Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 1 Μαΐου;

Τα Ζώδια της Τετάρτης: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Πρωτομαγιάς!

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τη διάθεση να κάνεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, να δοκιμάσεις τα όριά σου και να πειραματιστείς με το εξάγωνο Ερμή – Άρη και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου. Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατέβασε λίγο τους τόνους και πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, όταν και εάν πρόκειται να έρθεις σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν την τύχη σου με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία και τον Ουρανό στον 1ο οίκο σου σε πτώση. Απόφυγε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείς και ίσως όχι άδικα. Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία. Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου. Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σου όμως είναι στα ταξίδια, τη διασκέδαση και τις καινούριες εμπειρίες που θέλεις να αποκομίσεις. Αν μπορείς να τα συνδυάσεις, ακόμη καλύτερα. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση με τη Σελήνη στον Κριό. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σου μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν. Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 22, 2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σένα και τα συμφέροντά σου με το εξάγωνο Ερμή – Άρη. Μην ξεχνάς να συγχωρείς άτομα που μπορεί να σε έβλαψαν χωρίς να το θέλουν. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αφέσου και επικοινώνησε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά. Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη. Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 4 ζώδια που είναι «τέρατα ψυχραιμίας», όταν οι άλλοι τα χάνουν και πανικοβάλονται

ΛΕΩΝ

Θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων, αλλά έχεις ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης με την Αφροδίτη σε αδυναμία στον 9ο οίκο σου! Φρόντισε τον εαυτό σου. Κάποια ένταση ίσως να παρατηρηθεί με το ταίρι σου, που θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος. Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς. Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή. Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 24, 2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σου πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σου διαδρομής. Το ταίρι σου θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα… με το εξάγωνο του Ερμή! Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σε απασχολεί καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας το οποίο θα είναι ιδιαίτερα έντονο σε περίπτωση που είχες ένα πρόσφατο χωρισμό ή τη διάλυση μιας συνεργασίας! Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς. Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις μια εύνοια στα επαγγελματικά σήμερα, ειδικά όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείσαι να δουλέψεις με τον Άρη από τους Διδύμους στον 9ο οίκο σου. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σου. Κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν όμως όπως τα προγραμμάτισες και δεν σε χωρά ο τόπος. Χαλάρωσε και θα βρεις τις λύσεις που ενδείκνυνται. Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά. Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 26, 2.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Δυσκολο ξεκίνημα για αυτά τα ζώδια για τη Μεγάλη Εβδομάδα, τι αλλάζει το Πάσχα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας είναι η ανυπομονησία που θα σε βάλει σε μπελάδες. Υπάρχει μια εσωτερική ένταση που δεν ξέρεις που να την αποδώσεις. Ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως όμως και με εκπροσώπους του νόμου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να ξεκινά την ανάδρομη του πορεία. Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη. Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου δεν ξεκουράζεται ποτέ με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Οι φοβίες σου δεν σε αφήνουν να χαρείς τη στιγμή. Απόβαλε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφέσου στο τώρα και το σήμερα. Φρόντισε να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ευχαρίστηση, αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις. Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 28, 2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ομαδική δουλειά μπορείς να καταστρώσεις τα μελλοντικά σου σχέδια, να εξερευνήσεις τα καινούρια δεδομένα στο χώρο δουλειά σου και να αποφασίσεις πως θα κινηθείς στο μέλλον με το εξάγωνο του Ερμή – Άρη. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων. Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες. Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 20, 2.

Διαβάστε ακόμα:   Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για τον Ιούλιο! Ξαφνικές επιτυχίες σε ερωτικά – οικονομικά γι’ αυτά τα 5 ζώδια! (video)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χάραξες. Προσοχή όμως στη συμπεριφορά σου γιατί κάποιοι σε θεωρούν εγωίστρια και θα σου το δείξουν με το τετράγωνο του Πλούτωνα να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιό σου. Φρόντισε τα λεγόμενά σου και οι υποσχέσεις που δίνεις να συνάδουν με τις πράξεις σου. Σε αντίθετη περίπτωση κάνεις κακό στην επαγγελματική σου εικόνα. Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 21, 2.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην προσπαθείς να διευθετήσεις προβλήματα τις πρωινές ώρες, γιατί δεν θα σου βγαίνει τίποτε από αυτά που επιδιώκεις με το τετράγωνο του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία να δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις στο ωροσκόπιό σου. Μετά το μεσημέρι υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια. Απόφυγε την επιθετική σου τακτική στο χώρο δουλειάς και προσπάθησε να συμβιβαστείς για να μπορέσεις να συνεργαστείς αρμονικά. Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα. Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα. Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

πηγη

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΖΩΔΙΑ

To Top