρη πως ο Καρκίνος θα σε γραπώσει με τις δαγκάνες και δεν θα σε αφήσει να φύγεις. Κοινώς θα τσιμπήσει. Φλέρταρε τον προσεκτικά, έχοντας μεγάλη υπομονή, αφού το Καρκινική μας θέλει τον χρόνο του για να πάρει αποφάσεις. Δεν βιάζονται η Καρκίνοι και μελετάνε όλα τα ενδεχόμενα για να καταλήξουν σε μια επιλογή. Όλα αυτά τα πράττουν γιατί απλά είναι υπεραισθητοί και φοβούνται μήπως πληγωθούν.

Κάνε μια συζήτηση μαζί του, όπου και όποτε βρεις την ευκαιρία. Οι Καρκίνοι δεν μαζεύονται ούτε χρειάζονται ερωτικές και ρομαντικές καταστάσεις, θέλουν απλά τρυφερότητα και ζεστασιά. Το κυριότερο όμως που θέλουν είναι να υπάρχει “συναισθηματική παρουσία”. Ένα γλυκό βλέμμα, ένα απαλό χαδάκι, η εκδήλωση των ονείρων σου και η αμέτρητη κατανόηση που θα του δείξεις είναι αρκετά για να τον φέρουν πολύ κοντά σου. Να έχεις στο νου σου πως όλες οι ενδείξεις αγάπης και ανθρώπινης συντροφικότητας εκτιμούνται πολύ περισσότερο από τον άντρα Καρκίνο αντί των μεγαλόπρεπων και ηχηρών λόγων.

Λέων: Ο άντρας Λέων είναι άκρως εντυπωσιακός και ερωτικός. Μόλις τον πρωτοδείτε θα σας τραβήξει μια ακαταμάχητη έλξη κοντά του και θα σας δημιουργηθεί ένας θαυμασμός για πρόσωπο του. Αν πραγματικά όμως σας ενδιαφέρει, τότε προχωρήστε άφοβα κάνοντας του κάποια πρωτότυπα κομπλιμέντα, ώστε να του τραβήξετε την προσοχή.

Φροντίστε να είστε περιποιημένη, καλά μπανιαρισμένη, και να έχετε ρίξει πάνω σας αρκετές σ3ξουαλικές κολόνιες, ώστε ο Λέοντας να δημιουργήσει ερωτικές και μη καταστάσεις στο νου του. Να του κενρίσετε δηλαδή το ενδιαφέρον. Αν τότε έρθει σε επαφή μαζί σας, σας πλησιάσει δηλαδή, και δείτε ότι του αρέσουν τα κομπλιμέντα που του κάνετε, τότε απλά ζητήστε του να σας συνοδεύσει σε μια πολυτελή εκδήλωση ή σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο. Πείστε τον πως αν τελικά δεχτεί την πρόσκληση σας θα υπάρξει κάποιο κοινωνικό όφελος. Μην του τα δώσετε όλα την πρώτη φορά, απλά υποσχεθείτε του ότι την επομένη θα του προσφέρετε ακόμα περισσότερα. Κάντε τον να αρχίσει να σας φαντασιώνεται. Ως καθαρόαιμος εγωιστής να είστε σίγουρη πως θα ξαναρθεί, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Προσ3έξτε όμως, ότι αν τον παραχαηδεύσεται αρχικά, τότε ο άντρας Λέων θα θεωρήσει αυτονόητο ότι πρέπει να σας πάει στο κρεβάτι. Μην δεχτείτε, αντισταθείτε του με οποιοδήποτε μέσο. Ο Λέοντας θα σας εκτιμήσει περισσότερο, αλλά και θα αποδώσει καλυτέρα. Αν θέλετε όμως πραγματικά να τον κρατήσετε κοντά σας, αν νιώθετε πραγματικά αισθήματα για εκείνον, τότε να θυμάστε πως πρέπει να τον κολακεύεται και να τον εκθειάζεται όπως την πρώτη φορά.

Παρθένος: Η μεγάλη επιδεξιότητα, η αυτοθυσία που τον διακατέχει, η εργατικότητα του και η φιλοτιμία του, είναι τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τον Παρθένο στα μάτια μιας γυναικάς. Χάρη σε αυτές τις αρετές θα καταφέρει να σας συγκινήσει. Αντιθέτως όμως με τον Λέοντα ο Παρθένος, αηδιάζει και ξενερώνει από τις πολλές κολακείες και τα πολλά κομπλιμέντα. Μάλιστα, μπορούν να τον κάνουν καχύποπτο απέναντί σας. Γενικά δεν συγκινείτε από διάφορες εκδηλώσει θαυμασμού, παρά μόνο από τις πράξεις σας. Για να σας ανοίξει τον εσωτερικό του κόσμου και την κάρδια του, θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και να περάσετε-ζήσετε πολλά μαζί. Ο Παρθένος από την φύση του, δεν έχει προτεραιότητα στην ζωή του τις γυναίκες και το σ3ξ.

Για να τον πλησιάσετε και για να τον βάλετε στην ζωή σας, θα πρέπει πρώτα να του αποδείξετε πως είστε καλή φίλη και πως ενδιαφέρεστε για τα ενδιαφέροντα του και κυρίως για την δουλεία του. Απλά ρωτήστε τον τί δουλεία κάνει. Ενστερνιστείτε τις απόψεις του, καθώς μόνο έτσι θα κερδίσετε έναν τόσο εργατικό άντρα. Καλέστε τον στο σπίτι σας για ένα απλό, νόστιμο, αλλά λιτό γεύμα και εκμυστηρευτείτε του τα προβλήματα σας, βάζοντας όμως σάλτσες. Στην συνέχεια, ζητήστε του την βοήθεια του. Να είστε σίγουροι πως ο Παρθένος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας. Θα καταφέρεται να τον συγκινήσετε και να τον κάνετε να νιώσει χρήσιμος και απαραίτητος στην ζωή σας. Αν συνεχίσετε όμως, να κάνετε παρέα με ένα Παρθένο, για αρκετό καιρό, να περιμένετε πως κάποια στιγμή θα σας κάνει πρόταση γάμου.

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα. Πολύ δυνατή μέρα η σημερινή για όλα τα ζώδια.

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι ο άντρας που όποιο θύληκο βλέπει, θέλει να το φλερτάρει ασταμάτητα. Είναι δύσκολο, έως αδύνατο, λοιπόν να τον φλερτάρετε. Όποτε το πρόβλημα σας δεν είναι μόνο πώς θα του τραβήξετε την προσοχή, αλλά και πώς θα καταφέρεται να τον κάνετε να κοιτάξει και να ενδιαφερθεί μόνο για σας, αφού ο Ζυγός κοιτάζει από δω και από κει. Θα έχετε δηλαδή μεγάλο ανταγωνισμό. Είναι αυτό που λέμε, ο τύπος που ξέρει τις γυναίκες. Για παράδειγμα σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα φλερτάρει με όλες τις γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν βρίσκοντας μάλιστα το αδύναμο σημείο της καθεμίας. Θα τους κάνει πολλά κομπλιμάν και θα τους αποκαλύψει πτυχές του εαυτού τους που ούτε οι ίδιες γνώριζαν ότι είχαν.

Για να τον κερδίσεις από τον ανταγωνισμό, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να είσαι καλοντυμένη, περιποιημένη, και γενικότερα όμορφη. Και αυτό γιατί ο Ζυγός απεχθάνεται το κακό γούστο. Επίσης αν κάτι εκτιμάει ο Ζυγός, αυτό είναι η ειλικρίνεια. Οπότε προσπάθησε να είσαι ειλικρινής απέναντι του. Αν είσαι σε μια συζήτηση με Ζυγό και εκείνος θίξει κάποιο κοινωνικό θέμα που θα έχει σχέση με την δικαιοσύνη, απλά φρόντισε να τον υποστηρίξεις, συμφωνώντας μαζί του.

Βλέποντας την υποστήριξη και της ειλικρίνειά σου, ο Ζυγός θα κάνει την πρώτη κίνηση πλησιάζοντάς σε. Εάν είστε κάπου μονοί σας, εκείνος θα προσπαθήσει να σας σαγήνευση, με απώτερο και μόνο σκοπό του, να σας κάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ερώτα. Αν θέλετε να μείνετε πραγματικά μαζί του και όχι για μια ξεπετά, τότε να συνεχίσετε να του λέτε και να επιμένετε στις απόψεις σας για ορμίδια και αρμονία. Πείτε του πως δεν αισθάνεστε άνετα αν το κλίμα δεν είναι ρομαντικό. Να είστε σίγουρη πως ο Ζυγός, θα λάβει το μήνυμα.

Σκορπιός: Ο άντρας Σκόρπιος, δεν ανέχεται παιχνίδια από την γυναίκα που θα τον πλησιάσει. Δεν ανέχεται να γίνετε παιχνιδάκι στα χεριά καμιάς. Η γοητεία του έγκειται στο μαγνητισμό της προσωπικότητας του, που τις περισσότερες φορές είναι αλλοπρόσαλλη. Ποτέ δεν καταλαβαίνεις γιατί έχεις κολλήσει με ένα Σκορπιό ή τι σου αρέσει πάνω του, απλά κόλλας. Ξεκαθάρισε όμως μέσα σου τα αισθήματα σου γι’ αυτόν και μετά προχώρησε μαζί του, ειδάλλως ο Σκόρπιος μπορεί να γίνει πολύ έως παρά πολύ επικίνδυνος.

Η γυναίκα που ενδιαφέρεται για εκείνον, πρέπει να του δείξει τα αισθήματα της, να του δείξει τι νιώθει, τι ζητάει απ’ αυτόν. Και αυτό γιατί ο Σκόρπιος σπάνια κάνει την πρώτη κίνηση, σπάνια θα ορμήσει πάνω σου τσιμπώντας, επειδή δεν ανέχεται την άρνηση. Δείξε του πως ο δρόμος είναι ορθάνοικτος για πάρτη του.

Τότε, ο Σκόρπιος θα αρχίσει να ρωτάει τα πάντα για να μάθει που πατεί και που βρίσκεται, ώστε να σιγουρευτεί πως δεν θα χάσει τα λόγια του και συνεπώς δεν θα ρεζιλευτεί. Στην φάση αυτή των ερωτήσεων, οι ερωτήσεις του άνδρα Σκορπιού μπορεί να είναι ανούσιες και άσχετες. Απάντησε του όμως για να μπορέσει να σε μάθει καλυτέρα. Δείξε του εξ’ αρχής τις προθέσεις σου και για ποιον λόγο θες να είσαι μαζί του. Για φάση, για σ3ξ, για γάμο, για σοβαρή σχέση; Αυτό είναι δικό σου θέμα. Απλά φρόντισε να του το δείξεις. Για το Σκορπιό αυτό είναι κάτι σαν συμφωνία και να είσαι σίγουρη πως θα την τηρήσει κατά γράμμα, και ποτέ δεν θα ζητήσει κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο.

Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης, ο υπέροχος εραστής ή αλλιώς η μηχανή του σ3ξ. Ο άντρας που δεν θα κολλήσει πουθενά. Ο άντρας που διακατέχεται ταυτόχρονα και από τρυφερότητα και κατανόηση. Μπορεί να είναι ένα τέλειο σύνολο-πακέτο, αλλά οι γυναίκες επιλέγουν να τον αποφύγουν, λόγο της χυδαιότητας του και της ανειλικρίνειάς του. Δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τις προθέσεις του, με αποτέλεσμα να γίνεται τις περισσότερες φορές χυδαίος και σπαστικός.

Λόγο της περίεργης, απότομης και συχνά ενοχλητικής συμπεριφοράς του, είναι δύσκολο να μείνει κάποια γυναικά μαζί του, ακόμα και αν πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτόν, γιατί πάντα την παρακολουθεί σε κάθε της κίνηση, ακόμα και όταν εκείνη πηγαίνει τουαλέτα.

Όποτε το φλερτ με τον Τοξότη θέλει σπιρτάδα, εξυπνάδα, και η γυναίκα που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, πρέπει να βρει τα κουμπιά του. Ένα βλέμμα όλο υπονοούμενα ή ένα γλυκό και τρυφερό χαμόγελο είναι ικανά να ρίξουν έναν Τοξότη. Είναι αρκετά για να τον κάνουν να ενθουσιαστεί. Ο Τοξότης θα προσπαθεί πάντα να καλλιεργεί τον πνευματικό και ψυχικό κόσμο της γυναικάς που βρίσκεται πλάι του. Αυτό είναι ίσως και το μόνο πρόβλημα. Αν θα καταφέρει η γυναίκα που τον θέλει διπλά της, να διακρίνει τον βαθύ, ομολογουμένως, εσωτερικό του κόσμο, την καλή του κάρδια και την φιλοτιμία του. Ότι δεν θα παρασυρθεί δηλαδή από το εκρηκτικό του παρουσιαστικό.

Διαβάστε ακόμα:   Οι 4 πιο ξεροκέφαλες γυναίκες του ζωδιακού!

Αν όμως εκείνη δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον άνθρωπο Τοξότη, τότε καλό θα ήταν να μην τον προκαλέσει, να μην του δώσει πολύ θάρρος, καθώς τότε θα της γίνει πολύ φορτικός. Δεν θα σταματήσει δηλαδή να την ενοχλεί, να την πειράζει, να ασχολείται γενικά μαζί της, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.

Αιγόκερως: Η γλυκιά μελαγχολία στην έκφραση του Αιγόκερου είναι ένα στοιχειό που τραβάμε τις γυναίκες. Ο άντρας Αιγόκερως, όμως, έχει και πολλά αλλά στοιχειά, τα όποια συνθέτουν ένα πολύ ελκυστικό σύνολο, όπως η οικονομική του άνεση, η αποφασιστικότητα του, η σοβαρότητα του, οι μεγάλες φιλοδοξίες του, αλλά και ο καθωσπρεπισμός του.

Η γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά για έναν τέτοιο άνδρα θα πρέπει να έχει ίδιες ή παρόμοιες φιλοδοξίες και απόψεις μαζί του. Ο Αιγόκερως θα απωθήσει με την πρώτη επαφή όποια γυναίκα θελήσει να παίξει μαζί του, καθώς δεν είναι άνθρωπος που θα σπαταλήσει τον χρόνο του για άσκοπες και ανούσιες περιπέτειες. Δείξε του τον αμέτρητο θαυμασμό σου για την σταθερότητα του χαρακτήρα του, και προσπάθησε να συμφωνείς με τις συντηρητές του ιδέες. Ο Αιγόκερως δεν πιστεύει πως μπορεί να σταθεί διπλά σε μια γυναίκα και να την κάνει να τον ερωτευτεί. Είναι λοιπόν στο δικό σου χέρι, το ποσό θα τραβήξεις την σχέση σου μαζί του.

Αν θέλεις να το προχωρήσετε περισσότερο, σοβαρά δηλαδή, τότε δείξε του τα οικονομικά και κοινωνικά σου προσόντα. Πείσε τον πως η οικονομική σου άνεση είναι μεγαλύτερη από την δική του, το ίδιο και η θέση σου στην κοινωνία, και πες του πως δεν έχεις πρόβλημα να την μοιραστείς μαζί του. Κάλεσέ τον σπίτι σου, και τότε αρχίσει να του δείχνεις ποσό “της οικογένειας” μπορείς να γίνεις ή ήδη είσαι. Αν συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι για εκείνον μην κολλήσεις, κάνε του εσύ πρόταση γάμου, γιατί εκείνος δεν θα τολμήσει ποτέ.

Υδροχόος: Ο αλτρουισμός, τα μεταρρυθμιστικά σχεδία και όνειρα, οι μεγάλες του ιδέες, αλλά και η αυτοθυσία του, αποτελούν τα κυρία στοιχειά του Υδροχόου που μπορούν και ελκύουν μια γυναίκα. Η ίδια όμως πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, αφού ο Υδροχόος, συνεπαρμένος από τα απατηλά μεγαλεπήβολα σχεδία και όνειρα του, δεν διαννοείτε να την σκεφτεί ούτε για μία στιγμή ερωτικά.

Όπλο για να γοητεύσει τα θηλυκά είναι οι μεγάλες του ιδέες. Το δύσκολο είναι να μπορέσει μια γυναίκα να διακρίνει αν ο Υδροχόος έχει παρασυρθεί από αυτές, η απλά της χρησιμοποιεί για να την γοητεύσει. Δεν μπορεί δηλαδή να διακρίνει αν συνεχίζει να μιλάει και να της διηγείται επειδή θέλει την ιδία αποκλειστικά ή επειδή έχει ανάγκη για κάποιο ακροατήριο.

Αν είσαι εσύ η γυναίκα που θα ενδιαφερθείς πραγματικά για αυτό τον ονειροπόλο αλλά κατά τ’ αλλά γλυκό και τρυφερό άντρα, τότε θα πρέπει η να αποδέχεσαι τις ιδέες του ή απλά να αδιαφορείς για αυτές. Μπορείς να τον προσεγγίσεις πολύ εύκολα, άφησε τον να μιλάει μονός του για κάνα-δύο ώρες, και ανάλογα με τις αντοχές και την υπομονή σου, κλείσε του το στόμα με ένα μεγάλο φιλί.

Ιχθύς: Ο άντρας Ιχθύς είναι ένα από τα πιο ήσυχα και ήρεμα ζώδια. Αντί να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα, ομορφιά, θέληση, αποφασιστικότητα του για να γητεύσει τις γυναίκες, εκείνος απευθύνεται κατευθείαν στα μητρικά συναισθήματα της κάθε γυναικάς. Αν σας τραβήξει την προσοχή ή νιώσετε ένα τσίμπημα στην κάρδια σας για έναν Ιχθύ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατέ να τον πάρετε από την γωνία που κάθετε μονάχος του, και να του ζητήσετε να σας πει τον πόνο του.

Τότε είναι που ο Ιχθύς, θα κλαφτεί στον ωμό σας. Θα αρχίσει να σας μιλάει για την κοινωνική αδικία που βιώνει, πως καμία γυναίκα δεν τον θέλει και δεν το καταλαβαίνει, πως οι άλλοι άντρες τον ζηλεύουν για τις μοναδικές του ικανότητες και θέλουν να τον βλάψουν. Ποσό πολύ θα ήθελε να βρει μια γυναίκα που να του συμπαραστέκεται πραγματικά σε όλη του την ζωή. Αν αποφασίστε να ενδώσετε τότε πιάστε του το χέρι και οδηγήστε τον όπου εσείς θέλετε. Να είστε σίγουρη πως ο Ιχθύς θα σας πάρει από πίσω έχοντάς σας απολυτή εμπιστοσύνη.

Αν οι προθέσεις είναι καλοπροαίρετες-φιλικές μόνο, και δεν έχετε σκοπό να κάνετε ερώτα μαζί του, τότε ο άνδρας Ιχθύς θα το πάρει τόσο βαριά και με τόσο θλιμμένο ύφος που θα σας δημιουργήσει τέτοιες ένοχες, αναγκάζοντάς σας να πατέ στο κρεβάτι μαζί του. Με το πονεμένο και ενοχικό του βλέμμα θα σας υποτάξει στην θέληση του. Λίγες είναι εκείνες οι γυναίκες που θα καταφέρουν να αντισταθούν στον οίκτο του Ιχθύ.
Αν προχωρήσετε βιαστικά με έναν Ιχθύ, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεμπλέξετε μαζί του. Θα σας ακολουθεί παντού. Σκεφτείτε καλά αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια σχέση μαζί του, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαχτείτε από την παρουσία του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ακρίβος

πηγη: mystikoscosmos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top