Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10/6

Ζώδια Κριός

Ακόμη και τα πιο δυναμικά ζώδια όπως εσείς, χρειάζονται χρόνο για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Προχωρήστε και πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας. Στη συνέχεια χαρίστε στον εαυτό σας μια διασκεδαστική δραστηριότητα, που θα σας αναζωογονήσει. Διαβάστε παρακάτω…

Ζώδια Ταύρος

Είστε υποστηρικτικοί, διαισθητικοί και πάντα εκεί όταν σας χρειάζεται ο/η αγαπημένος/η σας. Εξάλλου, είστε το πρόσωπο στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί κάποιος σε μια στιγμή κρίσης. Απλώς μην προσκολληθείτε πολύ σε αυτό το ρόλο – δεν υπάρχει πρόβλημα αν και εσείς πότε-πότε χρειάζεστε κάτι αντίστοιχο.

Ζώδια Δίδυμοι

Σας αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πότε-πότε θα πρέπει κάποιος να σας υπενθυμίζει ότι σε μια σχέση χρειάζονται δύο. Χαλαρώστε δίπλα στον/στην αγαπημένο/η σας. Ρωτήστε τους τι θέλουν να κάνουν. Στη συνέχεια κάντε το μαζί.

Ζώδια Καρκίνος

Φερθείτε στον εαυτό σας όπως θα φερόσασταν σε κάποιον σημαντικό. Το να φροντίσετε τον εαυτό σας θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητά σας. Και αν ο/η σύντροφός σας είναι διατεθειμένος/η να σας προσφέρει λίγη παραπάνω τρυφερότητα ή ένα μασάζ στα πόδια, τόσο το καλύτερο!

Διαβάστε ακόμα:   Survivor 2 spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο (07/06) και το απίθανο έπαθλο!

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές πιστεύετε ότι ο έρωτας λειτουργεί σαν να ακολουθείτε πιστά μια συνταγή. Αν καμιά φορά τύχει να σας λείπει κάποιο υλικό, θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε. Κρατήστε σημειώσεις – η αντικατάσταση που θα κάνετε μπορεί τελικά να εξελιχθεί τόσο καλά που να θέλετε να την επαναλάβετε.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιος φίλος σας θέλει να ξέρει πώς τα καταφέρνετε εσείς οι δύο. «Τι κάνουμε;» αναρωτιέστε. Έτσι είναι. Η σχέση σας εξελίχθηκε τόσο φυσικά, που δεν αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτούς που είναι απέξω μοιάζει ιδανική.

Ζώδια Ζυγός

Σε κάθε ερωτική κατάσταση πότε-πότε απαιτείται κάποια θυσία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η συγκεκριμένη μπαίνει στη σωστή προοπτική. Επίσης, καλό είναι να θυμάστε ότι το να το παίζετε διαρκώς το θύμα κάποια στιγμή γίνεται ανυπόφορο.

Ζώδια Σκορπιός

Πότε-πότε μπορεί να εισβάλλουν στη σκέψη σας αναμνήσεις από προηγούμενες σχέσεις με τον πιο άβολο τρόπο. Αλλά πριν πετάξετε όλα αυτά τα γράμματα, τις φωτογραφίες και τα αναμνηστικά σκεφτείτε ότι όλες αυτές οι εμπειρίες είναι που σας οδήγησαν στη σχέση που έχετε τώρα.

Διαβάστε ακόμα:   Πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας

Ζώδια Τοξότης

Μήπως τώρα τελευταία εσείς οι δύο βγαίνετε σε όλα τα καινούργια στέκια πιο συχνά από ότι συνήθως; Βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τα έξοδά σας. Διαφορετικά, σε λίγο καιρό θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αν το βάλετε στο μυαλό σας, πολύ σύντομα τα οικονομικά σας θα εξομαλυνθούν.

Ζώδια Αιγόκερως

Μήπως αισθάνεστε ότι εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε βγει λίγο εκτός πορείας; Δεν υπάρχει λόγος να εξάπτεστε – το να αναγνωρίζετε ότι η κατάσταση δεν είναι ισορροπημένη είναι το πρώτο βήμα για να την αντιμετωπίσετε και να τη διορθώσετε.

Ζώδια Υδροχόος

Ο σύντροφός σας αγαπάει την ανεκτική και γενναιόδωρη φύση σας και το σύμπαν τώρα σας δίνει έξτρα δόσεις τρυφερότητας και περιέργειας. Όλη αυτή η ενέργεια κατακλύζει τις σχέσεις σας – τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς και ο/η σύντροφος σας έχετε φτάσει σε μια συγκεκριμένη φάση στη σχέση σας. Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό, αλλά ένα κομμάτι σας δεν μπορεί να σταματήσει να αναρωτιέται για το τι θα ακολουθήσει. Προς το παρόν απλά απολαύστε αυτές τις γλυκές στιγμές του θριάμβου σας.

Διαβάστε ακόμα:   Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα και Λεούση αναλύουν τα ζώδια!

astro-live.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top