Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αναλυτικές ζωδιακές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 4 Δεκεμβρίου 2019.

Ωροσκόπιο Κριού : Αν ψάχνατε για επιτυχία και βρίσκετε απογοήτευση, σήμερα είναι η στιγμή να εξετάσετε κάποια νέα τακτική. Κοιτάξτε όλους τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χειριστείτε αυτήν την κατάσταση. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή που θεωρείτε πιο εκφοβιστική. Εννοιολογικά, μπορεί να έχετε δει την ευκαιρία ως πίεση και έτσι να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση επειδή φοβόσαστε ότι θα αποτύχατε. Αλλά είστε πολύ πιο ικανός από τον εαυτό σας να πιστέψετε. Να είναι σίγουροι!

Ωροσκόπιο Ταύρου: Μερικές φορές ο δρόμος που ταξιδεύετε παίρνει σκεπασμένος σε ομίχλη. Αν αυτό συμβεί σήμερα, μην τραβήξετε και περιμένετε να καθαρίσει ο καιρός. Ο χρόνος δεν πρέπει να χαθεί, γι ‘αυτό συνεχίστε, σιγά σιγά αλλά σίγουρα, στο ίδιο μονοπάτι. Εάν αφήσετε τα μικρά πράγματα να σας σταματήσουν να πάτε εκεί που θέλετε να πάτε (ή να ολοκληρώσετε ό, τι θέλετε να πετύχετε), η εμπιστοσύνη σας θα πάρει έναν ήττα. Μέχρι το τέλος του σήμερα, θα δείτε ένα σαφές σημάδι που θα θέσει τους φόβους σας να ξεκουραστεί και το μυαλό σας άνετα. Βρισκόσασταν στο σωστό δρόμο όλη την ώρα.

Ωροσκόπιο Δίδυμου : Συνήθως όσο πιο βαθιά ασχολείστε με την προκαταρκτική έρευνα, τόσο πιο σίγουρη αισθάνεστε στις τελικές αποφάσεις σας. Αλλά μερικές φορές, αν κοιτάξετε πολύ βαθιά, θα ανακαλύψετε πράγματα που απλά σας συγχέουν περισσότερο. Ζυγίστε τις επιλογές που πρέπει να κάνετε σήμερα – απαιτεί ο καθένας από αυτούς τις ώρες και τις ώρες της δέουσας επιμέλειας; Δεν έχετε χρόνο για όλα αυτά, και μάλλον δεν χρειάζεται να το κάνετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνου : Τα καλά νέα είναι ότι η καριέρα σας πρόκειται να πάρει μια πολύ συναρπαστική στροφή – τα κακά νέα είναι ότι μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο από τον προσωπικό σας χρόνο, τουλάχιστον για λίγο. Τα παλιά σας προβλήματα στην εργασία είναι όλα τα νερά κάτω από τη γέφυρα και έχετε μάθει κάποια πολύτιμα μαθήματα. Τα πράγματα είναι πολύ πιο κάτω από τον έλεγχό σας από ποτέ. Έχετε αποδείξει τον εαυτό σας ικανό για τις ευθύνες που σας έχουν δοθεί και όλοι είναι έτοιμοι να δουν τι πρέπει να προσφέρετε!

Διαβάστε ακόμα:   Εποχή των Ιχθύων: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την περίοδο

Ωροσκόπιο Λέοντα : Ό, τι προβλήματα υπάρχουν γύρω από το σπίτι σας μπορεί να περιμένει μερικές ακόμη ημέρες για να επιλυθεί – εστιάζοντας σε αυτά πολύ σκληρά τώρα θα ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην κατάσταση. Βγείτε έξω από τον εαυτό σας και πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να διερευνήσετε τι συμβαίνει στη ζωή των άλλων ανθρώπων, επειδή εκεί μπορείτε να επηρεάσετε πραγματικά κάποιες αλλαγές. Η άποψή σας είναι απαραίτητη για να βοηθήσει έναν φίλο να ξεδιπλώσει μια κατάσταση που προκαλεί σύγχυση. Δεν γνωρίζετε ακόμα όλα τα γεγονότα, αλλά όταν το κάνετε – θα ξέρετε αμέσως τι να κάνετε.

Ωροσκόπιο Παρθένου : Κρατήστε ένα φιλικό, προσιτό χαμόγελο στο πρόσωπό σας σήμερα – πρέπει να ενθαρρύνετε μερικούς αποσπασμένους ανθρώπους να σας φέρουν την ιδέα ή τη λύση που περιμένατε! Αν αισθανθήκατε περιορισμένος ή κάπως αναστρέψιμος, αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό σας από αυτόν τον αδιέξοδο δρόμο. Οι κοινωνικές προσκλήσεις θα αρχίσουν να συσσωρεύονται σήμερα – και μην εκπλαγείτε αν υπάρχουν συγκρούσεις. Περιμένετε λίγες μέρες πριν από τη δέσμευση σε οτιδήποτε, καθώς ενδέχεται να έχετε μια καλύτερη προσφορά σύντομα.

Ωροσκόπιο Ζυγού: Ο κινητήρας σας έχει αναβαθμιστεί, αλλά δεν υπάρχει πραγματικά μέρος για να πάτε σήμερα – όλα τα έργα προχωρούν ωραία και οι άνθρωποι στη ζωή σας δουλεύουν καλά. Δεν θα υπάρχουν ξέφρενες τηλεφωνικές κλήσεις ή κλήσεις για τη συμβουλή σας για φασκόμηλο. Τι πρέπει λοιπόν να κάνει με όλη αυτή την ενέργεια και χρόνο; Περάστε το για τον εαυτό σας! Αυτή είναι μια σπουδαία μέρα για να ξεφύγετε από μόνη της και να κάνετε ό, τι σας κάνει να νιώσετε συνδεδεμένοι με τον κόσμο. Αν ο καιρός το επιτρέπει, πάρτε ένα ωραίο περίπατο-και φέρτε μαζί μερικά από την αγαπημένη σας μουσική.

Διαβάστε ακόμα:   Καρκίνος: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο ευαίσθητο ζώδιο

Ωροσκόπιο Σκορπιού: Είναι όλα σχετικά με τις τελευταίες πινελιές σήμερα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο καλλωπισμό το πρωί και σιγουρευτείτε ότι βγαίνετε από την πόρτα ντυμένη με την τέλεια εμφάνιση. Η ολοκλήρωση πρέπει να είναι στο μυαλό σας, συμπεριλαμβανομένων όλων, από μεγάλα έργα εργασίας έως μικρά προσωπικά καθήκοντα. Τελειώστε τα σχέδια ταξιδιού τώρα – πριν είναι πολύ αργά. Υπάρχουν νέες εμπειρίες που σας περιμένουν, αλλά δεν θα έχετε το χρόνο να τις εξερευνήσετε πλήρως, εκτός και αν ξεκαθαρίσετε την πλάκα σας. Κάντε περιθώρια περιπέτειας!

Ωροσκόπιο Τοξότη : Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε αυτό που ήθελε (ή ποιος) ήταν να το εκφράσετε. Το λέγοντας δυνατά το καθιστά πραγματικό και αφήνει το σύμπαν να γνωρίζει ότι έχετε κάποιες προσδοκίες που μπορεί να σας βοηθήσει να γεμίσετε. Τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανταμειφθείτε για όλα τα σημεία κάρμα που έχετε κερδίσει, γι ‘αυτό αισθανθείτε θετικά για να ρωτήσετε. Θυμηθείτε ότι αξίζετε την ευτυχία που βλέπετε σε άλλους ανθρώπους που έχουν τώρα. Συζητήστε τις στρατηγικές και τα εμπόδια με έναν στενό φίλο που έχει περάσει από όλα αυτά.

Ωροσκόπιο Αιγόκερου: Εκπαιδεύστε λίγο τη δύναμή σας σήμερα και ίσως αρχίσετε να απολαμβάνετε την αυτονομία που έχετε! Αν πεις τι εννοείς και ρωτάς τι θέλεις, η εκούσια συμπεριφορά σου δεν θα καταστρέψει τα φτερά. Στην πραγματικότητα, θα είναι ευτυχισμένη. Πολλοί άνθρωποι αναστέλλουν τα αληθινά συναισθήματά τους επειδή φοβούνται, εκφοβίζονται ή μπερδεύονται. Αλλά όχι εσύ! Αφήστε όλα να ξεκουραστούν και να περιμένετε την αντίδραση του πλήθους. Θα πάρετε ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα και την ξεχωριστή εντύπωση ότι είστε έμπνευση.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια σε μια σχέση.

Ωροσκόπιο Υδροχόου : Αυτή τη στιγμή, μετακινώντας τη ζωή σας χωρίς να σκέφτεστε πάρα πολύ σκληρά για αυτό που κάνετε μπορεί να μην είναι τόσο κακή ιδέα. Συνηθίζετε να σκέφτεστε τα πράγματα – και αυτό είναι σίγουρα σοφό. Αλλά η προώθηση ενός έργου δεν απαιτεί πάντοτε έναν λεπτομερή χάρτη πορείας. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το πλένετε ξανά – να έρθετε σε επαφή με το ασυνείδητο ή υποσυνείδητο υλικό στη ζωή σας και θα σας ωθήσει αναπόφευκτα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πράξη για τις παρορμήσεις σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύ : Είναι καλό και καλό για κάποιον να πει ότι είναι όλοι για μεγάλες ιδέες και βοηθούν την ανθρωπότητα, αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε και να αρχίζουν να ενεργούν. Προσοχή στους ανθρώπους που μιλούν τη συζήτηση, αλλά δεν μπορούν να περπατήσουν σήμερα με τα πόδια. Η ευθυγράμμιση του εαυτού σας πολύ στενά μαζί τους θα μπορούσε να αμαυρώσει τη φήμη σας και να σας αφήσει να αισθανθείτε απογοητευμένοι. Δεν χρειάζεστε τη βοήθειά τους για να κάνετε τα πράγματα – ανεξάρτητα από το τι μπορούν να πουν! Είστε πολύ καλύτερα να το κάνετε μόνοι σας.

www.clickmag.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top